- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.941
ben bennnnnya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına
ah ah sorma canımbiz de
ama hayaller kuku ,hayatlar çükü oldu
fakat hiç farketmez miş... hareketleri hissedince insan unutuyor herşeyi.
bende artık hissetmek istiyorum bebişimi iyi olduğunu bilmek istiyorum böyle olunca hep acabalar var kafamdabiz de
ama hayaller kuku ,hayatlar çükü oldu
fakat hiç farketmez miş... hareketleri hissedince insan unutuyor herşeyi.
bende artık hissetmek istiyorum bebişimi iyi olduğunu bilmek istiyorum böyle olunca hep acabalar var kafamdainş. iyidir kuzucum
inş. canım ya şuan hiçbi belirti yok o yüzden tedirginlik oluyor ister istemez ama az kaldı inş. birkaç haftaya bende hissederimtabii ki iyi annesi büyümeye çalışıyor.
ahh ne tekmeler atayım diy güç topluyorlar içeride.
benim göbek deliğim akşama doğru düzleşiyor :) canım o kırmızı noktolar gerildiği içindir ama yinede doktoruna sorarsın belki alerji falanda olabilir.şimdi kaşınmıyorsa sorun yok dicem ama muhtemelen kaşınıyordur gerildiği için benim ki kaşınıyor mesela :)
BEnce gayet saglıklı ve normal gorunuyorsunuz cnm benım masallah sızeeeeeee
iyidir annesi düşünme öylebende artık hissetmek istiyorum bebişimi iyi olduğunu bilmek istiyorum böyle olunca hep acabalar var kafamdainş. iyidir kuzucum
benim ikinciya belki bu sefer daha erken hissederim diyorumiyidir annesi düşünme öyle
endişe hangimizde yokki
seğirme gibi olur dedi bana doktorum,arada bir tepiyor sanki
ama bazıları 20.haftaya kadar hissetmezmiş
kızlarr kana kana su içmeyi özledimsu bile mide bulandırırmı yahuuu
maşallah canım ya.. süper görünüyorsun :)Nasılız teyzeleri :)
belki bunda da geç hissedeceksin canımbenim ikinciya belki bu sefer daha erken hissederim diyorumkızımıda 19da hissetmiştim diye hatırlıyorum son aylarda bi tekmeler atıyodu maşallah dışarıdan bile görünüyodu dikkatli bakınca :)
kuzum bana herşey kokuyor evim çantam buz dolabım arabamızz ........o bendede var canımKokuyo gelıyor demı ?
bir arkadaşım meyvelerden komposto yap iç diyor ama ben içemiyorumkızlarr kana kana su içmeyi özledimsu bile mide bulandırırmı yahuuu
sende ciddi reflü var sanırım ilaç vermedimi dr.un?kuzum bana herşey kokuyor evim çantam buz dolabım arabamızz ........ama su midemi yakıyor kokudan değil
Canım erkekse doktor kesin söyler bence 15haftan bitmişen son ne zaman gitmiştiniz doktora ? ben 11+6 da gittim söylemedi.normalde kontrolümüz 5 haziranda ama biz dayanamıyoruz inşallah bişeyler söyler yarına 15+1 oluyoruz
gaviscon içiyorum canım gece de hafif oturur pozisyonda uyuyorum.ama hamilelikten önce yoktusende ciddi reflü var sanırım ilaç vermedimi dr.un?
hamilelikten önce zayıfsan fazla belirti vermemiş olabilir canım benimde zayıfken pek şikayetim olmuyo ama kilo aldıkça artıyo hamilelikte had safhaya çıkıyo gaviskon pek işe yaramamıştı bende. bu sefer dr.um rennie duo şurup verdi günde 3-4 kere içersen faydasını görürsün dedi sende dr.una sor istersen. bide akşamları yatmadan bir bardak ılık süt iç bana iyi geliyodu azda olsa. yastığımıda yükselttim öyle daha rahat oluyor boğazımda yanmayı önlüyorgaviscon içiyorum canım gece de hafif oturur pozisyonda uyuyorum.ama hamilelikten önce yoktuhamilelik reflüsümü acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?