- 6 Kasım 2014
- 541
- 420
- 123
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.961
bence kız:)Kizlar hastanedeyim sizce bu bebegin cinsiyeti ne lütfen acil söyleyin
Cemre niye konmazmış?
benim genelde midemde pek sorun yok ama arada ağrıyor,şişiyor doktora söyledim ilaç vermedigaviscon içiyorum canım gece de hafif oturur pozisyonda uyuyorum.ama hamilelikten önce yoktuhamilelik reflüsümü acaba ??
Bulantın hemen geçer inşallah canım çünkü su çok önemli ben burnumu gözümü kapatıp bir seferde içiyorum.aslında hiç bulantım olmadı benim ama herşey kokuyu su bile insanlar,okul bina banka heryer..kızlarr kana kana su içmeyi özledimsu bile mide bulandırırmı yahuuu
Kanaman durdu mu artık. Az kalmis randevuna belki yatak istirahati de bitti der Dr. Çünkü baya ilerlemiş olacakGünaydın kızlar nasılsıniz ben hala yatıyorum çünkü her şey yasak cinsiyetimizi de öğrenemedik daha 12 haziranda randevum var ancak o zaman öğrenebiliriz
Hemen ben sana kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Arkadan çıtçıtlı yada ona benzer birşey almanı tavsiye etmem. Neden dersen bebek hep yatar durumda zaten ve o sırtını açıtabilir. omuzdan açılıp kapanan giyecekler al. Ayaklı tulumlardanda çok alma çünkü iki gün sonra olmuyor, bebeğin ayağı içinde kıvrılıveriyor farkedemiyorsun bile. Tulumlar, zıbınlar, pijamalar, çoraplar ve mutlaka eldivenler bunlarda sınır yok ama elbise etek süslü püslü şeylerde düşünerek al. Ben öyle güzel etkeler elbiseler almıştım ki ama bebek onu gösteremiyor, rahatsız oluyordu. Dolayısıyla pek giydiremedim. 6 aydan sonar felan düşünülebilir. Polarlı şeyleride tavsiye etmem öksürüğe neden oluyor. Hatta mümkünse evde polarlı hiçbişey olmasın. Bizim bebeklerimiz kısmetse kışa doğru bebekleri olacakları için kafi miktarda yelek önerebilirim. uyanınca giydirmesi çok Pratik. Patik matik gibi şeylerde önemli. Özellikle ayakları her daim sıcak tutmak gerekiyor. Aklıma gelmişken söleyim, meme başı çatlağı yaşamaya karşın çok dikkatli olun, ben altı ay çektim, en sonunda cildiye doktoruna gittim. Bana care o oldu. Yine mümkünse evde sağma makinanız olsun, çünkü meme kanıyor, parçalnıyor ve o halde bebeğe veremiyorsun, sağma makinası işe yarıyor. Ve yine evinizde mutlaka hazır mama olsun. Gecenin bir köründe çocuk açlıktanağlıyor, ben acıdan bağırıyorum, eşim fellik fellik mama aradı.Şimdilik aklıma bunlar geldi.Başka tecrübesi olanlar paylaşırsa güzel olur.aramızda tecrübeli annelerde var bebişimize alışverişlerde ilk neler almalıyız
Canım ben ilk kızımda o kadar çook çıldırmış gibi elbise pijamalar etekler doldurdum ama sonra pişman oldum.biz eşimin akrabalara yakın oturuyoruz yakın çevredeyiz tabi bide komşu ve arkadaşlar var.onlarda getirince bayaa bi dükkan açmalık kadar oldu.bu yüzden bu sefer abartmıcam hastane çıkışı ve ilk 3-6ay giyebileceği şeyler alıcam.aramızda tecrübeli annelerde var bebişimize alışverişlerde ilk neler almalıyız
şekerli sular mesela cappy atom var meyve suyu hele onlar cayırrr cayırr yakıyor ama farkettim ki ayran iyi geliyor sanırım su yerine ayran tüketecembir arkadaşım meyvelerden komposto yap iç diyor ama ben içemiyorum
suyuda mecburen oğluşum için napıyım
bence kız:)
şekerli sular mesela cappy atom var meyve suyu hele onlar cayırrr cayırr yakıyor ama farkettim ki ayran iyi geliyor sanırım su yerine ayran tüketecem
