- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.721
Ilk beebginmi cannmOylemi canım ay inşallah dogrudur annemyanimdaydi hmen herkese soylice diyo ama erken ya ... ne bileyim sizde yorum yapın bende pipi gördüm sanki
Sakın sakın taviz verme.anlatayım kızlar eşim aradı biraz önce konuşuyoruz benm kaynımın adı tayfur illa ya tayfur ya da tayfun koyalım dio ona sinir oldum ben ne demek yaa yalakalık yapıo gibi istemiyorum aileden birinin ismin dedim kapattım telefonun yüzüne kayınbabamın adını koyamıyoruz adı (memiş)
Ayy doktor kesin erkek dedi ya ama erken degil mi dedim doktora net cevap için ben görüyorum erkek dedi kendi doktorum değil ama doktora önceden gelirdim dev. Hastanesine anneannemi getirdim bir muayene olayım dedim erkek kesin dedi
Ultrasonda ne ileri çıkmış cnm anlamadimm
Hayırlı olsun canım , temiz çıkacak sonuç merak etme senşimdi doktordan geldim 13+2 günlük %90 erkek dedi lütfen dua edin amniyosentez sonucumuz temiz çıksın sağlıklı olsun
anlatayım kızlar eşim aradı biraz önce konuşuyoruz benm kaynımın adı tayfur illa ya tayfur ya da tayfun koyalım dio ona sinir oldum ben ne demek yaa yalakalık yapıo gibi istemiyorum aileden birinin ismin dedim kapattım telefonun yüzüne kayınbabamın adını koyamıyoruz adı (memiş)
Gittim 11e 6 çıktı neden oluyor böyle anlamıyorum özellikle baş ağrısıay canım benim tansiyonun düştüğü içindir bu belirtiler gittim mi eczaneye
Pes etme tabiiO kadar öğretmen olmussun.
Ben İngilizce Ogretmeniyim.Kpps'yle atananlardanim ama kalbim hep atanamayan meslektaslarimla.Torpillilerden fırsat olur da siz de atanirsiniz inşallah en kısa surede.
Sakın sakın taviz verme.
Zaten ben bu konuda erkek egemenliğini anlamıyorum illa anne babasının adını vermek isteyen erkeklere gıcık oluyorum.
Bizimde anamız babamız var.
Aslında biz 3 boyutluda pipiye benzer bir şeyler gördük radyoloji doktoru da erkeğe benziyor dedi.Amin inşallahHepimizin evladı adıyla yaşasın.
Net ne zaman belli olacak cinsiyetiniz? Hyırlı olsun
ne alaka .böyle saçmalık da görmedim.
Allahtan eşimin ailesinde de böyle birşey yok. Hoş olsa da verirdim ağızlarının payını.
Eşin de biraz saçmalamış.
Sen üzülme akşama güzelce konuşursun.
Ailede olan birinin adı zaten var aynı isim ne mantıkla çocuklara da veriliyor anlamıyorum bende bunu. Herkes birey ve ayrı adı hak ediyor bence.
Bransin ne yavrumoff aynen ya.
öğretmenim şu kpss ve kontenjan azlığından mesleğimi yapamıyorum reva mı?
mecbur çalışıyorum .ihtiyacım var eve kapanıp haldır haldır çalışıp dershaneye gittim olmadı o sene.
evlenince de zorlandım.
çocukla da olsa hep denicem.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini.
Erkek ismi bulmak ne zormuşkızlar bana erkek ismi onerin nolur
Kendimi 9 aylık gibi hissediyorumBenim göbüş baya büyük olacak galiba
Aslında biz 3 boyutluda pipiye benzer bir şeyler gördük radyoloji doktoru da erkeğe benziyor dedi.
Kendi doktorum daha belli olmaz dedi çünkü bebeğim o bakarken hiç dönmedi.
20 haziranda randevum var o zaman kesinleşir sanırım.
Gerçi eşim emin adam kız istiyordu erkek lafını duyunca içinden öküz çıktı bir böbürlenmeler bir havalar
Ben de rahatladım fotoları görüncebu göbekleri gördükçe yalnız değilmişim deyip rahatlıyorum :)
Bzde ayaz dusunmustuk erkege bakalim artk kac defa degisir o zamana kadar :))Bizim ismimiz belli.
evlendiğimizden beri kız da erkekte belliydi.
Hoş erkek ismi son 1 yılda patladı .Bende sınıfında 2-3 kişide aynı isim olacak diyorum eşime alternatif bakalım istersen diye ama yok o isimleri sabitledik o olsun. O bize özel olcak sonuçta diyor.Başka içimize sinen de pek yok sanırım ona odaklandık yıllardır ondan da olabilir.
Kerem olacak bizim oğlumuzun adı.
Ben de hep kız hissediyordum rüyamda kız gördüm.
biz de hep kız diyorduk. ve hep öyle hissediyordumsadece doktora gitmeden önce 2 gün üst üste rüyamda erkek gördüm doktor bakın bu pipisi diyordu. eşime dedim oğlan geliyor bence
kontrolde doktor bebeğiniz erkek bu da pipisi dedi1 hafta kendimize gelemedik. eşim hala sanki kızmış gibi geliyor diyor doğunca idrak etcek sanırım.
Ayyy maşallah 2gün var aramızda benim okadar değil yaaaa
anlatayım kızlar eşim aradı biraz önce konuşuyoruz benm kaynımın adı tayfur illa ya tayfur ya da tayfun koyalım dio ona sinir oldum ben ne demek yaa yalakalık yapıo gibi istemiyorum aileden birinin ismin dedim kapattım telefonun yüzüne kayınbabamın adını koyamıyoruz adı (memiş)
Nen cok güzel bi duygu cnm nasil alcam kayda?Güle güle kullan sende bendensin harika bi duygu demi? Kayda al hatıra kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?