2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

ne dicekmişsin dur ben sizin dolaba kadar bi gidim mi dicekmişsin sanki o elektriği veriyolrda sen onları bi bize gönder bi kaç gün benle kalsınlar valla yolarım kaynanayı da görümceyi de çok sinirlendim bak

kızlar bende sizlerin aynısını yaşıyorum bi çöp almadık daha annem pikesini yaptı kardeşim zıbınını aldı bizde hala tık yok bahsetmiyo bile oğluşumdan ben üstüne cok düşer zannediyodum ama yok

Nörolojik olarak anne karnında rutin incelemelerde çıkacağını sanmam. Bir önünüzdeki detaylı incelememiz var 20. Haftadan sonra olan ve yarım saat kadar incelenen ki onda da kafatası kapanmış mı, beyin içerde mi, iç organları oluşmuş ve tamam mı vs bakılacak. Nörolojik inceleme yapılabileceğini sanmıyorum. Negatif düşünmeyelim, rabbim sağlıklı evlat versin, sağlıl sorunlarınolan bebelere de şifa versin inşallah.

canım bizler onun varlığını öğrendiğimizden beri anneyiz.
bunu unutma ve hep hatırla.
ben hep ara ara birşeyler alıyorum. dün eşime gösterdim kargo geldi. oooo sen bayağı moda girmişsin dedi
bir zahmet sende gir 5 ay kaldı burda dedim... yani onlar daha idrak edemiyorlar. onlarda havada kalıyor.
dün öpüyor sırnaşıyor dedim biraz da oğlunu sev öp
ben ne zaman hissetcem ya artık demeye başladı sonra

ne dicekmişsin dur ben sizin dolaba kadar bi gidim mi dicekmişsin sanki o elektriği veriyolrda sen onları bi bize gönder bi kaç gün benle kalsınlar valla yolarım kaynanayı da görümceyi de çok sinirlendim bak

ah yavrum bende yolarımda eşimde farkında ne yapsın garibim ben ne yapayım insanlık mı öğreteyim bu saatten sonra diyo kızdı bağırdı kayın pederim de bende yana çok sever eşim öyle deyince açmış ağzını yummuş gözünü hepinizden değerli gelinim benim için demiş o benim torunuma hamile demiş el üstünde tutacaksınız demiş de şte kv ile görümcem sorunlu olunca o eve girmek bile istemiyorum

Dediklerine bakarmısın yaaa..okadar yüzsüzmüyüm deseydin.amaa eşini takdir ettim şimdi doğruları söylemiş.ama bu zihniyetteki insanlara ne desen ne söylesen boş.bu yüzden boşver.

ikisinide izlemez eşim
ev işlerinde baya becerikli bebekte bakar eminim

ay ne güzel benim ki akşam gelir eve yemekten sonra döner sağa döner sola hep bişeyler yapıypr gözükür sağ da solda dolanmaktan yorulur ne iş yaptın derim banyonun lavabosunu cifledim duşakabini sildim der görende evi kaldırdı indirdi sanar 2 metre yatıyor sonra yoruldum diye yazık ama ya

En azından eşin ve kayınpederin yanında ya onlarda farklı düşünseydi en iyisimi sen hiç onlara takılma çek kapını otur evinde ne git ne ye kafa rahaat ohh gelincede yüz verme gitsin nasıl olsa eşin biliyo nasıl olduklarını gerisi fasa fiso bence

Pazar sabahın köründe sana geliyor ama.
Densiz ve vicdansız kadın.
İnsan sokaktaki kediye köpeğe su koyup, aç kalmasın diye elindekini paylaşıyor, seninkilerin tavrına bak.
Ay ben sinirlendim.

eşim işten gelir hemen mutfağa yemek yapar,ev işlerini haftasonu hallediyor
ama bir ev süpürüyor kendini paralıyor

bende devamlı alıyorum rabbim giydirmeyi nasip etsin bebeğime internetten en son o patikler geldi bayıldı eşim, dün bi sipariş daha verdim kokulu taş ile ismini yazıorlar büyük harflerle anca getirtiyorum valla aman gelsin ya ufak ufak alayım ki büyükleri eşime kitleyeceğim hehehe

Pazar sabahın köründe sana geliyor ama.
Densiz ve vicdansız kadın.
İnsan sokaktaki kediye köpeğe su koyup, aç kalmasın diye elindekini paylaşıyor, seninkilerin tavrına bak.
Ay ben sinirlendim.

gelir sabahın köründe gelir ayyyy amannnn sinir küpü olucam valla şu işten bi çıksam kendimi bi atsam kendi annemin yanına yazlığa ohh çekicem vala az kaldı bayramdan sonra çalışmayacağım artık

eşim işten gelir hemen mutfağa yemek yapar,ev işlerini haftasonu hallediyor
ama bir ev süpürüyor kendini paralıyor

yemek mi yapıor ya o şimdi bi yemek yapıcak ben tarif ettim ona bende mutfakta masada oturuyorum izliyorum soğanı dedim doğra önce soğansız yapayım dedi dedim getir ben doğrayayım iyice kavur dedim kavurmasam olmazmı dedi salça koy dedim salça nerde diyo ananın dedim kalktım dedim çeil ben yaparım bende bunu bekliordum diyo ben yemeği yapmaya başladım tv ye kaçtı dedim gel izle 3 gün sonra ben yapamayınca sen yapacaksın gülüyor hazır yeriz diyo

kızlar utanarak söylüom ama ben nasıl emzircem bebişi göğsümün ucu yok gibi bişey

Neden utanarak söylüyorsun gayet sık görülen bir şey bu:) Arkadaşım da yaşamıştı bu problemi. Zaten göğüs ucu yaralarının sebeblerinden biri de bu. Onun en çok işine yaratan Lansinoh'un göğüs ucu çıkarıcı aparatı olmuş. Böylece bebişin çekiştirmesine gerek kalmadan çıkmış oluyor. Bebek memeye tutunabiliyor. Ayrıca senin göğüs kalkanı da kullanman gerekebilir. Benim göğüs uçlarım çok hassas. Önceden beri öyleydi. Avent'in göğüs kalkanını aldım. İlk etapta sorun olmasa bile sonradan yara bere olmasını istemiyorum. Önlem olarak kullanıcam. Akan sütleri tutması da çok yararlı. Fakat belki de ilerleyen haftalarda çıkabilir. Öyle de oluyormuş. Çok da umutsuz olma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…