- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.421
benimki 3.60tı hamileliğimin başında ilaca başlayınca 0.794 e düşmüş şaşırdım görünce ama dr. ilacı kesmedi devam dedigeçen hafta 7,67 di değer aralıklarının maksimumu hali 2,30---5,60 galiba
benimki 3.60tı hamileliğimin başında ilaca başlayınca 0.794 e düşmüş şaşırdım görünce ama dr. ilacı kesmedi devam dedi
Allah yardımcın olsun ben 2008 de girdim kpss ye söylemeyeyim ama gayet yüksek bir puan aldım fakat puan almakla olmuyor atama sistemi kumar gibi maalesef ben o puanla merkezi yerleştirmeye giremezken sırf tercih yapılmadığı için çok güzel kurumların kallavi birimlerine 50-60 puanla (sallamasyon yapmışlar belliki ve tutmuş) girenleri görünce yıkılmıştım...ama kpss demek sadece merkezi atama demek değil...memurlar neti takip et lütfen açıktan atamaları asla kaçırma ..ben açıktan atama ile yerleştim ve 6 yıldır görev yapıyorum..Kızlar kpss ye gireceğim çok stresliyim çok önmli benim için. Aile saadetim için atanmam gerek, çok sorun oldu eşimle aramızda. Günde 9 saat çalışıyorum. Dualarınızı bekliyorum. Sınavım 4 temmuzda
kaç haftalık olmuştun sen :)
olmazmı kızlarımıza kavalye olcaklar kızlar şanslı kişi başı 2 erkek bu forumda
sağol canım teeşekkür ederim :)
günaydın kızlar sabah servise binerken arkadasın biri göbeğin belli olmuş dedi sizlerde durumlar nasıl yoksa benmki çok yemek yemekten mi
Benim hala hiç belli değil. Söylemedikçe dışarıdan kimse anlamıyor. Konuşuyoruz annem 4 aylıkken hamile elbisesi falan giyiyormuşGeçen ay doğum günümdü. Her hediye alan yanında hamile kıyafeti de almış. Daha hiç birini giyemedim
inşallah giyersin kuzum önümüzdeki ay olur zaten bende birazcık yemeyi abartıom ondan galiba
hemoroid varsa ondan olmuştur canım yada kabızlıktan çatlak olmuştur korkmaGünaydın anneler,az önce büyük abdestimi yaparken kanama oldu çok korkuyorum biraz sonra doktorumu ariycam inşallah önemli bişi yoktur.
Ben de öyle düşünüyorum canım. Sanırım önümüzdeki ay belli olmaya başlayacak. Seninki de yemekle alakalı olmayabilir. Çok kişisel bir şey bu herkeste farklı seyrediyor.
Günaydın canım.Sonuçların inşallah rabbimin izniyle iyi çıkacak.Kizlar herkese günaydın.Dun doktora gittik.Benim TSH cok düşükmüş.Cok canim sıkıldı.Tekrar kan verdim.Bugun sonuclari alacagim.Dua edin lutfen.Ilaca baslayacagiz.Cinsiyetimiz belli degil.Arkasi donuktu bebekimin.Rabbim saglik versin de cinsiyeti artik merak bile etmiyorum.
foto çekilebilirsem koymayı deniycem canım hepiniz şok olacaksınız benim göbüşü görünce :)günaydın kızlar sabah servise binerken arkadasın biri göbeğin belli olmuş dedi sizlerde durumlar nasıl yoksa benmki çok yemek yemekten mi
Öğrenince yaz canım şimdiden gözün aydınGünaydın anneler
Bugün bizim için büyük gün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gidiyoruz. İnşallah bu kez gösterir de haftaya kalmaz işimiz
Ben de 3.60la başladım hapa 2.60a düştü 5haftada,ama 2.5 sınırmış hamilelikte, 5gün 50mg 2gün 25gr aliyordum doktor hergün 50mg a çıkardı. Sizin dozununz nasıl da bu kadar düşmüş?benimki 3.60tı hamileliğimin başında ilaca başlayınca 0.794 e düşmüş şaşırdım görünce ama dr. ilacı kesmedi devam dedi
foto çekilebilirsem koymayı deniycem canım hepiniz şok olacaksınız benim göbüşü görünce :)
hemoroittir korkma hamilelerin başına sık sık gelebilir kabızlıktan oluyor..Günaydın anneler,az önce büyük abdestimi yaparken kanama oldu çok korkuyorum biraz sonra doktorumu ariycam inşallah önemli bişi yoktur.
benim ilk 15 günde 2.60a düştü 20 gün sonra tekrar ölçtüler 0.795 e düşmüş bende çok şaşırdım hergün bitane içiyordum şimdi hafta içi yarım içiyorum haftasonları tam içiyorumBen de 3.60la başladım hapa 2.60a düştü 5hafada,ama 2.5 sınırmış hamilelikte, 5gün 50mg 2gün 25gr aliyordum doktor hergün 50mg a çıkardı. Sizin dozununz nasıl da bu kadar düşmüş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?