- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.801
BEn oda yapmıycam...sonra yapıcam nasipseEki Görüntüle 1541479 Eki Görüntüle 1541479 Eki Görüntüle 1541480 Eki Görüntüle 1541481 Eki Görüntüle 1541481 Eki Görüntüle 1541480 Eki Görüntüle 1541479 Eki Görüntüle 1541479 Eki Görüntüle 1541480 Eki Görüntüle 1541481 Eki Görüntüle 1541482 Eki Görüntüle 1541483 Eki Görüntüle 1541483 Eki Görüntüle 1541494
Hiiccc belli değil kilolu olduğun gerçekten. Hele 48 beden kesinlikle gorunmuyorsunEe kiloluyum 163 -84 gebelikten önce 93 tüm on kilo verdimdi..eski sporcuyum etim sıkı çok gostermiyom ama 48 bedenim..
Ay devlet kolayini bilse beni kabul etmeyecek. Ozele gideriz de zaten ayıp olacak biraz. Benim eşim sabah 6.30 evden çıkıyor akşam 19.30 dönüyor. Is yeri eve 2.5 saat uzaklıkta ve malesef beraber gidemiyoruzBenim esim benden cok gormustur bebegimizi.annemle esim Ve ben en son 13 haftalikken gorduk ama ozel muayneydi.devlet kabul etmez
Yazdıklarına katılıyorum canım.cemre,bide kayra ismi konulmazmış.dinimizce uygun değilmiş.bizzat nihat hatipoğlunun sohbetinde dinlemiştim.Canım çevremde 3yakın tanıdığım kızına cemre ismini koydu ve çok ağır olaylar yaşadı tek tek yazıp moral bozmak istemiyorum ama birinin bebeği 6.ayında sapasağlam hiçbir rahatsızlığı yokken aniden ateşi yükseldi ve ertesi gün vefat etti şuan tüylerim diken diken. Ben sadece uyarmak istiyorum elbet ismi cemre olup sağlıkla yaşayan örnekler olabilir ama gelecek neler getirir bilinmez, bir de derler ya bir insana 40kere birşey dersen olur, ben ismin karaktere sirayet ettiğine kesinlikle inanıyorum.
Olmasi gerektiği gibi canim yavaş yavaş belli oluyor göbüşünBak buda benimki 14 h. Bitiyo
Hic de ayip olmaz.o kadar para veriyoruz 5 dakika icin.esin acisindan kotuymus biz kucuksehirde yasayinca 5 dakikada gidiyoruz doktoraAy devlet kolayini bilse beni kabul etmeyecek. Ozele gideriz de zaten ayıp olacak biraz. Benim eşim sabah 6.30 evden çıkıyor akşam 19.30 dönüyor. Is yeri eve 2.5 saat uzaklıkta ve malesef beraber gidemiyoruz
Ahh şu tayinim bi ciksa bizde kaçmak istiyoruz istanbuldan. Sevmiyorum burayı, ömür torpusu istanbulHic de ayip olmaz.o kadar para veriyoruz 5 dakika icin.esin acisindan kotuymus biz kucuksehirde yasayinca 5 dakikada gidiyoruz doktora
Ben de çok kaşiniyorum ya özellikle göğüslerim acayip kaşiniyor. Sürekli yağliyorum kendimi ondan mi acaba?Kizlar bu kasinti gebelikten mi kaynakli tum vucudum kasiniyor gobegim haric
Cemre niye konmazmış?Yazdıklarına katılıyorum canım.cemre,bide kayra ismi konulmazmış.dinimizce uygun değilmiş.bizzat nihat hatipoğlunun sohbetinde dinlemiştim.
