- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.461
kız hapishanedeki benim karnımdakinden bahsediyorum bebişden kızımdan canımdan kanımdannn seninkiyle arkadaş olan benim yavrumdannnn
ben anlıyom lan seni aynı pozisyondayız seyyar tohtur gibiyimvalla kızlar her boktan haberim var gibi hemen hemen her konuda fikir sahibeliği yapıorum kusura bakmayın lütfen ama emin olun ki annemin tabiri ile marazlı köpek der bana anaların en değerlisi seni yarım doğurmuşum her hastalık var sende der bana o yüzden lütfen size yorum yaptığımda kırılmayın emin olun çok sağlam hastalıklar atlattım sizde bilgilenin diye anlatma ihtiyacı duyuyorum SİZİ SEVİYORUMMM
tabiki ayrıca kanayanacak bişey yok zaten makatta merak etme damarlarınla alakalı çatlamıştır tek tavsiyem fazla abartmadan ara ara 8-10 adet kuru kayısı yada bir avuç kuru üzüm tüket yanında mutlaka sıcak bişey iç su bile olur sıcak yada ılık su emin ol çok iyi gelecektir tuvalete çıkman kolaylaşırsa kanaman olmaz bir daha korkma yani :)
demir hapı kullanıyormusun?
Iste nasil bir ayarlama yapacaklarini bilmiyorum suan canim. Net olarak konusmadik henuz. Zaten ssk yapmazlarsa devam etmem daha kendimi yormaya degmez. Ustune ustluk 100-200 tl gibi bi maasa da hic hic degmez diye dusunuyorum.günaydın tatlım ssk yapmaz gittiğin günler içinde maaşından gün hesabı yapıp para verir sana ki yarım gün diyorsun o da alacağın maksimum 100 tl olur ama para sorunun olsada olmasa da alacağın para bebeğine ve sana yararlı olur iş yerinde çok stresliyim dersen hemen bırak hiç birşey senden önemli değil dinlen boşver yaaa canın sıkılırsa istediğin zaman gider takılırsın
aslında ben gibi 3 gün demir ilacını içmese iyi olur düzene girdim tekrar midem yine kötü olacak korkusuyla içemiyorum ama bu gece itibari ile başlayam dimi
tamam canım tavsiyene uyucam. kullanmıyorum bir tek folik asit kullanıyorum şuanda.
Şimdiden başarılar ,düzenli çalışınca atanılıyor,ben öğretmenim,2010 KPSS mağdurlarındanım,kazandığım sınava kopya çekenler yüzünden bir daha girmek zorunda kaldım,ilkinde tercihleri yapmıştık,nereye atandığımın sonucunu bekliyordum , sonuç açıklanmasına birkaç saat kala sınav iptal olduKızlar kpss ye gireceğim çok stresliyim çok önmli benim için. Aile saadetim için atanmam gerek, çok sorun oldu eşimle aramızda. Günde 9 saat çalışıyorum. Dualarınızı bekliyorum. Sınavım 4 temmuzda
Korkma canım,hamilelikte kabızlıktan olabilirGünaydın anneler,az önce büyük abdestimi yaparken kanama oldu çok korkuyorum biraz sonra doktorumu ariycam inşallah önemli bişi yoktur.
ben anlıyom lan seni aynı pozisyondayız seyyar tohtur gibiyim
Iste nasil bir ayarlama yapacaklarini bilmiyorum suan canim. Net olarak konusmadik henuz. Zaten ssk yapmazlarsa devam etmem daha kendimi yormaya degmez. Ustune ustluk 100-200 tl gibi bi maasa da hic hic degmez diye dusunuyorum.
bi taner abim vardı eski iş yerindeyken kadın dediğin 25 i görmeden doğurmalı diyordu eğer doğurmazsa kadın devamlı hasta olur doğurmalı ki içindeki pisliği doğururken atsın diye bende tabi her bok olacak 33 yaşındayım hahahaha
Merhaba cici ANNELER gunaydın :)
Sızlere yetıstım gerıden geldım hepppsını okudum :)
Nasılsınız ???
