2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok sağol canm bu gün alim kendime kayısı falan da başliyim.Ömrümden ömür gitti sabah sabah.
bende oyle olduğu zamanlarda zorlanmamak için sekersiz kayısı kompostosu kaynatıp yatmadan önce içiyorum.sabaha turp gibiyim.sade kayısı gibi gaz da yapmıyor üstelik.tavsiye ederim.

geçmiş olsun canım işte ben bu yüzden devlete gitmiyorum allah mecbur bırakmasın gitmeyide düşünmüyorum

Hamilelikten önce özel gidiyorum ben de. Yine uzun uzun sıra bekliyordum. Doktorum iyi biri ama bana kalırsa sıradan bir doktordu. Şimdi çok methini duyduğum bir doktora gidiyorum devlette ve şu ana kadar da gayet memnunum. Devlette çalışan tüm doktorlara kötü damgası vurmak iyilere büyük haksızlık bence.

Hamilelik takviminiz yok, kaç haftalık

Sagol tatlım benımm :)
Sen nasılsın gobegın nasıl cıktı falan dıyordun

Gobegı cıkan arkadaslar fotograf atsanıza :)) benımkınde mı problem var merak edıyommm
Bende de bi hayli cikti
Hatta isyerindekiler 5 aylik gibisin ne kadar buyumus gobusun diyolar. Ben de ne bilim normaldir heralde diyorum. C.tesi randevum var bakalim ne dicek dr.

Bende de bi hayli cikti
Hatta isyerindekiler 5 aylik gibisin ne kadar buyumus gobusun diyolar. Ben de ne bilim normaldir heralde diyorum. C.tesi randevum var bakalim ne dicek dr.

hayırlı olsun tatlım :)
Benım henuz uffaaaccııııcıkkk hıc anlasılmıyor :)
Hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah sag saglım alırız kucaklarımıza

Evet aynen.Benim de sanki hersey durdu.Goguslerimin büyümesi,kasıklarımda bazen sag bazen sol tarafıma giren o hafif sancılar hepsi gitti.Ve bebeğimin kıpırtılarını da hissetmedigimden henüz, tedirgin oluyorum,orda mı iyi mı,çalısmalara devam mı??

İlk 3 ay Cok hızlı kilo almıştım(7 kilo) o bile durdu,iştahım normale dondü.
Ayy ne olacak bizim bu halimiz,aklım hep göbeğimde
Bebisin cicilerini iyi günlerde giysin bu arada canim

Merhaba güzel annisler 11 de oturdum okudum yazdıklarınızı hahaha bi baktım 1,5 saat geçmiş çok keyifli ama :) herkese mutlu bir gün diliyorum :)

Sana kendini degersiz hissettirmeye zerre kadar hakkı yok canim benim.Kiyamam.Sikayet et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…