- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.841
Gonder bacim....aşkolsun bırakırmıyım sizi buradayımda ya bebeğe netten sipariş verme manyağı oldum oda bakıyorum neler tasarlarım diye uff beynim kaynadı
valla bi sürü resim var indirdim onlara bakıyorum hatta yollayayımda bi kaç sayfanızı ihlal etsin resimler
Usg de ki tarihe bakarsan benim 4.ay bitti ama dogrusu son adet tarihi....usg de ki gelisimi dogum tarihini degistirmiyormusBende usg deki tarihe göre ayarladim
Yaw birsuru gobus gordum ama benimki niye belli bile olmuyo ...kafam karisti dogumdan sonra yanlarimi eritmek daha kolay olur yoksa gobegimi cunku ben popodan ve yanlardan genisledim sanki bebisi orda tasiyorumIyi aksamlar kizlarr, iyisinizdir umarim, bebislerinizde iyidir Insallah, bu aralar hic yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum, gordum ki gobuslerinizin resimlerini koymussunuz Cook coook guzel gobusleriniz var ,nazar degmesin ! , buyrun bir gobusde bend en :)
O bünyeden bünyeye değişiyor benim gördüğüm kadarıyla :)))Doğumdan sonra göreceğisssYaw birsuru gobus gordum ama benimki niye belli bile olmuyo ...kafam karisti dogumdan sonra yanlarimi eritmek daha kolay olur yoksa gobegimi cunku ben popodan ve yanlardan genisledim sanki bebisi orda tasiyorum
Doğrusu oymuş:))))usg de gordum kağıtlara bakarken:)))
Doğum tarihini değiştirmediğini biliyorum tatlim fakat gelişimi önde olunca gün gün açıklamalar var ya onları geriden okumayim diye öyle yaptim.Usg de ki tarihe bakarsan benim 4.ay bitti ama dogrusu son adet tarihi....usg de ki gelisimi dogum tarihini degistirmiyormus
iyi canım çok şükür sen nasılsın?? Bebişin napıyo cinsiyeti belli oldu mu?selam canım naber?nasıl gidiyo karnın çıkmaya başladımı
Lcw de 14 lira mıydı 16 mı ne netten aldımdı dışarda giyemiyom evde giyem didim
bende tesetturluyum disarda giymiyorum bu tarz bende eve alim cok tatliymis.Lcw de 14 lira mıydı 16 mı ne netten aldımdı dışarda giyemiyom evde giyem didim
Hafiye gibi avrat:)))
Gunaydinlar
Bir kizim olacakmis, dun aksam bacak arasina kadar baktik ve kesinlestirdik
Darisi bekleyen, isteyen tum herkesin basina diyorum.
Saglikla kucagimiza aldigimiz zamanlari da buradan yazmak nasip kismet olur insallah.
Gelisimi ileri olunca gun gun gelisimi etkilwdigini sanmiyorum sadece bebek buyuk oluyor diye biliyorum.istersen bir program var telefonuna indir hergun gelisimini okuyabilirsin.burda yazanla ayniDoğum tarihini değiştirmediğini biliyorum tatlim fakat gelişimi önde olunca gün gün açıklamalar var ya onları geriden okumayim diye öyle yaptim.
günaydın canım hayırlı olsun kızınGunaydinlar
Bir kizim olacakmis, dun aksam bacak arasina kadar baktik ve kesinlestirdik
Darisi bekleyen, isteyen tum herkesin basina diyorum.
Saglikla kucagimiza aldigimiz zamanlari da buradan yazmak nasip kismet olur insallah.
benimde usg de 3 gün önden gidiyor ama ben değiştirmedim son adet tarihimi baz aldımBende usg deki tarihe göre ayarladim
Erkek ismi bulmak ne zormuşbende bulamıyorum. eşim karışmaz sandım ama benim söylediklerime o bir kulp takıyor onun söylediklerine de ben.. nasıl olacak bilmiyorum kararsızlık ne kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?