- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.781
Tam tersi ben yanlara genisledim. Bakma fotoda öyle çıkmış yoksa kalinlastim.Nasil öyle çıkmış bende şaşırdım. Bu arada bende senin göbeği minicik yazmıştım ki o ara sen benimkine yazmışsın :)Sen incesin valla bende yana genisledim pek gobek yok benim
Çok teşekkür ederim :) Dimi yaa hamileyiz olcak tabi göbek :)Bence gayet hossun .kalin da degilsin hamileyiz sonucta olacak o kadar ☺
Başka zaman olsa saklamak için 40 takla atarızGöbüşü çıktıkça mutlu olan biz şapşikler
Kesinlikle öyle olucak allah nasip ederse. 10 sene beklemisim zaten ismine kimseyi karistirtmam. Ama ben yurtdisinda olduğum için burada da kolay söylenebilecek bir isim arıyorum. İsim isi zor vallahi allah bizlere kolaylık versinSadece eşini karıştır canım. diğerlerinden de fikir al aa güzelmiş de ama siz ikiniz bildiğinizi yapın
Ohhh ne güzel maaaile gidin nolcakki özel değilmi zaten rica edersiniz kabul ederlerKızlar bu arada kayinvalidemin bebeği ultrasonda görmek gibi bi fantazisi var :) Severimde kendisini kırmak istemem. Cuma da annem geliyo. E şimdi kayınvalide görsün anam kusur mu kalsınE eşimde bir kez gördü o da 11. Haftada. Istiyorum ki o da görsün. Bizi Cümbür cemaat ultrasona kabul edecek bi hastane varmıdır yav
Kayra olmaz kayra olmaaaaaz lütfen dikkat...islami inancı olanlar için soyluyorum...kayranın kelime anlamı tanrı yaratıcı anlamında...konulmaması gereken isimlerdenKerem çok güzel bir isim ve cok yaygın değil bence. Efe Furkan Rüzgar Ege Kaan Kayra son yıllarda baya yaygın. Her sene birer tane çıkıyo benim sınıftan
Tonti yok bugun pistttt nereye gittinnnn
Çok teşekkür ederim :) Dimi yaa hamileyiz olcak tabi göbek :)
Hani sen kiloluydun yalanciEki Görüntüle 1541464
Buyrun gobek
Benim esim benden cok gormustur bebegimizi.annemle esim Ve ben en son 13 haftalikken gorduk ama ozel muayneydi.devlet kabul etmezKızlar bu arada kayinvalidemin bebeği ultrasonda görmek gibi bi fantazisi var :) Severimde kendisini kırmak istemem. Cuma da annem geliyo. E şimdi kayınvalide görsün anam kusur mu kalsınE eşimde bir kez gördü o da 11. Haftada. Istiyorum ki o da görsün. Bizi Cümbür cemaat ultrasona kabul edecek bi hastane varmıdır yav
Ee kiloluyum 163 -84 gebelikten önce 93 tüm on kilo verdimdi..eski sporcuyum etim sıkı çok gostermiyom ama 48 bedenim..Hani sen kiloluydun yalanci
Sadece bebek var gobek nerde ☺birde yandan gorelim ☺Eki Görüntüle 1541464
Buyrun gobek
Evet Kayra nin tanrı anlamı varmış. Zaten yazdığım isimleri olumsuz anlamda yazdım çok yayginlar çünküKayra olmaz kayra olmaaaaaz lütfen dikkat...islami inancı olanlar için soyluyorum...kayranın kelime anlamı tanrı yaratıcı anlamında...konulmaması gereken isimlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?