2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yahu kizlar dr yine soylemedi cinsiyeti ya!!! Dun kontrolum vardi.

Gorsem niye soylemiim bebek senin bebegin ama inanki goremiyorum dedi. 1 ay sonra yine kontrolum var. O zman 17-18 haftalik olucam,ninem de soyler o zaman!!!!

Cok sinir oldum. Bide en son ne onemi var evlat degil mi diyo,sanki ben evlat olup olmadigini bilmiyorum. Merak ediyorum iate ilk bebegim heves ediyorum yani...

Neyse hayirliai olsun. Bebegim saglikli olsun 1 ay daha bekleriz yapacak bisey yok.

evet kız isminde kararım netti zaten eşimde beğenmişti adaş olacaklardı seninki ile kısa olsun ismi diye çok istiyorum nedense eşimde gitti inat gibi Dağhan diyor

aras falan koy başına DAĞHAN ne yaa zor isim o dağ diye çağırırlar valla oğlunu

ayy canım yaaa dikkat et daha erken öyle soyunmak için tam yaz gelmedi ki hele bi de ceryanda kalmışsın ama şimdi çorap falan giy dikkat et
Sizi korkutmak istemem ama dun kontrole gittigimde hamile bir kadin hemde bayagi karni vardi 7 aylik falandir,zaturre olmus nefes alamiyodu. Ben de bu havada nasil zaturre olnus demiatim. Allah yardimcisi olsun. Acile aldilar. Dikkat edin kendinize. Gecmis olsun.

Erkek ismi bulmak ne zormuş bende bulamıyorum. eşim karışmaz sandım ama benim söylediklerime o bir kulp takıyor onun söylediklerine de ben.. nasıl olacak bilmiyorum kararsızlık ne kötü
Bizimde cinsiyet belli değil hâlâ bende hem kız ismi, hem erkek ismi söylüyorum hepsine bir kulp sinir ediyor beni

dur bi dur sakin ol
bana da tahminde bulunmamıştı 14. haftamda. karışıklık olabilme ihtimali yanılma oldugu için.
17. haftamda yani geçen hafta erkek dedi.

çok var tahminde bulunup değişen .öyle daha kötü olmazmıydı. tam adapte etmişken aaaaa değilmiş pardon demeleri.

ben dün biraz kaşındım şortla askılıyla yattım sanırım üşüttüm 37,1 ateş çok yüksek değildir dimi...sırtım üşüyünce ölçeyim dedim de.?
Ben de askılı atletle yatıyorum altım uzun da cam da yakınımızda 3haftadır fln açık yoksa kaşınmaktan uyuyamıyorum ben de sabaha karşı kapatıyorum bazen serin olursa, daha sıcaklarda klima bütün gece başucumuzda açık, aslında dikkat etmek lazım ama

Haha nr kadarda sinirlenmsssn cok guldum valla sana :))) 16.haftan mi grcktn solemesi lazmdi aslnda demekki goremedi gerckten ama bnmkide gorememsti tahmin yapti sadece 1 hafta sonra cikolatalari ye de gel gorursem soylym dedi gittm soyledi :)

Kerem çok güzel bir isim ve cok yaygın değil bence. Efe Furkan Rüzgar Ege Kaan Kayra son yıllarda baya yaygın. Her sene birer tane çıkıyo benim sınıftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…