- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.081
inşallahhhhinşallah canım Allah izin verirse görürüz
uleynnn şakamı bunlar bırı beni çimdirsin biz birlikte işten geliriz ben direk mutfaya oda direk kanepeye tv karşısına hiç bir işe elini sürmez arada bir pazar khvaltılarını hazırlar hepsi bu
eşim işten gelir hemen mutfağa yemek yapar,ev işlerini haftasonu hallediyor
ama bir ev süpürüyor kendini paralıyor
valla biz de işten geliriz ... bitanecik kocam ben ne yapıyorsam o da bana yardım eder. hatta çoğu zaman ben ona yardım ederim :)uleynnn şakamı bunlar bırı beni çimdirsin biz birlikte işten geliriz ben direk mutfaya oda direk kanepeye tv karşısına hiç bir işe elini sürmez arada bir pazar khvaltılarını hazırlar hepsi bu
Canım bende tiroit hapı kullanıyorum. Hamileler için olan bi vitamin ve omega 3 kullaniyorum. Kalp atışını ultrason da banada dinletmediler ama görüyoruz ya o yeter. Kaç aylık sorusuna gelince 4 ay mi bitmiş oluyorkızlar yavv bir cevap verin hayrınıza
hepsi doğru canımuleynnn şakamı bunlar bırı beni çimdirsin biz birlikte işten geliriz ben direk mutfaya oda direk kanepeye tv karşısına hiç bir işe elini sürmez arada bir pazar khvaltılarını hazırlar hepsi bu
Ne 5 tane program mi bende 2 tane var☺bende bir daha ki randevumda doktora sorcam bu durumuTel.de 5 tane program var sağol tavsiye icin canim. Gelişimini etkiliyor çünkü 2'li test için gittiğimde 13+2 idim radyoloji uzmanı bebek bayağı ileride deyip yapmak istememişti. Yani demekki gelişimide etkiliyor
Tabi canım korktuğumuz başımıza gelir Allah korusun tadınıda çıkarmak lazım inşallah sağlıklı sıhatli hayırlısıyla doğar hepimiizn bebişleri ..bizim isim hazır onda sorun yokta,birşey aldırmıyor
ben tek başıma çıkamıyorum tehlikem geçmedi daha arabada onda
ona mecburum biryere gitmek için
eğer doktor yürü tehliken yok dese atıcam kendimi mağazalara
benim eşim duygularını belli ediyor ama almaya gelince yok
bizim iki kaybımız var onun için düşünüyor belki ama allah korusun iyi düşünkü iyi olsun değilmi
Bencede bizim adamlarda sıkıntıBenimkisi de öyle canım hiç bişi almicakmış doğsun öyleymiş dedim hepsini birden nasıl alıcaz yavaş yavaş alalım.Sen bi kucağıma ver de o kısmını ben düşünim diyo.Bende heves ediyorum almak istiyorum bu herifler mi ruhsuz ben anlamadım ki.
aynen öyle artık kendi çapımızda yapıcaz kocişlerden habersiz :)etraf baskısı da çok o konu da hep korkutuyorlar 7 ay dolsun falan diye.ama cidden öyle hiç bir şeyin garantisi yok.gebelik 40 haftalık yolculuk.40 haftaya kadar "allahhımm korusun" bir olumsuzlukla karşılaşabiliriz.ve bunları düşünürsek sürekli hamilelikten keyif almak yerine kendimizi de bebeğide stres ederiz en mantıklısı allaha emanet diyip her günün keyfini çıkarmak :) bende cinsiyetini öğreneyim nasipse başlıcam alışverişe azar azar hem masraf birikmez
Aman büyümeyi takma ya. Bebis sağlıkla gelsin sen iyi ol doğumdan sonra verirsin.Kanamam yok canım ama hala kahverengi leke var soğuk gıdalar tüketmek banyo yapmak oturmak bile yasak yata yata büyücem bu gidişle
Ben dun aksam göbek deliğimin altında diğer yerlere gore elime biraz daha sert olan bir yere parmağımla hafif bastırdım,ardından 2 kere tepki geldi bana,itti gibibir de acı oldu orda Hem Cok heyecanlandim hem de korktum çektim parmağımı hemen Bunu durduk yere hissetmiyorum ama parmağımla biraz bastirinca oldu.
