2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayy canimm insaallahh benim izledigim monitorde zaten hic belli olmuyo esim doktorunkinden bakinca sirti donuk olarak gormuss ayy bu doktor nasil gorduki pipimizi

ay ben hiç sevmem yazı zaten bide içimi daha çok kararttılar yaz nasıl geçicek hamileliğin zor olacak çok zor olacak falan falan
Elbette hamile iken sıcağa tahammül daha zor olacaktır ama herr zaman sıcağı soğuğa tercih ederim :))

Başım çatlarcasına ağrıyor ayağa kalkınca başım dönüyor ve hafiften içim de bulanıyor kadın doğum doktorları mı anlamıyor, başka bir alandaki doktora mı gitsem acaba? Var mı benim gibi olan şimdi kendimi toparlayabilirsem evimin köşesindeki eczaneye tansiyonumu ölçtürücem, genellikle küçüğü 6,7 büyüğü 9

@DonukPudra canim biz daha hic bir sey almadık ama bebek arabasi arastirdim biraz stokke de iyi diye duydum.Bak bakalım sen de
Arkadaşım Stokke Arabası aldı,ama bebek büyünce oturma pozısyonu çok dik olduğundan sürekli kayıp Düşüyor....verdiği paraya yanıyor...çok kullanışsız kızlar...uyarmak istedim 4000 bin lira sonuçta,kolay kazanılmıyor

sen kesim hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…