- 9 Mart 2015
- 164
- 158
- 23
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.821
Ben dun dr.uma sordum. Bebis 300 gr olmadan hissetmeniz pek mümkün olmaz dedim. Daha varmis yani.olsun annesi ne güzel akşam elimi koyuyorum karnımın az altına hafifden hissediyo gibi oluyom ama bağırsaklardan geliyo diyede pek ümitlenmiyorum
Televizyondaki sohbetini dinliyodum n.hatipoğlunun.Tam neden konulmaması gerektiğini söylemedi bende kızım olursa cemre koyarım diye düşünüyodum aklımdada ondan kaldı.çocuklarınıza isim koyarken araştırın falan diyodu.ama eminim cemre yide dumuştum canım koymayın demiştiCemre niye konmazmış?
Offf fenaymisSedebu canım konmaz değil de çok uygun değil cemre de ateş, kor manasında bir isim tanıdığım 2 cemre isminde bebek ateşlenmesi nedeniyle vefat etti, diğeri de 3yaşında devamlı yüksek ateşli doğduğundan beri ağlamadı gülmedi, serum ile besleniyor rahatsızlığın ismini tam bilemiyorum ama hep yatıyor. Sanem, senem put demek mesela, kezban yalancı demek bunun gibi kötü anlamlı isimler var. Yada anlamı yanlış bilinen isimler.
Canim,ağriyla birlikte kanama,lekelenme olursa dr'unuza başvurun diyorlar.Sen de gitmissin zaten.Benim olmadı Cok şükür ama hamile bir arkadaşımın oluyordu,o da senin gibi progestan kullanıyordu.Onun bitti lekelenmeleri,progestan'i da bıraktı.Simdi turp gibi masallah 7.ayina girmek üzere.Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben ikiz bebek bekliyorum bugün kahverengi bir akıntım oldu ve kasıklarımda ağrı ,hemen doktoruma gittim ultrasondan baktı bebeklerin iyi görünüyor , kalp atışları iyi dedi. Ağrıların kistlerinden oluyor dedi 2 tane kistim vardı küçülüyorlarmış. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı ve iğne yaptırdı. Yarın devam ederse tekrar gel dedi ve istirahat verdi. Bu saat oldu wcden sonra tekrar kahverengi akıntı oluyor ve sağ ve sol kasığım ağrıyor. Sizce normal mi başına böyle birşey gelen var mı ?
Rahmin içinde benimki ,biri bebeğe uzak ve küçük , diğeri plasentanın arkasında ,riskli olan da o , 6 cm e yaklaşmış,hamilelik öncesi 4 cm civarıydı, doktor genel riskleri söylüyor canımBendede miyom var ve buyudu. 10 cm ve 6 cm oldular. Seninki kanal icindemi disindami? Dr ne dio?
Leadri açıklamış tatlımTelevizyondaki sohbetini dinliyodum n.hatipoğlunun.Tam neden konulmaması gerektiğini söylemedi bende kızım olursa cemre koyarım diye düşünüyodum aklımdada ondan kaldı.çocuklarınıza isim koyarken araştırın falan diyodu.ama eminim cemre yide dumuştum canım koymayın demişti
Sedebu canım konmaz değil de çok uygun değil cemre de ateş, kor manasında bir isim tanıdığım 2 cemre isminde bebek ateşlenmesi nedeniyle vefat etti, diğeri de 3yaşında devamlı yüksek ateşli doğduğundan beri ağlamadı gülmedi, serum ile besleniyor rahatsızlığın ismini tam bilemiyorum ama hep yatıyor. Sanem, senem put demek mesela, kezban yalancı demek bunun gibi kötü anlamlı isimler var. Yada anlamı yanlış bilinen isimler.
