- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.761
evet kız isminde kararım netti zaten eşimde beğenmişti adaş olacaklardı seninki ilekısa olsun ismi diye çok istiyorum nedense eşimde gitti inat gibi Dağhan diyor
Sizi korkutmak istemem ama dun kontrole gittigimde hamile bir kadin hemde bayagi karni vardi 7 aylik falandir,zaturre olmus nefes alamiyodu. Ben de bu havada nasil zaturre olnus demiatim. Allah yardimcisi olsun. Acile aldilar. Dikkat edin kendinize. Gecmis olsun.ayy canım yaaa dikkat et daha erken öyle soyunmak için tam yaz gelmedi ki hele bi de ceryanda kalmışsın ama şimdi çorap falan giy dikkat et
evet kız isminde kararım netti zaten eşimde beğenmişti adaş olacaklardı seninki ilekısa olsun ismi diye çok istiyorum nedense eşimde gitti inat gibi Dağhan diyor
aras falan koy başına DAĞHAN ne yaa zor isim o dağ diye çağırırlar valla oğlunu
Bizimde cinsiyet belli değil hâlâ bende hem kız ismi, hem erkek ismi söylüyorum hepsine bir kulp sinir ediyor beniErkek ismi bulmak ne zormuşbende bulamıyorum. eşim karışmaz sandım ama benim söylediklerime o bir kulp takıyor onun söylediklerine de ben.. nasıl olacak bilmiyorum kararsızlık ne kötü
kürşat kötü dizi karakteri ismihatta bi ara kitlenmiştim tuğşat kürşad kız olursa dilşat diye
Sadece eşini karıştır canım. diğerlerinden de fikir al aa güzelmiş de ama siz ikiniz bildiğinizi yapınBizimde cinsiyet belli değil hâlâ bende hem kız ismi, hem erkek ismi söylüyorum hepsine bir kulp sinir ediyor beni
İyi bakalım gözünüz aydın :) önce yapmışmıydı hiç tahmin ,Ayy doktor kesin erkek dedi ya ama erken degil mi dedim doktora net cevap için ben görüyorum erkek dedi kendi doktorum değil ama doktora önceden gelirdim dev. Hastanesine anneannemi getirdim bir muayene olayım dedim erkek kesin dedi
Yahu kizlar dr yine soylemedi cinsiyeti ya!!! Dun kontrolum vardi.
Gorsem niye soylemiim bebek senin bebegin ama inanki goremiyorum dedi. 1 ay sonra yine kontrolum var. O zman 17-18 haftalik olucam,ninem de soyler o zaman!!!!
Cok sinir oldum. Bide en son ne onemi var evlat degil mi diyo,sanki ben evlat olup olmadigini bilmiyorum. Merak ediyorum iate ilk bebegim heves ediyorum yani...
Neyse hayirliai olsun. Bebegim saglikli olsun 1 ay daha bekleriz yapacak bisey yok.
Ben de askılı atletle yatıyorum altım uzun da cam da yakınımızda 3haftadır fln açık yoksa kaşınmaktan uyuyamıyorum ben de sabaha karşı kapatıyorum bazen serin olursa, daha sıcaklarda klima bütün gece başucumuzda açık, aslında dikkat etmek lazım amaben dün biraz kaşındım şortla askılıyla yattım sanırım üşüttüm 37,1 ateş çok yüksek değildir dimi...sırtım üşüyünce ölçeyim dedim de.?
gorursun ates gbu olunca :))) kan kustuurur valla sana soylym cocuklar isimlerni tasirlar ben islami boyutuny soyledm zaten ates volkan alev gbi isimler atesten oldugu icin konulmaz dio bilenler o yuzdeb drdm kuzucumAtes gibi olsun istiyorum :)))))
Haha nr kadarda sinirlenmsssn cok guldum valla sana :))) 16.haftan mi grcktn solemesi lazmdi aslnda demekki goremedi gerckten ama bnmkide gorememsti tahmin yapti sadece 1 hafta sonra cikolatalari ye de gel gorursem soylym dedi gittm soyledi :)Yahu kizlar dr yine soylemedi cinsiyeti ya!!! Dun kontrolum vardi.
Gorsem niye soylemiim bebek senin bebegin ama inanki goremiyorum dedi. 1 ay sonra yine kontrolum var. O zman 17-18 haftalik olucam,ninem de soyler o zaman!!!!
Cok sinir oldum. Bide en son ne onemi var evlat degil mi diyo,sanki ben evlat olup olmadigini bilmiyorum. Merak ediyorum iate ilk bebegim heves ediyorum yani...
Neyse hayirliai olsun. Bebegim saglikli olsun 1 ay daha bekleriz yapacak bisey yok.
Temiz çıkacak canım sen icini ferah tut. Bak turkuazkebelek dediydi dersin :)şimdi doktordan geldim 13+2 günlük %90 erkek dedi lütfen dua edin amniyosentez sonucumuz temiz çıksın sağlıklı olsun
Kerem çok güzel bir isim ve cok yaygın değil bence. Efe Furkan Rüzgar Ege Kaan Kayra son yıllarda baya yaygın. Her sene birer tane çıkıyo benim sınıftanBizim ismimiz belli.
evlendiğimizden beri kız da erkekte belliydi.
Hoş erkek ismi son 1 yılda patladı .Bende sınıfında 2-3 kişide aynı isim olacak diyorum eşime alternatif bakalım istersen diye ama yok o isimleri sabitledik o olsun. O bize özel olcak sonuçta diyor.Başka içimize sinen de pek yok sanırım ona odaklandık yıllardır ondan da olabilir.
Kerem olacak bizim oğlumuzun adı.
Sen incesin valla bende yana genisledim pek gobek yok benimDünkü elbiseden dolayı net değildi ozendim bugunde paylaştımYalnız fotodakinden daha kalinim. Foto daha ince cikmisEki Görüntüle 1541447
Eneee minicik :)Bak buda benimki 14 h. Bitiyo
Bence gayet hossun .kalin da degilsin hamileyiz sonucta olacak o kadar ☺Dünkü elbiseden dolayı net değildi ozendim bugunde paylaştımYalnız fotodakinden daha kalinim. Foto daha ince cikmisEki Görüntüle 1541447
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?