- 15 Ocak 2015
- 539
- 449
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.481
kızlar günaydın dün doktora gidicem demiştim ya gitmez olaydım birdaha devlet hastanesine adımımı bile atmam doktor olacak adam meymenetsizzz beni sinirdennn 3 aylık doğurtcaktıı nasıl bir davranıştır o yaa..gittim odaya girdim saat 4 randevusu ya bunlar toparlanmış çıkmaya hazırlanıyolar girdim içeri randevum vardı dedim doktor zaten meymenetsiz sanki zorla oturtmuşlar oraya bana geç dedi hiçbişey sormadı bile içeri geçtim ultrason mu demeye kalmadı yatt diye sert çıkıştı sonra yattım o jeli sıkıcak sedyenin yanında hemen kafama vurcak gibi aldı sıktı attı sonra baktı hiç bişey sormuyo hala 12+5 günlük dedi sert bişekilde yine bende cinsiyetle alakalı bişey belli mi dedim bana bu ayda cinsiyet mi belli olur diye yine çıkıştı sinirlendim tabi ben tepem attı aldım kimliği kızdan çarptım kapıyı çıktım gittim yönetime şikayet ettim doktoru şimdide sağlık bakanlığına şikayet edicem çok sinir bozucu yaa parası olmayan insan doktora gidemicekmi nasıl bi davranış şeklidir bu nasıl bi insanlıktır hiç bu kadar aşağlandığımı hissetmemiştim terbiyesiz doktor.
canım ben de senin gibi mesela bir gün alıyorsam iki gün alamıyorum demir hapını ve vitamini.. ama kabızlıktan değil, acayip midemi bulandırıyor ve kusuyorum. arada alsak nolur ki bunları?
kızlar günaydın dün doktora gidicem demiştim ya gitmez olaydım birdaha devlet hastanesine adımımı bile atmam doktor olacak adam meymenetsizzz beni sinirdennn 3 aylık doğurtcaktıı nasıl bir davranıştır o yaa..gittim odaya girdim saat 4 randevusu ya bunlar toparlanmış çıkmaya hazırlanıyolar girdim içeri randevum vardı dedim doktor zaten meymenetsiz sanki zorla oturtmuşlar oraya bana geç dedi hiçbişey sormadı bile içeri geçtim ultrason mu demeye kalmadı yatt diye sert çıkıştı sonra yattım o jeli sıkıcak sedyenin yanında hemen kafama vurcak gibi aldı sıktı attı sonra baktı hiç bişey sormuyo hala 12+5 günlük dedi sert bişekilde yine bende cinsiyetle alakalı bişey belli mi dedim bana bu ayda cinsiyet mi belli olur diye yine çıkıştı sinirlendim tabi ben tepem attı aldım kimliği kızdan çarptım kapıyı çıktım gittim yönetime şikayet ettim doktoru şimdide sağlık bakanlığına şikayet edicem çok sinir bozucu yaa parası olmayan insan doktora gidemicekmi nasıl bi davranış şeklidir bu nasıl bi insanlıktır hiç bu kadar aşağlandığımı hissetmemiştim terbiyesiz doktor.
canım ben de senin gibi mesela bir gün alıyorsam iki gün alamıyorum demir hapını ve vitamini.. ama kabızlıktan değil, acayip midemi bulandırıyor ve kusuyorum. arada alsak nolur ki bunları?
Erken ya canım ondandır .. Bende ısten 4 te cıkıyorum kımselere vedalasmadan cıktım :)
Islerımı bıtırıp bakayım dedım...
Ya benım bu kasınmalarım gecmıyo gunde 2 kez banyo yapar oldum ya heryerım kasınıyo uyuz gıbı
kız kadın doğum doktoruna saat 4 de gidilirmi hemde ssk ya hahahhaa ay hiç güleceğim yoktu ne sinirleniyorsun belli ki senden önce biri delirtmiş doktoru o da sana denk gelmiş düşünsene senden önce 85 yaşında bi nene girdi içeri dedi ki kaşınıyorum doktor dedi yat ayır kendini manzara süper kıllı buruşuk kararmış bacakları sarkmış kokan bir bacak arası denk gelmiş adama sana nasıl davransın kız ne bozuyorsun sinirini demekki ne yapıorsun bir dahakine kocanı da götürüyorsun doktoru dövüyor
KIZLAR BEN SUAN ILac olarak ;
Premesis verdı doktorum bırde Zofer dı sanırım mıde bulantı hapım bırde Kan hapı verdı adını hatırlamıyorum kırmızı yesıllı bır kapsul hergun ıcıyorum aralıksız ?
