- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.021
ya nasıl açım belden aşağım tutmuyor şekerim düşmüş kaynanam açtı kapıyı dedim ki eve gidip bişeyler yemeliyim belden aşağım titriyor ne yemeğin var dedi görümcem dedim bişey yok peynir ekmek yerim en acelesinden biraz kendime geleyim dedim GEL demedi ya la bana çıktım yukarı kokoreç söyledi eşim bana o çalıştığı için tek olduğuma biliyorlar akşam 12 ye kadar
Canım ya maalesef ki erkekler bizim kadar aceleci, heyecanlı olmuyorlar. Onlarin heyecani bebek dogunca basliyormus ikinci bebegine hamile olan bir arkadasim var onun soyledigi bu. Bende daha hicbirsey almadım zaten alalım desemde erken der canımı sıkar. Hic takma kafana sende kendine hamis kiyafetleri al ona hicbisey diyemez. Yani benimki demiyoriyi de hiç bir şeyin garantisi yok bu korkuyla yaşanırmı ? ben odasını alalım demedim ki zaten isim bulalım ufak tefek alalım dedim son ayda nasıl alıncak her şey ya illaki alınır hadi de heves ediyorum ilk bebiş oda sürekli ilgilensin istiyorum duygularını belli edemiyor beyefendi
hadi ya vicdansızlar,insan bir tabak birşey vermez miya nasıl açım belden aşağım tutmuyor şekerim düşmüş kaynanam açtı kapıyı dedim ki eve gidip bişeyler yemeliyim belden aşağım titriyor ne yemeğin var dedi görümcem dedim bişey yok peynir ekmek yerim en acelesinden biraz kendime geleyim dedim GEL demedi ya la bana çıktım yukarı kokoreç söyledi eşim bana o çalıştığı için tek olduğuma biliyorlar akşam 12 ye kadar
İyi bir ateş ölçer burun aspiratörü buhar makinesi elektrikli pompa oda sıcaklığı için termometre ve telsiz kesinlikle gerekiyor biberon olarak Dr browns emzik olarak da nuk öneriyorumaramızda tecrübeli annelerde var bebişimize alışverişlerde ilk neler almalıyız
valla benimki de öle. gözümün içine bakıyorlar kaynanam görümcem kayınpederim.. allah razı olsun hepsinden..YUHH o görümceye de kaynanaya da yaaaa insan varsa bi tabak yemek koyar gel kızım der torunum yeğenim aç kalmasın der bi düşünür anam ne insanlar varmış yaaa ruhsuzlarr çok kızıyorum böyle insanlara o açlık halini çok iyi bilirim o anda yemezsen ölcekmiş gibi oluyo insan,benim kaynanam Allah razı olsun akşam gidince çayı yemeği yapar gel ye diyede çağırır valla öpüp başıma koyim ben onu
valla tatlım öp başına koy ben bunları nereme koyacağım bilemedim dağlara taşlara vurucam kendimi bunlar yüzünden sanki onların kanından bi çocuk taşımıyorum ya ben yoldan geçen biri çalsa kapıyı açım dese kusana kadar yediririm ki bide onların parçasını taşıyorum ah ben onlara göstericem çingene damarımı da onlar bulmuşlar zaten belalarını ya ben ki o kadar muhabbet komşu severim 11 aylık evliyim mahallede 1 kişi selam vermedi daha herkesle küs bunlar o yüzden banada küs milletYUHH o görümceye de kaynanaya da yaaaa insan varsa bi tabak yemek koyar gel kızım der torunum yeğenim aç kalmasın der bi düşünür anam ne insanlar varmış yaaa ruhsuzlarr çok kızıyorum böyle insanlara o açlık halini çok iyi bilirim o anda yemezsen ölcekmiş gibi oluyo insan,benim kaynanam Allah razı olsun akşam gidince çayı yemeği yapar gel ye diyede çağırır valla öpüp başıma koyim ben onu
