- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.541
ayy kızlar 2 tabak patates kızartması yemıs ve glemıs bulunuyorum okadr rahatladım kı anlatamm yaa
bende oyle olduğu zamanlarda zorlanmamak için sekersiz kayısı kompostosu kaynatıp yatmadan önce içiyorum.sabaha turp gibiyim.sade kayısı gibi gaz da yapmıyor üstelik.tavsiye ederim.Çok sağol canm bu gün alim kendime kayısı falan da başliyim.Ömrümden ömür gitti sabah sabah.
Afiyett olsun :)
adanamerkez senin karnında benimkine benziyor biraz tabi benimki cinsiyeti belli oldumu seninkininoohhh süper afiyet olsun.
Canım banyo sonrası nemlendirici birşeyler suruyorsun degilmi?
bende oyle olduğu zamanlarda zorlanmamak için sekersiz kayısı kompostosu kaynatıp yatmadan önce içiyorum.sabaha turp gibiyim.sade kayısı gibi gaz da yapmıyor üstelik.tavsiye ederim.
geçmiş olsun canım işte ben bu yüzden devlete gitmiyorum allah mecbur bırakmasın gitmeyide düşünmüyorum
Hamilelik takviminiz yok, kaç haftalıkkızlllaarr muayeneden geldim simdi bebşimin kız oldugu kesinleşti. rahim agzı acıklıgını sordum 3 mm dedi ama saglıklı ölçüm yapabilmek için idrarının sıkışık olması lazım dedi bi yorum yapmadı ersey normal dedi sadece. bebişin boyu da 9.5 cm olmus :) 4 hafta sonrasına ayrıntılı ultrasona randevu verdi
Cildin kuruyor ve çatlamaya başlıyor o yüzden kasiniyorsun tatlimyok canım hıcbırsey surmuyorum ?
Surmelımıyım kı :/
Cildin kuruyor ve çatlamaya başlıyor o yüzden kasiniyorsun tatlim
Bende de bi hayli ciktiSagol tatlım benımm :)
Sen nasılsın gobegın nasıl cıktı falan dıyordun
Gobegı cıkan arkadaslar fotograf atsanıza :)) benımkınde mı problem var merak edıyommm
Bende de bi hayli cikti
Hatta isyerindekiler 5 aylik gibisin ne kadar buyumus gobusun diyolar. Ben de ne bilim normaldir heralde diyorum. C.tesi randevum var bakalim ne dicek dr.
Canim sana tavsiyem her banyo sonrası çatlak kremi yada herhangi bir vücut kremi, yada bebe yagi sur vucuduna. Gerçi bebe yağından için zararlı diyen arkadaşlar var ama ben kullaniyorum. Cildini kuru bırakmaayyyy(( ayyy yandım ben yaaa
günaydın hayırlı sabahlar
dün geceden beri ne güzel yağmur yağıyor gece kalkıp yağmuru izledim.
sanırım sonbaharda doğmamdan mı ne çok seviyorum bu havaları.Allah nasip ederse oğlum da sonbahar bebesi olcak.
tchibodan üst ve banyo havlusu almıştım geldi. kumaşları kaliteli almak isteyenlerin aklında bulunsun
benim karnımın büyümesi durdu sanki şimdilik ilk 3 ay pörtlemişti
Sana kendini degersiz hissettirmeye zerre kadar hakkı yok canim benim.Kiyamam.Sikayet et.kızlar günaydın dün doktora gidicem demiştim ya gitmez olaydım birdaha devlet hastanesine adımımı bile atmam doktor olacak adam meymenetsizzz beni sinirdennn 3 aylık doğurtcaktıı nasıl bir davranıştır o yaa..gittim odaya girdim saat 4 randevusu ya bunlar toparlanmış çıkmaya hazırlanıyolar girdim içeri randevum vardı dedim doktor zaten meymenetsiz sanki zorla oturtmuşlar oraya bana geç dedi hiçbişey sormadı bile içeri geçtim ultrason mu demeye kalmadı yatt diye sert çıkıştı sonra yattım o jeli sıkıcak sedyenin yanında hemen kafama vurcak gibi aldı sıktı attı sonra baktı hiç bişey sormuyo hala 12+5 günlük dedi sert bişekilde yine bende cinsiyetle alakalı bişey belli mi dedim bana bu ayda cinsiyet mi belli olur diye yine çıkıştı sinirlendim tabi ben tepem attı aldım kimliği kızdan çarptım kapıyı çıktım gittim yönetime şikayet ettim doktoru şimdide sağlık bakanlığına şikayet edicem çok sinir bozucu yaa parası olmayan insan doktora gidemicekmi nasıl bi davranış şeklidir bu nasıl bi insanlıktır hiç bu kadar aşağlandığımı hissetmemiştim terbiyesiz doktor.
Sana kendini degersiz hissettirmeye zerre kadar hakkı yok canim benim.Kiyamam.Sikayet et.
Randevuyu yakın tarihe veriyorlar mi. Siz kaçıncı haftasında gideceksiniz. Teşekkürler bilgi için :)Fehmi yazıcığlunu bu konuda çok met ettiler 11 haziranda ben ona gideeceğim
haftanın 1 günü göztepe medical parka geliyor fiyatı 350 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?