- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.641
Allah yardımcın olsun ben 2008 de girdim kpss ye söylemeyeyim ama gayet yüksek bir puan aldım fakat puan almakla olmuyor atama sistemi kumar gibi maalesef ben o puanla merkezi yerleştirmeye giremezken sırf tercih yapılmadığı için çok güzel kurumların kallavi birimlerine 50-60 puanla (sallamasyon yapmışlar belliki ve tutmuş) girenleri görünce yıkılmıştım...ama kpss demek sadece merkezi atama demek değil...memurlar neti takip et lütfen açıktan atamaları asla kaçırma ..ben açıktan atama ile yerleştim ve 6 yıldır görev yapıyorum..
Şimdiden başarılar ,düzenli çalışınca atanılıyor,ben öğretmenim,2010 KPSS mağdurlarındanım,kazandığım sınava kopya çekenler yüzünden bir daha girmek zorunda kaldım,ilkinde tercihleri yapmıştık,nereye atandığımın sonucunu bekliyordum , sonuç açıklanmasına birkaç saat kala sınav iptal oldu Sonra nasıl bir hırs yaptım , sürekli çalıştım , kendi branşımda 132. tüm öğretmenler arasında 502. olup ilk tercihime yerleştim.Düzenli çalışınca oluyor.
Korkma canım,hamilelikte kabızlıktan olabilir
Kızlar benim canım sürekli eksi istiyor limonu sıkıp sıkıp içiyorum :)
Ben hamilesem siz nesiniz yaaaa, bi bana mı vurdu piyango, yok mu len 16haftada benim gibi olansen kesim hamilesin
bi sorun var ama anlamadim pcden gorende var gormeyende
selam herkese
aynı durumdayım yavrum önümüzdeki maaş geldi ama hala geçen ki yatmadı beni taşlayacaklar yakındaya ben bu işi yapmaktan nefret ediyorummm yaaaaaaapersonellere işveren maaşı geç öder ceremesini personel sorumlusu çeker şeytan diyo bas istifayı gittt
Valla bende hep eeik yiyorum yapmadi icinede tuz misssBende 2gün önce deli gibi erik yedim tiksinene kadar :) gaz yaptı sonu kötü oldu ama mutluyum :) limon mide yanması yapmıyor mu sende ?
ya ben bu işi yapmaktan nefret ediyorummm yaaaaaaapersonellere işveren maaşı geç öder ceremesini personel sorumlusu çeker şeytan diyo bas istifayı gittt
aynı durumdayım yavrum önümüzdeki maaş geldi ama hala geçen ki yatmadı beni taşlayacaklar yakında
Hayirlisi canimbende yazıyı okurken erik yiyodum bende ekşi yiyorum ama oğluş geliyo
Al benden de o kadar zam yapılmaz bize niye zam yapılmadı 3 ay geçmiş ne zaman zam olucak diye sorarlar.Ben evlilikten dolayı hala tazminat hakkım varken doğumla beraber kaçıp kurtulmayı düşünüyorum valla çocuk 1 yaşına gelsin sonrasını tekrar düşünürüm.
Hoşgeldin :) Ozledim seni
sen kesim hamilesin
olan bize oluyo ki her gün sinir stresayyy yalnız değilmişim ne güzel yaa bizimki bide marketler zinciri artık gına geldi personel giriş çıkışı yapmaktan dil dökmekten valla stresten elim ayağım uyuşuyo artık ya
olan bize oluyo ki her gün sinir stres
ay canım benim tansiyonun düştüğü içindir bu belirtiler gittim mi eczaneyeBen hamilesem siz nesiniz yaaaa, bi bana mı vurdu piyango, yok mu len 16haftada benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?