2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benimki 3.60tı hamileliğimin başında ilaca başlayınca 0.794 e düşmüş şaşırdım görünce ama dr. ilacı kesmedi devam dedi

hiç sıkıntı yok benim ilk üç ay hep 1 in altındaydı 0,56, 0,65 0,75 değişti böyle korkma yani ki benim bide troidlerim yok mecburi ilaçla tedavi zaten bebek olunca da dengesizleştim iyice

Allah yardımcın olsun ben 2008 de girdim kpss ye söylemeyeyim ama gayet yüksek bir puan aldım fakat puan almakla olmuyor atama sistemi kumar gibi maalesef ben o puanla merkezi yerleştirmeye giremezken sırf tercih yapılmadığı için çok güzel kurumların kallavi birimlerine 50-60 puanla (sallamasyon yapmışlar belliki ve tutmuş) girenleri görünce yıkılmıştım...ama kpss demek sadece merkezi atama demek değil...memurlar neti takip et lütfen açıktan atamaları asla kaçırma ..ben açıktan atama ile yerleştim ve 6 yıldır görev yapıyorum..

günaydın kızlar sabah servise binerken arkadasın biri göbeğin belli olmuş dedi sizlerde durumlar nasıl yoksa benmki çok yemek yemekten mi

Benim hala hiç belli değil. Söylemedikçe dışarıdan kimse anlamıyor. Konuşuyoruz annem 4 aylıkken hamile elbisesi falan giyiyormuş Geçen ay doğum günümdü. Her hediye alan yanında hamile kıyafeti de almış. Daha hiç birini giyemedim

inşallah giyersin kuzum önümüzdeki ay olur zaten bende birazcık yemeyi abartıom ondan galiba

Günaydın anneler,az önce büyük abdestimi yaparken kanama oldu çok korkuyorum biraz sonra doktorumu ariycam inşallah önemli bişi yoktur.

inşallah giyersin kuzum önümüzdeki ay olur zaten bende birazcık yemeyi abartıom ondan galiba

Ben de öyle düşünüyorum canım. Sanırım önümüzdeki ay belli olmaya başlayacak. Seninki de yemekle alakalı olmayabilir. Çok kişisel bir şey bu herkeste farklı seyrediyor.

Günaydın canım.Sonuçların inşallah rabbimin izniyle iyi çıkacak.

benimki 3.60tı hamileliğimin başında ilaca başlayınca 0.794 e düşmüş şaşırdım görünce ama dr. ilacı kesmedi devam dedi
Ben de 3.60la başladım hapa 2.60a düştü 5haftada,ama 2.5 sınırmış hamilelikte, 5gün 50mg 2gün 25gr aliyordum doktor hergün 50mg a çıkardı. Sizin dozununz nasıl da bu kadar düşmüş?

Ben de 3.60la başladım hapa 2.60a düştü 5hafada,ama 2.5 sınırmış hamilelikte, 5gün 50mg 2gün 25gr aliyordum doktor hergün 50mg a çıkardı. Sizin dozununz nasıl da bu kadar düşmüş?
benim ilk 15 günde 2.60a düştü 20 gün sonra tekrar ölçtüler 0.795 e düşmüş bende çok şaşırdım hergün bitane içiyordum şimdi hafta içi yarım içiyorum haftasonları tam içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…