- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.621
Ayy canimm insaallahh benim izledigim monitorde zaten hic belli olmuyo esim doktorunkinden bakinca sirti donuk olarak gormuss ayy bu doktor nasil gorduki pipimizihiç şaşırmadım bende 18. haftadayım halen %90 kız dedi %10 nerde kim ilgileniyor onunla bilmiyorum bize bunu demesinin nedeni de kıçını kameraya yaklaştırmayan afacanlar yüzünden bi yapıştırsa kıçını bebiş kameraya sen pipiyi ben kukuyu görecem inşallah
sonunda öğrendik canım sağoloh öğrendinmi sonunda gözün aydın :)
keyifler 10 numara sıpadaMaşallah keyfe bakarmısınızhayırlı olsun canım çoğumuz öğrendik cinsiyetleri
peşin satan gibi kurulmuş vallaEki Görüntüle 1541088
Teyzeleri oğluşumun keyfine bakın bağdaşını kurmuş uyuyo... Minik erkeğim geliyooooooooo
sağol canım benimCok tatlı yaa minik erkekGözünüz aydin canim
heytttt maşallah anası keyfi yerinde oğlunun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Telefondan görünmüyor canım sadece pc den görünüyo
ben pcden giriyorum canım ama görünmüyor :S
ekmek elden su gölden hayat ona güzelpeşin satan gibi kurulmuş valla
bu resim net çıkmamış daha büyük duruyo bakıncaben zayıflığa bağlıyorum bu durumu
Elbette hamile iken sıcağa tahammül daha zor olacaktır ama herr zaman sıcağı soğuğa tercih ederim :))ay ben hiç sevmem yazı zaten bide içimi daha çok kararttılar yaz nasıl geçicek hamileliğin zor olacak çok zor olacak falan falan
masaALLAH ne kadar buyumus
Ben bilgisayardan giriyorum göremiyorumm :)adanamerkez ve tontny mobilden girdigi icin gormediler galiba bende sorun var sanmistim ondan gorunmuyor diye.
masaALLAH ne kadar buyumus
senn göbüşde maşşalh cNm tam net olmuş
Arkadaşım Stokke Arabası aldı,ama bebek büyünce oturma pozısyonu çok dik olduğundan sürekli kayıp Düşüyor....verdiği paraya yanıyor...çok kullanışsız kızlar...uyarmak istedim 4000 bin lira sonuçta,kolay kazanılmıyor@DonukPudra canim biz daha hic bir sey almadık ama bebek arabasi arastirdim biraz stokke de iyi diye duydum.Bak bakalım sen de
her gün şişiyorum sankiii
Başım çatlarcasına ağrıyor ayağa kalkınca başım dönüyor ve hafiften içim de bulanıyor kadın doğum doktorları mı anlamıyor, başka bir alandaki doktora mı gitsem acaba? Var mı benim gibi olanşimdi kendimi toparlayabilirsem evimin köşesindeki eczaneye tansiyonumu ölçtürücem, genellikle küçüğü 6,7 büyüğü 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?