- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.921
tabi kiii hepimiz için soracağım canım
benim totoya da oluyorda hafiften vajinadaki korkutuyor yahu başlarım böyle işe ulen
normal yani benim de totoma da geliyor ama alttaki daha çok tırstırıyor...benim ağrı eşiğim düşük ondan hissediyorumdur belki..sen yarın sorunca bana da dönersin dimi maysu
benimde orda ağrı oluyor
ben artık o ağrı olunca annemm sen büyüyormusun diye seviniyorum anladım ki iyi bişe :) oyyyy yaa doğsunlar da ısıralım sen misin beni kusturan sıpa diyeeeeanla işte bebeklerde i sıkıntı yok büyüyüp duruyor anasının ağzına mıçıyorr kalkarekn bi anda sancı giriyor
benim totoya da oluyorda hafiften vajinadaki korkutuyor yahu başlarım böyle işe ulen
normal yani benim de totoma da geliyor ama alttaki daha çok tırstırıyor...benim ağrı eşiğim düşük ondan hissediyorumdur belki..sen yarın sorunca bana da dönersin dimi maysu
hahaha hiç aklıma gelmemişti yeminleya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına
ya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına
ya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına
benim göbek deliğim akşama doğru düzleşiyor :) canım o kırmızı noktolar gerildiği içindir ama yinede doktoruna sorarsın belki alerji falanda olabilir.şimdi kaşınmıyorsa sorun yok dicem ama muhtemelen kaşınıyordur gerildiği için benim ki kaşınıyor mesela :)Bende de ağrı oluyor kızlar birde dün akşam göbeğim nokta nokta kırmızıydı komple gerildiği içinmi öyle oluyor bide göbek deliğim aşağı doğru sarkmış gibiydi
12. haftada öğrendik biz erkek olduğunu değişmesi pek mümkün değil canım
çıkıntı baya belli demişti doktor o zaman
kızlar buda benden
hayırlısı olsunInsallah degısmez canım benım :) esım baya bır sevındı cunku :)
hayırlısı olsun
biz kız çok istemiştik sağlıklı olsunda kız,erkek farketmez
biz dehayırlısı olsun
biz kız çok istemiştik sağlıklı olsunda kız,erkek farketmez
Ayy yesın teyzesıı onu masllah cnm benım masallah
tşk ederiz teyzesi çok büyük gibi geliyo bana normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?