2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
dengesizler yaaa doğum iznine çıkıcaz yaa yıllık izinleri kullandırmama derdindeler.

saol canım annemin gözü korkmuş benim göbekten ikiz falanmı acaba diyomuş kardeşime :) dr. görmemiş olabilir diyomuş :)
Yok be canim :) dun bir arkadas profilden göbek fotosu koymuştu ,gormussundur,onu gördükten sonra benimki pek minik geldi bana.Ama o arkadasın sadece göbeği vardı,zayifti belki ondan Cok buyuk geldi gözüme

Canimm gözün aydin kızın olcakmis Benimki de Kiz Bana da hep erkek demişlerdi ay ikisine de sevinilir ya ikisinin de kokusu ayrı guzel olur.Saglikla kucağımıza alıp büyütelim de inşallah
evet canım ikisi de evlat tabi allah herkese saglıgıyla kucagına alıp büyütebilmeyi nasip etsin inş

çok basit tatlım eziyet olacaksın haftanın 2 günü izin alacaksın bu kadar basit eğitim kurumunu falan boşver sen önemlisin zaten sıcaklardan bunalıma girecen boşverrrrrrrr

Herkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi

Sen ilk aylarda mi ilac kullandin canim.ben yeni basladim

Herkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi
Gözünüz aydin canim 18.haftandasin ya yuh daha nasil net olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…