- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.681
Ben ikili test yaptirmamistim simdi AFP testine baktim onda da sonucun iyi cikmasi bebekte down sendromu yada baska sorun olmadigini gostermez diyor.kotu cikmasi da hsta oldugu anlamina gelmez diyor...yine bir garantisi yokMerhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.
Ultrasonda ne ileri çıkmış cnm anlamadimmUltrasonda da ileri çıkmış canım , ne güzel , sat tarihlerimiz aynı olunca fark edebildim :) , güzel bir kız olabilir , senin ultrason görüntün de benimkisine benziyor , narin kızlarımız geliyor olabilir
Ben hep erkek diye düşünmüştüm başından beri , şimdi kız düşüncesi çok hoşuma gitmeye başladı , sağlıklı olsunlar da
ohh maşallahbu bizim oğlanlara toplu sünnet yaptıralım biz en iyisi
sağlıkla gelsin.
ben haftalık çekip albüm yapıyorum.
Gecmis olsun canim.bende ayakta cok kalirsam biraz agriyor ama oturmaktan agrimaz bence..bende bugun bulanti hapi icmeme ragmen okul cikisi sabah ne yediysem cikardim biraz sinirlerim bozuldu sanirim senin nazarin degdiSelam anneler nasılsınız benim bacaklarım ağrıyor ayağıma kadar oturan biriyim işim gereği ayaklarımın altı sanki yurumuşum gibi bacaklarım o biçim??
bana erkek gibib geldi ilk defa bir tahmin yapıyorum elime yüzüme bulaştırmasam bariKizlar hastanedeyim sizce bu bebegin cinsiyeti ne lütfen acil söyleyin
Bu gidisle oyle olck erkekler hamamina dondu burasi :))ohh maşallahbu bizim oğlanlara toplu sünnet yaptıralım biz en iyisi
sağlıkla gelsin.
ben haftalık çekip albüm yapıyorum.
Ayy doktor kesin erkek dedi ya ama erken degil mi dedim doktora net cevap için ben görüyorum erkek dedi kendi doktorum değil ama doktora önceden gelirdim dev. Hastanesine anneannemi getirdim bir muayene olayım dedim erkek kesin dedi
Ayy doktor kesin erkek dedi ya ama erken degil mi dedim doktora net cevap için ben görüyorum erkek dedi kendi doktorum değil ama doktora önceden gelirdim dev. Hastanesine anneannemi getirdim bir muayene olayım dedim erkek kesin dedi
Kuzum bende bilemedim erken falan dedim.ama ben görüyorum erkek bu dediBen bildim ben bildim yuppiii aşağıda pipisi var sanki yavvvv
Oylemi canım ay inşallah dogrudur annemyanimdaydi hmen herkese soylice diyo ama erken ya ... ne bileyim sizde yorum yapın bende pipi gördüm sankicanım erkekse 12 haftadan itibaren net konusabiliyolar
Kiz sen benim fotoyu yorum yap sanaa burda sin mademkızlar bana erkek ismi onerin nolur
Hakikatendusenemiyom senin göbüşü Hadi ekle sen de bi tane
bende 42 kiloyummsonuç paylaştığım resim gibi ama orda biraz daha masum görünüyor
Kiz sen benim fotoyu yorum yap sanaa burda sin madem
Randevuyu yakın tarihe veriyorlar mi. Siz kaçıncı haftasında gideceksiniz. Teşekkürler bilgi için :)
Hee tamam o zaman kuzum.ayy canım yaaa ben ultrason fotolarından hiç anlamıom ki doktora bile diom hangisi bebek diye yanıltmayım diye söylemedim kuzum
Hee tamam o zaman kuzum.
Furkankızlar bana erkek ismi onerin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?