- 15 Nisan 2015
- 102
- 96
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.901
Ama öyle malesef bası isimle farklı şeyleri çağrıştırıyorHahhaah :))))
Bende her gün gündeme getiriyorum ama yokk. bide çok karışacağını sanmazdım ben bişi bulurum he der koyarız sanıyordum amaa çok zor olacakaynen cnm akşam grnr konuştuk eşimle gene uzlaşamadık ne yazıkki en sonunda daha 5 ay var dedik geçtik
Cem , Can , Ali erkek olursa en kolay söylenecek isimler. Can ismine bayılırım hatta ama eşimin kuzeninin ismi diye istemiyr :)Kesinlikle öyle olucak allah nasip ederse. 10 sene beklemisim zaten ismine kimseyi karistirtmam. Ama ben yurtdisinda olduğum için burada da kolay söylenebilecek bir isim arıyorum. İsim isi zor vallahi allah bizlere kolaylık versin
12. haftada öğrendik biz erkek olduğunu değişmesi pek mümkün değil canımınsallah degısmez cnm :))) Esım havalara uctu cunku
Temiz çıkacak canım sen icini ferah tut. Bak turkuazkebelek dediydi dersin :)
Özel hastane ya da özel muayenehane düşünüyorum düzgün ilgilenen bakan bir doktor istiyorum CNmCanım devlet hastenesimi yoksa özel mi düşünüyosun.özel düşünüyosan emin olmamakla beraber lokman hekimin adını duydum.ben etlik zübeyde hanım a gidiyorum.çok memnunum bide randevulu gidersen hiç beklemiyosun aynı özel gibi hatta daha iyi diyebilirim.doktoruma herşeyimi soruyorum ben memnunum.ama cinsiyet soracaksan 18 - 19 haftalıkken söylüyolar.ben cinsiyeti özelde öğrendim.kızıma hamileyken gitmediğim yer kalmamıştı ama eşimle en son dedikki zübeyde hanım...ikincide tereddüt etmeden oraya gittim
Geçen yıl da iyi puan almışsın canım , ben 93.7 ile atandım ( branşım matematik ) bu yıl daha yüksek alırsın , sayıyı da arttırırlar umarım ,branşın neydi ?
Düzenli çalışınca insan bu KPSS'yi yeniyor , sen de inşallah ilk tercihine yerleş canım ,Kpss'nin kendisi haksızlık Başlı başına ama ne yazık ki sistem bu :/
Geçen yıl da iyi puan almışsın canım , ben 93.7 ile atandım ( branşım matematik ) bu yıl daha yüksek alırsın , sayıyı da arttırırlar umarım ,branşın neydi ?
Düzenli çalışınca insan bu KPSS'yi yeniyor , sen de inşallah ilk tercihine yerleş canım ,Kpss'nin kendisi haksızlık Başlı başına ama ne yazık ki sistem bu :/
selam kızlar beni de listeye eklermisiniz??
sat 28 şubat -istanbul- 95 kg-30 yaş
Günaydın hatunlar,valla ben tutmaya kıymak değil tutmaya korkarım bi tarafını acıtırım diyee ayyyy napcam ben.
günaydın hatunlar ben tutmaya kıyarımçok güzel kıyarım havalara atar atar tutarım sıpamı
bu arada bu çatı denilen kemik alttaki yandaki kemikler mi oluyor vajinanın sağındaki solundaki..sabaha karşı gene ufak bir ağrı girdi gözümü açtım...
ayyy aynısını düşündüm kız bende de ağrı giriyor arada acaba çatı mı dar acaba orası çatı mı diye düşün dur.ama çatı kemikleri 10.hafta da ayrılmaya başlıyormuş yani bu ağrı çok normalmiş herkes hissetmezmiş bu ağrıyı.ama içini ferah tut ben yarın doktora gidecem yinede sorarımgünaydın hatunlar ben tutmaya kıyarımçok güzel kıyarım havalara atar atar tutarım sıpamı
bu arada bu çatı denilen kemik alttaki yandaki kemikler mi oluyor vajinanın sağındaki solundaki..sabaha karşı gene ufak bir ağrı girdi gözümü açtım...
aminnn canım inşallah maşallah siz 17. haftadasınız öğrenmeniz daha ihtimal :)Benim kontrolum de yarın sabah canımins hayırlısıyla öğreniriz cinsiyetlerini minnoşlarımızın..
en son 13 haftalıkken gittik canım bu sefer gidince 16 haftalık olucaz kesin söyler herhalde sağlıklı olsunda en önemlisi buen son ne zaman gitmiştiniz doktora ? ben 11+6 da gittim söylemedi.normalde kontrolümüz 5 haziranda ama biz dayanamıyoruz inşallah bişeyler söyler yarına 15+1 oluyoruz
benimde orda ağrı oluyorbenim de popomun üstündeki kemiğe sancı giriyor bildiğim kadarıyla açılmaya başlamış kemiklerimiz bebiş yerleşsin diye
benim de popomun üstündeki kemiğe sancı giriyor bildiğim kadarıyla açılmaya başlamış kemiklerimiz bebiş yerleşsin diye
ayyy aynısını düşündüm kız bende de ağrı giriyor arada acaba çatı mı dar acaba orası çatı mı diye düşün dur.ama çatı kemikleri 10.hafta da ayrılmaya başlıyormuş yani bu ağrı çok normalmiş herkes hissetmezmiş bu ağrıyı.ama içini ferah tut ben yarın doktora gidecem yinede sorarım
inşallahh canımm en önemlisi sağlık :)en son 13 haftalıkken gittik canım bu sefer gidince 16 haftalık olucaz kesin söyler herhalde sağlıklı olsunda en önemlisi bu
ayyy aynısını düşündüm kız bende de ağrı giriyor arada acaba çatı mı dar acaba orası çatı mı diye düşün dur.ama çatı kemikleri 10.hafta da ayrılmaya başlıyormuş yani bu ağrı çok normalmiş herkes hissetmezmiş bu ağrıyı.ama içini ferah tut ben yarın doktora gidecem yinede sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?