2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gonder bacim....

Yaw birsuru gobus gordum ama benimki niye belli bile olmuyo ...kafam karisti dogumdan sonra yanlarimi eritmek daha kolay olur yoksa gobegimi cunku ben popodan ve yanlardan genisledim sanki bebisi orda tasiyorum

Yaw birsuru gobus gordum ama benimki niye belli bile olmuyo ...kafam karisti dogumdan sonra yanlarimi eritmek daha kolay olur yoksa gobegimi cunku ben popodan ve yanlardan genisledim sanki bebisi orda tasiyorum
O bünyeden bünyeye değişiyor benim gördüğüm kadarıyla :)))Doğumdan sonra göreceğisss

Senin de mi kızın olcak acaba? Belli degildi dimi senin bebisin cinsiyeti?
Benim Kizim olacak ve kalçalarım aldı başını gidiyor,az once ölçtüm sen deyince merak ettim de 90'di,97 olmuş ama su ictim yaradı diyemem Simdi Allah icin,yedimhem de cok

Son düzenleme:
Kızlarrr uykum gelmiyo.eşim iş gezisine çıktı 2 gün sonra gelicek.kızımla kaldık başbaşa.

Usg de ki tarihe bakarsan benim 4.ay bitti ama dogrusu son adet tarihi....usg de ki gelisimi dogum tarihini degistirmiyormus
Doğum tarihini değiştirmediğini biliyorum tatlim fakat gelişimi önde olunca gün gün açıklamalar var ya onları geriden okumayim diye öyle yaptim.

selam canım naber?nasıl gidiyo karnın çıkmaya başladımı
iyi canım çok şükür sen nasılsın?? Bebişin napıyo cinsiyeti belli oldu mu?
Kardeşimin düğünü vardı çok yoğun bi dönem geçirdik =) çok şükür düğünümüzü yaptık ve evimize geri döndük =) bugün kontrolüm vardı şimdi geldim =) ve eşime bilgi vermeden kk ya yazıyorum =)
çok şükür bi sıkıntı yok. normal seyrimizdeyiz Ama popişimizi dönmüşüz çok uğraştı doktorumuz ama göstermedi kendini hayırlısı bakalım
çıktı karnım yaa artık anlaşılıyo resmen =) iş yerinde arkadaşlarım büyümüş karnın kilo da almışsın diyolar
henüz kendim için bişey almamıştım hafta sonu bi kaç parça bişey alayım diyorum bakalım. Sende durumlar nasıl?[/QUOTE]
Selam canım.evet şu son 10 gündür benimde çıktı karnım ama şimdilik 54 kilosum dur bakalım inşallah çok almayız.bizim cinsiyete erkek dedi büyük ihtimalle Allah bilir doğrusunu hayırlısını inşallah.evet bende kendime ilk defa hamile badisi ve taytı aldım c&a da vardı bilgin olsun.sabahları uyanıp wc ye gidip geldikten sonra karnımın sol kısmı şiş duruyor biliyomusun en son Dr a söylediğimde evet haklısınız uterus sola yerleşmiş demişti.sende farkediyomusun bu tip şeyler,veya elini tam üstüne koyduğunda kalp çarpıyo gibi bir atma fln hissediyomusun?Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve hepimiz içinde ol diyeceği günü sabırla beklemeyi nasip etsin inşallah amin.

Gunaydinlar
Bir kizim olacakmis, dun aksam bacak arasina kadar baktik ve kesinlestirdik
Darisi bekleyen, isteyen tum herkesin basina diyorum.
Saglikla kucagimiza aldigimiz zamanlari da buradan yazmak nasip kismet olur insallah.

Masallah annesi bir pembis daha eklendi aramiza. Saglikla al kucagina insallah.

Doğum tarihini değiştirmediğini biliyorum tatlim fakat gelişimi önde olunca gün gün açıklamalar var ya onları geriden okumayim diye öyle yaptim.
Gelisimi ileri olunca gun gun gelisimi etkilwdigini sanmiyorum sadece bebek buyuk oluyor diye biliyorum.istersen bir program var telefonuna indir hergun gelisimini okuyabilirsin.burda yazanla ayni

Erkek ismi bulmak ne zormuş bende bulamıyorum. eşim karışmaz sandım ama benim söylediklerime o bir kulp takıyor onun söylediklerine de ben.. nasıl olacak bilmiyorum kararsızlık ne kötü

aynen cnm akşam grnr konuştuk eşimle gene uzlaşamadık ne yazıkki en sonunda daha 5 ay var dedik geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…