2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben daha yeni bu sene mezun oluorum tarih benmde bransimm bizimde atamalr zor doga kolejiyle anlasmstm hamile oldgmu ogrenince iptal ettim. 2 sene evde olcm kizimi 5 ay emzirebldm dsarda olunxa evdrkiler gbi emziremiosn sutun azalii bitio bi sure snra bunda da ayni seyin olmasna izin vrrmcn allahn iznyle

oğluşu öğrenince benimkide öyle oldu. adam kendini kıza öyle bi odaklamış kii nasıl erkek kordondur o bi daha bakın diyo

Gittim 11e 6 çıktı neden oluyor böyle anlamıyorum özellikle baş ağrısı

2. trimester dönemi yani 2. üç alık dönemde annelerde tansiyon düşüklüğü yaşanır muhtemelen kan dolaşımından kaynaklanan bi durum baş ağrında hepsi birbirini tetiklio yani tansiyonun düşüyo kalp atışın yavaşlıyo nefes alıp vermen yavaşladığı içnde ciğerlerine giden oksijen biraz az oluyor doğal olarak vücudunun oksijen seviyesi düştüğü için rahat nefes alamıyorsundur başın ağıdığı için burnunda arada tıkanır bi sürü tetikleyici var var da var yani bişey olmaz çok kötü hissedersen çok fazla tuzlu olmayacak şekilde ayran iç tatlım iyi gelir

He anladım cnm benimmm tm Sağol tatlım.

Kerem ismini de çok beğenirim.
Adıyla mutlu mesut sağlıklı yaşasın inşallah.
Bizimki de belliydi evlendiğimiz günden beri
Kız olursa Defne erkek olursa Metehan olacaktı. Metehanımız geliyor gibi
Biz hep erkek olursa doruk kiz olursa dolunay koyalim diye dusunuyorduk ama oyle cok doruk ismi kondu ki artik soguduk o isimden simdi erkek olursa ates kiz olursa gunes koymayi dusunuyorum kocama yavas yavas kabul ettiriyorum :)

Erkek ismi bulmak ne zormuş bende bulamıyorum. eşim karışmaz sandım ama benim söylediklerime o bir kulp takıyor onun söylediklerine de ben.. nasıl olacak bilmiyorum kararsızlık ne kötü

valla çok sıkıntı benim kayın validem mete ismini çok istedi ama dedim ki lakap kulp takılacak isimler istemem ata mere ..... döte murat .. tur at bu şekilde isimleri çok ii düşünmek lazım yani benim kızım olacak ama erkek olsaydı adı poyraz ATA olacaktı hatta direk ATA dedim de eşim poyraz dizisi yüzünden kitlenmişti ama kızımız olunca adını direk ARYA koymaya karar verdim

Biz hep erkek olursa doruk kiz olursa dolunay koyalim diye dusunuyorduk ama oyle cok doruk ismi kondu ki artik soguduk o isimden simdi erkek olursa ates kiz olursa gunes koymayi dusunuyorum kocama yavas yavas kabul ettiriyorum :)
Atesi cagristiran isim koymayin derler canm sn bizzat ates koyuosn hayirlisi olsn :)))))

evet kız isminde kararım netti zaten eşimde beğenmişti adaş olacaklardı seninki ile kısa olsun ismi diye çok istiyorum nedense eşimde gitti inat gibi Dağhan diyor

Ates gibi olsun istiyorum :)))))
Canım çevremde 3yakın tanıdığım kızına cemre ismini koydu ve çok ağır olaylar yaşadı tek tek yazıp moral bozmak istemiyorum ama birinin bebeği 6.ayında sapasağlam hiçbir rahatsızlığı yokken aniden ateşi yükseldi ve ertesi gün vefat etti şuan tüylerim diken diken. Ben sadece uyarmak istiyorum elbet ismi cemre olup sağlıkla yaşayan örnekler olabilir ama gelecek neler getirir bilinmez, bir de derler ya bir insana 40kere birşey dersen olur, ben ismin karaktere sirayet ettiğine kesinlikle inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…