- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.441
Günaydın anneler,az önce büyük abdestimi yaparken kanama oldu çok korkuyorum biraz sonra doktorumu ariycam inşallah önemli bişi yoktur.
Ben de 3.60la başladım hapa 2.60a düştü 5hafada,ama 2.5 sınırmış hamilelikte, 5gün 50mg 2gün 25gr aliyordum doktor hergün 50mg a çıkardı. Sizin dozununz nasıl da bu kadar düşmüş?
foto çekilebilirsem koymayı deniycem canım hepiniz şok olacaksınız benim göbüşü görünce :)
hemoroid varsa ondan olmuştur canım yada kabızlıktan çatlak olmuştur korkma
Günaydın anneler,az önce büyük abdestimi yaparken kanama oldu çok korkuyorum biraz sonra doktorumu ariycam inşallah önemli bişi yoktur.
vajinal kanama mı yaşadın yoksa makattan mı
hadi çek de koy canım merak ettim :)) bende cekmeye calışıom ama benm tel akıllı değil :))
vajinamdan peçeteye bişi gelmiyo makattan geliyo ara ara kontrol ediyorum bişi yok şuanda.
Canim evet bi yandan firsat gibi bi yandan da zorlanicam gibi bilemefim. Cazip bi maas olursa ancak dusunurum yoksa pek niyetim yok aslinda.Kızlaaar günaydınnngece rüyamda anestezili sezeryan oluyodum ama dikişlerimi ayıkken atıyolardı vee rüyamda kalın kaşlı bi oğlan doğurduğumu gördüm yarın doktora gidiyorum bakalım doktor cinsiyete ne diceek daha hiç bi yorum yapmadıda
Canım günaydın sanki bu bi fırsat gibi geldi bana ki iki gün çalışırsam hem çalışma ortamından hzaklaşmamış olursun hem para kazarsın hemde bebişini büyütürsünbence maaş ssk konuşulup anlaşılırsa gidilir
günaydın hayırlı sabahlar
dün geceden beri ne güzel yağmur yağıyor gece kalkıp yağmuru izledim.
sanırım sonbaharda doğmamdan mı ne çok seviyorum bu havaları.Allah nasip ederse oğlum da sonbahar bebesi olcak.
tchibodan üst ve banyo havlusu almıştım geldi. kumaşları kaliteli almak isteyenlerin aklında bulunsun
benim karnımın büyümesi durdu sanki şimdilik ilk 3 ay pörtlemişti
sıkıntı yapma tatlım korkulacak bişey değil senin hemoroid sorunun biraz erken başlamış sadece zorlanıyormusun tuvalette kabızlık falan varmı?
deli mi senin ki benimde hapishanedeki deli galiba dün akşam pıkır pıkır oynuyordu
aslında ben gibi 3 gün demir ilacını içmese iyi olur düzene girdim tekrar midem yine kötü olacak korkusuyla içemiyorum ama bu gece itibari ile başlayam dimisıkıntı yapma tatlım korkulacak bişey değil senin hemoroid sorunun biraz erken başlamış sadece zorlanıyormusun tuvalette kabızlık falan varmı?
evet zorlanıyorum canım içime kurt düştü normal kanama olsa sürekli gelir dimi.
Tabi canım kimse kimseninkini kullanmaz isterse 100kişi kullan kullan desin ben sadece merak ettiğim için sordumher bünye farklı birbirinize ilaç dozunuzu söylemeyin sakıncalı aranızda kıyas yapmaya kalkıp kötü sonuçlar doğurursunuz doktorunuz ne derse o unutmayın kızlar sadece tsh bakılmıyor t3 t4 de var ona göre doktor ayarlama yapar
evet zorlanıyorum canım içime kurt düştü normal kanama olsa sürekli gelir dimi.
telefon mu oynuyoduben hala teknolojiye ayak uydurmamakta direnenlerdenim galiba canım doğuma yakın zamnda belki kocacım alır bi akıllı tel banada
Tabi canım kimse kimseninkini kullanmaz isterse 100kişi kullan kullan desin ben sadece merak ettiğim için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?