Canım ya maalesef ki erkekler bizim kadar aceleci, heyecanlı olmuyorlar. Onlarin heyecani bebek dogunca basliyormus ikinci bebegine hamile olan bir arkadasim var onun soyledigi bu. Bende daha hicbirsey almadım zaten alalım desemde erken der canımı sıkar. Hic takma kafana sende kendine hamis kiyafetleri al ona hicbisey diyemez. Yani benimki demiyor
hadi ya vicdansızlar,insan bir tabak birşey vermez mi
Suyu soguk ic daha kolay oluyokızlarr kana kana su içmeyi özledimsu bile mide bulandırırmı yahuuu
bende aldım gerçekten çokk rahat :)Canım ben lcw dan hamilelik pantalonu ve tişörtler aldım.çok hoşuma gitti arkadaşlarımda beğendi birde pantolon çok rahat.39,90 dı bi uğra istersen
valla tatlım öp başına koy ben bunları nereme koyacağım bilemedim dağlara taşlara vurucam kendimi bunlar yüzünden sanki onların kanından bi çocuk taşımıyorum ya ben yoldan geçen biri çalsa kapıyı açım dese kusana kadar yediririm ki bide onların parçasını taşıyorum ah ben onlara göstericem çingene damarımı da onlar bulmuşlar zaten belalarını ya ben ki o kadar muhabbet komşu severim 11 aylık evliyim mahallede 1 kişi selam vermedi daha herkesle küs bunlar o yüzden banada küs millet
benim kaynanamda öyleydi onun için herkes kötü,dedikoducuyduvalla tatlım öp başına koy ben bunları nereme koyacağım bilemedim dağlara taşlara vurucam kendimi bunlar yüzünden sanki onların kanından bi çocuk taşımıyorum ya ben yoldan geçen biri çalsa kapıyı açım dese kusana kadar yediririm ki bide onların parçasını taşıyorum ah ben onlara göstericem çingene damarımı da onlar bulmuşlar zaten belalarını ya ben ki o kadar muhabbet komşu severim 11 aylık evliyim mahallede 1 kişi selam vermedi daha herkesle küs bunlar o yüzden banada küs millet
Canim hurma,hamileyken yenilmemeliymis diye duydum burda.Dogumu bile baslatabilirmis.günaydın hanımlar,
gece çığlık çığlığa uyandım. kramlar başladı maalesef. sabaha kadar da sızladı bacaklarım. osteocare diye bir ilaç verdi doktorum. iş yeri hekimi de bu yetmez sana ben bir de magnezyum yazayım dedi. bir de bunlardan daha iyisi günde 3 hurma yemek dedi. hurma yeterli gelmediğinde bu ilaçları alırsın böylece daha doğal yoldan beslenmiş olursun dedi.
güzel anlatmışsın canım bencede en çok lazım olanlar çıtçıtlı badi ve alt üst pijamalar çünkü ilk aylar kusması falan oluyo çok sık kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorsun. tulumlar bencede kullanışsız bide çok fazla kalın yünlü giydirmemek gerekiyor terleyince hasta oluyorlar ayrıca yünlü kıyafetler hassas cildi olan bebeklere atopik dermatit yapabiliyor beim kızımda olmuştu yüzünde kırmızı kırmızı alerjiler. anakucağıda şart bence özellikle şu elektriklilerden muhakkak almak istiyorum ağlak bebeklere birebir.. meme ucu içinde lansinohtan uç çıkartıcı ve krem kullanmıştım baya işe yaramıştı. büyüyebilen beşiği tavsiye etmiyorum kullanışsız onun yerine ya oyun parkı yada sepet alıcam sanırım. aklıma gelenler bunlar..
