2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Istanbulda ki anneler ayrıntılı ultrason için hastane buldunuz mu. Ben 4 boyutlu istiyorum ama hala araştırıyorum. Sizin bildiginiz iyi bir hastane Dr var mı. Fiyatlarda çok tuzlu bu arada

Fehmi yazıcığlunu bu konuda çok met ettiler 11 haziranda ben ona gideeceğim
haftanın 1 günü göztepe medical parka geliyor fiyatı 350 lira

Benimde annem emekli bir başhemşire.Hemde Numune gibi bir hastane'den ..İnnaılmaz bilgi sahibidir. Dolayısı ile bende yanında çırak gibi yetiştim. Kızımı büyütürken bile çoğu hastalığını annem tedavi etti. Ben hasta olsam dr'a gitmem anneme giderim vs.. yani..
O nedenle bende hastalıklar konusunda az çok fikir yürütüyorm bazen.Ama gerçekten bildiğim konuda kouşurum. Bende yardımcı olayım diye fikir beyan edersem kimseler yanlış anlamasın :)

Keşke bana da böyle bir imkân sunulsa. Aslında evden çalışıp gerektiğinde görüşmeler için gelebilirim ofise ama henüz hiç konuşmadım. Bence ayrıntılarını mutlaka konuşarak iş hayatından tamamen kopmamak en iyisi olur. İşe dönmek istediğinde zorlanabilirsin diğer türlü.

ayy hadı hayırlı olsun canım :)
Cok sevındım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın sen ne hıssedıyordun ? :)

Sacmalilk devlet hastanesi dedgnde devletten para alio bedava babasinin hayrina bakmiyoki uyyz oluorm soyle doktorlara biliorm yengemn dogumundada boyle bisey olmstuu ozelde yap diye israr etmeme ragmen devlete gitti dogumhanede demediklerini brakmamislar kadina ' ne beceriksizsin aksama kadar seni mi beklicez be burdaa vs vs ' bn olsamm hamile halimle kalkarr onlarii analarndan tekrar dogurturm ki yengm icinde gittim tartstmm kimse kimseye boyle davranamaz insanlar sesini cikarmadgi icin boyleleri cikio :/

yemek yiycem len okumayaydım keşke

tamam canım tavsiyene uyucam. kullanmıyorum bir tek folik asit kullanıyorum şuanda.
Canım ilk haftalarda benimde seninki gibi olmuştu. Sonra lifli ve kuru erik, kayısı yemeye dikkat ettikten sonra bidaha olmadı kanama. Kabız olmamaya çalış geçmiş olsun

Canım ilk haftalarda benimde seninki gibi olmuştu. Sonra lifli ve kuru erik, kayısı yemeye dikkat ettikten sonra bidaha olmadı kanama. Kabız olmamaya çalış geçmiş olsun

Çok sağol canm bu gün alim kendime kayısı falan da başliyim.Ömrümden ömür gitti sabah sabah.

Canım banyo sonrası nemlendirici birşeyler suruyorsun degilmi?

Allah cidden kimseyi düşürmesin. mutlaka iyileri de vardır. ama o muameleden sonra asla kadın doğum konusunda devlete gitmem dedim ben de.
evet para kazanılır sağlık gibisi var mı..

Tüpbebek tedavisi bildiğiniz gibi çok maliyetli..Bir arkadaşım bazı ilaçlarını kadın doğum dr'na yazdırmış hatta aile hekimine bile yazdıran olmuştu. Çünkü bir tanesi kan sulandırıcı iğne bir tanesi menepozlu kadınların bile kullandığı vücuda yapışan bantlardan. Özel tüpbebek ilacı değildi yani. Onlar yazdırıyo bari bende alayım kâr edeyim dedim.KAdın doğumcunun beni bi kapıdan kovmadığı kaldı. Ben derdimi anlatıyorum ilaç yazarmısın diye rica edeceğim. O elinde telefon yüzüme bakmıyor bile...Güya dinledi benii.Sonrada ben yazamam bunu.Tüpbebek ilacı bunlar dedi. Hayır değil dedim..Valla yazmam dedi.Ama o kadar çok kişi almışki bu şekilde dedim ben nasıl alacağım dedim? Git parayla al dedi.O'nu bende biliyorum dedim öfkeyle çıktım odadan..Gerçekten devlet hastanesinde iş çok zor. Şansın olması gerek.

senindemi tsh yüksek canım? benimde kramplarım başladı daha çok erken deilmi yaa dr.uma söylicem gidince belki kalsiyum magnezyum falan bişeyler verir

Yok canım bende her şey normaldi şükürler olsun.Ama kramplar başladı.Bu sabah kan verdim varsa bir şey çıkar herhalde.

kız gebertirim seni sakın haa tsh ile oyun olmaz hormon bu oyun hamurumu

Napimmmm canım çekti

Yok yok bende akıllı kadınımm..Zaten benim hep normal sınırlarda çıkıyor o yüzden yapmam öyle şeylerde TSH düşürüp avantajalrından faydalanmayı aşeriyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…