- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.001
iyi de hiç bir şeyin garantisi yok bu korkuyla yaşanırmı ? ben odasını alalım demedim ki zaten isim bulalım ufak tefek alalım dedim son ayda nasıl alıncak her şey ya illaki alınır hadi de heves ediyorum ilk bebiş oda sürekli ilgilensin istiyorum duygularını belli edemiyor beyefendi
etraf baskısı da çok o konu da hep korkutuyorlar 7 ay dolsun falan diye.ama cidden öyle hiç bir şeyin garantisi yok.gebelik 40 haftalık yolculuk.40 haftaya kadar "allahhımm korusun" bir olumsuzlukla karşılaşabiliriz.ve bunları düşünürsek sürekli hamilelikten keyif almak yerine kendimizi de bebeğide stres ederiz en mantıklısı allaha emanet diyip her günün keyfini çıkarmak :) bende cinsiyetini öğreneyim nasipse başlıcam alışverişe azar azar hem masraf birikmeziyi de hiç bir şeyin garantisi yok bu korkuyla yaşanırmı ? ben odasını alalım demedim ki zaten isim bulalım ufak tefek alalım dedim son ayda nasıl alıncak her şey ya illaki alınır hadi de heves ediyorum ilk bebiş oda sürekli ilgilensin istiyorum duygularını belli edemiyor beyefendi
ya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına
canım yarın sorayım doktoruma bi ne olur ne olmaz kaydettim ilacın adını :)lansoprol iç tatlım gebelikte serbest olan bi ilaç bi tane içiyorsun 3 gün hiç birşeyin yok ben hamilelikten önce de kullanıyordum şimdide devam ediyorum b kategorisi
ben birde hala progestan kullanıyorum ona bile yeterince kullandın zaten diyorbenim ki de hiç sevmiyor canım mide bulantı hapı için bile çokkkkk zor durumdaysan vereyim dedi imalı şekilde bende istemedim
ilk defa tahminde bulundum o da yanlış oldu yavv:) hayırlıısı olsun canım..:))) Tesekkur ederım yorum ıcın tatlım doktor erkek dedı ama bakalım kendı doktorumada gosterıcem :)
Canım ben lcw dan hamilelik pantalonu ve tişörtler aldım.çok hoşuma gitti arkadaşlarımda beğendi birde pantolon çok rahat.39,90 dı bi uğra istersenselam arkadaşlar bu ilk hamileliğim bende göbekten çok göğüs büyüdü ortaya çıktı göğsüm yüzünden eski elbiselerim olmuyo ya bide hamile elbiseleri hangi markalarda var bi yardımcı olur musunuz?
Evet belli degil henuz anneme dedim erkek diyo esim kiz dio benim icime erkek doguyo...hayirlisi olsun cinsiyet onemli degilO bünyeden bünyeye değişiyor benim gördüğüm kadarıyla :)))Doğumdan sonra göreceğisss
Senin de mi kızın olcak acaba? Belli degildi dimi senin bebisin cinsiyeti?
Benim Kizim olacak ve kalçalarım aldı başını gidiyor,az once ölçtüm sen deyince merak ettim de 90'di,97 olmuşama su ictim yaradı diyemem Simdi Allah icin,yedim hem de cok
onlar ruhsuz tabiBenimkisi de öyle canım hiç bişi almicakmış doğsun öyleymiş dedim hepsini birden nasıl alıcaz yavaş yavaş alalım.Sen bi kucağıma ver de o kısmını ben düşünim diyo.Bende heves ediyorum almak istiyorum bu herifler mi ruhsuz ben anlamadım ki.
ya ben sürekli konuşim istiyorum bir şeyler alim ismi belli olsun hep beni frenliyor gün içinde ona bebeklerle ilgili resimler yazılar atıyorum bugün artık atma gün boyu atıyorsun dedi tartıştık. Rahatsızmı oluyorsun dedim o nasıl laf dedi ona da bir daha tartıştık benmi anlamıyorum. Korkuyormuş daha erkenmiş ee yani daha önce bir kaybımız da yok korkupda bu süreçlerin tadını çıkartamamak saçma değilmi ?
Canım tek değilsin bu konuda bizde benzer şeyler yaşadık. cinsiyeti öğrenmeden önce sence kızmı erkekmi diye her sorduğumda azarlıyordu beni. nasıl olacak acaba gözü kaşı ne renk fln diorum sağlıklı olsun demiyosunda neler düşünüyosun dedi bana geçenlerde öküz kocam kızdım bende. tabiki önce sağlık hepimizin isteği ama bunlarda ilk hevesler. adamlar bizim kadar ince düşünemiyorlar işte malesef bende artık he diyip geçiyorum bunun için kavga etmeye değmez canımya ben sürekli konuşim istiyorum bir şeyler alim ismi belli olsun hep beni frenliyor gün içinde ona bebeklerle ilgili resimler yazılar atıyorum bugün artık atma gün boyu atıyorsun dedi tartıştık. Rahatsızmı oluyorsun dedim o nasıl laf dedi ona da bir daha tartıştık benmi anlamıyorum. Korkuyormuş daha erkenmiş ee yani daha önce bir kaybımız da yok korkupda bu süreçlerin tadını çıkartamamak saçma değilmi ?
maşallah canım yarasın
ben hiç acıkmıyorum ya
Benimkisi de öyle canım hiç bişi almicakmış doğsun öyleymiş dedim hepsini birden nasıl alıcaz yavaş yavaş alalım.Sen bi kucağıma ver de o kısmını ben düşünim diyo.Bende heves ediyorum almak istiyorum bu herifler mi ruhsuz ben anlamadım ki.
Kanamam yok canım ama hala kahverengi leke var soğuk gıdalar tüketmek banyo yapmak oturmak bile yasak yata yata büyücem bu gidişleKanaman durdu mu artık. Az kalmis randevuna belki yatak istirahati de bitti der Dr. Çünkü baya ilerlemiş olacak
Sanırım bizim kadar duygusal olamadıklarından böyle oluyor. Her erkekde aynı değildir elbette ama geneli böyle. Eşimde ilgilenmiyor ne kıyafeti ne yatağı hatta konusu açılınca bile kadınsal bir konuymuş gibi daralıyo ofluyoo yani. Bizdeki o anaç duygu onlara yansımıyor işte. O yüzden eşinizi beklemeyin almak istediklerinizi gidin kendiniz bakınn bolca gezin ve alın...Çok büyük keyif oluyor tavsiye ederim.
onlar ruhsuz tabi
ya nasıl açım belden aşağım tutmuyor şekerim düşmüş kaynanam açtı kapıyı dedim ki eve gidip bişeyler yemeliyim belden aşağım titriyor ne yemeğin var dedi görümcem dedim bişey yok peynir ekmek yerim en acelesinden biraz kendime geleyim dedim GEL demedi ya la bana çıktım yukarı kokoreç söyledi eşim bana o çalıştığı için tek olduğuma biliyorlar akşam 12 ye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?