2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Allah cidden kimseyi düşürmesin. mutlaka iyileri de vardır. ama o muameleden sonra asla kadın doğum konusunda devlete gitmem dedim ben de.
evet para kazanılır sağlık gibisi var mı..

Part time olarak ssk lı gösterebilir aslında.

Allah cidden kimseyi düşürmesin. mutlaka iyileri de vardır. ama o muameleden sonra asla kadın doğum konusunda devlete gitmem dedim ben de.

ben devlet hastanesine ilk defa radyoterapi için gittim okmeydanı ssk da 4 gün karantinada kaldım orası süperdi çünkü odana kimse giremiyor korkudan süper oluyor daha sonra da her ay kan tahlili vermeye gidiyorum 7 yıl oldu o kadar özel hastanede zaman geçirdim 4 tane ameliyat oldum ssk gibi kan alan bir bölüm görmedim ne acı ne sızı zırt bırt bitti kalk yoksa beni bi allahın kulu ssk ya sokamaz çok da büüyk konuşuyorum gerekirse herifi satarım özele giderim

ya benim doktorum var aslında ben dedim bide oraya gidim bakim nasıl olcak diye bide cinsiyet belki söyler dedim ama nerdeeee devletten ümit beklersen böyle olur işte neymiş artık her kolaylığı sağlamış bence doktorlarına da bi eğitim falan vermesi gerekiyo ekstradan insanlara nasıl davranılır diye

Neden işi bırakıyorsun bilmiyorum elbette. Ama haftada iki günde olsa gitmen demek ufakda olsa bir gelir demek. Bence gitmelisin. Baktın seni rahatsız ediyor bir iki kez gidip dener ve bırakırsın bence.

ya bu genelde kadın doğum poliklniklerinde böyle oluyor ben ilk defa gitmiyorum devlete bi çok bölüme gittim hiç böyle bişey yaşamadım kızımda da kadın doğumcuya gitmeyi planladım 2 sefer gittim ama yine aynı tavırlar bak kaç sene geçmiş kızım 4 yaşında hala aynılar bu kadın doğumcularda var bi problemm fazla şey görmekten mi nedir anlamadım

kızlllaarr muayeneden geldim simdi bebşimin kız oldugu kesinleşti. rahim agzı acıklıgını sordum 3 mm dedi ama saglıklı ölçüm yapabilmek için idrarının sıkışık olması lazım dedi bi yorum yapmadı ersey normal dedi sadece. bebişin boyu da 9.5 cm olmus :) 4 hafta sonrasına ayrıntılı ultrasona randevu verdi

canım olmuş geçmiş dokor olcak şahıs hatalı ama sen sinirlenme bebişi de üzersin :) gerekli yerlere şikayetini et peşine düş olmadı git bir daha randevu al içinde kalanı söyle gel

aminn aynen öyle

Hayıırlı ömürlü olsun yavrucuğun..Rahim ağzı açıklığının önemi ne ben hiç bilmiyroum..

Gözün Aydın tatlım...kızlar çok tatlıı oluyorlar...annesinin sırdaşları ,yardımcıları...herkesten daha yakın...canının damlası kızlar...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

olumsuz yönü ishal olursun, yerinde duramazsın, kilo verirsin, hiperaktif olursun başka bişeyi yok bebeğe zararı yok

Eeee süpermişşş valla..Bende kabızlık var..Uyuşukluk da var..Kilo desen ilerlemeye devam..O halde bende düşüreyim şu TSH'ımı yaaa..Ne kadar güzel olurmuş..

Benim dr'um yine benden tahliller istemişti..Tam kan, TSH, toksoplazma,İdarra tahlili ve idrar kültürü ..Halbuki bunların hepsini 2 ay evvel yaptırmıştım.Yine verdim bu sabah. Hastaneden de randevu alamadım falan 140 TL ... bayıldım özele.
Benim bacaklarıma kramp girmeye başladı valla gece oldu yine halen acısı devam ediyor. Bakalım tahlillerde eksiklik belli olur herhalde.
Sağlık ocağına da uğradım sakin oluyor diye ama idrar yokmuş orada. Neyse hamile kayıdımı aldılar. Aşı zorunlu değil siz isterseniz 19.haftanızda bize haber verin aşınızı hazırlayalım 20. haftada yapalım dedi. Yine şeker yüklemesini de isterseniz yaparız dedi..Ben kendi dr'ma sormuştum sen bilirsin aşıyı yapabilirsin demişti. Sanırım yaptırıcam. Ama isteğe bağlı olması da garip bir şey değil mi? Herneyse Cumaya bebeğimle randevum var.Heyecanlıyımm

kız sakın sinirin debişir dengesizdir doktor iter senin bi yere çarparsın kendini allah korusun git iki laf sok bu arada lafı edepli sok kameraya da kaydet zaten içini dökünce sen gerekli yerlere ulaştırırsın

senindemi tsh yüksek canım? benimde kramplarım başladı daha çok erken deilmi yaa dr.uma söylicem gidince belki kalsiyum magnezyum falan bişeyler verir

kız gebertirim seni sakın haa tsh ile oyun olmaz hormon bu oyun hamurumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…