- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.581
dengesizler yaaa doğum iznine çıkıcaz yaa yıllık izinleri kullandırmama derdindeler.Demin ufak çaplı sinir krizi yaşadım..Önce bi ağladım sonra güldüm..Şimdi suratsız mod durumundayım.
Sorun işyerim..Direktörümüz hamile kadına düşmen gözüyle bakıyor.Yani selam veriyorum kafasını çeviriyor aşifte !!
Her neyse senelik izinlerimizi yazdık. Gerçi benimki her sene sorun olur. Kendi bölüm müdürüm 1 ay alır öncesi sonrası sana kalır. Ama ben bir eğitim kurumunda çalışıyorum. Temmuz ortasına kadar işim var burada olmam gerek.Bayram sonrasına yazdım kendi müdrümle çakışıyomuş silsin diyor direktör.Müdürüm gelince olan tarihe yazdım bu defa kendi müdürüm ben gelince sen burada ol ki..Doğum iznine çıkmadan senden devralacağım işler var diyor..Eylül bizim en yoğun ayımız zaten kimseye izin yok :)))))))))) Ayyyyyy sizi de bunalttım. Tam ağlayacağım kendi müdürüm geldi odaya merak etmeyin tüm izinlerimi sildim ben hiç izin almıycam ama bol bol rapor alıp yazın uzun bi tatil yapıcam dedim Ayy hayatım sinirlenmemen lazım senin dur bakalım bi diyor...
Gelde saçını başını yolma yani...Güya hamileyim ben abartıyorum duygularım depreşik dimi..Sorun bende yani..
saol canım annemin gözü korkmuş benim göbekten ikiz falanmı acaba diyomuş kardeşime :) dr. görmemiş olabilir diyomuş :)Cok güzelsiniz
Göbüşlerimiz benziyor
canım süpersin senn göbüş tam netleşmişNasılız teyzeleri :)
Yok be canim :) dun bir arkadas profilden göbek fotosu koymuştu ,gormussundur,onu gördükten sonra benimki pek minik geldi bana.Ama o arkadasın sadece göbeği vardı,zayifti belki ondan Cok buyuk geldi gözümesaol canım annemin gözü korkmuş benim göbekten ikiz falanmı acaba diyomuş kardeşime :) dr. görmemiş olabilir diyomuş :)
evet canım ikisi de evlat tabi allah herkese saglıgıyla kucagına alıp büyütebilmeyi nasip etsin inşCanimm gözün aydin kızın olcakmisBenimki de Kiz Bana da hep erkek demişlerdi ay ikisine de sevinilir ya ikisinin de kokusu ayrı guzel olur.Saglikla kucağımıza alıp büyütelim de inşallah
Gözünüz aydınMerhaba annecikler uzun zamandır yazamadım.Cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak inşallah sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz...
maşallah canım hayırlı olsunEki Görüntüle 1541088
Teyzeleri oğluşumun keyfine bakın bağdaşını kurmuş uyuyo... Minik erkeğim geliyooooooooo
Eki Görüntüle 1541088
Teyzeleri oğluşumun keyfine bakın bağdaşını kurmuş uyuyo... Minik erkeğim geliyooooooooo
Maşallah keyfe bakarmısınızEki Görüntüle 1541088
Demin ufak çaplı sinir krizi yaşadım..Önce bi ağladım sonra güldüm..Şimdi suratsız mod durumundayım.
Sorun işyerim..Direktörümüz hamile kadına düşmen gözüyle bakıyor.Yani selam veriyorum kafasını çeviriyor aşifte !!
Her neyse senelik izinlerimizi yazdık. Gerçi benimki her sene sorun olur. Kendi bölüm müdürüm 1 ay alır öncesi sonrası sana kalır. Ama ben bir eğitim kurumunda çalışıyorum. Temmuz ortasına kadar işim var burada olmam gerek.Bayram sonrasına yazdım kendi müdrümle çakışıyomuş silsin diyor direktör.Müdürüm gelince olan tarihe yazdım bu defa kendi müdürüm ben gelince sen burada ol ki..Doğum iznine çıkmadan senden devralacağım işler var diyor..Eylül bizim en yoğun ayımız zaten kimseye izin yok :)))))))))) Ayyyyyy sizi de bunalttım. Tam ağlayacağım kendi müdürüm geldi odaya merak etmeyin tüm izinlerimi sildim ben hiç izin almıycam ama bol bol rapor alıp yazın uzun bi tatil yapıcam dedim Ayy hayatım sinirlenmemen lazım senin dur bakalım bi diyor...
Gelde saçını başını yolma yani...Güya hamileyim ben abartıyorum duygularım depreşik dimi..Sorun bende yani..
Cok tatlı yaa minik erkekEki Görüntüle 1541088
Sen ilk aylarda mi ilac kullandin canim.ben yeni basladimtsh düşük olsun tatlım neden moralin bozuldu ki yüksek olursa otur ağla düşük olması hiç önemli değil ilaca başlayınca zaten düzelicek merak etme sıkma canını ben bu konuda tecrübe manyağıyım inan ki ilk 3 ay o kadar düşüktü ki 4. ay zor toparladık allaha bin şükür düşüktü şimdide değerinden çok çok yüksek şimdi de onu düşürmeye çalışıyoruz allah tan bebeğimin kendi hormonları oluştu da yavrumun sağlığı yerinde korkma düşük olması tehlikeli değil hatta iyi bile
Herkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi
Eki Görüntüle 1541088
Gözünüz aydin canimHerkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?