Valla ara ara bisey hissediyorum ama bagirsak hareketleri sanirim.yukarda oluyor cunku.kızlar bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı?? benim 2. bebeğim ama hissetmiyorum daha..kilo etkilermiş öyle demişti dr um ama bilemedim simdi??
ben normal diye düşünüyorum.öyle fazla kanaman yoksa.bol bol dilen canım.İnş.birşey olmazMerhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben ikiz bebek bekliyorum bugün kahverengi bir akıntım oldu ve kasıklarımda ağrı ,hemen doktoruma gittim ultrasondan baktı bebeklerin iyi görünüyor , kalp atışları iyi dedi. Ağrıların kistlerinden oluyor dedi 2 tane kistim vardı küçülüyorlarmış. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı ve iğne yaptırdı. Yarın devam ederse tekrar gel dedi ve istirahat verdi. Bu saat oldu wcden sonra tekrar kahverengi akıntı oluyor ve sağ ve sol kasığım ağrıyor. Sizce normal mi başına böyle birşey gelen var mı ?
bacım sen manken misin yaaaaIyi aksamlar kizlarr, iyisinizdir umarim, bebislerinizde iyidir Insallah, bu aralar hic yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum, gordum ki gobuslerinizin resimlerini koymussunuz Cook coook guzel gobusleriniz var ,nazar degmesin ! , buyrun bir gobusde bend en :)
Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben ikiz bebek bekliyorum bugün kahverengi bir akıntım oldu ve kasıklarımda ağrı ,hemen doktoruma gittim ultrasondan baktı bebeklerin iyi görünüyor , kalp atışları iyi dedi. Ağrıların kistlerinden oluyor dedi 2 tane kistim vardı küçülüyorlarmış. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı ve iğne yaptırdı. Yarın devam ederse tekrar gel dedi ve istirahat verdi. Bu saat oldu wcden sonra tekrar kahverengi akıntı oluyor ve sağ ve sol kasığım ağrıyor. Sizce normal mi başına böyle birşey gelen var mı ?
yaklaşık iki aylık hamileyken benim de üç gün kahverengi lekelenmem oldu doktorum küçük kanamaların var evet dedi progestan verdi on gün felan kullandım geçti,şuan 18. Haftama girecem çok şükür.ilk aylarda sık yaşanılan bi durummuş dinlenmene bak.Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben ikiz bebek bekliyorum bugün kahverengi bir akıntım oldu ve kasıklarımda ağrı ,hemen doktoruma gittim ultrasondan baktı bebeklerin iyi görünüyor , kalp atışları iyi dedi. Ağrıların kistlerinden oluyor dedi 2 tane kistim vardı küçülüyorlarmış. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı ve iğne yaptırdı. Yarın devam ederse tekrar gel dedi ve istirahat verdi. Bu saat oldu wcden sonra tekrar kahverengi akıntı oluyor ve sağ ve sol kasığım ağrıyor. Sizce normal mi başına böyle birşey gelen var mı ?
Enemmm yerim ben seni tshortunu :)Eki Görüntüle 1541464
Buyrun gobek
Doğrusu oymuş:))))usg de gordum kağıtlara bakarken:)))Senin hamilelik takvimin neden bir gün kaçamak yaptıparkbyull
Bende usg deki tarihe göre ayarladimDoğrusu oymuş:))))usg de gordum kağıtlara bakarken:)))
Lcw de 14 lira mıydı 16 mı ne netten aldımdı dışarda giyemiyom evde giyem didimEnemmm yerim ben seni tshortunu :)
Canım devlet hastenesimi yoksa özel mi düşünüyosun.özel düşünüyosan emin olmamakla beraber lokman hekimin adını duydum.ben etlik zübeyde hanım a gidiyorum.çok memnunum bide randevulu gidersen hiç beklemiyosun aynı özel gibi hatta daha iyi diyebilirim.doktoruma herşeyimi soruyorum ben memnunum.ama cinsiyet soracaksan 18 - 19 haftalıkken söylüyolar.ben cinsiyeti özelde öğrendim.kızıma hamileyken gitmediğim yer kalmamıştı ama eşimle en son dedikki zübeyde hanım...ikincide tereddüt etmeden oraya gittimKızlar iyi geceler ben bugun Ankara'ya geldim annemlere buraya gelmişken guzel bir doktora Görünmek istiyorum Ankaralı olan varsa yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?