- 16 Aralık 2014
- 712
- 473
- 133
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.661
aynen canım yaaa valla çarşamba günleric işten çıkan personel günü hiç abartmıyorum her .arşamba 10 tane çıkış yapıyorum hepsine ayrı ayrı dil döküyorum bide arıza olup laftan anlamayanlar var tabi hır gür bi gün bitanesinin elinde kalıcam valla şu doğum iznim gel de çıksam gitsem bi an öncee
aynen canım yaaa valla çarşamba günleric işten çıkan personel günü hiç abartmıyorum her .arşamba 10 tane çıkış yapıyorum hepsine ayrı ayrı dil döküyorum bide arıza olup laftan anlamayanlar var tabi hır gür bi gün bitanesinin elinde kalıcam valla şu doğum iznim gel de çıksam gitsem bi an öncee
Ben hamilesem siz nesiniz yaaaa, bi bana mı vurdu piyango, yok mu len 16haftada benim gibi olan
Hakikaten
benimde karnım çıkmaya başladı.. 42 kilo olunca içerde yer bulamıyor tabı dışarı taşıyor yavrucum
Bizde seni yirükkkgöbüşlerinizi yerim sizin
ohh maşallahBugun kontrolum vardi kocaman olms sıpam bu arada oglusum olcagi kesinlesti :) hayirli olur insallah
Bizde seni yirükkk
Ben her ay bu şekilde resim çekilip bebeğimin albümüne eklemeyi düşünüyorum
Geçen yıl da iyi puan almışsın canım , ben 93.7 ile atandım ( branşım matematik ) bu yıl daha yüksek alırsın , sayıyı da arttırırlar umarım ,branşın neydi ?Ne güzel sonunda mükafatını almışsın darısı başıma. Geçen sene 82.5 aldım ama atanamadım. Az aldılar. Artık atanmak istiyorum 3.ye gircem. İnş bende emeğimin karşılığını alırm.
Hakikatendusenemiyom senin göbüşü Hadi ekle sen de bi tane
Ultrasonda da ileri çıkmış canım , ne güzel , sat tarihlerimiz aynı olunca fark edebildim :) , güzel bir kız olabilir , senin ultrason görüntün de benimkisine benziyor , narin kızlarımız geliyor olabilirKizlar hastanedeyim sizce bu bebegin cinsiyeti ne lütfen acil söyleyin
evet ya dil döküyorsun hep arada kalan sen oluyrsun. bizim de alacaklılarla başımız belada doğum izni gelse de bir an önce cıksak gitsek...
bende nakliyat şirketi bütün o şoförlerle uğraşmak zorunda kalıyorum.
direniyorum ama doğuma kadar dayanabilir miyim bilmiyorum.
bence kızKizlar hastanedeyim sizce bu bebegin cinsiyeti ne lütfen acil söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?