2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
gaviscon içiyorum canım gece de hafif oturur pozisyonda uyuyorum.ama hamilelikten önce yoktu hamilelik reflüsümü acaba ??

lansoprol iç tatlım gebelikte serbest olan bi ilaç bi tane içiyorsun 3 gün hiç birşeyin yok ben hamilelikten önce de kullanıyordum şimdide devam ediyorum b kategorisi

canım çok teşekkür ederim söylediklerini dikkate alcam bizim bebişler kışın geliyo inşallah onun için üşütmemek gerek yavrularımızı

haklısın kuzum bende pijama almayı düşünüom ilk etapda ewde olcaz çünkü dışarı çıkmak imkansız gibi bişey üşümesin yavrularımız ben konyadayım buranın kuru ayazı meşurdur

Gelisimi ileri olunca gun gun gelisimi etkilwdigini sanmiyorum sadece bebek buyuk oluyor diye biliyorum.istersen bir program var telefonuna indir hergun gelisimini okuyabilirsin.burda yazanla ayni
Tel.de 5 tane program var sağol tavsiye icin canim. Gelişimini etkiliyor çünkü 2'li test için gittiğimde 13+2 idim radyoloji uzmanı bebek bayağı ileride deyip yapmak istememişti. Yani demekki gelişimide etkiliyor

hayırdır inşallah canım
onlarda hamilelik psikolojisine giriyorlar malesef

ya ben sürekli konuşim istiyorum bir şeyler alim ismi belli olsun hep beni frenliyor gün içinde ona bebeklerle ilgili resimler yazılar atıyorum bugün artık atma gün boyu atıyorsun dedi tartıştık. Rahatsızmı oluyorsun dedim o nasıl laf dedi ona da bir daha tartıştık benmi anlamıyorum. Korkuyormuş daha erkenmiş ee yani daha önce bir kaybımız da yok korkupda bu süreçlerin tadını çıkartamamak saçma değilmi ?

aynı bizim yaşadıklarımız
dünde biz biraz atıştık,tırmaladım kendisini
dün e-bebeğe gittik çok güzel bir battaniye vardı aldırmadı 7 ay olmadan almazmış
didiştik biraz orda
oğluşum doğsun sen görürsün saçını başını yoldurucam dedim

selam arkadaşlar bu ilk hamileliğim bende göbekten çok göğüs büyüdü ortaya çıktı göğsüm yüzünden eski elbiselerim olmuyo ya bide hamile elbiseleri hangi markalarda var bi yardımcı olur musunuz?

iyi de hiç bir şeyin garantisi yok bu korkuyla yaşanırmı ? ben odasını alalım demedim ki zaten isim bulalım ufak tefek alalım dedim son ayda nasıl alıncak her şey ya illaki alınır hadi de heves ediyorum ilk bebiş oda sürekli ilgilensin istiyorum duygularını belli edemiyor beyefendi

bizim isim hazır onda sorun yokta,birşey aldırmıyor
ben tek başıma çıkamıyorum tehlikem geçmedi daha arabada onda
ona mecburum biryere gitmek için
eğer doktor yürü tehliken yok dese atıcam kendimi mağazalara
benim eşim duygularını belli ediyor ama almaya gelince yok
bizim iki kaybımız var onun için düşünüyor belki ama allah korusun iyi düşünkü iyi olsun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…