- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.601
Sen ilk aylarda mi ilac kullandin canim.ben yeni basladim
saol canım annemin gözü korkmuş benim göbekten ikiz falanmı acaba diyomuş kardeşime :) dr. görmemiş olabilir diyomuş :)
doktor fitili verdi geçmezse gel dedi fitil 12 tane daha yarısını kullandım yalnız...dr.unla irtibata geç canım çağırırsa git bence
Eveeeet yaaa bende ondan sinir oluyorum artikkk vallahi gene bekliycem 3 hafta daha kesin konusmuyo bi turluneden öyle şüpheli dedi ki 18 haftalıksın hemde
buda benim göbüşş
Herkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi
Göbüşünü yesinler,Cok güzelsiniz annesi
Telefondan ve i pad'den fotograf yukleyemiyorum ben.Pc'den mi yükledin sen tatlim?
Gözünüz aydin canim18.haftandasin ya yuh daha nasil net olmaz
buda benim göbüşş
Simdi ben oglusum geliyoo diyemiyorumm isteNe biliyimm pipiyi gordunuzmu diyede soramadim utandimm iste bakin pipi demedi ki
Herkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi
Eveeeet yaaa bende ondan sinir oluyorum artikkk vallahi gene bekliycem 3 hafta daha kesin konusmuyo bi turlu
buda benim göbüşş
hayırlı olsun canım bu haftadan sonra değişmez herhaldeHerkese selamm az once geldik doktorumuzdan gecen hafta soylememisti bugunde uzuuuuun uzuuuun bakti doktorumuz veee buyuk ihtimalle erkek dediamaaa hic bisey almayin sakin bidahaki aya kesin belli olur dedi vallaa anlmadim ben bu isi
maşallah canım senn göbüşde çıkmış benmde var ama kilo göbeği gibi hamile göbeğine benzemiyo
De benceSimdi ben oglusum geliyoo diyemiyorumm iste
anam sipsivri kız maşallah
Sağol canım benimmaşallah canım hayırlı olsun
Onda da düşük tehlikesi ve diger tehlikeler de mevcut Allah korusunGünaydın,en başından beri mi düşüktü? Yoksa önceki tahlillerde de düşük müydü? Benim de hala normale dönmedi ama yüksek zararlı diye biliyorum, düşüğün olumsuz yönü neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?