canım pekte zayıf sayılmam aslında.ama yarın gidecem doktora sorarım bende. yastığımı bende yükselttimhamilelikten önce zayıfsan fazla belirti vermemiş olabilir canım benimde zayıfken pek şikayetim olmuyo ama kilo aldıkça artıyo hamilelikte had safhaya çıkıyo gaviskon pek işe yaramamıştı bende. bu sefer dr.um rennie duo şurup verdi günde 3-4 kere içersen faydasını görürsün dedi sende dr.una sor istersen. bide akşamları yatmadan bir bardak ılık süt iç bana iyi geliyodu azda olsa. yastığımıda yükselttim öyle daha rahat oluyor boğazımda yanmayı önlüyor
ya akşama dikkat ediyoruz da gündüz şirkette ne yemek çıkarsa o mecburbenim genelde midemde pek sorun yok ama arada ağrıyor,şişiyor doktora söyledim ilaç vermedi
yediklerine dikkat et diyor
ablamda hep ayran içti su yerineşekerli sular mesela cappy atom var meyve suyu hele onlar cayırrr cayırr yakıyor ama farkettim ki ayran iyi geliyor sanırım su yerine ayran tüketecem
inan varya ben ice tea yi çok severim ama artık böyle içmeye korkar oldumIcetea ıcebılıyorum bende sadece
inan varya ben ice tea yi çok severim ama artık böyle içmeye korkar oldum
güzel anlatmışsın canım bencede en çok lazım olanlar çıtçıtlı badi ve alt üst pijamalar çünkü ilk aylar kusması falan oluyo çok sık kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorsun. tulumlar bencede kullanışsız bide çok fazla kalın yünlü giydirmemek gerekiyor terleyince hasta oluyorlar ayrıca yünlü kıyafetler hassas cildi olan bebeklere atopik dermatit yapabiliyor beim kızımda olmuştu yüzünde kırmızı kırmızı alerjiler. anakucağıda şart bence özellikle şu elektriklilerden muhakkak almak istiyorum ağlak bebeklere birebir.. meme ucu içinde lansinohtan uç çıkartıcı ve krem kullanmıştım baya işe yaramıştı. büyüyebilen beşiği tavsiye etmiyorum kullanışsız onun yerine ya oyun parkı yada sepet alıcam sanırım. aklıma gelenler bunlar..Hemen ben sana kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Arkadan çıtçıtlı yada ona benzer birşey almanı tavsiye etmem. Neden dersen bebek hep yatar durumda zaten ve o sırtını açıtabilir. omuzdan açılıp kapanan giyecekler al. Ayaklı tulumlardanda çok alma çünkü iki gün sonra olmuyor, bebeğin ayağı içinde kıvrılıveriyor farkedemiyorsun bile. Tulumlar, zıbınlar, pijamalar, çoraplar ve mutlaka eldivenler bunlarda sınır yok ama elbise etek süslü püslü şeylerde düşünerek al. Ben öyle güzel etkeler elbiseler almıştım ki ama bebek onu gösteremiyor, rahatsız oluyordu. Dolayısıyla pek giydiremedim. 6 aydan sonar felan düşünülebilir. Polarlı şeyleride tavsiye etmem öksürüğe neden oluyor. Hatta mümkünse evde polarlı hiçbişey olmasın. Bizim bebeklerimiz kısmetse kışa doğru bebekleri olacakları için kafi miktarda yelek önerebilirim. uyanınca giydirmesi çok Pratik. Patik matik gibi şeylerde önemli. Özellikle ayakları her daim sıcak tutmak gerekiyor. Aklıma gelmişken söleyim, meme başı çatlağı yaşamaya karşın çok dikkatli olun, ben altı ay çektim, en sonunda cildiye doktoruna gittim. Bana care o oldu. Yine mümkünse evde sağma makinanız olsun, çünkü meme kanıyor, parçalnıyor ve o halde bebeğe veremiyorsun, sağma makinası işe yarıyor. Ve yine evinizde mutlaka hazır mama olsun. Gecenin bir köründe çocuk açlıktanağlıyor, ben acıdan bağırıyorum, eşim fellik fellik mama aradı.Şimdilik aklıma bunlar geldi.Başka tecrübesi olanlar paylaşırsa güzel olur.
inşallahh canım artık korkmaya başladım 16.haftaya girecem artık geçsinCanım ınsallah duzelırzz en kısa zamanda ınsallah
inşallahh canım artık korkmaya başladım 16.haftaya girecem artık geçsin
bende artık hissetmek istiyorum bebişimi iyi olduğunu bilmek istiyorum böyle olunca hep acabalar var kafamdainş. iyidir kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?