- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.501
aynen iğrenç ya bende hamile kalmadan önce bir kere gittim doktoru çok övdüler odaya 4 kişi birden alıyor sırayla paravan arkasına alıyor benim özelimi herkes duyuyor böyle bir şey olabilirmi ? Ayrıca alttan muaynede özelde prezervatif kullanıyorlar bu direkt daldırmıştı üff iğrenç eşim devlete git diyor gitmiyorum napim canımdan sağlığımdan önemlimi para kazanılır elbet.
Part time olarak ssk lı gösterebilir aslında.kesin ssk yapmaz çünkü evde allah göstermesin parmağın kesilse iş yerin mesul tutuluyor çünkü o saatte iş yerinde çalışıor ssk lı gözüküyorsun çok katılaştı kurallar artık haftalık 200 verirse haftanın 3 günü yarım gün gidebilirsin ama uyar yani
Part time olarak ssk lı gösterebilir aslında.
geçmiş olsun canım işte ben bu yüzden devlete gitmiyorum allah mecbur bırakmasın gitmeyide düşünmüyorum
Allah cidden kimseyi düşürmesin. mutlaka iyileri de vardır. ama o muameleden sonra asla kadın doğum konusunda devlete gitmem dedim ben de.
evet para kazanılır sağlık gibisi var mı..
ya sıkma canını canım benım onların bazıları hep oyle ...
Inanırmısın bende gebe olmadan once gıtttım serefsız babam yasndakı adam sapık cıktı nasıl korktum asla Erkek kadın dogum dokt gıtmem...
Bugun baska bır doktora gorun ıstersen ?
Gunaydin kizlar
Bugun sondan ikinci is gunum. Tamamen birakiyorum isi. Ama patronum is yogunlugu nedeniyle haftada 2 gun yarim gel diyor. Maas ssk hicbisey konusmadim ama gidip gitmeyecegime de karar veremedim. Evim ise cok yakin 5dklik arac ile. Ne yapsam sizce? Devam etsem is stresi de benle birlikte devam eder mi?
ben devlet hastanesine ilk defa radyoterapi için gittim okmeydanı ssk da 4 gün karantinada kaldım orası süperdi çünkü odana kimse giremiyor korkudan süper oluyor daha sonra da her ay kan tahlili vermeye gidiyorum 7 yıl oldu o kadar özel hastanede zaman geçirdim 4 tane ameliyat oldum ssk gibi kan alan bir bölüm görmedim ne acı ne sızı zırt bırt bitti kalk yoksa beni bi allahın kulu ssk ya sokamaz çok da büüyk konuşuyorum gerekirse herifi satarım özele giderim
canım olmuş geçmiş dokor olcak şahıs hatalı ama sen sinirlenme bebişi de üzersin :) gerekli yerlere şikayetini et peşine düş olmadı git bir daha randevu al içinde kalanı söyle gelyok ben randevumu internet sisteminden almışım gitmişim 4 değil 5 te olsa bakmak zorunda o zaman o sisteme o saati koymayacaklar ayrıca bu bende olabilirim kimsenin hıncı kimseden çıkarılmaz ki onun karşısında ki hamile bi insan onu oraya devlet doktor diye oturtmuşsa bakmak zorunda o adamın savunması alınıp uyarılana kadar uğraşıcam bana denk gelmeyecekti yanlış yaptı hala içim soğumuyo iki çift laf etmediğim için de çok pişmanım
Allah cidden kimseyi düşürmesin. mutlaka iyileri de vardır. ama o muameleden sonra asla kadın doğum konusunda devlete gitmem dedim ben de.
evet para kazanılır sağlık gibisi var mı..
