- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.741
Olsun bence cok guzel ☺esimin bende isteyipte goremedigini sen yasiyorsun isteKilo vermedim canım ama almadım da göbeğim çıktı sadece.
Ben daha yeni bu sene mezun oluorum tarih benmde bransimm bizimde atamalr zor doga kolejiyle anlasmstm hamile oldgmu ogrenince iptal ettim. 2 sene evde olcm kizimi 5 ay emzirebldm dsarda olunxa evdrkiler gbi emziremiosn sutun azalii bitio bi sure snra bunda da ayni seyin olmasna izin vrrmcn allahn iznyle
Aslında biz 3 boyutluda pipiye benzer bir şeyler gördük radyoloji doktoru da erkeğe benziyor dedi.
Kendi doktorum daha belli olmaz dedi çünkü bebeğim o bakarken hiç dönmedi.
20 haziranda randevum var o zaman kesinleşir sanırım.
Gerçi eşim emin adam kız istiyordu erkek lafını duyunca içinden öküz çıktı bir böbürlenmeler bir havalar
Bende erkek hissediyordum doktor kiz dedi ☺bakalim 16.haftada da kiz derse degismez artikBen de hep kız hissediyordum rüyamda kız gördüm.
Gerçi hala umudum var kız olabilir
yok yaaa top yutmuşum gibiAyyy maşallah 2gün var aramızda benim okadar değil yaaaa
ara kayıt kablosuyla pc nin yada telefonun kulaklık girişinden kayıt yapılabiliyoAy
Nen cok güzel bi duygu cnm nasil alcam kayda?
Tsk edrim cnm deneyecem :)ara kayıt kablosuyla pc nin yada telefonun kulaklık girişinden kayıt yapılabiliyo
Bak buda benimki 14 h. BitiyoGaliba benim iç karnım dar öyle diyorlar ya tam anlamıyorum ama
İlerleyen zamanlarda göbeği taşıyamayacağımdan korkuyorum
Gittim 11e 6 çıktı neden oluyor böyle anlamıyorum özellikle baş ağrısı
Evet cnm.Ilk beebginmi cannm
He anladım cnm benimmm tm Sağol tatlım.Ben de çok merak ediyorum benimkisini ; ama mecbur bekleyeceğim daha , randevum 2 hafta sonra
Canım bizim Sat'a göre 13+6 olması gerekiyor , senin ultrason görüntünde 15+1 yazıyor , yani ileri , yanlış da anlamadıysam ki böyle olması gerek :)
Hayırlı olsun canım , temiz çıkacak sonuç merak etme sen
Biz hep erkek olursa doruk kiz olursa dolunay koyalim diye dusunuyorduk ama oyle cok doruk ismi kondu ki artik soguduk o isimden simdi erkek olursa ates kiz olursa gunes koymayi dusunuyorum kocama yavas yavas kabul ettiriyorum :)Kerem ismini de çok beğenirim.
Adıyla mutlu mesut sağlıklı yaşasın inşallah.
Bizimki de belliydi evlendiğimiz günden beri
Kız olursa Defne erkek olursa Metehan olacaktı. Metehanımız geliyor gibi
Erkek denilenlerr eger cok erken haftalar deilse (10 11. Haftalardan bahsediorm.) degismez genelde.hayrlisi olsn.Evet cnm.
kek ismi b
Erkek ismi bulmak ne zormuşbende bulamıyorum. eşim karışmaz sandım ama benim söylediklerime o bir kulp takıyor onun söylediklerine de ben.. nasıl olacak bilmiyorum kararsızlık ne kötü
benimde ayni bazen gidiyor ama ben ciksin istiyorumBak buda benimki 14 h. Bitiyo
Atesi cagristiran isim koymayin derler canm sn bizzat ates koyuosn hayirlisi olsn :)))))Biz hep erkek olursa doruk kiz olursa dolunay koyalim diye dusunuyorduk ama oyle cok doruk ismi kondu ki artik soguduk o isimden simdi erkek olursa ates kiz olursa gunes koymayi dusunuyorum kocama yavas yavas kabul ettiriyorum :)
Ates gibi olsun istiyorum :)))))Atesi cagristiran isim koymayin derler canm sn bizzat ates koyuosn hayirlisi olsn :)))))
evet kız isminde kararım netti zaten eşimde beğenmişti adaş olacaklardı seninki ilevalla çok sıkıntı benim kayın validem mete ismini çok istedi ama dedim ki lakap kulp takılacak isimler istemem ata mere ..... döte murat .. tur at bu şekilde isimleri çok ii düşünmek lazım yani benim kızım olacak ama erkek olsaydı adı poyraz ATA olacaktı hatta direk ATA dedim de eşim poyraz dizisi yüzünden kitlenmişti ama kızımız olunca adını direk ARYA koymaya karar verdim
Canım çevremde 3yakın tanıdığım kızına cemre ismini koydu ve çok ağır olaylar yaşadı tek tek yazıp moral bozmak istemiyorum ama birinin bebeği 6.ayında sapasağlam hiçbir rahatsızlığı yokken aniden ateşi yükseldi ve ertesi gün vefat etti şuan tüylerim diken diken. Ben sadece uyarmak istiyorum elbet ismi cemre olup sağlıkla yaşayan örnekler olabilir ama gelecek neler getirir bilinmez, bir de derler ya bir insana 40kere birşey dersen olur, ben ismin karaktere sirayet ettiğine kesinlikle inanıyorum.Ates gibi olsun istiyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?