2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sadece eşini karıştır canım. diğerlerinden de fikir al aa güzelmiş de ama siz ikiniz bildiğinizi yapın
Kesinlikle öyle olucak allah nasip ederse. 10 sene beklemisim zaten ismine kimseyi karistirtmam. Ama ben yurtdisinda olduğum için burada da kolay söylenebilecek bir isim arıyorum. İsim isi zor vallahi allah bizlere kolaylık versin

Kızlar bu arada kayinvalidemin bebeği ultrasonda görmek gibi bi fantazisi var :) Severimde kendisini kırmak istemem. Cuma da annem geliyo. E şimdi kayınvalide görsün anam kusur mu kalsın E eşimde bir kez gördü o da 11. Haftada. Istiyorum ki o da görsün. Bizi Cümbür cemaat ultrasona kabul edecek bi hastane varmıdır yav

Merhaba kizlar bayadir giremiyorum dugunumuz vardi misafirler yeni gitti :)
Bu pazar 4. ayimiz bitiyor 12 gun kaldi bebegimi gormeye tam bi ay olcak gecmiyor gunleer Gobisim cikti azcicik, gobek deligi de gerilmeye basladi :))

Ohhh ne güzel maaaile gidin nolcakki özel değilmi zaten rica edersiniz kabul ederler

Kerem çok güzel bir isim ve cok yaygın değil bence. Efe Furkan Rüzgar Ege Kaan Kayra son yıllarda baya yaygın. Her sene birer tane çıkıyo benim sınıftan
Kayra olmaz kayra olmaaaaaz lütfen dikkat...islami inancı olanlar için soyluyorum...kayranın kelime anlamı tanrı yaratıcı anlamında...konulmaması gereken isimlerden

Tonti yok bugun pistttt nereye gittinnnn

aşkolsun bırakırmıyım sizi buradayımda ya bebeğe netten sipariş verme manyağı oldum oda bakıyorum neler tasarlarım diye uff beynim kaynadı
valla bi sürü resim var indirdim onlara bakıyorum hatta yollayayımda bi kaç sayfanızı ihlal etsin resimler

Eklentiler

• copyright-mandylynne-A1-1.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_4230.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_4258.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_7072.webp
    23 KB · Görüntüleme: 100
  • olives-nursery-3.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 95
  • olives-nursery-6 (1).webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 101
  • olives-nursery-9-1.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 96
  • oymalı-beşik-ile-dizayn-edilmiş-şirin-kız-bebek-odası-fikirleri.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 99
  • sarı (1).webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 111
  • wal.webp
    16 KB · Görüntüleme: 96
Benim esim benden cok gormustur bebegimizi.annemle esim Ve ben en son 13 haftalikken gorduk ama ozel muayneydi.devlet kabul etmez

Kayra olmaz kayra olmaaaaaz lütfen dikkat...islami inancı olanlar için soyluyorum...kayranın kelime anlamı tanrı yaratıcı anlamında...konulmaması gereken isimlerden
Evet Kayra nin tanrı anlamı varmış. Zaten yazdığım isimleri olumsuz anlamda yazdım çok yayginlar çünkü Tabi herkesin kendi bilecegi is çok seven yaygın isimde koyar. Bu arada arapça isim koyarken de dikkatli olmak lazım. Sadece kuranda geçiyor diye koydugumuz isimlerin kötü anlamları olabiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…