kızlllaarr muayeneden geldim simdi bebşimin kız oldugu kesinleşti. rahim agzı acıklıgını sordum 3 mm dedi ama saglıklı ölçüm yapabilmek için idrarının sıkışık olması lazım dedi bi yorum yapmadı ersey normal dedi sadece. bebişin boyu da 9.5 cm olmus :) 4 hafta sonrasına ayrıntılı ultrasona randevu verdi
ben kullanıyorum :)vinalac immunitum kullanan var mı
canım olmuş geçmiş dokor olcak şahıs hatalı ama sen sinirlenme bebişi de üzersin :) gerekli yerlere şikayetini et peşine düş olmadı git bir daha randevu al içinde kalanı söyle gel
öylemi yapimm gidim kalan 2 tüy saçını yolim de gelim valla ancak o zaman geçer hırsımm ay çok sinirlendim ya hastaneye şikayet ettim 184 e de ettim dönüş yapıcaklarmış bakalım
aminn aynen öyle
Gözün Aydın tatlım...kızlar çok tatlıı oluyorlar...annesinin sırdaşları ,yardımcıları...herkesten daha yakın...canının damlası kızlar...kızlllaarr muayeneden geldim simdi bebşimin kız oldugu kesinleşti. rahim agzı acıklıgını sordum 3 mm dedi ama saglıklı ölçüm yapabilmek için idrarının sıkışık olması lazım dedi bi yorum yapmadı ersey normal dedi sadece. bebişin boyu da 9.5 cm olmus :) 4 hafta sonrasına ayrıntılı ultrasona randevu verdi
canım kaç mm den snrası riskli bilmiyorum ama düşüğe sebep oluyo cok acıksa önlem alınması gerekiyo dikiyolar ama kaç mm olursa onu bilmiyorum bndeHayıırlı ömürlü olsun yavrucuğun..Rahim ağzı açıklığının önemi ne ben hiç bilmiyroum..
olumsuz yönü ishal olursun, yerinde duramazsın, kilo verirsin, hiperaktif olursun başka bişeyi yok bebeğe zararı yok
senindemi tsh yüksek canım? benimde kramplarım başladı daha çok erken deilmi yaa dr.uma söylicem gidince belki kalsiyum magnezyum falan bişeyler verirEeee süpermişşş valla..Bende kabızlık var..Uyuşukluk da var..Kilo desen ilerlemeye devam..O halde bende düşüreyim şu TSH'ımı yaaa..Ne kadar güzel olurmuş..
Benim dr'um yine benden tahliller istemişti..Tam kan, TSH, toksoplazma,İdarra tahlili ve idrar kültürü ..Halbuki bunların hepsini 2 ay evvel yaptırmıştım.Yine verdim bu sabah. Hastaneden de randevu alamadım falan 140 TL ... bayıldım özele.
Benim bacaklarıma kramp girmeye başladı valla gece oldu yine halen acısı devam ediyor. Bakalım tahlillerde eksiklik belli olur herhalde.
Sağlık ocağına da uğradım sakin oluyor diye ama idrar yokmuş orada. Neyse hamile kayıdımı aldılar. Aşı zorunlu değil siz isterseniz 19.haftanızda bize haber verin aşınızı hazırlayalım 20. haftada yapalım dedi. Yine şeker yüklemesini de isterseniz yaparız dedi..Ben kendi dr'ma sormuştum sen bilirsin aşıyı yapabilirsin demişti. Sanırım yaptırıcam. Ama isteğe bağlı olması da garip bir şey değil mi? Herneyse Cumaya bebeğimle randevum var.Heyecanlıyımm
Eeee süpermişşş valla..Bende kabızlık var..Uyuşukluk da var..Kilo desen ilerlemeye devam..O halde bende düşüreyim şu TSH'ımı yaaa..Ne kadar güzel olurmuş..
Benim dr'um yine benden tahliller istemişti..Tam kan, TSH, toksoplazma,İdarra tahlili ve idrar kültürü ..Halbuki bunların hepsini 2 ay evvel yaptırmıştım.Yine verdim bu sabah. Hastaneden de randevu alamadım falan 140 TL ... bayıldım özele.
Benim bacaklarıma kramp girmeye başladı valla gece oldu yine halen acısı devam ediyor. Bakalım tahlillerde eksiklik belli olur herhalde.
Sağlık ocağına da uğradım sakin oluyor diye ama idrar yokmuş orada. Neyse hamile kayıdımı aldılar. Aşı zorunlu değil siz isterseniz 19.haftanızda bize haber verin aşınızı hazırlayalım 20. haftada yapalım dedi. Yine şeker yüklemesini de isterseniz yaparız dedi..Ben kendi dr'ma sormuştum sen bilirsin aşıyı yapabilirsin demişti. Sanırım yaptırıcam. Ama isteğe bağlı olması da garip bir şey değil mi? Herneyse Cumaya bebeğimle randevum var.Heyecanlıyımm
ya tabi konuşması lazım işlerine gelmez öyle sigorta yapılmaz derler falan.o kadar incesini bilmiyorum tabi oluyorsa olabilir ama iş yeriyle konuşması lazım ondan sonra artık muhabbet uzarrr gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?