- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.061
Ben dun aksam göbek deliğimin altında diğer yerlere gore elime biraz daha sert olan bir yere parmağımla hafif bastırdım,ardından 2 kere tepki geldi bana,itti gibiTecrübeli anneler yardım lütfen. Bu hissettiğim bebeğim olabilir mi acaba. İçten iten minicik bisey sanki biraz da aciyo öyle olunca karnımda genelde aynı yerde birbirine yakın yerlerde dünden beri bu his var ☺☺
ya kızlaar bi kaç sorum olacak aklıma takılıyor da..
ben şimdi ayda bir gidiyorum doktoruma. son gittiğimde folik asiti artık bırakabilirsin demişti. artık sadece troit ilacı kullanıyorum. ekstra ilaç kullanan var mı?
bi de ben daha hiç kalp atışlarını duymadım bizim doktorun cihazında doopler yok çünkü. sorun olur mu? ama kalbinin atışlarını gördüm. doktor da kalp atışları iyi dedi? ama annelik işte merak ediyorum:)
bide ben şimdi soranlara kaç aylık dicemhiç yapamıyorum bu haftalık hesabını
yapıyor valla alıştı iyiceyemek mi yapıorya o şimdi bi yemek yapıcak ben tarif ettim ona bende mutfakta masada oturuyorum izliyorum soğanı dedim doğra önce soğansız yapayım dedi dedim getir ben doğrayayım iyice kavur dedim kavurmasam olmazmı dedi salça koy dedim salça nerde diyo ananın dedim kalktım dedim çeil ben yaparım bende bunu bekliordum diyo ben yemeği yapmaya başladım tv ye kaçtı dedim gel izle 3 gün sonra ben yapamayınca sen yapacaksın gülüyor hazır yeriz diyo
Neden utanarak söylüyorsun gayet sık görülen bir şey bu:) Arkadaşım da yaşamıştı bu problemi. Zaten göğüs ucu yaralarının sebeblerinden biri de bu. Onun en çok işine yaratan Lansinoh'un göğüs ucu çıkarıcı aparatı olmuş. Böylece bebişin çekiştirmesine gerek kalmadan çıkmış oluyor. Bebek memeye tutunabiliyor. Ayrıca senin göğüs kalkanı da kullanman gerekebilir. Benim göğüs uçlarım çok hassas. Önceden beri öyleydi. Avent'in göğüs kalkanını aldım. İlk etapta sorun olmasa bile sonradan yara bere olmasını istemiyorum. Önlem olarak kullanıcam. Akan sütleri tutması da çok yararlı. Fakat belki de ilerleyen haftalarda çıkabilir. Öyle de oluyormuş. Çok da umutsuz olma:)
kızlar yavv bir cevap verin hayrınıza
sağol canım teşekkürler cevabın için.. peki ilaç kullanıyor muusunuz?canım 16 haftalıksın takvime göre 4 aylık oluon sen merak etme annesi iyidir bebeşin annelik işte illa doktor herşeyi aydınlatsın istioz onlar bizi anlamıyo ki
yapıyor valla alıştı iyice
ilk bir ay hazır yedik öylede olmuyor
sağol canım teşekkürler cevabın için.. peki ilaç kullanıyor muusunuz?
ya kızlaar bi kaç sorum olacak aklıma takılıyor da..
ben şimdi ayda bir gidiyorum doktoruma. son gittiğimde folik asiti artık bırakabilirsin demişti. artık sadece troit ilacı kullanıyorum. ekstra ilaç kullanan var mı?
bi de ben daha hiç kalp atışlarını duymadım bizim doktorun cihazında doopler yok çünkü. sorun olur mu? ama kalbinin atışlarını gördüm. doktor da kalp atışları iyi dedi? ama annelik işte merak ediyorum:)
bide ben şimdi soranlara kaç aylık dicemhiç yapamıyorum bu haftalık hesabını
eşim önceden de ev işlerine yardım ederdi zaten,nadirende tavuk yemekleri yapardıhazır nereye kadar bi yerde gına gelir ew yemekleri gibi olmaz ki hep bizden kaynaklanıyo aslında milletin herifleri her işten anlıyo biz sen cekil diye diye rahatlığa alıştılar
Ben dun aksam göbek deliğimin altında diğer yerlere gore elime biraz daha sert olan bir yere parmağımla hafif bastırdım,ardından 2 kere tepki geldi bana,itti gibibir de acı oldu orda Hem Cok heyecanlandim hem de korktum çektim parmağımı hemen Bunu durduk yere hissetmiyorum ama parmağımla biraz bastirinca oldu.
NOT : Tecrübeli bir anne degilim
saol canımmmm inşallah o sıkıntıyı yaşamam bende cevremde görüom bazıları emzirirken gözlerinden yaş gelio nerdeyse o ilacı bebek doğduktan sonra mı kullancaz canım
çok sağol tatlımmm.. ya bu ikinci doktorum onda da yokmuş doopler cihazı.. bi nasip olmadı valla. demir ilacını soracağım mutlaka. folic asitte kararsız kaldım kullanan arkadaşlar var hala. ama doktorum bana bırakabilirsin demişti. ne zamandır kullanmıyorum.ilaç olarak ekstra bişey vermemiş olabilir ama sen yine gittiğinde demir hapı başlayayım mı diye sor bi yere not al mutlaka kalp atışlarını duymak önemli değil görsen de olur ama başka bi doktora gidip bi kere de olsa dinle kalbini içinde ukde kalmasın 4 ayın bittiğini 5. aya yeni girdiğini söyle tatlım daha geniş kapsamlı oluyor
çok sağol tatlımmm.. ya bu ikinci doktorum onda da yokmuş doopler cihazı.. bi nasip olmadı valla. demir ilacını soracağım mutlaka. folic asitte kararsız kaldım kullanan arkadaşlar var hala. ama doktorum bana bırakabilirsin demişti. ne zamandır kullanmıyorum.
eşim önceden de ev işlerine yardım ederdi zaten,nadirende tavuk yemekleri yapardı
birde balık ondaydı
ama bu 4 aydır bütün işler ona kaldı
bence kız çocuklarından çok erkek çocuklarına bu tip işleri öğretmeliyiz
uff ikisi de özel doktor. ikili test için devlete gittim arkadaş orda da doopler yoktu..ay ne şanssızsın 2 doktor özele mi gidiyorsun bana vermiş olduğu ilaç yani demir ilacının içinde folik asit de var o yüzden şimdi bırakmalısın ki bir daha gittiğinde belki tahlil yapıp sana benim ilaçdan verir
bende öğreticem inşallah,hayırlısıyla o günleri bir görelimdebende öğretcem oğluşuma canım tmm balıktır tavuk kırmızı et türü seyleri yapar bizde böyle ama sofrayı kurmak bulaşıkları yıkamak ve o sıçrayan yağ damlalarını silmek gene bizde
bende öğreticem inşallah,hayırlısıyla o günleri bir görelimde
haklısın arkalarını toplamak yine bizde
İlaç değil tatlım, şöyle bir aparat. Emzirmeden önce kullanıcaksın.
http://www.e-bebek.com/lansinoh-gog...279?OM.zn=homepage_widget-53&OM.zpc=LSI-90279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?