2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.
Ben ikili test yaptirmamistim simdi AFP testine baktim onda da sonucun iyi cikmasi bebekte down sendromu yada baska sorun olmadigini gostermez diyor.kotu cikmasi da hsta oldugu anlamina gelmez diyor...yine bir garantisi yok

Ultrasonda ne ileri çıkmış cnm anlamadimm

ohh maşallah bu bizim oğlanlara toplu sünnet yaptıralım biz en iyisi
sağlıkla gelsin.

ben haftalık çekip albüm yapıyorum.

Ben haftalıkta baktım pek bi değişiklik yok şimdiye kadar 1 kilo almışım dedim aylık yapim bu işi bundan sonra hızla kilo alırım sanırım ona göre haftalığa transef olabilirim

Selam anneler nasılsınız benim bacaklarım ağrıyor ayağıma kadar oturan biriyim işim gereği ayaklarımın altı sanki yurumuşum gibi bacaklarım o biçim??
Gecmis olsun canim.bende ayakta cok kalirsam biraz agriyor ama oturmaktan agrimaz bence..bende bugun bulanti hapi icmeme ragmen okul cikisi sabah ne yediysem cikardim biraz sinirlerim bozuldu sanirim senin nazarin degdi

Ayy doktor kesin erkek dedi ya ama erken degil mi dedim doktora net cevap için ben görüyorum erkek dedi kendi doktorum değil ama doktora önceden gelirdim dev. Hastanesine anneannemi getirdim bir muayene olayım dedim erkek kesin dedi

Ben bildim ben bildim yuppiii aşağıda pipisi var sanki yavvvv

şimdi doktordan geldim 13+2 günlük %90 erkek dedi lütfen dua edin amniyosentez sonucumuz temiz çıksın sağlıklı olsun

Eklentiler

• BABY_0000.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…