- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.861
Günaydın
Dün doğum yapan arkadaşa bebek görmeye gittik 20 günlük oldu ama o kadar küçüktü ki
Bizimkilerde öyle olacak tutmaya kıyamaz insan
ben öğrenemedim halaartk cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı sanırım herkese hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak gelirler
deme öyle bol bol inşirah oku bende anksiyete var bende boğulurum genelde ama güzel düşün bebeyi darlama içerdeGünaydınnn kızlar.. Bugün bana zor geçeceğe benziyor şimdiden nefes alamıyorum sanki, hava kasvetli kendimi kötü hissediyorum.
artk cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı sanırım herkese hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak gelirler
benimde 4 haziran bir ay olcak tam çok merak ediyorum bebişimi,inşallah sağlıklıdır..ben öğrenemedim hala4 haziranda kontrolümüz var o zaman söyler herhalde
Normalde benimki de sata göre 17kasım ama kadınlar klubüne göre 18kasım oldu nedense, 17kasım olan
Seninkini de biliyorum şekerim değişse hemen farkederim
canım benimki de 16 kasımdı kk 17 kasım yaptıydı sen iste ben döneyim 17 ye 16 sı çok ben okurum onlardanNormalde benimki de sata göre 17kasım ama kadınlar klubüne göre 18kasım oldu nedense, 17kasım olanparkbyull 'ün takvimindeki bebek gelişimlerini okuyordum hergün bi o var çünkü forumu aktif kullanan :) bi baktım 16kasım olmuş
Bennnn beeeeeen öğrenemedim hatta tahmin bile alamadımartk cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı sanırım herkese hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak gelirler
ben öğrenemedim hala4 haziranda kontrolümüz var o zaman söyler herhalde
Çok tatlısın canım benimcanım benimki de 16 kasımdı kk 17 kasım yaptıydı sen iste ben döneyim 17 ye 16 sı çok ben okurum onlardan
Bennnn beeeeeen öğrenemedim hatta tahmin bile alamadım
Çok tatlısın canım benimcanım benimki de 16 kasımdı kk 17 kasım yaptıydı sen iste ben döneyim 17 ye 16 sı çok ben okurum onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?