2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

YUHH o görümceye de kaynanaya da yaaaa insan varsa bi tabak yemek koyar gel kızım der torunum yeğenim aç kalmasın der bi düşünür anam ne insanlar varmış yaaa ruhsuzlarr çok kızıyorum böyle insanlara o açlık halini çok iyi bilirim o anda yemezsen ölcekmiş gibi oluyo insan,benim kaynanam Allah razı olsun akşam gidince çayı yemeği yapar gel ye diyede çağırır valla öpüp başıma koyim ben onu

Canım ya maalesef ki erkekler bizim kadar aceleci, heyecanlı olmuyorlar. Onlarin heyecani bebek dogunca basliyormus ikinci bebegine hamile olan bir arkadasim var onun soyledigi bu. Bende daha hicbirsey almadım zaten alalım desemde erken der canımı sıkar. Hic takma kafana sende kendine hamis kiyafetleri al ona hicbisey diyemez. Yani benimki demiyor

hadi ya vicdansızlar,insan bir tabak birşey vermez mi

valla benimki de öle. gözümün içine bakıyorlar kaynanam görümcem kayınpederim.. allah razı olsun hepsinden..

valla tatlım öp başına koy ben bunları nereme koyacağım bilemedim dağlara taşlara vurucam kendimi bunlar yüzünden sanki onların kanından bi çocuk taşımıyorum ya ben yoldan geçen biri çalsa kapıyı açım dese kusana kadar yediririm ki bide onların parçasını taşıyorum ah ben onlara göstericem çingene damarımı da onlar bulmuşlar zaten belalarını ya ben ki o kadar muhabbet komşu severim 11 aylık evliyim mahallede 1 kişi selam vermedi daha herkesle küs bunlar o yüzden banada küs millet

Kızlar şimdi size çok önemli bir şey danışmak istiyorum ;
Benim eltim 28 şubatta doğum yaptı.Doğum ve hamilelik süresince her hangi bir anormallik yaşamadı.ama çocuk 1 ayını doldurunca göz temasının olmadığı hatta gözlerinin çok hareketli olduğu ve ekstradan titreme hareketlerinin olduğu gözlemlendi.Bu süreçte çocuk hem göz doktoruna hemde çocuk nöroloğuna götürüldü.Epilepsi tehşisi kondu ki zaten nöbetler geçirmeye başlayınca bizde tahmin etmiştik.Bebek şuanda tam 3 aylık.ama hala göz teması , gülme, başını direme ,elinde bişe tutma , etrafını izleme ve sosyal gülme yok.yani seviyorsun ama sana bakmıyor gözler hala hareketli.eltim kv nin dayı kızı olur.yani akraba evliliği de var. Şimdi size asıl sorum şu.Bende haliliyle korktum acaba böyle bir durum testlerle ortaya çıkıyormudur yada anne karnında önlem alınabilir.Bide çevresinde bu durumu yaşayan var mı? Çok üzülüyorum hem ilk çocukları hem bebek çok tatlı elimize doğdu sevgisi bambaşka Allahım yüzüne baksın da geçici bişe olsun Kusura bakmayın biraz uzun oldu.Bide hamişler duanızı bekliyorum.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın hepimizin evladına sağlık versin

sanırım ben bu konuda şanslı olanlardanım kocam benden daha meraklı oda bakar sorar alimmi der bide takım alcakmış bende nereye koycan dedim geçen en son olsun diyo bide kızımdada öyleydik hep birlikte herşeyini doğmadan aldık bunda daha heycanlı adamdan adama değişiyo sanırım bu konuda kocama laf edemiciimmm ama tabi onun da odun yanları var

hadi ya vicdansızlar,insan bir tabak birşey vermez mi

kız tabağı geç oturt beni merdivene ekmeğin arasına peynir koy ver ay iyice acındırdım gibi oldu kndimi heheh ama haklıyım yaaa aç bıraktılar beni eşimde sabah giderken sormuş yine bi lokma bişey vermediniz zaten ayakta çok duramıyor vereceğiniz 1 bilim ekmek çok mu geldi gözünüze demiş e ben eve gidip yicem dedi bize demiş bizde davet etmedik kendi gelip yeseydi demiş

geçimsiz insanları hiç sevmem sanırım bunlarda onlardan Allah yardımcın olsun canım işin zormuş valla

benim kaynanamda öyleydi onun için herkes kötü,dedikoducuydu
kimseyle konuşmazdı,bende 7 yıl aynı binada oturdum neler yaşadığını çok iyi anlıyorum allah yardım etsin

Canim hurma,hamileyken yenilmemeliymis diye duydum burda.Dogumu bile baslatabilirmis.
Bir de bence işyeri hekiminin verdigi magnezyumu içme.senin mutlaka bir kadın dogum uzmanı dr'un vardır,o ne derse onu al,iç.Onlar bu isin uzmanı çünkü,senin icin ne Dogru ne degil o is yeri hekiminden daha iyi bilir.Magnezyum destegi daha Cok hamileliğin son döneminde alınıyor diye biliyorum.Ama dediğim gibi Uzman Dr'un ne derse o

Herkese merhaba, geçen hafta sonu çok az kanamam geldi ve 15 dakika içinde kendiliğinden kendiliğinden kesildi.kanamadan iki gün sonrada bir kaç kere hafif kahverengi akıntı geldi ve akıntıda o gün kesildi.doktorum kahve rengi akıntının bitmesi önemli dedi,yatak istirahati ve progestan verdi.Ben hala korku içindeyim tekrar kanama olursa diye,sürekli kontrol ediyorum.Kahverengi akıntının bu kadar kısa sürede bitmesi normal mi sizce?Kontrole daha 4 günüm var.

kızlar utanarak söylüom ama ben nasıl emzircem bebişi göğsümün ucu yok gibi bişey

Saol kuzucuk yaaa cok aciklayici olmus

süpersin aklına geldikçe yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…