- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.521
Istanbulda ki anneler ayrıntılı ultrason için hastane buldunuz mu. Ben 4 boyutlu istiyorum ama hala araştırıyorum. Sizin bildiginiz iyi bir hastane Dr var mı. Fiyatlarda çok tuzlu bu arada
valla kızlar her boktan haberim var gibi hemen hemen her konuda fikir sahibeliği yapıorum kusura bakmayın lütfen ama emin olun ki annemin tabiri ile marazlı köpek der bana anaların en değerlisi seni yarım doğurmuşum her hastalık var sende der bana o yüzden lütfen size yorum yaptığımda kırılmayın emin olun çok sağlam hastalıklar atlattım sizde bilgilenin diye anlatma ihtiyacı duyuyorum SİZİ SEVİYORUMMM
Keşke bana da böyle bir imkân sunulsa. Aslında evden çalışıp gerektiğinde görüşmeler için gelebilirim ofise ama henüz hiç konuşmadım. Bence ayrıntılarını mutlaka konuşarak iş hayatından tamamen kopmamak en iyisi olur. İşe dönmek istediğinde zorlanabilirsin diğer türlü.Gunaydin kizlar
Bugun sondan ikinci is gunum. Tamamen birakiyorum isi. Ama patronum is yogunlugu nedeniyle haftada 2 gun yarim gel diyor. Maas ssk hicbisey konusmadim ama gidip gitmeyecegime de karar veremedim. Evim ise cok yakin 5dklik arac ile. Ne yapsam sizce? Devam etsem is stresi de benle birlikte devam eder mi?
Sagol tatlım benımm :)
Sen nasılsın gobegın nasıl cıktı falan dıyordun
Gobegı cıkan arkadaslar fotograf atsanıza :)) benımkınde mı problem var merak edıyommm
kızlllaarr muayeneden geldim simdi bebşimin kız oldugu kesinleşti. rahim agzı acıklıgını sordum 3 mm dedi ama saglıklı ölçüm yapabilmek için idrarının sıkışık olması lazım dedi bi yorum yapmadı ersey normal dedi sadece. bebişin boyu da 9.5 cm olmus :) 4 hafta sonrasına ayrıntılı ultrasona randevu verdi
Sagol tatlım benımm :)
Sen nasılsın gobegın nasıl cıktı falan dıyordun
Gobegı cıkan arkadaslar fotograf atsanıza :)) benımkınde mı problem var merak edıyommm
Sacmalilk devlet hastanesi dedgnde devletten para alio bedava babasinin hayrina bakmiyoki uyyz oluorm soyle doktorlara biliorm yengemn dogumundada boyle bisey olmstuu ozelde yap diye israr etmeme ragmen devlete gitti dogumhanede demediklerini brakmamislar kadina ' ne beceriksizsin aksama kadar seni mi beklicez be burdaa vs vs ' bn olsamm hamile halimle kalkarr onlarii analarndan tekrar dogurturm ki yengm icinde gittim tartstmm kimse kimseye boyle davranamaz insanlar sesini cikarmadgi icin boyleleri cikio :/kızlar günaydın dün doktora gidicem demiştim ya gitmez olaydım birdaha devlet hastanesine adımımı bile atmam doktor olacak adam meymenetsizzz beni sinirdennn 3 aylık doğurtcaktıı nasıl bir davranıştır o yaa..gittim odaya girdim saat 4 randevusu ya bunlar toparlanmış çıkmaya hazırlanıyolar girdim içeri randevum vardı dedim doktor zaten meymenetsiz sanki zorla oturtmuşlar oraya bana geç dedi hiçbişey sormadı bile içeri geçtim ultrason mu demeye kalmadı yatt diye sert çıkıştı sonra yattım o jeli sıkıcak sedyenin yanında hemen kafama vurcak gibi aldı sıktı attı sonra baktı hiç bişey sormuyo hala 12+5 günlük dedi sert bişekilde yine bende cinsiyetle alakalı bişey belli mi dedim bana bu ayda cinsiyet mi belli olur diye yine çıkıştı sinirlendim tabi ben tepem attı aldım kimliği kızdan çarptım kapıyı çıktım gittim yönetime şikayet ettim doktoru şimdide sağlık bakanlığına şikayet edicem çok sinir bozucu yaa parası olmayan insan doktora gidemicekmi nasıl bi davranış şeklidir bu nasıl bi insanlıktır hiç bu kadar aşağlandığımı hissetmemiştim terbiyesiz doktor.
yemek yiycem len okumayaydım keşkekız kadın doğum doktoruna saat 4 de gidilirmi hemde ssk ya hahahhaa ay hiç güleceğim yoktu ne sinirleniyorsun belli ki senden önce biri delirtmiş doktoru o da sana denk gelmiş düşünsene senden önce 85 yaşında bi nene girdi içeri dedi ki kaşınıyorum doktor dedi yat ayır kendini manzara süper kıllı buruşuk kararmış bacakları sarkmış kokan bir bacak arası denk gelmiş adama sana nasıl davransın kız ne bozuyorsun sinirini demekki ne yapıorsun bir dahakine kocanı da götürüyorsun doktoru dövüyor
Benim göbek çıktı ,artık belediye otobüsünde yer bile veriyorlar :)
Ooo masallah kac kılosunuz ? :)[/QU
Sağol canım...Şu an 60 kiloyum 58le hamile kaldım ,sadece göbek çıktı zaten :)
Canım ilk haftalarda benimde seninki gibi olmuştu. Sonra lifli ve kuru erik, kayısı yemeye dikkat ettikten sonra bidaha olmadı kanama. Kabız olmamaya çalış geçmiş olsuntamam canım tavsiyene uyucam. kullanmıyorum bir tek folik asit kullanıyorum şuanda.
Canım ilk haftalarda benimde seninki gibi olmuştu. Sonra lifli ve kuru erik, kayısı yemeye dikkat ettikten sonra bidaha olmadı kanama. Kabız olmamaya çalış geçmiş olsun
Canım banyo sonrası nemlendirici birşeyler suruyorsun degilmi?Erken ya canım ondandır .. Bende ısten 4 te cıkıyorum kımselere vedalasmadan cıktım :)
Islerımı bıtırıp bakayım dedım...
Ya benım bu kasınmalarım gecmıyo gunde 2 kez banyo yapar oldum ya heryerım kasınıyo uyuz gıbı
Allah cidden kimseyi düşürmesin. mutlaka iyileri de vardır. ama o muameleden sonra asla kadın doğum konusunda devlete gitmem dedim ben de.
evet para kazanılır sağlık gibisi var mı..
senindemi tsh yüksek canım? benimde kramplarım başladı daha çok erken deilmi yaa dr.uma söylicem gidince belki kalsiyum magnezyum falan bişeyler verir
canım ben aslında bişe hisssetmedim hiç ama hamile oldugumu gören erkek dedi kimse kız demedi bende erkek bekliyodum ama kız olmasına daha cok sevndm sankiayy hadı hayırlı olsun canım :)
Cok sevındım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın sen ne hıssedıyordun ? :)
kız gebertirim seni sakın haa tsh ile oyun olmaz hormon bu oyun hamurumu
oohhh süper afiyet olsun.ayy kızlar 2 tabak patates kızartması yemıs ve glemıs bulunuyorum okadr rahatladım kı anlatamm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?