2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de 3.60la başladım hapa 2.60a düştü 5hafada,ama 2.5 sınırmış hamilelikte, 5gün 50mg 2gün 25gr aliyordum doktor hergün 50mg a çıkardı. Sizin dozununz nasıl da bu kadar düşmüş?

her bünye farklı birbirinize ilaç dozunuzu söylemeyin sakıncalı aranızda kıyas yapmaya kalkıp kötü sonuçlar doğurursunuz doktorunuz ne derse o unutmayın kızlar sadece tsh bakılmıyor t3 t4 de var ona göre doktor ayarlama yapar

günaydın hayırlı sabahlar
dün geceden beri ne güzel yağmur yağıyor gece kalkıp yağmuru izledim.
sanırım sonbaharda doğmamdan mı ne çok seviyorum bu havaları.Allah nasip ederse oğlum da sonbahar bebesi olcak.

tchibodan üst ve banyo havlusu almıştım geldi. kumaşları kaliteli almak isteyenlerin aklında bulunsun
benim karnımın büyümesi durdu sanki şimdilik ilk 3 ay pörtlemişti

vajinamdan peçeteye bişi gelmiyo makattan geliyo ara ara kontrol ediyorum bişi yok şuanda.

sıkıntı yapma tatlım korkulacak bişey değil senin hemoroid sorunun biraz erken başlamış sadece zorlanıyormusun tuvalette kabızlık falan varmı?

Canim evet bi yandan firsat gibi bi yandan da zorlanicam gibi bilemefim. Cazip bi maas olursa ancak dusunurum yoksa pek niyetim yok aslinda.

bizim burda da şimdi yağıyo geceden hiç haberim yok ben sürekli uyuyorum canım uyuya uyuya sistim

sıkıntı yapma tatlım korkulacak bişey değil senin hemoroid sorunun biraz erken başlamış sadece zorlanıyormusun tuvalette kabızlık falan varmı?

evet zorlanıyorum canım içime kurt düştü normal kanama olsa sürekli gelir dimi.

aslında ben gibi 3 gün demir ilacını içmese iyi olur düzene girdim tekrar midem yine kötü olacak korkusuyla içemiyorum ama bu gece itibari ile başlayam dimi

Tabi canım kimse kimseninkini kullanmaz isterse 100kişi kullan kullan desin ben sadece merak ettiğim için sordum

evet zorlanıyorum canım içime kurt düştü normal kanama olsa sürekli gelir dimi.

tabiki ayrıca kanayanacak bişey yok zaten makatta merak etme damarlarınla alakalı çatlamıştır tek tavsiyem fazla abartmadan ara ara 8-10 adet kuru kayısı yada bir avuç kuru üzüm tüket yanında mutlaka sıcak bişey iç su bile olur sıcak yada ılık su emin ol çok iyi gelecektir tuvalete çıkman kolaylaşırsa kanaman olmaz bir daha korkma yani :)
demir hapı kullanıyormusun?

telefon mu oynuyodu ben hala teknolojiye ayak uydurmamakta direnenlerdenim galiba canım doğuma yakın zamnda belki kocacım alır bi akıllı tel banada

kız hapishanedeki benim karnımdakinden bahsediyorum bebişden kızımdan canımdan kanımdannn seninkiyle arkadaş olan benim yavrumdannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…