2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cem , Can , Ali erkek olursa en kolay söylenecek isimler. Can ismine bayılırım hatta ama eşimin kuzeninin ismi diye istemiyr :)

Özel hastane ya da özel muayenehane düşünüyorum düzgün ilgilenen bakan bir doktor istiyorum CNm

İnş cnm. Felsefe grubu öğretmenliği branşım. Dualarınızı bekliyorum

Bebeğimiz erkek olursa rahmetli babamızın ismini koyacağız (kayınpederim)Kız olursa da hiç kimseyi karıştırmayı düşünmüyorum :) (doktor büyük ihtimalle erkek olduğunu söylemişti ama bakalım hayırlısı)

EVET kızlar ben geldim günaydınnnnn hepinize uyuyan uyumayan uykusuna doyan uykusu açılamayan hepimize gelsinnn mutlu serin bir sabahtan selamlarrrr az evvel sağlık ocağında kan verdim yarın sonuçları almaya gittiğimde de tetanoz aşımı olacağım aç karınayım diye yapmadı mideni bulandırır yarın tok karına gel dedi hepinizi öptümmmm

Günaydın hatunlar,valla ben tutmaya kıymak değil tutmaya korkarım bi tarafını acıtırım diyee ayyyy napcam ben.

hahah ben yıkamasını bile kendim yapmayı planlıyorum allaha şükür çok cesaretliyim bir sürü video izledim halende izliyorum hergün yıkanacak birilerimi olmalı ki yanımda yani illa ayyyy

benim de popomun üstündeki kemiğe sancı giriyor bildiğim kadarıyla açılmaya başlamış kemiklerimiz bebiş yerleşsin diye

ayyy aynısını düşündüm kız bende de ağrı giriyor arada acaba çatı mı dar acaba orası çatı mı diye düşün dur.ama çatı kemikleri 10.hafta da ayrılmaya başlıyormuş yani bu ağrı çok normalmiş herkes hissetmezmiş bu ağrıyı.ama içini ferah tut ben yarın doktora gidecem yinede sorarım

en son ne zaman gitmiştiniz doktora ? ben 11+6 da gittim söylemedi.normalde kontrolümüz 5 haziranda ama biz dayanamıyoruz inşallah bişeyler söyler yarına 15+1 oluyoruz
en son 13 haftalıkken gittik canım bu sefer gidince 16 haftalık olucaz kesin söyler herhalde sağlıklı olsunda en önemlisi bu

benim de popomun üstündeki kemiğe sancı giriyor bildiğim kadarıyla açılmaya başlamış kemiklerimiz bebiş yerleşsin diye

benim totoya da oluyorda hafiften vajinadaki korkutuyor yahu başlarım böyle işe ulen

normal yani benim de totoma da geliyor ama alttaki daha çok tırstırıyor...benim ağrı eşiğim düşük ondan hissediyorumdur belki..sen yarın sorunca bana da dönersin dimi maysu

günaydın hanımlar,

gece çığlık çığlığa uyandım. kramlar başladı maalesef. sabaha kadar da sızladı bacaklarım. osteocare diye bir ilaç verdi doktorum. iş yeri hekimi de bu yetmez sana ben bir de magnezyum yazayım dedi. bir de bunlardan daha iyisi günde 3 hurma yemek dedi. hurma yeterli gelmediğinde bu ilaçları alırsın böylece daha doğal yoldan beslenmiş olursun dedi.

Bende de ağrı oluyor kızlar birde dün akşam göbeğim nokta nokta kırmızıydı komple gerildiği içinmi öyle oluyor bide göbek deliğim aşağı doğru sarkmış gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…