- 3 Eylül 2013
- 135
- 115
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.101
Ne biliyimm pipiyi gordunuzmu diyede soramadim utandimm iste bakin pipi demedi ki
hayatta yapmaz öle birşey. aksine ben bırakırım mesela bikaç şey.. yatmadan önce mutfağa girer mutlaka toplar onları. akşam misafirimiz gelse arkalarından evi süpürmeden silmeden yatmayız
ahaaa aynı benim kii soyunduğu çamaşırı bile kirlilere ben atıyorum.sanırım kötü alıştırdıkTöbe bismillah töbe yok anam nerde gece kalkıp ıvır zıvır yiyor onları bile masanın üstüne istifliyor.Kendimi çok kötü hissettim bak şimdi.
benimki de akşamları elini karnımdan çekmez ,çocuuuuaa eziyet ediyoz diyomyok canım ya yapmıyor gel konuş diyorum utanırım diyor benim sesimi tanıyormuş bak sende konuş bu babamdır heralde der oda diyorum yokk zoraki elini karnıma koyarsa belkiiii ama tekmeler başlasın bakim diyecek elletmiyecem hıııııııh
bence belli olur canım ama eğer tabi gösterirse söyler sırtını dönerse göremezki inş. gösterir seninkikızlar cinsiyetini 15+.. da öğrenen var mı ? kız da olsa. biz yarın gidecez acaba görebilir mi ki tam 15+1 olacaz
ahaaa aynı benim kii soyunduğu çamaşırı bile kirlilere ben atıyorum.sanırım kötü alıştırdık
bende tecrübeli değilim ama biraz erken hissetmek için 19 20. haftalarda hissedilirmiş.şuan hissetiklerin bağırsak hareketleri ve gaz mış.hatta kimisi seyirme oluyor der.o seyirmelerde genişleyen iç karın yüzünden atar damarların kan akışıymışBen dun aksam göbek deliğimin altında diğer yerlere gore elime biraz daha sert olan bir yere parmağımla hafif bastırdım,ardından 2 kere tepki geldi bana,itti gibibir de acı oldu orda Hem Cok heyecanlandim hem de korktum çektim parmağımı hemen Bunu durduk yere hissetmiyorum ama parmağımla biraz bastirinca oldu.
NOT : Tecrübeli bir anne degilim
Uuuuu ilk aydan hamile mi kaldın :)aynen canım kirli çamaşırları dökmedim ortalığa işin o kısmını es geçtim kız biz daha 5 aylık evliyiz bu herif ne ara alıştı
benimki de akşamları elini karnımdan çekmez ,çocuuuuaa eziyet ediyoz diyom
Uuuuu ilk aydan hamile mi kaldın :)
bende 9 aylık evliyimmmaynen canım kirli çamaşırları dökmedim ortalığa işin o kısmını es geçtim kız biz daha 5 aylık evliyiz bu herif ne ara alıştı
salı günü gittiğimizde 4 boyutlu baktı doktor oğluşum yan yatıyordu nasıl bakıyorsa poposunu filan döndürdü,herşey meydandaydıbence belli olur canım ama eğer tabi gösterirse söyler sırtını dönerse göremezki inş. gösterir seninki
bende 9 aylık evliyimmmama benim ki de çok nazlı.zar zor yemek yapıyorum salata yok diye vır vırlandı.Arada temizlik yaparken ona da iş yaptırıyorum wc ve balkonlar ona ait.ama benim bişe yapacak halim yoksa o da evin içine daha da ş.çmak için özel çaba sarf ediyor
evet olabilir 4 boyutlu olunca daha farklı canlı gibi yaasalı günü gittiğimizde 4 boyutlu baktı doktor oğluşum yan yatıyordu nasıl bakıyorsa poposunu filan döndürdü,herşey meydandaydı
4d baksa göstermezm acaba
biz gerçi12 haftalıkken öğrenmiştikte aklında olsun dedim
Cok tatli ya dur bende deneyim. Merak ediyorum nasıl bişey simulator fln olsa orda deneyip gerçek olunca anlasak aslında
Hiç cevap veren olmamış Nerdesin iz tecrübeli anneler
yok canım ya yapmıyor gel konuş diyorum utanırım diyor benim sesimi tanıyormuş bak sende konuş bu babamdır heralde der oda diyorum yokk zoraki elini karnıma koyarsa belkiiii ama tekmeler başlasın bakim diyecek elletmiyecem hıııııııh
ilk günden alıştırıcaktın işteaynen canım kirli çamaşırları dökmedim ortalığa işin o kısmını es geçtim kız biz daha 5 aylık evliyiz bu herif ne ara alıştı
Dimi ya günler geçmiyor diyordum ama hakikatten 5 giriyoruz maşallah hepimizeevet canım öle oluyormuş. 5 aya girrmişim ben .. ne zaman girdim yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?