2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben ton baligi denedim ama tadini sevmiyorum yiyemedim en basiti den balik yagi hapi icmeyi planliyorum digerini kizartmak falan telase.

Kızlar 2 3 gün boyunca kendimi çok yordum 13+3 günlük hamileyim bebeğimin olduğu yer ağrıyor özellikle geceleri ve sol bacagima vuruyor agrisi uyuyamiyorum sizce rahim genişlemesi mi bu ??

Gunaydin kizlar
Bugun sondan ikinci is gunum. Tamamen birakiyorum isi. Ama patronum is yogunlugu nedeniyle haftada 2 gun yarim gel diyor. Maas ssk hicbisey konusmadim ama gidip gitmeyecegime de karar veremedim. Evim ise cok yakin 5dklik arac ile. Ne yapsam sizce? Devam etsem is stresi de benle birlikte devam eder mi?

Kızlaaar günaydınnn gece rüyamda anestezili sezeryan oluyodum ama dikişlerimi ayıkken atıyolardı vee rüyamda kalın kaşlı bi oğlan doğurduğumu gördüm yarın doktora gidiyorum bakalım doktor cinsiyete ne diceek daha hiç bi yorum yapmadıda

Canım günaydın sanki bu bi fırsat gibi geldi bana ki iki gün çalışırsam hem çalışma ortamından hzaklaşmamış olursun hem para kazarsın hemde bebişini büyütürsün bence maaş ssk konuşulup anlaşılırsa gidilir

Kizlar herkese günaydın.Dun doktora gittik.Benim TSH cok düşükmüş.Cok canim sıkıldı.Tekrar kan verdim.Bugun sonuclari alacagim.Dua edin lutfen.Ilaca baslayacagiz.Cinsiyetimiz belli degil.Arkasi donuktu bebekimin.Rabbim saglik versin de cinsiyeti artik merak bile etmiyorum.

Tsh ı ilaçla ayarlıyorlar canım, o kadar kafana takma, benim de 3.27 iken doktor ilaca başlattı , 3 haftadır içiyorum,ben de haftaya kan vereceğim
Kanı aile hekimliğinde veriyorum , her şeye bakıyorlar ama ne yazık ki idrar tahlili yapılmıyor orada

günaydın tatlım ssk yapmaz gittiğin günler içinde maaşından gün hesabı yapıp para verir sana ki yarım gün diyorsun o da alacağın maksimum 100 tl olur ama para sorunun olsada olmasa da alacağın para bebeğine ve sana yararlı olur iş yerinde çok stresliyim dersen hemen bırak hiç birşey senden önemli değil dinlen boşver yaaa canın sıkılırsa istediğin zaman gider takılırsın

tsh düşük olsun tatlım neden moralin bozuldu ki yüksek olursa otur ağla düşük olması hiç önemli değil ilaca başlayınca zaten düzelicek merak etme sıkma canını ben bu konuda tecrübe manyağıyım inan ki ilk 3 ay o kadar düşüktü ki 4. ay zor toparladık allaha bin şükür düşüktü şimdide değerinden çok çok yüksek şimdi de onu düşürmeye çalışıyoruz allah tan bebeğimin kendi hormonları oluştu da yavrumun sağlığı yerinde korkma düşük olması tehlikeli değil hatta iyi bile

Günaydın,en başından beri mi düşüktü? Yoksa önceki tahlillerde de düşük müydü? Benim de hala normale dönmedi ama yüksek zararlı diye biliyorum, düşüğün olumsuz yönü neymiş?

Günaydın,en başından beri mi düşüktü? Yoksa önceki tahlillerde de düşük müydü? Benim de hala normale dönmedi ama yüksek zararlı diye biliyorum, düşüğün olumsuz yönü neymiş?

olumsuz yönü ishal olursun, yerinde duramazsın, kilo verirsin, hiperaktif olursun başka bişeyi yok bebeğe zararı yok

Şuan kaç sizin, ne kadar yükselmiş yani

günaydın canım benimkide tam tersi biraz yüksekti ilaç kullanıyorum hala baya düşmüş ama yinede ilaca devam dedi dr.um. düşük olunca korkulacak bi durum yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…