- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.701
Ayni bendensin sende ☺benimde esim gece calisiyor sabah 5 te geliyor ben salonda tv karsisinda uyumus oluyorum.yalniz olunca yatak odasina gidesim gelmiyor hic.bebekler gekse de bizi su yalnizliktan kurtarsaMüzik dinleyecek halim olmuyor ki eşim gececi bu hafta tv karşısında koltukta uyuyorum az buçuk tedirgin oluyorum o yokken on yıl yalnız nasıl yaşamışım diyorum evlenince resetlendi oncem sanırım
çok basit tatlım eziyet olacaksın haftanın 2 günü izin alacaksın bu kadar basit eğitim kurumunu falan boşver sen önemlisin zaten sıcaklardan bunalıma girecen boşverrrrrrrr
BravoGeçen yıl da iyi puan almışsın canım , ben 93.7 ile atandım ( branşım matematik ) bu yıl daha yüksek alırsın , sayıyı da arttırırlar umarım ,branşın neydi ?
Düzenli çalışınca insan bu KPSS'yi yeniyor , sen de inşallah ilk tercihine yerleş canım ,Kpss'nin kendisi haksızlık Başlı başına ama ne yazık ki sistem bu :/
liste?selam hoşgeldin :)
ben göremiyorum aamaa çözüm buldum ana sayfada listeden bakıp ona göre konuşacağım
Kendimi 9 aylık gibi hissediyorumBenim göbüş baya büyük olacak galiba
Hamileliginde kilo vermediysen normal bence.ne guzel hamile oldugun belliKendimi 9 aylık gibi hissediyorumBenim göbüş baya büyük olacak galiba
off aynen ya.Bravocok iyi puan.Acaba bu sistemi yaratanları KPSS'ye soksan kaçı 93.7 alır? 93.7 biraç uçuk oldu hadi, kaçı barajı gecer?
liste?
masaALLAH ya bi benim gobek buyuk saniyordum
Hakkaten buyuk bir gobus allah saglik versin gerisi muhim degilKendimi 9 aylık gibi hissediyorumBenim göbüş baya büyük olacak galiba
Benim ilk günden beri böyle önceleri gazdan sanıyordum ama hiç inmedi göbeğim içine top kaçmış gibiliste?
masaALLAH ya bi benim gobek buyuk saniyordum
bende talıyı çok severdim şimdi görmeye bile tahammülüm yok.erik hastası oldum bende ve bol limonlu salataya bayılıyorum.cinsiyetimiz belli değil ama daha.sen kaç fatalıksın?belli oldumu cinsiyeti?Kızlar benim canım sürekli eksi istiyor limonu sıkıp sıkıp içiyorum :)
Kilo vermedim canım ama almadım da göbeğim çıktı sadece.Hamileliginde kilo vermediysen normal bence.ne guzel hamile oldugun belli
Bizim ismimiz belli.kızlar bana erkek ismi onerin nolur
Galiba benim iç karnım dar öyle diyorlar ya tam anlamıyorum amaHakkaten buyuk bir gobus allah saglik versin gerisi muhim degil
Benim ilk günden beri böyle önceleri gazdan sanıyordum ama hiç inmedi göbeğim içine top kaçmış gibi
Şaka maka 4 aylık olduk ama
Kerem ismini de çok beğenirim.Bizim ismimiz belli.
evlendiğimizden beri kız da erkekte belliydi.
Hoş erkek ismi son 1 yılda patladı .Bende sınıfında 2-3 kişide aynı isim olacak diyorum eşime alternatif bakalım istersen diye ama yok o isimleri sabitledik o olsun. O bize özel olcak sonuçta diyor.Başa içimize sinen de pek yok sanırım ona odaklandık yıllardır ondan da olabilir.
Kerem olacak bizim oğlumuzun adı.
Kerem ismini de çok beğenirim.
Adıyla mutlu mesut sağlıklı yaşasın inşallah.
Bizimki de belliydi evlendiğimiz günden beri
Kız olursa Defne erkek olursa Metehan olacaktı. Metehanımız geliyor gibi
Pes etme tabiioff aynen ya.
öğretmenim şu kpss ve kontenjan azlığından mesleğimi yapamıyorum reva mı?
mecbur çalışıyorum .ihtiyacım var eve kapanıp haldır haldır çalışıp dershaneye gittim olmadı o sene.
evlenince de zorlandım.
çocukla da olsa hep denicem.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?