2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Benimkisi de öyle canım hiç bişi almicakmış doğsun öyleymiş dedim hepsini birden nasıl alıcaz yavaş yavaş alalım.Sen bi kucağıma ver de o kısmını ben düşünim diyo.Bende heves ediyorum almak istiyorum bu herifler mi ruhsuz ben anlamadım ki.

etraf baskısı da çok o konu da hep korkutuyorlar 7 ay dolsun falan diye.ama cidden öyle hiç bir şeyin garantisi yok.gebelik 40 haftalık yolculuk.40 haftaya kadar "allahhımm korusun" bir olumsuzlukla karşılaşabiliriz.ve bunları düşünürsek sürekli hamilelikten keyif almak yerine kendimizi de bebeğide stres ederiz en mantıklısı allaha emanet diyip her günün keyfini çıkarmak :) bende cinsiyetini öğreneyim nasipse başlıcam alışverişe azar azar hem masraf birikmez

ya şaka maka 4 aydır adet olmuyoruz he bunun mutluluğunu yaşayan birileri var mı arada orkid reyonunun önünden geçerken ayyy kampanya var diyorum eşim hayırdır depolacakmısın diyo 6 ay sonrasına

Ben hamilelikten önce almıştım iki büyük paket orkid. Sonra tüpbebek tedavimde kendimi banyoda orkidlerle konuşurken bulmuştum. Şayet bebeğim tutarsaaaa seni 9 ay sonra kullanırım. Yok olmazsa 15 güne görüşürüz diye..Şimdi dolapta en diplerde duruyor..Şükürler olsun :)

lansoprol iç tatlım gebelikte serbest olan bi ilaç bi tane içiyorsun 3 gün hiç birşeyin yok ben hamilelikten önce de kullanıyordum şimdide devam ediyorum b kategorisi
canım yarın sorayım doktoruma bi ne olur ne olmaz kaydettim ilacın adını :)

Kızlar başagrıları mıgrenler kusma derken Bugunku ( nıkah tarıhı ) yıldonumumuzu unutmusum
Bırııcgım sagolsn mıss gıbı cıcekler yollamıs cok heyecanlandım o unutmamısss
Nasıl unuturum bılmem ılk kez oldu bu..Megersem gercekten bebek herseyı unutturuyormus sabahtan berı bebek odalaırna bakıyorum Aklım hep yavrumda ondan sanırım...

Takvıme bır baktım yarında dogum gunum
Cıdden hem yaslanıyorum hemde tum dunyam evladım olmus kendımı unutmusum :)

Sızlerlede paylasmak ıstedım bu guzel duygularımıııı

Canım ben lcw dan hamilelik pantalonu ve tişörtler aldım.çok hoşuma gitti arkadaşlarımda beğendi birde pantolon çok rahat.39,90 dı bi uğra istersen

Evet belli degil henuz anneme dedim erkek diyo esim kiz dio benim icime erkek doguyo...hayirlisi olsun cinsiyet onemli degil

ilk çocukta özellikle böyle ruhsuz gibi olabiliyor erkekler. çünkü biz daha rahme düştüğü anda anneliği yaşamaya başlıyorken onlar ancak kucaklarına aldıktan sonra baba olduklarını hissediyorlar. benimki tekmelerden bile etkilenmiyordu sanki. çok kızıyordum heyecanımı paylaşsın istiyordum ama hissetmediği bir şeyi paylaşamıyordu.
şimdi ikinci de cinsiyet vs konularında benden daha meraklı gözüküyor. bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur.

Canım tek değilsin bu konuda bizde benzer şeyler yaşadık. cinsiyeti öğrenmeden önce sence kızmı erkekmi diye her sorduğumda azarlıyordu beni. nasıl olacak acaba gözü kaşı ne renk fln diorum sağlıklı olsun demiyosunda neler düşünüyosun dedi bana geçenlerde öküz kocam kızdım bende. tabiki önce sağlık hepimizin isteği ama bunlarda ilk hevesler. adamlar bizim kadar ince düşünemiyorlar işte malesef bende artık he diyip geçiyorum bunun için kavga etmeye değmez canım

maşallah canım yarasın
ben hiç acıkmıyorum ya

ya nasıl açım belden aşağım tutmuyor şekerim düşmüş kaynanam açtı kapıyı dedim ki eve gidip bişeyler yemeliyim belden aşağım titriyor ne yemeğin var dedi görümcem dedim bişey yok peynir ekmek yerim en acelesinden biraz kendime geleyim dedim GEL demedi ya la bana çıktım yukarı kokoreç söyledi eşim bana o çalıştığı için tek olduğuma biliyorlar akşam 12 ye kadar

Sanırım bizim kadar duygusal olamadıklarından böyle oluyor. Her erkekde aynı değildir elbette ama geneli böyle. Eşimde ilgilenmiyor ne kıyafeti ne yatağı hatta konusu açılınca bile kadınsal bir konuymuş gibi daralıyo ofluyoo yani. Bizdeki o anaç duygu onlara yansımıyor işte. O yüzden eşinizi beklemeyin almak istediklerinizi gidin kendiniz bakınn bolca gezin ve alın...Çok büyük keyif oluyor tavsiye ederim.

Cinsiyetimiz bi belli olsun ben dayanamam alırım zaten henüz tek bir çöpü bile yok yavrumun.

ya kızlaar bi kaç sorum olacak aklıma takılıyor da..

ben şimdi ayda bir gidiyorum doktoruma. son gittiğimde folik asiti artık bırakabilirsin demişti. artık sadece troit ilacı kullanıyorum. ekstra ilaç kullanan var mı?

bi de ben daha hiç kalp atışlarını duymadım bizim doktorun cihazında doopler yok çünkü. sorun olur mu? ama kalbinin atışlarını gördüm. doktor da kalp atışları iyi dedi? ama annelik işte merak ediyorum:)

bide ben şimdi soranlara kaç aylık dicem hiç yapamıyorum bu haftalık hesabını

Sadece YUH !! diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…