NOT : Tecrübeli bir anne degilim
7 aylik olunca dur bakalim hareket edecek halin olacak mi.ben 6 aylik olunca tamamlamayi dusuniyorum...benim esim cok anlayisli sukurler olsun .yine de esime eger oglum olursa tukur oglum babanin yuzune dicem diyordumaynı bizim yaşadıklarımız
dünde biz biraz atıştık,tırmaladım kendisini
dün e-bebeğe gittik çok güzel bir battaniye vardı aldırmadı 7 ay olmadan almazmış
didiştik biraz orda
oğluşum doğsun sen görürsün saçını başını yoldurucam dedim
evet canım öle oluyormuş. 5 aya girrmişim ben .. ne zaman girdim yavvvCanım bende tiroit hapı kullanıyorum. Hamileler için olan bi vitamin ve omega 3 kullaniyorum. Kalp atışını ultrason da banada dinletmediler ama görüyoruz ya o yeter. Kaç aylık sorusuna gelince 4 ay mi bitmiş oluyor??
Canim hurma,hamileyken yenilmemeliymis diye duydum burda.Dogumu bile baslatabilirmis.
Bir de bence işyeri hekiminin verdigi magnezyumu içme.senin mutlaka bir kadın dogum uzmanı dr'un vardır,o ne derse onu al,iç.Onlar bu isin uzmanı çünkü,senin icin ne Dogru ne degil o is yeri hekiminden daha iyi bilir.Magnezyum destegi daha Cok hamileliğin son döneminde alınıyor diye biliyorum.Ama dediğim gibi Uzman Dr'un ne derse o
selam arkadaşlar bu ilk hamileliğim bende göbekten çok göğüs büyüdü ortaya çıktı göğsüm yüzünden eski elbiselerim olmuyo ya bide hamile elbiseleri hangi markalarda var bi yardımcı olur musunuz?
valla biz de işten geliriz ... bitanecik kocam ben ne yapıyorsam o da bana yardım eder. hatta çoğu zaman ben ona yardım ederim :)
ben cumartesileri çalışıyorum mesela. eve gelirim evin her tarafını temizlemiş. camların önüne varana kadar silip süpürür..
maşallah kocacıma
canım bizler onun varlığını öğrendiğimizden beri anneyiz.
bunu unutma ve hep hatırla.
ben hep ara ara birşeyler alıyorum. dün eşime gösterdim kargo geldi. oooo sen bayağı moda girmişsin dedi
bir zahmet sende gir 5 ay kaldı burda dedim... yani onlar daha idrak edemiyorlar. onlarda havada kalıyor.
dün öpüyor sırnaşıyor dedim biraz da oğlunu sev öp
ben ne zaman hissetcem ya artık demeye başladı sonra
ohoo benim ne hain planlarım var görücek gününü hain baba7 aylik olunca dur bakalim hareket edecek halin olacak mi.ben 6 aylik olunca tamamlamayi dusuniyorum...benim esim cok anlayisli sukurler olsun .yine de esime eger oglum olursa tukur oglum babanin yuzune dicem diyordumsener senin filmi var oyle hatirliyorsan..ama esim sansliymis bebegimiz kiz
hayatta yapmaz öle birşey. aksine ben bırakırım mesela bikaç şey.. yatmadan önce mutfağa girer mutlaka toplar onları. akşam misafirimiz gelse arkalarından evi süpürmeden silmeden yatmayızTöbe bismillah töbe yok anam nerde gece kalkıp ıvır zıvır yiyor onları bile masanın üstüne istifliyor.Kendimi çok kötü hissettim bak şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?