2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim esim benden cok gormustur bebegimizi.annemle esim Ve ben en son 13 haftalikken gorduk ama ozel muayneydi.devlet kabul etmez
Ay devlet kolayini bilse beni kabul etmeyecek. Ozele gideriz de zaten ayıp olacak biraz. Benim eşim sabah 6.30 evden çıkıyor akşam 19.30 dönüyor. Is yeri eve 2.5 saat uzaklıkta ve malesef beraber gidemiyoruz

Yazdıklarına katılıyorum canım.cemre,bide kayra ismi konulmazmış.dinimizce uygun değilmiş.bizzat nihat hatipoğlunun sohbetinde dinlemiştim.

Ay devlet kolayini bilse beni kabul etmeyecek. Ozele gideriz de zaten ayıp olacak biraz. Benim eşim sabah 6.30 evden çıkıyor akşam 19.30 dönüyor. Is yeri eve 2.5 saat uzaklıkta ve malesef beraber gidemiyoruz
Hic de ayip olmaz.o kadar para veriyoruz 5 dakika icin.esin acisindan kotuymus biz kucuksehirde yasayinca 5 dakikada gidiyoruz doktora

Kizlar bu kasinti gebelikten mi kaynakli tum vucudum kasiniyor gobegim haric
Çok mu kaşıntı. Göbek göğüs genişlemeye bağlı kalınabilir sanırım tüm vücut neden kasinir. Ya benim bir arkadaşım da karacigerle ilgili sıkıntı çıktı dogurana kaşar kaşındı Allah korusun. Yoktur öyle bişey büyük ihtimalle ama devam ederse Dr a görün bence

Gobegim kasinmiyor.kasintida surekli degil ara ara oluyor ama bir kasindim mi 5 dakika suruyor.1 gunde 2,3 defa acayip kasiniyorum.yoktur karacigerle ilgili bir sey

Iyi aksamlar kizlarr, iyisinizdir umarim, bebislerinizde iyidir Insallah, bu aralar hic yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum, gordum ki gobuslerinizin resimlerini koymussunuz Cook coook guzel gobusleriniz var ,nazar degmesin ! , buyrun bir gobusde bend en :)

Eklentiler

• 2015527192015-1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 154
Oo masallah tam bir hamile goruntusu ☺ama erken cikmis kiloya benzemiyor

Sedebu canım konmaz değil de çok uygun değil cemre de ateş, kor manasında bir isim tanıdığım 2 cemre isminde bebek ateşlenmesi nedeniyle vefat etti, diğeri de 3yaşında devamlı yüksek ateşli doğduğundan beri ağlamadı gülmedi, serum ile besleniyor rahatsızlığın ismini tam bilemiyorum ama hep yatıyor. Sanem, senem put demek mesela, kezban yalancı demek bunun gibi kötü anlamlı isimler var. Yada anlamı yanlış bilinen isimler.

Bendede miyom var ve buyudu. 10 cm ve 6 cm oldular. Seninki kanal icindemi disindami? Dr ne dio?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…