- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.981
gaviscon içiyorum canım gece de hafif oturur pozisyonda uyuyorum.ama hamilelikten önce yoktuhamilelik reflüsümü acaba ??
kızlarr kana kana su içmeyi özledimsu bile mide bulandırırmı yahuuu
benim genelde midemde pek sorun yok ama arada ağrıyor,şişiyor doktora söyledim ilaç vermedi
yediklerine dikkat et diyor
çalıştığınız için zor tabi ben evdeyimya akşama dikkat ediyoruz da gündüz şirkette ne yemek çıkarsa o mecbur
Hemen ben sana kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Arkadan çıtçıtlı yada ona benzer birşey almanı tavsiye etmem. Neden dersen bebek hep yatar durumda zaten ve o sırtını açıtabilir. omuzdan açılıp kapanan giyecekler al. Ayaklı tulumlardanda çok alma çünkü iki gün sonra olmuyor, bebeğin ayağı içinde kıvrılıveriyor farkedemiyorsun bile. Tulumlar, zıbınlar, pijamalar, çoraplar ve mutlaka eldivenler bunlarda sınır yok ama elbise etek süslü püslü şeylerde düşünerek al. Ben öyle güzel etkeler elbiseler almıştım ki ama bebek onu gösteremiyor, rahatsız oluyordu. Dolayısıyla pek giydiremedim. 6 aydan sonar felan düşünülebilir. Polarlı şeyleride tavsiye etmem öksürüğe neden oluyor. Hatta mümkünse evde polarlı hiçbişey olmasın. Bizim bebeklerimiz kısmetse kışa doğru bebekleri olacakları için kafi miktarda yelek önerebilirim. uyanınca giydirmesi çok Pratik. Patik matik gibi şeylerde önemli. Özellikle ayakları her daim sıcak tutmak gerekiyor. Aklıma gelmişken söleyim, meme başı çatlağı yaşamaya karşın çok dikkatli olun, ben altı ay çektim, en sonunda cildiye doktoruna gittim. Bana care o oldu. Yine mümkünse evde sağma makinanız olsun, çünkü meme kanıyor, parçalnıyor ve o halde bebeğe veremiyorsun, sağma makinası işe yarıyor. Ve yine evinizde mutlaka hazır mama olsun. Gecenin bir köründe çocuk açlıktanağlıyor, ben acıdan bağırıyorum, eşim fellik fellik mama aradı.Şimdilik aklıma bunlar geldi.Başka tecrübesi olanlar paylaşırsa güzel olur.
maşallah canım yarasınvalla yediklerime hiç dikkat etmiyorum bu aralar akşam 8 de ayıptır söylemesi yarım ekmek kokoreç yedim gece 12,30 da da nutella yiyordum hehehe
Canım ben ilk kızımda o kadar çook çıldırmış gibi elbise pijamalar etekler doldurdum ama sonra pişman oldum.biz eşimin akrabalara yakın oturuyoruz yakın çevredeyiz tabi bide komşu ve arkadaşlar var.onlarda getirince bayaa bi dükkan açmalık kadar oldu.bu yüzden bu sefer abartmıcam hastane çıkışı ve ilk 3-6ay giyebileceği şeyler alıcam.ama yine duramıyorum cinsiyetin erkek olduğunu öğrenince eşimle bi gömlek alıverdik papyonluu
Normalde benimki de sata göre 17kasım ama kadınlar klubüne göre 18kasım oldu nedense, 17kasım olan @parkbyull 'ün takvimindeki bebek gelişimlerini okuyordum hergün bi o var çünkü forumu aktif kullanan :) bi baktım 16kasım olmuş
Seninkini de biliyorum şekerim değişse hemen farkederim
hayırdır inşallah canımCanım çok sıkkın eşim hiç beni anlamıyor ya
Tel.de 5 tane program var sağol tavsiye icin canim. Gelişimini etkiliyor çünkü 2'li test için gittiğimde 13+2 idim radyoloji uzmanı bebek bayağı ileride deyip yapmak istememişti. Yani demekki gelişimide etkiliyorGelisimi ileri olunca gun gun gelisimi etkilwdigini sanmiyorum sadece bebek buyuk oluyor diye biliyorum.istersen bir program var telefonuna indir hergun gelisimini okuyabilirsin.burda yazanla ayni
Sagol canim :) Kor,ates demekmişşeytana atılan taş anlamınada geliyormuş o yüzden demişti sanki.
hayırdır inşallah canım
onlarda hamilelik psikolojisine giriyorlar malesef
Ben ilk ultrasona girdiğimde 9+0 idim doğum 24 kasimdı, fakat ultrasonda 9+2 cikinca ebe direkt doğumu 22 kasım yazdı.benimde usg de 3 gün önden gidiyor ama ben değiştirmedim son adet tarihimi baz aldım
aynı bizim yaşadıklarımızya ben sürekli konuşim istiyorum bir şeyler alim ismi belli olsun hep beni frenliyor gün içinde ona bebeklerle ilgili resimler yazılar atıyorum bugün artık atma gün boyu atıyorsun dedi tartıştık. Rahatsızmı oluyorsun dedim o nasıl laf dedi ona da bir daha tartıştık benmi anlamıyorum. Korkuyormuş daha erkenmiş ee yani daha önce bir kaybımız da yok korkupda bu süreçlerin tadını çıkartamamak saçma değilmi ?
Ben hala yokluğunu farkedemedimya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına
aynı bizim yaşadıklarımız
dünde biz biraz atıştık,tırmaladım kendisini
dün e-bebeğe gittik çok güzel bir battaniye vardı aldırmadı 7 ay olmadan almazmış
didiştik biraz orda
oğluşum doğsun sen görürsün saçını başını yoldurucam dedim
benim ki de hiç sevmiyor canım mide bulantı hapı için bile çokkkkk zor durumdaysan vereyim dedi imalı şekilde bende istemedimçalıştığınız için zor tabi ben evdeyim
zaten dikkat ediyorum ilaç içirmeyi sevmiyor benim doktor
bizim isim hazır onda sorun yokta,birşey aldırmıyoriyi de hiç bir şeyin garantisi yok bu korkuyla yaşanırmı ? ben odasını alalım demedim ki zaten isim bulalım ufak tefek alalım dedim son ayda nasıl alıncak her şey ya illaki alınır hadi de heves ediyorum ilk bebiş oda sürekli ilgilensin istiyorum duygularını belli edemiyor beyefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?