2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tabi kiii hepimiz için soracağım canım ben pimpiriğim biraz arada not ediyorum sormayı unutmayım diye

anla işte bebeklerde i sıkıntı yok büyüyüp duruyor anasının ağzına mıçıyorr kalkarekn bi anda sancı giriyor
ben artık o ağrı olunca annemm sen büyüyormusun diye seviniyorum anladım ki iyi bişe :) oyyyy yaa doğsunlar da ısıralım sen misin beni kusturan sıpa diyeeee

ya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına

ya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına
hahaha hiç aklıma gelmemişti yeminle

Sorma valla çok büyük rahatlık ben birde iki ped kullanıyordum genede taşmalarım oluyordu ohh bee kendimi kontrol etmiyorum artık

Lohusalık aratmıyor sağolsun adet dönemlerini. bence birkaç tane alıp depolayabilirsin. akmaz kokmaz bir şey sonuçta :)

Günaydın kızlar nasılsıniz ben hala yatıyorum çünkü her şey yasak cinsiyetimizi de öğrenemedik daha 12 haziranda randevum var ancak o zaman öğrenebiliriz

Bende de ağrı oluyor kızlar birde dün akşam göbeğim nokta nokta kırmızıydı komple gerildiği içinmi öyle oluyor bide göbek deliğim aşağı doğru sarkmış gibiydi
benim göbek deliğim akşama doğru düzleşiyor :) canım o kırmızı noktolar gerildiği içindir ama yinede doktoruna sorarsın belki alerji falanda olabilir.şimdi kaşınmıyorsa sorun yok dicem ama muhtemelen kaşınıyordur gerildiği için benim ki kaşınıyor mesela :)

Bennnnnnnnn
her regl zamanı eşimin canına okuyordum kavga ediyorduk yok yere.

şimdi ohh süt limanım

Günaydın Şekerlerim
Taa gecmısten geldıgım ıcın anca yazabıldım hepıcıgınızın gobıslerını gordum :) Maşallah cok guzelsınız ve cokta saglıklı gorunuyoruz.Çok sukur.Rabbım hayırlısı ıle kolay dogum yapmayı ve Saglıklı evlatlarımızın olmasını nasıp etsın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…