2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizim de nasipse kızımız olacak , isim bulmakta zorlanıyoruz eşimde araştırıyor ben de ama kararsızız.

isim konusunda bizde öyleyiz akşam konuştuk eşimle ne senn dediğin ne de benm dediğim olacak dedik modern güzel bi isim bulalım dioz aklımıza gelmiyo Rabbim yardımcı olacaktır

Evet c

Evet o daha kotu olurdu :) vardir bunda da bir hayir. Bekleyip gorucez. Esim surekli tembihledi cinsiyetini ogren diye.

Ben de plan yapmistim. Dr cinsiyetini soyleyeckti,esime telefonda soylemedi diycektim. Ama cinsiyetine gore pembe ya da mavi kucuk bi patik ya da tulum alip evde gosterecektim. Anlayacakti falan sarilcaktik :)))

Klip cekmistim kendi capimda :)))))

Ama olmadi. Neyse gelecek ay artikin :))

Haha nr kadarda sinirlenmsssn cok guldum valla sana :))) 16.haftan mi grcktn solemesi lazmdi aslnda demekki goremedi gerckten ama bnmkide gorememsti tahmin yapti sadece 1 hafta sonra cikolatalari ye de gel gorursem soylym dedi gittm soyledi :)

Yok canim 14. Hafta icindeyim. 3.5 aylik lduk artik. Arkadasima 2.5 aylikken soyledi dr.

Ah ah ben de cikolata yiyip gireyim demistim kendi kendime ama o gun hastaneye giderken 2 tane tinerci cantami almaya calistilar,sagolsun polis varmis karsi tarafta o yardimci oldu. Kactilar. O gun cok kotuydum cok agladim. Cikolata falan cikti aklimdan. Dr a bile aglayarak girdim.

Cinsiyeti de soylemeyince bayagi bi sinir oodum yani ...

Neyse gelecek kontrolumde kesin ben de ciko yiyip girerim. E artik yemeaem bile soylemesi lazim. 17-18. Hafta falan oluyo.

Yaw birsuru gobus gordum ama benimki niye belli bile olmuyo ...kafam karisti dogumdan sonra yanlarimi eritmek daha kolay olur yoksa gobegimi cunku ben popodan ve yanlardan genisledim sanki bebisi orda tasiyorum
Gobek eritmek daha zor cnm.benim ne yanlar var ne gobek.hamile kalmadan hamileye daha cok benziyordum

günaydın hayırlı sabahlar
bugün zor geldim işe
kafam kalkmıyor ayaklarım tutmuyor resmen..

Allah yardımcımız olsun.
aminnnnn bende dün öyleydim gözümü zor açıyordum sıfır enerjim vardı midem hala geçmedi yanma da cabası bi doğum yapayım poposunu ısırcam sen anneyi çok yordun diye

ben öğrenemedim hala 4 haziranda kontrolümüz var o zaman söyler herhalde
en son ne zaman gitmiştiniz doktora ? ben 11+6 da gittim söylemedi.normalde kontrolümüz 5 haziranda ama biz dayanamıyoruz inşallah bişeyler söyler yarına 15+1 oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…