Çok mu kaşıntı. Göbek göğüs genişlemeye bağlı kalınabilir sanırım tüm vücut neden kasinir. Ya benim bir arkadaşım da karacigerle ilgili sıkıntı çıktı dogurana kaşar kaşındı Allah korusun. Yoktur öyle bişey büyük ihtimalle ama devam ederse Dr a görün benceKizlar bu kasinti gebelikten mi kaynakli tum vucudum kasiniyor gobegim haric
Aynen oyle.ben gezmeye geldigim de bile bunaldim trafikten.2 saate gidiyorduk gidecegimiz yere.ancak gezmek icin giderim bir dahaAhh şu tayinim bi ciksa bizde kaçmak istiyoruz istanbuldan. Sevmiyorum burayı, ömür torpusu istanbul
Gobegim kasinmiyor.kasintida surekli degil ara ara oluyor ama bir kasindim mi 5 dakika suruyor.1 gunde 2,3 defa acayip kasiniyorum.yoktur karacigerle ilgili bir seyÇok mu kaşıntı. Göbek göğüs genişlemeye bağlı kalınabilir sanırım tüm vücut neden kasinir. Ya benim bir arkadaşım da karacigerle ilgili sıkıntı çıktı dogurana kaşar kaşındı Allah korusun. Yoktur öyle bişey büyük ihtimalle ama devam ederse Dr a görün bence
Anlamadim ki eskiden bu kadar kasinti olmazdi.ben kremlere baslamadim daha.Ben de çok kaşiniyorum ya özellikle göğüslerim acayip kaşiniyor. Sürekli yağliyorum kendimi ondan mi acaba?
Oo masallah tam bir hamile goruntusu ☺ama erken cikmis kiloya benzemiyorIyi aksamlar kizlarr, iyisinizdir umarim, bebislerinizde iyidir Insallah, bu aralar hic yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum, gordum ki gobuslerinizin resimlerini koymussunuz Cook coook guzel gobusleriniz var ,nazar degmesin ! , buyrun bir gobusde bend en :)
Canım çevremde 3yakın tanıdığım kızına cemre ismini koydu ve çok ağır olaylar yaşadı tek tek yazıp moral bozmak istemiyorum ama birinin bebeği 6.ayında sapasağlam hiçbir rahatsızlığı yokken aniden ateşi yükseldi ve ertesi gün vefat etti şuan tüylerim diken diken. Ben sadece uyarmak istiyorum elbet ismi cemre olup sağlıkla yaşayan örnekler olabilir ama gelecek neler getirir bilinmez, bir de derler ya bir insana 40kere birşey dersen olur, ben ismin karaktere sirayet ettiğine kesinlikle inanıyorum.
Cinsiyetini hala öğrenemedim anneler , iki kere ultrasona girdim aynı gün içinde,önce asistan baktı, doktor yerinde yoktu çünkü , asistan henüz hakim değil , istirahat etmen gerek dedi ( doktor geldiğinde lekelenme,kanama yoksa gerek olmadığını söyledi ) , sonra doktor gelince beni yeniden ultrasona aldı, rapor istediğimi söyledim asistana , doktorun gelmesini beklemem gerekti bu yüzden ,asistanın muayenesi sırasında bebeğin hereketlerini görme şansım oldu :) Sevimliydi gerçekten de , doktorun ultrasonunda ise yüzü ekrana dönüktü ( büyük gözler gördüm sanki,benimki gibi :) ama cinsiyetine bakmadı doktor ,beline kadar ekranda görebildim , yine kolları kıpır kıpırdı,ellerini parmaklarını seçebildim hep
Genelde miyomla ilgilendi ,aynı bilgileri söylüyorlar hep , miyom büyük ve dejenere olmuş ve plasentanın arkasında vs vs, benim risk her zaman devam edecekmiş ; ama hiçbir şey de olmayabilir , alıştım bu sözlere
Raporu yazdı , haftaya da aile hekiminden alacağım , böylece okulların kapanacağı hafta başlayacağım 15+ 4 de işe dönmüş olacağım, Yazdığım bazı şeyleri de sormayı unuttum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?