2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben ikiz bebek bekliyorum bugün kahverengi bir akıntım oldu ve kasıklarımda ağrı ,hemen doktoruma gittim ultrasondan baktı bebeklerin iyi görünüyor , kalp atışları iyi dedi. Ağrıların kistlerinden oluyor dedi 2 tane kistim vardı küçülüyorlarmış. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı ve iğne yaptırdı. Yarın devam ederse tekrar gel dedi ve istirahat verdi. Bu saat oldu wcden sonra tekrar kahverengi akıntı oluyor ve sağ ve sol kasığım ağrıyor. Sizce normal mi başına böyle birşey gelen var mı ?

Cemre niye konmazmış?
Televizyondaki sohbetini dinliyodum n.hatipoğlunun.Tam neden konulmaması gerektiğini söylemedi bende kızım olursa cemre koyarım diye düşünüyodum aklımdada ondan kaldı.çocuklarınıza isim koyarken araştırın falan diyodu.ama eminim cemre yide dumuştum canım koymayın demişti

kızlar bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı?? benim 2. bebeğim ama hissetmiyorum daha..kilo etkilermiş öyle demişti dr um ama bilemedim simdi??

Offf fenaymis Üzüldüm Simdi.Allah annelerine sabır versin.Kötü denk gelmiş cidden.Benim bir de insanıyla ozdeslestirip Cok sevdiğim ya da sevmediğim isimler var.

Canim,ağriyla birlikte kanama,lekelenme olursa dr'unuza başvurun diyorlar.Sen de gitmissin zaten.Benim olmadı Cok şükür ama hamile bir arkadaşımın oluyordu,o da senin gibi progestan kullanıyordu.Onun bitti lekelenmeleri,progestan'i da bıraktı.Simdi turp gibi masallah 7.ayina girmek üzere.

Bendede miyom var ve buyudu. 10 cm ve 6 cm oldular. Seninki kanal icindemi disindami? Dr ne dio?
Rahmin içinde benimki ,biri bebeğe uzak ve küçük , diğeri plasentanın arkasında ,riskli olan da o , 6 cm e yaklaşmış,hamilelik öncesi 4 cm civarıydı, doktor genel riskleri söylüyor canım

Leadri açıklamış tatlım

Teşekkür ederim bilgi icin kızlar İkna oldum,kesinlikle koymam bu isimleri

ben normal diye düşünüyorum.öyle fazla kanaman yoksa.bol bol dilen canım.İnş.birşey olmaz

bacım sen manken misin yaaaaçok tatlısın.maaşallah

T
yaklaşık iki aylık hamileyken benim de üç gün kahverengi lekelenmem oldu doktorum küçük kanamaların var evet dedi progestan verdi on gün felan kullandım geçti,şuan 18. Haftama girecem çok şükür.ilk aylarda sık yaşanılan bi durummuş dinlenmene bak.

Kızlar iyi geceler ben bugun Ankara'ya geldim annemlere buraya gelmişken guzel bir doktora Görünmek istiyorum Ankaralı olan varsa yardımcı olabilir mi

Kızlar iyi geceler ben bugun Ankara'ya geldim annemlere buraya gelmişken guzel bir doktora Görünmek istiyorum Ankaralı olan varsa yardımcı olabilir mi
Canım devlet hastenesimi yoksa özel mi düşünüyosun.özel düşünüyosan emin olmamakla beraber lokman hekimin adını duydum.ben etlik zübeyde hanım a gidiyorum.çok memnunum bide randevulu gidersen hiç beklemiyosun aynı özel gibi hatta daha iyi diyebilirim.doktoruma herşeyimi soruyorum ben memnunum.ama cinsiyet soracaksan 18 - 19 haftalıkken söylüyolar.ben cinsiyeti özelde öğrendim.kızıma hamileyken gitmediğim yer kalmamıştı ama eşimle en son dedikki zübeyde hanım...ikincide tereddüt etmeden oraya gittim

merhaba kızlar göbeğime aniden diken batıyor gibi sizde de oluyor mu ? hatta bugun gözüm kapalıydı aniden oldu kızım karnıma vurdu sandım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…