Saol kuzucuk yaaa cok aciklayici olmusHemen ben sana kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Arkadan çıtçıtlı yada ona benzer birşey almanı tavsiye etmem. Neden dersen bebek hep yatar durumda zaten ve o sırtını açıtabilir. omuzdan açılıp kapanan giyecekler al. Ayaklı tulumlardanda çok alma çünkü iki gün sonra olmuyor, bebeğin ayağı içinde kıvrılıveriyor farkedemiyorsun bile. Tulumlar, zıbınlar, pijamalar, çoraplar ve mutlaka eldivenler bunlarda sınır yok ama elbise etek süslü püslü şeylerde düşünerek al. Ben öyle güzel etkeler elbiseler almıştım ki ama bebek onu gösteremiyor, rahatsız oluyordu. Dolayısıyla pek giydiremedim. 6 aydan sonar felan düşünülebilir. Polarlı şeyleride tavsiye etmem öksürüğe neden oluyor. Hatta mümkünse evde polarlı hiçbişey olmasın. Bizim bebeklerimiz kısmetse kışa doğru bebekleri olacakları için kafi miktarda yelek önerebilirim. uyanınca giydirmesi çok Pratik. Patik matik gibi şeylerde önemli. Özellikle ayakları her daim sıcak tutmak gerekiyor. Aklıma gelmişken söleyim, meme başı çatlağı yaşamaya karşın çok dikkatli olun, ben altı ay çektim, en sonunda cildiye doktoruna gittim. Bana care o oldu. Yine mümkünse evde sağma makinanız olsun, çünkü meme kanıyor, parçalnıyor ve o halde bebeğe veremiyorsun, sağma makinası işe yarıyor. Ve yine evinizde mutlaka hazır mama olsun. Gecenin bir köründe çocuk açlıktanağlıyor, ben acıdan bağırıyorum, eşim fellik fellik mama aradı.Şimdilik aklıma bunlar geldi.Başka tecrübesi olanlar paylaşırsa güzel olur.
Yaw kapali meyve sulari icetealer icmeyin cok zararli icine katilan seyleri okuyunca hayatta kaldigima sukrettimIcetea ıcebılıyorum bende sadece
Hemen ben sana kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Arkadan çıtçıtlı yada ona benzer birşey almanı tavsiye etmem. Neden dersen bebek hep yatar durumda zaten ve o sırtını açıtabilir. omuzdan açılıp kapanan giyecekler al. Ayaklı tulumlardanda çok alma çünkü iki gün sonra olmuyor, bebeğin ayağı içinde kıvrılıveriyor farkedemiyorsun bile. Tulumlar, zıbınlar, pijamalar, çoraplar ve mutlaka eldivenler bunlarda sınır yok ama elbise etek süslü püslü şeylerde düşünerek al. Ben öyle güzel etkeler elbiseler almıştım ki ama bebek onu gösteremiyor, rahatsız oluyordu. Dolayısıyla pek giydiremedim. 6 aydan sonar felan düşünülebilir. Polarlı şeyleride tavsiye etmem öksürüğe neden oluyor. Hatta mümkünse evde polarlı hiçbişey olmasın. Bizim bebeklerimiz kısmetse kışa doğru bebekleri olacakları için kafi miktarda yelek önerebilirim. uyanınca giydirmesi çok Pratik. Patik matik gibi şeylerde önemli. Özellikle ayakları her daim sıcak tutmak gerekiyor. Aklıma gelmişken söleyim, meme başı çatlağı yaşamaya karşın çok dikkatli olun, ben altı ay çektim, en sonunda cildiye doktoruna gittim. Bana care o oldu. Yine mümkünse evde sağma makinanız olsun, çünkü meme kanıyor, parçalnıyor ve o halde bebeğe veremiyorsun, sağma makinası işe yarıyor. Ve yine evinizde mutlaka hazır mama olsun. Gecenin bir köründe çocuk açlıktanağlıyor, ben acıdan bağırıyorum, eşim fellik fellik mama aradı.Şimdilik aklıma bunlar geldi.Başka tecrübesi olanlar paylaşırsa güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?