- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.041
kız tabağı geç oturt beni merdivene ekmeğin arasına peynir koy ver ay iyice acındırdım gibi oldu kndimi heheh ama haklıyım yaaa aç bıraktılar beni eşimde sabah giderken sormuş yine bi lokma bişey vermediniz zaten ayakta çok duramıyor vereceğiniz 1 bilim ekmek çok mu geldi gözünüze demiş e ben eve gidip yicem dedi bize demiş bizde davet etmedik kendi gelip yeseydi demiş
Eki Görüntüle 1542164 Eki Görüntüle 1542165 Eki Görüntüle 1542166 Eki Görüntüle 1542167 Eki Görüntüle 1542168
babaya teslim edilmemesi gereken bebeklerin hazin sonları
iyi de hiç bir şeyin garantisi yok bu korkuyla yaşanırmı ? ben odasını alalım demedim ki zaten isim bulalım ufak tefek alalım dedim son ayda nasıl alıncak her şey ya illaki alınır hadi de heves ediyorum ilk bebiş oda sürekli ilgilensin istiyorum duygularını belli edemiyor beyefendi
Canım göğüs ucuna yerleştirilen bir aparat var onu kullanabilirsinkızlar utanarak söylüom ama ben nasıl emzircem bebişi göğsümün ucu yok gibi bişey
Nörolojik olarak anne karnında rutin incelemelerde çıkacağını sanmam. Bir önünüzdeki detaylı incelememiz var 20. Haftadan sonra olan ve yarım saat kadar incelenen ki onda da kafatası kapanmış mı, beyin içerde mi, iç organları oluşmuş ve tamam mı vs bakılacak. Nörolojik inceleme yapılabileceğini sanmıyorum. Negatif düşünmeyelim, rabbim sağlıklı evlat versin, sağlıl sorunlarınolan bebelere de şifa versin inşallah.Kızlar şimdi size çok önemli bir şey danışmak istiyorum ;
Benim eltim 28 şubatta doğum yaptı.Doğum ve hamilelik süresince her hangi bir anormallik yaşamadı.ama çocuk 1 ayını doldurunca göz temasının olmadığı hatta gözlerinin çok hareketli olduğu ve ekstradan titreme hareketlerinin olduğu gözlemlendi.Bu süreçte çocuk hem göz doktoruna hemde çocuk nöroloğuna götürüldü.Epilepsi tehşisi kondu ki zaten nöbetler geçirmeye başlayınca bizde tahmin etmiştik.Bebek şuanda tam 3 aylık.ama hala göz teması , gülme, başını direme ,elinde bişe tutma , etrafını izleme ve sosyal gülme yok.yani seviyorsun ama sana bakmıyor gözler hala hareketli.eltim kv nin dayı kızı olur.yani akraba evliliği de var. Şimdi size asıl sorum şu.Bende haliliyle korktum acaba böyle bir durum testlerle ortaya çıkıyormudur yada anne karnında önlem alınabilir.Bide çevresinde bu durumu yaşayan var mı? Çok üzülüyorum hem ilk çocukları hem bebek çok tatlı elimize doğdu sevgisi bambaşkaAllahım yüzüne baksın da geçici bişe olsun Kusura bakmayın biraz uzun oldu.Bide hamişler duanızı bekliyorum.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın hepimizin evladına sağlık versin
benimki bakar ya beceriklidir
benm göbüşe kimse yorum yapmadı çok mu çıkmış yoksa
ya ben sürekli konuşim istiyorum bir şeyler alim ismi belli olsun hep beni frenliyor gün içinde ona bebeklerle ilgili resimler yazılar atıyorum bugün artık atma gün boyu atıyorsun dedi tartıştık. Rahatsızmı oluyorsun dedim o nasıl laf dedi ona da bir daha tartıştık benmi anlamıyorum. Korkuyormuş daha erkenmiş ee yani daha önce bir kaybımız da yok korkupda bu süreçlerin tadını çıkartamamak saçma değilmi ?
ikisinide izlemez eşimbenim ki de bakar ya maç olmayacak ya da survivor
ne dicekmişsin dur ben sizin dolaba kadar bi gidim mi dicekmişsin sanki o elektriği veriyolrda sen onları bi bize gönder bi kaç gün benle kalsınlarvalla yolarım kaynanayı da görümceyi de çok sinirlendim bak
Dediklerine bakarmısın yaaa..okadar yüzsüzmüyüm deseydin.amaa eşini takdir ettim şimdi doğruları söylemiş.ama bu zihniyetteki insanlara ne desen ne söylesen boş.bu yüzden boşver.kız tabağı geç oturt beni merdivene ekmeğin arasına peynir koy ver ay iyice acındırdım gibi oldu kndimi heheh ama haklıyım yaaa aç bıraktılar beni eşimde sabah giderken sormuş yine bi lokma bişey vermediniz zaten ayakta çok duramıyor vereceğiniz 1 bilim ekmek çok mu geldi gözünüze demiş e ben eve gidip yicem dedi bize demiş bizde davet etmedik kendi gelip yeseydi demiş
Ah bu esler yokmu bu eslerCanım çok sıkkın eşim hiç beni anlamıyor ya
ikisinide izlemez eşim
ev işlerinde baya becerikli bebekte bakar eminim
ah yavrum bende yolarımda eşimde farkında ne yapsın garibim ben ne yapayım insanlık mı öğreteyim bu saatten sonra diyo kızdı bağırdı kayın pederim de bende yana çok sever eşim öyle deyince açmış ağzını yummuş gözünü hepinizden değerli gelinim benim için demiş o benim torunuma hamile demiş el üstünde tutacaksınız demiş de şte kv ile görümcem sorunlu olunca o eve girmek bile istemiyorum
Pazar sabahın köründe sana geliyor ama.ah yavrum bende yolarımda eşimde farkında ne yapsın garibim ben ne yapayım insanlık mı öğreteyim bu saatten sonra diyo kızdı bağırdı kayın pederim de bende yana çok sever eşim öyle deyince açmış ağzını yummuş gözünü hepinizden değerli gelinim benim için demiş o benim torunuma hamile demiş el üstünde tutacaksınız demiş de şte kv ile görümcem sorunlu olunca o eve girmek bile istemiyorum
ay ne güzel benim ki akşam gelir eve yemekten sonra döner sağa döner sola hep bişeyler yapıypr gözükür sağ da solda dolanmaktan yorulur ne iş yaptın derim banyonun lavabosunu cifledim duşakabini sildim der görende evi kaldırdı indirdi sanar 2 metre yatıyor sonra yoruldum diye yazık ama ya
canım bizler onun varlığını öğrendiğimizden beri anneyiz.
bunu unutma ve hep hatırla.
ben hep ara ara birşeyler alıyorum. dün eşime gösterdim kargo geldi. oooo sen bayağı moda girmişsin dedi
bir zahmet sende gir 5 ay kaldı burda dedim... yani onlar daha idrak edemiyorlar. onlarda havada kalıyor.
dün öpüyor sırnaşıyor dedim biraz da oğlunu sev öp
ben ne zaman hissetcem ya artık demeye başladı sonra
Pazar sabahın köründe sana geliyor ama.
Densiz ve vicdansız kadın.
İnsan sokaktaki kediye köpeğe su koyup, aç kalmasın diye elindekini paylaşıyor, seninkilerin tavrına bak.
Ay ben sinirlendim.
eşim işten gelir hemen mutfağa yemek yapar,ev işlerini haftasonu hallediyor
ama bir ev süpürüyor kendini paralıyor
kızlar utanarak söylüom ama ben nasıl emzircem bebişi göğsümün ucu yok gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?