- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.401
Yerim Senin kuzunuKuzumCinsiyetimiz belli değil , tahminlere açığım
Foto ters olmuş , düzeltip yeniden yükleyeceğim :)
Eki Görüntüle 1540199
Ben ton baligi denedim ama tadini sevmiyorum yiyemedim en basiti den balik yagi hapi icmeyi planliyorum digerini kizartmak falan telase.Ton baligi olurmu acaba misirla karistirinca yine bi gideri var...baligi cok severdim resmen tiksindim yiyemiyorum artik.hele kizartma hic gitmio esim zorla yediriyo dayanamiyorum simdi kusucam deyip kaciyorum oda saniyorki naz yapiorum ona killik olsun diye yemiyorum...
Canım günaydın sanki bu bi fırsat gibi geldi bana ki iki gün çalışırsam hem çalışma ortamından hzaklaşmamış olursun hem para kazarsın hemde bebişini büyütürsünGunaydin kizlar
Bugun sondan ikinci is gunum. Tamamen birakiyorum isi. Ama patronum is yogunlugu nedeniyle haftada 2 gun yarim gel diyor. Maas ssk hicbisey konusmadim ama gidip gitmeyecegime de karar veremedim. Evim ise cok yakin 5dklik arac ile. Ne yapsam sizce? Devam etsem is stresi de benle birlikte devam eder mi?
Tsh ı ilaçla ayarlıyorlar canım, o kadar kafana takma, benim de 3.27 iken doktor ilaca başlattı , 3 haftadır içiyorum,ben de haftaya kan vereceğimKizlar herkese günaydın.Dun doktora gittik.Benim TSH cok düşükmüş.Cok canim sıkıldı.Tekrar kan verdim.Bugun sonuclari alacagim.Dua edin lutfen.Ilaca baslayacagiz.Cinsiyetimiz belli degil.Arkasi donuktu bebekimin.Rabbim saglik versin de cinsiyeti artik merak bile etmiyorum.
Gunaydin kizlar
Bugun sondan ikinci is gunum. Tamamen birakiyorum isi. Ama patronum is yogunlugu nedeniyle haftada 2 gun yarim gel diyor. Maas ssk hicbisey konusmadim ama gidip gitmeyecegime de karar veremedim. Evim ise cok yakin 5dklik arac ile. Ne yapsam sizce? Devam etsem is stresi de benle birlikte devam eder mi?
adanamerkez ve tontny mobilden girdigi icin gormediler galiba bende sorun var sanmistim ondan gorunmuyor diye.
KuzumCinsiyetimiz belli değil , tahminlere açığım
Eki Görüntüle 1540199
Kizlar herkese günaydın.Dun doktora gittik.Benim TSH cok düşükmüş.Cok canim sıkıldı.Tekrar kan verdim.Bugun sonuclari alacagim.Dua edin lutfen.Ilaca baslayacagiz.Cinsiyetimiz belli degil.Arkasi donuktu bebekimin.Rabbim saglik versin de cinsiyeti artik merak bile etmiyorum.
Günaydın,en başından beri mi düşüktü? Yoksa önceki tahlillerde de düşük müydü? Benim de hala normale dönmedi ama yüksek zararlı diye biliyorum, düşüğün olumsuz yönü neymiş?Kizlar herkese günaydın.Dun doktora gittik.Benim TSH cok düşükmüş.Cok canim sıkıldı.Tekrar kan verdim.Bugun sonuclari alacagim.Dua edin lutfen.Ilaca baslayacagiz.Cinsiyetimiz belli degil.Arkasi donuktu bebekimin.Rabbim saglik versin de cinsiyeti artik merak bile etmiyorum.
Günaydın,en başından beri mi düşüktü? Yoksa önceki tahlillerde de düşük müydü? Benim de hala normale dönmedi ama yüksek zararlı diye biliyorum, düşüğün olumsuz yönü neymiş?
Şuan kaç sizin, ne kadar yükselmiş yanitsh düşük olsun tatlım neden moralin bozuldu ki yüksek olursa otur ağla düşük olması hiç önemli değil ilaca başlayınca zaten düzelicek merak etme sıkma canını ben bu konuda tecrübe manyağıyım inan ki ilk 3 ay o kadar düşüktü ki 4. ay zor toparladık allaha bin şükür düşüktü şimdide değerinden çok çok yüksek şimdi de onu düşürmeye çalışıyoruz allah tan bebeğimin kendi hormonları oluştu da yavrumun sağlığı yerinde korkma düşük olması tehlikeli değil hatta iyi bile
günaydın hanımlar güzel bir gün dileğiyle..
Şuan kaç sizin, ne kadar yükselmiş yani
günaydın canım benimkide tam tersi biraz yüksekti ilaç kullanıyorum hala baya düşmüş ama yinede ilaca devam dedi dr.um. düşük olunca korkulacak bi durum yok diye biliyorumKizlar herkese günaydın.Dun doktora gittik.Benim TSH cok düşükmüş.Cok canim sıkıldı.Tekrar kan verdim.Bugun sonuclari alacagim.Dua edin lutfen.Ilaca baslayacagiz.Cinsiyetimiz belli degil.Arkasi donuktu bebekimin.Rabbim saglik versin de cinsiyeti artik merak bile etmiyorum.
narin bir kıza benziyor canım maşallahKuzumCinsiyetimiz belli değil , tahminlere açığım
Eki Görüntüle 1540199
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?