2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kız hapishanedeki benim karnımdakinden bahsediyorum bebişden kızımdan canımdan kanımdannn seninkiyle arkadaş olan benim yavrumdannnn

anladım canım oyyy yavrunu sevsinler akşam bende kıpırtısını hissettim babasına diyom bak oğluş kıpırdıyo diye oda koydu karnıma hani hani yok ki bişey falan dedi hevesim kursağımda kaldı

Günaydın arkadaşlar, Bugün metrobüste güçlü bir tekme hissettim yani tekmemiydi bilmiyorum da tekme gibi bişeydi ama bu kadar güçlü olamaz herhalde değil mi?

valla kızlar her boktan haberim var gibi hemen hemen her konuda fikir sahibeliği yapıorum kusura bakmayın lütfen ama emin olun ki annemin tabiri ile marazlı köpek der bana anaların en değerlisi seni yarım doğurmuşum her hastalık var sende der bana o yüzden lütfen size yorum yaptığımda kırılmayın emin olun çok sağlam hastalıklar atlattım sizde bilgilenin diye anlatma ihtiyacı duyuyorum SİZİ SEVİYORUMMM

ben anlıyom lan seni aynı pozisyondayız seyyar tohtur gibiyim

tamam canım tavsiyene uyucam. kullanmıyorum bir tek folik asit kullanıyorum şuanda.

Iste nasil bir ayarlama yapacaklarini bilmiyorum suan canim. Net olarak konusmadik henuz. Zaten ssk yapmazlarsa devam etmem daha kendimi yormaya degmez. Ustune ustluk 100-200 tl gibi bi maasa da hic hic degmez diye dusunuyorum.

aslında ben gibi 3 gün demir ilacını içmese iyi olur düzene girdim tekrar midem yine kötü olacak korkusuyla içemiyorum ama bu gece itibari ile başlayam dimi

ben bi gece içiyorum bi gece içmiyorum kabızlık başlıyorsa iki gün içmiyorum 1 gün içiyorum aslında içmeyeceğimde annem 3 çocuk doğurmuş 3. de 3 diş kaybetmiş doktor dedi demir hapını almazsan dişlerinden 1 yada 2 tane katbedebilirsin dedi diye içiyorum valla aralıklarla

Şimdiden başarılar ,düzenli çalışınca atanılıyor,ben öğretmenim,2010 KPSS mağdurlarındanım,kazandığım sınava kopya çekenler yüzünden bir daha girmek zorunda kaldım,ilkinde tercihleri yapmıştık,nereye atandığımın sonucunu bekliyordum , sonuç açıklanmasına birkaç saat kala sınav iptal oldu Sonra nasıl bir hırs yaptım , sürekli çalıştım , kendi branşımda 132. tüm öğretmenler arasında 502. olup ilk tercihime yerleştim.Düzenli çalışınca oluyor.
Günaydın anneler,az önce büyük abdestimi yaparken kanama oldu çok korkuyorum biraz sonra doktorumu ariycam inşallah önemli bişi yoktur.
Korkma canım,hamilelikte kabızlıktan olabilir

ben anlıyom lan seni aynı pozisyondayız seyyar tohtur gibiyim

bi taner abim vardı eski iş yerindeyken kadın dediğin 25 i görmeden doğurmalı diyordu eğer doğurmazsa kadın devamlı hasta olur doğurmalı ki içindeki pisliği doğururken atsın diye bende tabi her bok olacak 33 yaşındayım hahahaha

Iste nasil bir ayarlama yapacaklarini bilmiyorum suan canim. Net olarak konusmadik henuz. Zaten ssk yapmazlarsa devam etmem daha kendimi yormaya degmez. Ustune ustluk 100-200 tl gibi bi maasa da hic hic degmez diye dusunuyorum.

kesin ssk yapmaz çünkü evde allah göstermesin parmağın kesilse iş yerin mesul tutuluyor çünkü o saatte iş yerinde çalışıor ssk lı gözüküyorsun çok katılaştı kurallar artık haftalık 200 verirse haftanın 3 günü yarım gün gidebilirsin ama uyar yani

böyle söyleyince adamın dediği kulağa oldukça kaba gibi geliyor ama kesinlikle katılıyorum. 25 değil ama 27de anne oldum. ondan sonraki 2 yıl boyunca hayatımın en sağlıklı dönemini geçirdim. sürekli üşüyen, 2 ayda bir faranjit geçiren ben taş gibi oldum :)

canim sen mobilden mi giriyorsun siteye o zaman gebelik cizelgem gorunmuyor ama pcden gorunuyormus?
pc den giren arkadaslar sizler gebelik cizelgmei goruyormusunuz imza kisminda
ben pcden giriyorum canım ama görünmüyor :S

Maşallah canım birimizin daha cinsiyeti belli oldu ^_^ bende sabırsızlıkla 6 haziranı bekliyorum bu arada berrin hanıma gittim memnun kaldım çok şukur :)
öylemi çok sevindim :)

canım maddi olarak rahatsan bırak hiç gitme stres sırf :)
günaydın kızlar sabah servise binerken arkadasın biri göbeğin belli olmuş dedi sizlerde durumlar nasıl yoksa benmki çok yemek yemekten mi
benim de gayet belli :)

Günaydın anneler
Bugün bizim için büyük gün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gidiyoruz. İnşallah bu kez gösterir de haftaya kalmaz işimiz
hadi bakalım inşallah :)

canım ben de senin gibi mesela bir gün alıyorsam iki gün alamıyorum demir hapını ve vitamini.. ama kabızlıktan değil, acayip midemi bulandırıyor ve kusuyorum. arada alsak nolur ki bunları?

kızlar günaydın dün doktora gidicem demiştim ya gitmez olaydım birdaha devlet hastanesine adımımı bile atmam doktor olacak adam meymenetsizzz beni sinirdennn 3 aylık doğurtcaktıı nasıl bir davranıştır o yaa..gittim odaya girdim saat 4 randevusu ya bunlar toparlanmış çıkmaya hazırlanıyolar girdim içeri randevum vardı dedim doktor zaten meymenetsiz sanki zorla oturtmuşlar oraya bana geç dedi hiçbişey sormadı bile içeri geçtim ultrason mu demeye kalmadı yatt diye sert çıkıştı sonra yattım o jeli sıkıcak sedyenin yanında hemen kafama vurcak gibi aldı sıktı attı sonra baktı hiç bişey sormuyo hala 12+5 günlük dedi sert bişekilde yine bende cinsiyetle alakalı bişey belli mi dedim bana bu ayda cinsiyet mi belli olur diye yine çıkıştı sinirlendim tabi ben tepem attı aldım kimliği kızdan çarptım kapıyı çıktım gittim yönetime şikayet ettim doktoru şimdide sağlık bakanlığına şikayet edicem çok sinir bozucu yaa parası olmayan insan doktora gidemicekmi nasıl bi davranış şeklidir bu nasıl bi insanlıktır hiç bu kadar aşağlandığımı hissetmemiştim terbiyesiz doktor.

o yüzden işte eski kadınlarımız çok sağlıklıymış tarlada evde çalışı çlışır yorulmazmış 15-16 da doğurmaya başlıyorlar

canım bimere şikayet et gereğini yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…