Yanlısmı yapıyorum anlamadım :)
kız kadın doğum doktoruna saat 4 de gidilirmi hemde ssk ya hahahhaa ay hiç güleceğim yoktu ne sinirleniyorsun belli ki senden önce biri delirtmiş doktoru o da sana denk gelmiş düşünsene senden önce 85 yaşında bi nene girdi içeri dedi ki kaşınıyorum doktor dedi yat ayır kendini manzara süper kıllı buruşuk kararmış bacakları sarkmış kokan bir bacak arası denk gelmiş adama sana nasıl davransın kız ne bozuyorsun sinirini demekki ne yapıorsun bir dahakine kocanı da götürüyorsun doktoru dövüyor
Erken ya canım ondandır .. Bende ısten 4 te cıkıyorum kımselere vedalasmadan cıktım :)
Islerımı bıtırıp bakayım dedım...
Ya benım bu kasınmalarım gecmıyo gunde 2 kez banyo yapar oldum ya heryerım kasınıyo uyuz gıbı
merhabaa hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın :)Merhaba cici ANNELER gunaydın :)
Sızlere yetıstım gerıden geldım hepppsını okudum :)
Nasılsınız ???
canım hormonlardan kaynaklanıyodur geçmiş olsun
kaşınmaların ile ilgili alerji hapı kullanıyormusun
geçmiş olsun canım işte ben bu yüzden devlete gitmiyorum allah mecbur bırakmasın gitmeyide düşünmüyorumkızlar günaydın dün doktora gidicem demiştim ya gitmez olaydım birdaha devlet hastanesine adımımı bile atmam doktor olacak adam meymenetsizzz beni sinirdennn 3 aylık doğurtcaktıı nasıl bir davranıştır o yaa..gittim odaya girdim saat 4 randevusu ya bunlar toparlanmış çıkmaya hazırlanıyolar girdim içeri randevum vardı dedim doktor zaten meymenetsiz sanki zorla oturtmuşlar oraya bana geç dedi hiçbişey sormadı bile içeri geçtim ultrason mu demeye kalmadı yatt diye sert çıkıştı sonra yattım o jeli sıkıcak sedyenin yanında hemen kafama vurcak gibi aldı sıktı attı sonra baktı hiç bişey sormuyo hala 12+5 günlük dedi sert bişekilde yine bende cinsiyetle alakalı bişey belli mi dedim bana bu ayda cinsiyet mi belli olur diye yine çıkıştı sinirlendim tabi ben tepem attı aldım kimliği kızdan çarptım kapıyı çıktım gittim yönetime şikayet ettim doktoru şimdide sağlık bakanlığına şikayet edicem çok sinir bozucu yaa parası olmayan insan doktora gidemicekmi nasıl bi davranış şeklidir bu nasıl bi insanlıktır hiç bu kadar aşağlandığımı hissetmemiştim terbiyesiz doktor.
merhabaa hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın :)
başkasının sinirini diğer hastadan niye çıkarsın
biz iş yerinde öyle yapabiliyor muyuz. arkadaşlarımıza ya da müşterilerimize.
her kapıdan giren yeni bir birey.
bu sözüne katılmıyorum. bilmiyorum benzer muameleyi bende yaşadığım için .kimse o durumu hak etmiyor.
miniqim_naz_bnm pes yaa. cidden artık çivisi çıktı...
evliliğin ilk senesinde bende de mantar olmuştu devlet hastanesine gitmiştim. aynı şekilde bayan doktor. o kadar mı olur . nefret ettim bir daha da tövbe ettim. giren çıkan belli değil . arada bir perde.
vajinaya hızla bişi soktu ama nasıl can acısı nasıl bağırdım doktora. resmen tecavüze uğramış gibi hissettim kendimi. insanlık diye birşey kalmamış. o doktor yüzünden sonra eşimle yakınlaşamadım bir süre zor atlattım o psikolojiyi.
Hosbulduk tatlım bende cok sukur ıyıyım bır sıkıntı yok soylemesı ayıp canım patates kızartması cektı ısyerındeyım ama daynamıcam gıdıcem alıp yıcem
Bırde kasıntılarım var nedenını bılmıyorum ayın 6 sında muayenem olacak doktoruma sorarım dıyorum :)))
Senın gebelık nasıl mıde bulantıların gectımı :)
sakın haaa sen içebiliyorsan iç sakın doktorun dediğinden çıkma biz içemeyenlerdeniz içip sıçamayanlardanızo yüzden azalttık sen normalsin biz anormaliz devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?