2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ne biliyimm pipiyi gordunuzmu diyede soramadim utandimm iste bakin pipi demedi ki

Canım üzülme aslına bakarsan burda çoğu kişinin cinsiyeti net değil. %90 ihtimal. Çünkü ultrason bir resim çekme değil. gönderilen elektromanyetik dalgalarla tahmini görüntü oluşturan bir sistem. Dolayısıyla yanılma payı her zaman var ama genelde doktorların tahmini tutuyor. Senin doktorun biraz daha tedbirli sadece. Aslına bakarsan detaylı ultrason öncesinde netleşmesi çok zor ama dediğim gibi tahminler genelde tutuyor doktorlar artık işin uzmanı sonuçta

kızlar cinsiyetini 15+.. da öğrenen var mı ? kız da olsa. biz yarın gidecez acaba görebilir mi ki tam 15+1 olacaz

Töbe bismillah töbe yok anam nerde gece kalkıp ıvır zıvır yiyor onları bile masanın üstüne istifliyor.Kendimi çok kötü hissettim bak şimdi.
ahaaa aynı benim kii soyunduğu çamaşırı bile kirlilere ben atıyorum.sanırım kötü alıştırdık

benimki de akşamları elini karnımdan çekmez ,çocuuuuaa eziyet ediyoz diyom

ahaaa aynı benim kii soyunduğu çamaşırı bile kirlilere ben atıyorum.sanırım kötü alıştırdık

aynen canım kirli çamaşırları dökmedim ortalığa işin o kısmını es geçtim kız biz daha 5 aylık evliyiz bu herif ne ara alıştı

bende tecrübeli değilim ama biraz erken hissetmek için 19 20. haftalarda hissedilirmiş.şuan hissetiklerin bağırsak hareketleri ve gaz mış.hatta kimisi seyirme oluyor der.o seyirmelerde genişleyen iç karın yüzünden atar damarların kan akışıymış

aynen canım kirli çamaşırları dökmedim ortalığa işin o kısmını es geçtim kız biz daha 5 aylık evliyiz bu herif ne ara alıştı
bende 9 aylık evliyimmm ama benim ki de çok nazlı.zar zor yemek yapıyorum salata yok diye vır vırlandı.Arada temizlik yaparken ona da iş yaptırıyorum wc ve balkonlar ona ait.ama benim bişe yapacak halim yoksa o da evin içine daha da ş.çmak için özel çaba sarf ediyor

bence belli olur canım ama eğer tabi gösterirse söyler sırtını dönerse göremezki inş. gösterir seninki
salı günü gittiğimizde 4 boyutlu baktı doktor oğluşum yan yatıyordu nasıl bakıyorsa poposunu filan döndürdü,herşey meydandaydı
4d baksa göstermezm acaba
biz gerçi12 haftalıkken öğrenmiştikte aklında olsun dedim

Ben ilk zamanlar mide bulantısından eve giremiyorum, soğan doğrayamıyorum, koku hassasiyetim felaketti ev leş gibi sürekli yatar pozisyondayım bide paniğim bişi olucak korkusundan diyorum ki bari evi süpür ben süpüremiyorum boş ver zaten kim geliyo diyo bana bu sefer ben dayanamıyorum o şekilde olmaya mecbur yapıyorum.

evet olabilir 4 boyutlu olunca daha farklı canlı gibi yaainş. hepimiz en yakın zamanda öğreniriz

Cok tatli ya dur bende deneyim. Merak ediyorum nasıl bişey simulator fln olsa orda deneyip gerçek olunca anlasak aslında

Hiç cevap veren olmamış Nerdesin iz tecrübeli anneler

kizlar ben ilkinde 5. ayimda hissettim hissettigimde belli belirsiz hareketlerdi, tam tekme hareketlerini 5, aydan sonra net hissedersiniz hatta ilerki aylarda bebginiz karninizdan cikacak gibi gerilir icerde, karniniza bakarak bile gorebilirsiniz bu hareketleri

ilk bebgin demi canim senin benim esimde ilkinde cok korkuyordu karnim buyudugunde iliskiye girerken bile korkuyordu,
asla tam anlamiyla karnima dokunarak hareketlerini hissetmekten cekinirdi icim bi tuhaf oluyor derdi bana, ama simdi gobegimi oper bebegimle konusur bide surekli karnima dokunarak napiyon len diyor dedim erkek oldugunu nerden biliyorsun agzimdan oyle cikti diyor

senin esinde korkuyordur belki benim esim gibi, onlar bebekler dogana kadar baba oldugunu idrak edemiyorlar

selam herkese kizlar

ilk günden alıştırıcaktın işte
yapamıyorum,kaldıramıyorum vs diyceksin
masa hazırlarken tabakları koymasını sağla mesela
ayranı yap de ne bileyim karpuzu kes de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…