- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.881
Bizim de nasipse kızımız olacak , isim bulmakta zorlanıyoruz eşimde araştırıyor ben de ama kararsızız.
bende ekliycem göbüşümü banane ya
dur bi dur sakin ol
bana da tahminde bulunmamıştı 14. haftamda. karışıklık olabilme ihtimali yanılma oldugu için.
17. haftamda yani geçen hafta erkek dedi.
çok var tahminde bulunup değişen .öyle daha kötü olmazmıydı. tam adapte etmişken aaaaa değilmiş pardon demeleri.
dur bi dur sakin ol
bana da tahminde bulunmamıştı 14. haftamda. karışıklık olabilme ihtimali yanılma oldugu için.
17. haftamda yani geçen hafta erkek dedi.
çok var tahminde bulunup değişen .öyle daha kötü olmazmıydı. tam adapte etmişken aaaaa değilmiş pardon demeleri.
iyi haberlerle dönün inşallahKızlar dra gidiozzzz dua edınnnn pleaaseee
bende ekliycem göbüşümü banane ya
benimki pek belli değil aslında kızlarınkine göreBen eklesem 6 aylik sanarsiniz bi kismi gobek :) o yuzden eklemiycem :)))
bende öğrenemedim dahaaBennnn beeeeeen öğrenemedim hatta tahmin bile alamadım
Haha nr kadarda sinirlenmsssn cok guldum valla sana :))) 16.haftan mi grcktn solemesi lazmdi aslnda demekki goremedi gerckten ama bnmkide gorememsti tahmin yapti sadece 1 hafta sonra cikolatalari ye de gel gorursem soylym dedi gittm soyledi :)
Erkek denilenlerr eger cok erken haftalar deilse (10 11. Haftalardan bahsediorm.) degismez genelde.hayrlisi olsn.
Gobek eritmek daha zor cnm.benim ne yanlar var ne gobek.hamile kalmadan hamileye daha cok benziyordumYaw birsuru gobus gordum ama benimki niye belli bile olmuyo ...kafam karisti dogumdan sonra yanlarimi eritmek daha kolay olur yoksa gobegimi cunku ben popodan ve yanlardan genisledim sanki bebisi orda tasiyorum
Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerle gelKızlar dra gidiozzzz dua edınnnn pleaaseee
aminnnnn bende dün öyleydim gözümü zor açıyordum sıfır enerjim vardıgünaydın hayırlı sabahlar
bugün zor geldim işe
kafam kalkmıyor ayaklarım tutmuyor resmen..
Allah yardımcımız olsun.
en son ne zaman gitmiştiniz doktora ? ben 11+6 da gittim söylemedi.normalde kontrolümüz 5 haziranda ama biz dayanamıyoruz inşallah bişeyler söyler yarına 15+1 oluyoruzben öğrenemedim hala4 haziranda kontrolümüz var o zaman söyler herhalde
Nasılız teyzeleri :)
bende öğrenemedim dahaayarın doktor kontrolümüz var inşallah öğreniriz
Eveeettt şimdi göstermek için çabalıyorummBaşka zaman olsa saklamak için 40 takla atarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?