2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

ya sıkma canını canım benım onların bazıları hep oyle ...
Inanırmısın bende gebe olmadan once gıtttım serefsız babam yasndakı adam sapık cıktı nasıl korktum asla Erkek kadın dogum dokt gıtmem...
Bugun baska bır doktora gorun ıstersen ?

canım ben de senin gibi mesela bir gün alıyorsam iki gün alamıyorum demir hapını ve vitamini.. ama kabızlıktan değil, acayip midemi bulandırıyor ve kusuyorum. arada alsak nolur ki bunları?

KIZLAR BEN SUAN ILac olarak ;

Premesis verdı doktorum bırde Zofer dı sanırım mıde bulantı hapım bırde Kan hapı verdı adını hatırlamıyorum kırmızı yesıllı bır kapsul hergun ıcıyorum aralıksız ?
Yanlısmı yapıyorum anlamadım :)

kız kadın doğum doktoruna saat 4 de gidilirmi hemde ssk ya hahahhaa ay hiç güleceğim yoktu ne sinirleniyorsun belli ki senden önce biri delirtmiş doktoru o da sana denk gelmiş düşünsene senden önce 85 yaşında bi nene girdi içeri dedi ki kaşınıyorum doktor dedi yat ayır kendini manzara süper kıllı buruşuk kararmış bacakları sarkmış kokan bir bacak arası denk gelmiş adama sana nasıl davransın kız ne bozuyorsun sinirini demekki ne yapıorsun bir dahakine kocanı da götürüyorsun doktoru dövüyor

miniqim_naz_bnm pes yaa. cidden artık çivisi çıktı...
evliliğin ilk senesinde bende de mantar olmuştu devlet hastanesine gitmiştim. aynı şekilde bayan doktor. o kadar mı olur . nefret ettim bir daha da tövbe ettim. giren çıkan belli değil . arada bir perde.
vajinaya hızla bişi soktu ama nasıl can acısı nasıl bağırdım doktora. resmen tecavüze uğramış gibi hissettim kendimi. insanlık diye birşey kalmamış. o doktor yüzünden sonra eşimle yakınlaşamadım bir süre zor atlattım o psikolojiyi.

Son düzenleme:
canım ben de senin gibi mesela bir gün alıyorsam iki gün alamıyorum demir hapını ve vitamini.. ama kabızlıktan değil, acayip midemi bulandırıyor ve kusuyorum. arada alsak nolur ki bunları?

hafta 7 gün 4 günü içmen lazım işte zorla kendini yatarken iç az su ile iç o zaman çok miden bulanmaz tatlım

başkasının sinirini diğer hastadan niye çıkarsın
biz iş yerinde öyle yapabiliyor muyuz. arkadaşlarımıza ya da müşterilerimize.
her kapıdan giren yeni bir birey.
. bilmiyorum benzer muameleyi bende yaşadığım için .kimse o durumu hak etmiyor.

sakın haaa sen içebiliyorsan iç sakın doktorun dediğinden çıkma biz içemeyenlerdeniz içip sıçamayanlardanız o yüzden azalttık sen normalsin biz anormaliz devam et

Ayy kız sabah sabah boyle hayal ettırdın mıdem bulandı Allh senı ne yapmasın

kaşınmaların ile ilgili alerji hapı kullanıyormusun

geçmiş olsun canım işte ben bu yüzden devlete gitmiyorum allah mecbur bırakmasın gitmeyide düşünmüyorum

merhabaa hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın :)

Hosbulduk tatlım bende cok sukur ıyıyım bır sıkıntı yok soylemesı ayıp canım patates kızartması cektı ısyerındeyım ama daynamıcam gıdıcem alıp yıcem
Bırde kasıntılarım var nedenını bılmıyorum ayın 6 sında muayenem olacak doktoruma sorarım dıyorum :)))
Senın gebelık nasıl mıde bulantıların gectımı :)

ay yavrum baksana mevzu kadın doğum ama ona bakarsan benim içinde aynı şey her telefon çaldığında çok mutluyum ben hep pozitif bi gökşen var telefonda manyağım çünkü neden o kadar mutluyum bilmiyorum bulamadım yolunu kimse bu muameleyi haketmez haklısın ama denk gelmiş olabilir o yüzden sinirlenmesine gerek yok kendini kasıyor şu anda çünkü zararlı bebek hisseder kendi gerilir

aynen iğrenç ya bende hamile kalmadan önce bir kere gittim doktoru çok övdüler odaya 4 kişi birden alıyor sırayla paravan arkasına alıyor benim özelimi herkes duyuyor böyle bir şey olabilirmi ? Ayrıca alttan muaynede özelde prezervatif kullanıyorlar bu direkt daldırmıştı üff iğrenç eşim devlete git diyor gitmiyorum napim canımdan sağlığımdan önemlimi para kazanılır elbet.

iyi gidiyor canım zaten bulantım olmamıştı sırt ağrısı var doktor normal sıkıntı yok dedi :)

sakın haaa sen içebiliyorsan iç sakın doktorun dediğinden çıkma biz içemeyenlerdeniz içip sıçamayanlardanız o yüzden azalttık sen normalsin biz anormaliz devam et

Ben ıcıyorum yınede cıkamıyorum tatlım
Esım her sabah kontrol edıyor ılaclarımı ıcmezsem fırcayı zılgıtı yyorum :)
Dusuk tehlıkem vardı Progestan kullandım ama oldum oldum ıctım en sonunda bırakmıstım mıde bulantısı halsızlık yapıyo yeter dedım fıtıl olarak kullandırttı doktor oyle zar zor ....
Ama ıcın cnm cok onemlıymıs ılaclar....

yok ben randevumu internet sisteminden almışım gitmişim 4 değil 5 te olsa bakmak zorunda o zaman o sisteme o saati koymayacaklar ayrıca bu bende olabilirim kimsenin hıncı kimseden çıkarılmaz ki onun karşısında ki hamile bi insan onu oraya devlet doktor diye oturtmuşsa bakmak zorunda o adamın savunması alınıp uyarılana kadar uğraşıcam bana denk gelmeyecekti yanlış yaptı hala içim soğumuyo iki çift laf etmediğim için de çok pişmanım

ayy kızlar resmen aserdım canım delı gıbı patates kızartması ıstıyor ,
Cocugummm dur dıyorum olmuyor evde yerız dıyorum olmuyor
Allahım 3 kez aserıyorum Alllahtan bu kolay oldu bulurum
Burnumda tuttu resmennn oofff off
Ben daha fazla dayanamıyorum gıdıp alıp yıyeyım oyy oyy

Cok opuyorum sızlerı gelınce yazııcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…