2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

bende nakliyat şirketi bütün o şoförlerle uğraşmak zorunda kalıyorum.
direniyorum ama doğuma kadar dayanabilir miyim bilmiyorum.

evet ya dil döküyorsun hep arada kalan sen oluyrsun. bizim de alacaklılarla başımız belada doğum izni gelse de bir an önce cıksak gitsek...

Ben hamilesem siz nesiniz yaaaa, bi bana mı vurdu piyango, yok mu len 16haftada benim gibi olan

Göbeğimin fotosunu koyamıyorum ama ben 4 değil 6 aylık hamile göbeğine sahibim. 1 kilo aldım sadece ama sanırım kilolar vücutta hareket halinde, topuğumdan kalkıp göbeğime geldiler sanki

Bebeklerinize isim düşündünüz mü ? Biz cinsiyetini öğrendiğimizden bugüne aklımızdan çıkmıyor ..

Bugun kontrolum vardi kocaman olms sıpam bu arada oglusum olcagi kesinlesti :) hayirli olur insallah
ohh maşallah bu bizim oğlanlara toplu sünnet yaptıralım biz en iyisi
sağlıkla gelsin.

Bizde seni yirükkk
Ben her ay bu şekilde resim çekilip bebeğimin albümüne eklemeyi düşünüyorum

ben haftalık çekip albüm yapıyorum.

Kizlar hastanedeyim sizce bu bebegin cinsiyeti ne lütfen acil söyleyin

Eklentiler

• 20150527_152728.webp
    17 KB · Görüntüleme: 131
Geçen yıl da iyi puan almışsın canım , ben 93.7 ile atandım ( branşım matematik ) bu yıl daha yüksek alırsın , sayıyı da arttırırlar umarım ,branşın neydi ?
Düzenli çalışınca insan bu KPSS'yi yeniyor , sen de inşallah ilk tercihine yerleş canım ,Kpss'nin kendisi haksızlık Başlı başına ama ne yazık ki sistem bu :/

Kizlar hastanedeyim sizce bu bebegin cinsiyeti ne lütfen acil söyleyin
Ultrasonda da ileri çıkmış canım , ne güzel , sat tarihlerimiz aynı olunca fark edebildim :) , güzel bir kız olabilir , senin ultrason görüntün de benimkisine benziyor , narin kızlarımız geliyor olabilir
Ben hep erkek diye düşünmüştüm başından beri , şimdi kız düşüncesi çok hoşuma gitmeye başladı , sağlıklı olsunlar da

evet ya dil döküyorsun hep arada kalan sen oluyrsun. bizim de alacaklılarla başımız belada doğum izni gelse de bir an önce cıksak gitsek...

bazen diyorum ki ben nasıl böyle bi yerde 8 ay sabrettim şu hamilelik olmasa bi an bile durabileceğim bi yer değil maaş zamanında verilmiyor patronlar çalışanlar herkes ayrı bi havada kıl oluyorum herkese

Ayy doktor kesin erkek dedi ya ama erken degil mi dedim doktora net cevap için ben görüyorum erkek dedi kendi doktorum değil ama doktora önceden gelirdim dev. Hastanesine anneannemi getirdim bir muayene olayım dedim erkek kesin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…