2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Kaşınıyo canım sabah baktım şişliğim inmiş kırmızılıkta yok olmuş.akşamları çok şişiyorum ben salı kontrolüm var bakalım sorucam artık.

bende artık hissetmek istiyorum bebişimi iyi olduğunu bilmek istiyorum böyle olunca hep acabalar var kafamda inş. iyidir kuzucum
iyidir annesi düşünme öyle
endişe hangimizde yokki
seğirme gibi olur dedi bana doktorum,arada bir tepiyor sanki
ama bazıları 20.haftaya kadar hissetmezmiş

iyidir annesi düşünme öyle
endişe hangimizde yokki
seğirme gibi olur dedi bana doktorum,arada bir tepiyor sanki
ama bazıları 20.haftaya kadar hissetmezmiş
benim ikinciya belki bu sefer daha erken hissederim diyorum kızımıda 19da hissetmiştim diye hatırlıyorum son aylarda bi tekmeler atıyodu maşallah dışarıdan bile görünüyodu dikkatli bakınca :)

gaviscon içiyorum canım gece de hafif oturur pozisyonda uyuyorum.ama hamilelikten önce yoktu hamilelik reflüsümü acaba ??
hamilelikten önce zayıfsan fazla belirti vermemiş olabilir canım benimde zayıfken pek şikayetim olmuyo ama kilo aldıkça artıyo hamilelikte had safhaya çıkıyo gaviskon pek işe yaramamıştı bende. bu sefer dr.um rennie duo şurup verdi günde 3-4 kere içersen faydasını görürsün dedi sende dr.una sor istersen. bide akşamları yatmadan bir bardak ılık süt iç bana iyi geliyodu azda olsa. yastığımıda yükselttim öyle daha rahat oluyor boğazımda yanmayı önlüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…