ben pcden giriyorum canım ama görünmüyor :Scanim sen mobilden mi giriyorsun siteye o zaman gebelik cizelgem gorunmuyor ama pcden gorunuyormus?
pc den giren arkadaslar sizler gebelik cizelgmei goruyormusunuz imza kisminda
öylemi çok sevindim :)Maşallah canım birimizin daha cinsiyeti belli oldu ^_^ bende sabırsızlıkla 6 haziranı bekliyorum bu arada berrin hanıma gittim memnun kaldım çok şukur :)
Gunaydin kizlar
Bugun sondan ikinci is gunum. Tamamen birakiyorum isi. Ama patronum is yogunlugu nedeniyle haftada 2 gun yarim gel diyor. Maas ssk hicbisey konusmadim ama gidip gitmeyecegime de karar veremedim. Evim ise cok yakin 5dklik arac ile. Ne yapsam sizce? Devam etsem is stresi de benle birlikte devam eder mi?
benim de gayet belli :)günaydın kızlar sabah servise binerken arkadasın biri göbeğin belli olmuş dedi sizlerde durumlar nasıl yoksa benmki çok yemek yemekten mi
hadi bakalım inşallah :)Günaydın anneler
Bugün bizim için büyük gün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gidiyoruz. İnşallah bu kez gösterir de haftaya kalmaz işimiz
hoşgeldin sende cici anne bugün herkesler burda değil galiba
canım ben de senin gibi mesela bir gün alıyorsam iki gün alamıyorum demir hapını ve vitamini.. ama kabızlıktan değil, acayip midemi bulandırıyor ve kusuyorum. arada alsak nolur ki bunları?ben bi gece içiyorum bi gece içmiyorum kabızlık başlıyorsa iki gün içmiyorum 1 gün içiyorum aslında içmeyeceğimde annem 3 çocuk doğurmuş 3. de 3 diş kaybetmiş doktor dedi demir hapını almazsan dişlerinden 1 yada 2 tane katbedebilirsin dedi diye içiyorum valla aralıklarla
böyle söyleyince adamın dediği kulağa oldukça kaba gibi geliyor ama kesinlikle katılıyorum. 25 değil ama 27de anne oldum. ondan sonraki 2 yıl boyunca hayatımın en sağlıklı dönemini geçirdim. sürekli üşüyen, 2 ayda bir faranjit geçiren ben taş gibi oldum :)
canım bimere şikayet et gereğini yaparlar.kızlar günaydın dün doktora gidicem demiştim ya gitmez olaydım birdaha devlet hastanesine adımımı bile atmam doktor olacak adam meymenetsizzz beni sinirdennn 3 aylık doğurtcaktıı nasıl bir davranıştır o yaa..gittim odaya girdim saat 4 randevusu ya bunlar toparlanmış çıkmaya hazırlanıyolar girdim içeri randevum vardı dedim doktor zaten meymenetsiz sanki zorla oturtmuşlar oraya bana geç dedi hiçbişey sormadı bile içeri geçtim ultrason mu demeye kalmadı yatt diye sert çıkıştı sonra yattım o jeli sıkıcak sedyenin yanında hemen kafama vurcak gibi aldı sıktı attı sonra baktı hiç bişey sormuyo hala 12+5 günlük dedi sert bişekilde yine bende cinsiyetle alakalı bişey belli mi dedim bana bu ayda cinsiyet mi belli olur diye yine çıkıştı sinirlendim tabi ben tepem attı aldım kimliği kızdan çarptım kapıyı çıktım gittim yönetime şikayet ettim doktoru şimdide sağlık bakanlığına şikayet edicem çok sinir bozucu yaa parası olmayan insan doktora gidemicekmi nasıl bi davranış şeklidir bu nasıl bi insanlıktır hiç bu kadar aşağlandığımı hissetmemiştim terbiyesiz doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?