2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sakın sakın taviz verme.
Zaten ben bu konuda erkek egemenliğini anlamıyorum illa anne babasının adını vermek isteyen erkeklere gıcık oluyorum.
Bizimde anamız babamız var.

Ayy doktor kesin erkek dedi ya ama erken degil mi dedim doktora net cevap için ben görüyorum erkek dedi kendi doktorum değil ama doktora önceden gelirdim dev. Hastanesine anneannemi getirdim bir muayene olayım dedim erkek kesin dedi

Ultrasonda ne ileri çıkmış cnm anlamadimm

Ben de çok merak ediyorum benimkisini ; ama mecbur bekleyeceğim daha , randevum 2 hafta sonra
Canım bizim Sat'a göre 13+6 olması gerekiyor , senin ultrason görüntünde 15+1 yazıyor , yani ileri , yanlış da anlamadıysam ki böyle olması gerek :)

şimdi doktordan geldim 13+2 günlük %90 erkek dedi lütfen dua edin amniyosentez sonucumuz temiz çıksın sağlıklı olsun
Hayırlı olsun canım , temiz çıkacak sonuç merak etme sen

ne alaka .böyle saçmalık da görmedim.
Allahtan eşimin ailesinde de böyle birşey yok. Hoş olsa da verirdim ağızlarının payını.
Eşin de biraz saçmalamış.
Sen üzülme akşama güzelce konuşursun.

Ailede olan birinin adı zaten var aynı isim ne mantıkla çocuklara da veriliyor anlamıyorum bende bunu. Herkes birey ve ayrı adı hak ediyor bence.

Pes etme tabii O kadar öğretmen olmussun.
Ben İngilizce Ogretmeniyim.Kpps'yle atananlardanim ama kalbim hep atanamayan meslektaslarimla.Torpillilerden fırsat olur da siz de atanirsiniz inşallah en kısa surede.

evet inşallah dilerim bir gün olur.
hayırlı kontejan da açarlar kendi adamlarının bölümlerine açmaktan bize sıra gelemedi daha.
sağolasın.

Amin inşallah Hepimizin evladı adıyla yaşasın.
Net ne zaman belli olacak cinsiyetiniz? Hyırlı olsun
Aslında biz 3 boyutluda pipiye benzer bir şeyler gördük radyoloji doktoru da erkeğe benziyor dedi.
Kendi doktorum daha belli olmaz dedi çünkü bebeğim o bakarken hiç dönmedi.
20 haziranda randevum var o zaman kesinleşir sanırım.
Gerçi eşim emin adam kız istiyordu erkek lafını duyunca içinden öküz çıktı bir böbürlenmeler bir havalar

bende öyle diyorum canım yani o kadar cok sinirlendim ki yalakalık yapmanın ne alemi var en bir başta benm fikirlerim önemli

Bransin ne yavrum

biz de hep kız diyorduk. ve hep öyle hissediyordum sadece doktora gitmeden önce 2 gün üst üste rüyamda erkek gördüm doktor bakın bu pipisi diyordu. eşime dedim oğlan geliyor bence
kontrolde doktor bebeğiniz erkek bu da pipisi dedi 1 hafta kendimize gelemedik. eşim hala sanki kızmış gibi geliyor diyor doğunca idrak etcek sanırım.

E
Bzde ayaz dusunmustuk erkege bakalim artk kac defa degisir o zamana kadar :))

Ben de hep kız hissediyordum rüyamda kız gördüm.
Gerçi hala umudum var kız olabilir

Ay alemsin yaa Güldüm oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…