2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

183tu sanırım şikayet hattı. Orayı ara şikayet dilekçesi olustur bak seni nasil arıyorlar hastsneden Özür dilemek için.

Demin ufak çaplı sinir krizi yaşadım..Önce bi ağladım sonra güldüm..Şimdi suratsız mod durumundayım.
Sorun işyerim..Direktörümüz hamile kadına düşmen gözüyle bakıyor.Yani selam veriyorum kafasını çeviriyor aşifte !!
Her neyse senelik izinlerimizi yazdık. Gerçi benimki her sene sorun olur. Kendi bölüm müdürüm 1 ay alır öncesi sonrası sana kalır. Ama ben bir eğitim kurumunda çalışıyorum. Temmuz ortasına kadar işim var burada olmam gerek.Bayram sonrasına yazdım kendi müdrümle çakışıyomuş silsin diyor direktör.Müdürüm gelince olan tarihe yazdım bu defa kendi müdürüm ben gelince sen burada ol ki..Doğum iznine çıkmadan senden devralacağım işler var diyor..Eylül bizim en yoğun ayımız zaten kimseye izin yok :)))))))))) Ayyyyyy sizi de bunalttım. Tam ağlayacağım kendi müdürüm geldi odaya merak etmeyin tüm izinlerimi sildim ben hiç izin almıycam ama bol bol rapor alıp yazın uzun bi tatil yapıcam dedim Ayy hayatım sinirlenmemen lazım senin dur bakalım bi diyor...

Gelde saçını başını yolma yani...Güya hamileyim ben abartıyorum duygularım depreşik dimi..Sorun bende yani..

canım ben aslında bişe hisssetmedim hiç ama hamile oldugumu gören erkek dedi kimse kız demedi bende erkek bekliyodum ama kız olmasına daha cok sevndm sanki
Canimm gözün aydin kızın olcakmis Benimki de Kiz Bana da hep erkek demişlerdi ay ikisine de sevinilir ya ikisinin de kokusu ayrı guzel olur.Saglikla kucağımıza alıp büyütelim de inşallah

Sıkma canını tatlım izin yoksa rapor var boşver alırsın raporu misler gibi yaparsın tatilini

Bende de bi hayli cikti
Hatta isyerindekiler 5 aylik gibisin ne kadar buyumus gobusun diyolar. Ben de ne bilim normaldir heralde diyorum. C.tesi randevum var bakalim ne dicek dr.
Kabizlik varsa belki ondan da buyuk gorunuyordur.Ama herkesin farklı anatomisi sonuçta,bazı kadınların daha çabuk belirgin oluyor

Tontny mide falan bırakmadin arkadaş öyle bir anlatmissin ki mübarek sanki roman tasviri gibi gozumuzde canlandi yani

kızlar ben 6 gündür gynoflor fitil kullanıyorum ya hani yoğurt kesiği gibi mantar olur ya benim o kahve siyah renkli geliyor minnak minnak ip parçaları gibi,fitil mi söktürüyor bunu yoksa doktora gidem mi beklemeden..

dr.unla irtibata geç canım çağırırsa git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…