2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ne güzel sonunda mükafatını almışsın darısı başıma. Geçen sene 82.5 aldım ama atanamadım. Az aldılar. Artık atanmak istiyorum 3.ye gircem. İnş bende emeğimin karşılığını alırm.

ya ben bu işi yapmaktan nefret ediyorummm yaaaaaaa personellere işveren maaşı geç öder ceremesini personel sorumlusu çeker şeytan diyo bas istifayı gittt

hazal87, post: 41144305, member: 172846"]masaALLAH ne kadar buyumus [/QUOTE]
Masallaj
Bende 2gün önce deli gibi erik yedim tiksinene kadar :) gaz yaptı sonu kötü oldu ama mutluyum :) limon mide yanması yapmıyor mu sende ?
Valla bende hep eeik yiyorum yapmadi icinede tuz misss

ya ben bu işi yapmaktan nefret ediyorummm yaaaaaaa personellere işveren maaşı geç öder ceremesini personel sorumlusu çeker şeytan diyo bas istifayı gittt

Al benden de o kadar zam yapılmaz bize niye zam yapılmadı 3 ay geçmiş ne zaman zam olucak diye sorarlar.Ben evlilikten dolayı hala tazminat hakkım varken doğumla beraber kaçıp kurtulmayı düşünüyorum valla çocuk 1 yaşına gelsin sonrasını tekrar düşünürüm.

hayır yani herşeye para var personele gelince niye yokk onu anlamıyorum bide personele sanki herşeylerini dört dörtlük yapıyomuş gibi davranıyolar bağır çağır sonra ne uğraşsın i.k. personel ohh ne alaaaaa

olan bize oluyo ki her gün sinir stres

aynen canım yaaa valla çarşamba günleric işten çıkan personel günü hiç abartmıyorum her .arşamba 10 tane çıkış yapıyorum hepsine ayrı ayrı dil döküyorum bide arıza olup laftan anlamayanlar var tabi hır gür bi gün bitanesinin elinde kalıcam valla şu doğum iznim gel de çıksam gitsem bi an öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…