2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sen ilk aylarda mi ilac kullandin canim.ben yeni basladim

ben 7 yıldır kullanıyorum tatlım ilacı bende troid hormonu yok aldılar hepsini o yüzden ilaçla düzenliyorum 7 yıldır ama bebek olunca altüst oldu hormon dengem o yüzden ayarlarımız bozuluyor işte

saol canım annemin gözü korkmuş benim göbekten ikiz falanmı acaba diyomuş kardeşime :) dr. görmemiş olabilir diyomuş :)

Maşallah çok sevimli görünüyorsunuz. Bizim de ikiz olma olasılığı vardı:) Bebek düşünmeye başladığımızda öncesinde kontrole gitmiştim doktora. O ay iki yumurtamın çatladığını büyük olasılıkla ikizlerimizin olabileceğini söylemişti. Aile büyüklerinde ikiz olanlar var. Bizim yaşıtlarımızda, yani torunlarda yok. Dolayısıyla herkes bizde çıkabileceğini düşünüyordu. Çok da istiyorlardı. Tek gebelik olduğunu öğrenince inanmakta zorlandılar. Öyle bir hazırlamışlar ki kendilerini. Başka doktora gidin görememiş olabilir mi falan diye konuşuluyor. Hala da ikna olmuş değiller. Eşim de çok istiyordu. Ara ara nasıl kaçırdık o çift yumurtanın olduğu ayı diyor, guluyoruz:)))

Herkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi

hiç şaşırmadım bende 18. haftadayım halen %90 kız dedi %10 nerde kim ilgileniyor onunla bilmiyorum bize bunu demesinin nedeni de kıçını kameraya yaklaştırmayan afacanlar yüzünden bi yapıştırsa kıçını bebiş kameraya sen pipiyi ben kukuyu görecem inşallah

Herkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi

poof hep aynı terane meraktan çatlatmak istiyorlar sanırım bizdede aynı durum

hayırlı olsun canım bu haftadan sonra değişmez herhalde

Günaydın,en başından beri mi düşüktü? Yoksa önceki tahlillerde de düşük müydü? Benim de hala normale dönmedi ama yüksek zararlı diye biliyorum, düşüğün olumsuz yönü neymiş?
Onda da düşük tehlikesi ve diger tehlikeler de mevcut Allah korusun

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün 3 lü test için gittim cinsiyeti erkeğe benziyor ama yanılma payı var dedi ayrıntılı ultrasonda netleşir dedi 16 haftalık cinsiyeti belli olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…