2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben dun aksam göbek deliğimin altında diğer yerlere gore elime biraz daha sert olan bir yere parmağımla hafif bastırdım,ardından 2 kere tepki geldi bana,itti gibi bir de acı oldu orda Hem Cok heyecanlandim hem de korktum çektim parmağımı hemen Bunu durduk yere hissetmiyorum ama parmağımla biraz bastirinca oldu.
NOT : Tecrübeli bir anne degilim

kızlar yavv bir cevap verin hayrınıza

yapıyor valla alıştı iyice
ilk bir ay hazır yedik öylede olmuyor

saol canımmmm inşallah o sıkıntıyı yaşamam bende cevremde görüom bazıları emzirirken gözlerinden yaş gelio nerdeyse o ilacı bebek doğduktan sonra mı kullancaz canım

ilaç olarak ekstra bişey vermemiş olabilir ama sen yine gittiğinde demir hapı başlayayım mı diye sor bi yere not al mutlaka kalp atışlarını duymak önemli değil görsen de olur ama başka bi doktora gidip bi kere de olsa dinle kalbini içinde ukde kalmasın 4 ayın bittiğini 5. aya yeni girdiğini söyle tatlım daha geniş kapsamlı oluyor

Benim eşim çok lezizi yemekler yapar ama canı isterse ayda bir..Öyle sulu yemek değil ama..Havalı şeyler yapar. Yok güveçde mantarlı karides, yok bilmem ne soslu bilmem ne falan.. Amaaaa kendini TV'de yemek programı sunduğunu düşünerek her malzemeyi ayrı kapa koyar.Azıcık bi sos için koca tavayı alır falan filan..Güya derli toplu çalıştığını da düşünür ama fayanslar yağ içinde lavoba bulaşık dolu bırakır.
Attığı çorabı , kurulandığı bornozu bile kaldırmaz. Kanepeye uzanır TV izlerken yattığı yerden tatlı, ıvır zıvır yer.Tüm kırıntılar göğsünde..Ben almaya kalkarım bi rahat ol bırak şu toplamayı der tartışırız birde..

Ama lavobada saçlarımı görsün kızar niye böyle bıraktın der..Ama kendi külünü silkeler !!
Çamaşırımı değişirim kirli sepetine atmayı unuttum diyelim görsün kıyamet kopar..Sen ne dağınık kadınsın der.

Yani hem derli toplu sever...Ama sen yapacaksın o değil :)

hazır nereye kadar bi yerde gına gelir ew yemekleri gibi olmaz ki hep bizden kaynaklanıyo aslında milletin herifleri her işten anlıyo biz sen cekil diye diye rahatlığa alıştılar
eşim önceden de ev işlerine yardım ederdi zaten,nadirende tavuk yemekleri yapardı
birde balık ondaydı
ama bu 4 aydır bütün işler ona kaldı
bence kız çocuklarından çok erkek çocuklarına bu tip işleri öğretmeliyiz

bende değilim ama bebeğin değil o tatlım 14+ dasın henüz o yüzden o geri gele tekme karnındaki gaz

çok sağol tatlımmm.. ya bu ikinci doktorum onda da yokmuş doopler cihazı.. bi nasip olmadı valla. demir ilacını soracağım mutlaka. folic asitte kararsız kaldım kullanan arkadaşlar var hala. ama doktorum bana bırakabilirsin demişti. ne zamandır kullanmıyorum.

ay ne şanssızsın 2 doktor özele mi gidiyorsun bana vermiş olduğu ilaç yani demir ilacının içinde folik asit de var o yüzden şimdi bırakmalısın ki bir daha gittiğinde belki tahlil yapıp sana benim ilaçdan verir

bende öğretcem oğluşuma canım tmm balıktır tavuk kırmızı et türü seyleri yapar bizde böyle ama sofrayı kurmak bulaşıkları yıkamak ve o sıçrayan yağ damlalarını silmek gene bizde

uff ikisi de özel doktor. ikili test için devlete gittim arkadaş orda da doopler yoktu..

bende öğretcem oğluşuma canım tmm balıktır tavuk kırmızı et türü seyleri yapar bizde böyle ama sofrayı kurmak bulaşıkları yıkamak ve o sıçrayan yağ damlalarını silmek gene bizde
bende öğreticem inşallah,hayırlısıyla o günleri bir görelimde
haklısın arkalarını toplamak yine bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…