2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

eşim işten gelir hemen mutfağa yemek yapar,ev işlerini haftasonu hallediyor
ama bir ev süpürüyor kendini paralıyor
uleynnn şakamı bunlar bırı beni çimdirsin biz birlikte işten geliriz ben direk mutfaya oda direk kanepeye tv karşısına hiç bir işe elini sürmez arada bir pazar khvaltılarını hazırlar hepsi bu

uleynnn şakamı bunlar bırı beni çimdirsin biz birlikte işten geliriz ben direk mutfaya oda direk kanepeye tv karşısına hiç bir işe elini sürmez arada bir pazar khvaltılarını hazırlar hepsi bu
valla biz de işten geliriz ... bitanecik kocam ben ne yapıyorsam o da bana yardım eder. hatta çoğu zaman ben ona yardım ederim :)

ben cumartesileri çalışıyorum mesela. eve gelirim evin her tarafını temizlemiş. camların önüne varana kadar silip süpürür..

maşallah kocacıma

kızlar yavv bir cevap verin hayrınıza
Canım bende tiroit hapı kullanıyorum. Hamileler için olan bi vitamin ve omega 3 kullaniyorum. Kalp atışını ultrason da banada dinletmediler ama görüyoruz ya o yeter. Kaç aylık sorusuna gelince 4 ay mi bitmiş oluyor??

hepsi doğru canım
ama ben 4 aydır yatıyorum mecbur yapmaya

Tel.de 5 tane program var sağol tavsiye icin canim. Gelişimini etkiliyor çünkü 2'li test için gittiğimde 13+2 idim radyoloji uzmanı bebek bayağı ileride deyip yapmak istememişti. Yani demekki gelişimide etkiliyor
Ne 5 tane program mi bende 2 tane var☺bende bir daha ki randevumda doktora sorcam bu durumu

Hanımlar 2 gun önce doktora gittim 15+1 ken :) erkek gibi bebiş ama kordon da yanıltıyor. Foto eklıyorum :) doktor kesın diyemem dedi orda bır olusum var gibi duruyor dedi, bısey alma bısey deme dedi. Ama yaaaa :/
İnşallah sağlıklı olurlar da baska bısey istemiyorum. Ama işte benı anladınız :) bılsem bı

Eklentiler

• image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 120
Tabi canım korktuğumuz başımıza gelir Allah korusun tadınıda çıkarmak lazım inşallah sağlıklı sıhatli hayırlısıyla doğar hepimiizn bebişleri ..

Bencede bizim adamlarda sıkıntı

aynen öyle artık kendi çapımızda yapıcaz kocişlerden habersiz :)

Cok tatli ya dur bende deneyim. Merak ediyorum nasıl bişey simulator fln olsa orda deneyip gerçek olunca anlasak aslında

Hiç cevap veren olmamış Nerdesin iz tecrübeli anneler

7 aylik olunca dur bakalim hareket edecek halin olacak mi.ben 6 aylik olunca tamamlamayi dusuniyorum...benim esim cok anlayisli sukurler olsun .yine de esime eger oglum olursa tukur oglum babanin yuzune dicem diyordum sener senin filmi var oyle hatirliyorsan..ama esim sansliymis bebegimiz kiz

Benimkide yalniz yasamaya alışkın olduğunda her is gelir elinden sağolsun ev isinde bana yardımda eder, yemekte yapar ve acayip derli topludur. Bebegimizede bakacagindan eminim. Allahim o günleri gösterir inşallah.

evet canım öle oluyormuş. 5 aya girrmişim ben .. ne zaman girdim yavvv

hurma çok sağlıklı ve vücudun birçok ihtiyacını karşılıyor. fazla yenmesi sakıncalı. günde 3 tane yenmesinde bir sakınca yok. zaten önce kendi doktorumu aradım onun verdiği de magnezyum+kalsiyum. ama dediğin gibi işyeri hekiminin verdiği magnezyumu almayacağım. haftaya kontrole kadar kendi doktorumun verdiği illaçla geçmezse tekrar sorarım değiştirir muhtemelen ilacı. sağol uyarın için :)

Benim de aynı şekilde kıyafetlerim olmuyor artık. LC waikiki ve Gebe'den kıyafet aldım ama sanırım deFacto'da da varmış. LCW'dekiler uygun fiyatlı günlük şeyler... Gebe'dekiler daha şık ama pahalı...

Töbe bismillah töbe yok anam nerde gece kalkıp ıvır zıvır yiyor onları bile masanın üstüne istifliyor.Kendimi çok kötü hissettim bak şimdi.

yok canım ya yapmıyor gel konuş diyorum utanırım diyor benim sesimi tanıyormuş bak sende konuş bu babamdır heralde der oda diyorum yokk zoraki elini karnıma koyarsa belkiiii ama tekmeler başlasın bakim diyecek elletmiyecem hıııııııh

ohoo benim ne hain planlarım var görücek gününü hain baba

Töbe bismillah töbe yok anam nerde gece kalkıp ıvır zıvır yiyor onları bile masanın üstüne istifliyor.Kendimi çok kötü hissettim bak şimdi.
hayatta yapmaz öle birşey. aksine ben bırakırım mesela bikaç şey.. yatmadan önce mutfağa girer mutlaka toplar onları. akşam misafirimiz gelse arkalarından evi süpürmeden silmeden yatmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…