- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.121
hahahahahaaaaBen ilk zamanlar mide bulantısından eve giremiyorum, soğan doğrayamıyorum, koku hassasiyetim felaketti ev leş gibi sürekli yatar pozisyondayım bide paniğim bişi olucak korkusundan diyorum ki bari evi süpür ben süpüremiyorum boş ver zaten kim geliyo diyo bana bu sefer ben dayanamıyorum o şekilde olmaya mecbur yapıyorum.
valla adamın içinde olmadıktan sonra ne kadar naz işve cilve yapsanda nafile. severek içindn gelerek yapacak. öyle koca alanlar şanslıyızilk günden alıştırıcaktın işte
yapamıyorum,kaldıramıyorum vs diyceksin
masa hazırlarken tabakları koymasını sağla mesela
ayranı yap de ne bileyim karpuzu kes de
inşallah gösterir canım şimdi bize yarın akşam saat 4 olmaz bir türlüü :)bence belli olur canım ama eğer tabi gösterirse söyler sırtını dönerse göremezki inş. gösterir seninki
haklısın canımvalla adamın içinde olmadıktan sonra ne kadar naz işve cilve yapsanda nafile. severek içindn gelerek yapacak. öyle koca alanlar şanslıyız
kizlar ben ilkinde 5. ayimda hissettim hissettigimde belli belirsiz hareketlerdi, tam tekme hareketlerini 5, aydan sonra net hissedersiniz hatta ilerki aylarda bebginiz karninizdan cikacak gibi gerilir icerde, karniniza bakarak bile gorebilirsiniz bu hareketleri
ilk bebgin demi canim senin benim esimde ilkinde cok korkuyordu karnim buyudugunde iliskiye girerken bile korkuyordu,
asla tam anlamiyla karnima dokunarak hareketlerini hissetmekten cekinirdi icim bi tuhaf oluyor derdi bana, ama simdi gobegimi oper bebegimle konusur bide surekli karnima dokunarak napiyon len diyor dedim erkek oldugunu nerden biliyorsun agzimdan oyle cikti diyor
senin esinde korkuyordur belki benim esim gibi, onlar bebekler dogana kadar baba oldugunu idrak edemiyorlar
selam herkese kizlar
aynen canım kirli çamaşırları dökmedim ortalığa işin o kısmını es geçtim kız biz daha 5 aylık evliyiz bu herif ne ara alıştı
kocalar yarışıyor mu kocalar çekiştiriliyor mu başlığı siz seçin
bencede kocalar çekiştiriliyorhehehhe valla zaten esim arkasini toplasa bana is kalmicak. heryerde coraplari cikiyor kiyafeti cikarip cikardigi yerde birakiyor bide ben temizlige kalkisinsa bosver yapma diyor
kocalar cekistiriliyor daha uygun gibi
Hey maasallah :) Saglikla al kucağına :*1,5 ay sonra hamile kaldım canım.
kocalar yarışıyor mu kocalar çekiştiriliyor mu başlığı siz seçin
Sanıyorum erkekler birbirinden çok da farklı değil, biz başka şeyler istiyoruz onlar bambaşka bir yerdeler. Biz ilk andan itibaren anneyiz ama onlar daha baba olmadılar. Gerçi benim bir kızım var. Babalığı artık biliyor ama yinede içerdeki dışardaki gibi değil onun gözünde. Sanki bir hayali seviyormuş gibi hissediyor, zoraki hareketler yani... Bu da bizi bu halimizle üzüyor tabi, bizimle aynı duyguları hissetsin istiyoruz, ne bileyim... ama olmuyor demekkiCanım öyle ama benide anlaması lazım çok istedik 2 yıl uğraştık sonra doğal yolla oldu çok şükür ben istiyorum sevsin sevdiğini belli etsin bir sorsun yok korkuysa ben daha çok korkuyorum rüyalarıma giriyor vs. hepimiz yaşıyoruz yani kısaca o beni ben onu anlamıyorum.
Canım öyle ama benide anlaması lazım çok istedik 2 yıl uğraştık sonra doğal yolla oldu çok şükür ben istiyorum sevsin sevdiğini belli etsin bir sorsun yok korkuysa ben daha çok korkuyorum rüyalarıma giriyor vs. hepimiz yaşıyoruz yani kısaca o beni ben onu anlamıyorum.
aynen canım benimkide kızımıza çok düşkün ama karnımdakiyle pek alakadar deil aslında şu var bağlanmak istemiyo şimdiden allah korusun bişey olursa diye kendini herşeye hazırlıyor banada hep diyor zaten dur bakalım acele etme hele bi yüzünü görelim hayırlısıyla kucağımıza alalım ondan sonra eminimki ikinciyide çok sevecekSanıyorum erkekler birbirinden çok da farklı değil, biz başka şeyler istiyoruz onlar bambaşka bir yerdeler. Biz ilk andan itibaren anneyiz ama onlar daha baba olmadılar. Gerçi benim bir kızım var. Babalığı artık biliyor ama yinede içerdeki dışardaki gibi değil onun gözünde. Sanki bir hayali seviyormuş gibi hissediyor, zoraki hareketler yani... Bu da bizi bu halimizle üzüyor tabi, bizimle aynı duyguları hissetsin istiyoruz, ne bileyim... ama olmuyor demekki
Canim benim,üzülme ve kızma adamına :) Yalniz degilsiniyi de hiç bir şeyin garantisi yok bu korkuyla yaşanırmı ? ben odasını alalım demedim ki zaten isim bulalım ufak tefek alalım dedim son ayda nasıl alıncak her şey ya illaki alınır hadi de heves ediyorum ilk bebiş oda sürekli ilgilensin istiyorum duygularını belli edemiyor beyefendi
Ben öğrendim,15+3 de, hemde hemen gösterdi kız olduğunukızlar cinsiyetini 15+.. da öğrenen var mı ? kız da olsa. biz yarın gidecez acaba görebilir mi ki tam 15+1 olacaz
hadi inşallah bizde öğreniriz.birazda usg cihazına da bağlı sanırım netlik öenmliBen öğrendim,15+3 de, hemde hemen gösterdi kız olduğunu
Benim de aynı şekilde kıyafetlerim olmuyor artık. LC waikiki ve Gebe'den kıyafet aldım ama sanırım deFacto'da da varmış. LCW'dekiler uygun fiyatlı günlük şeyler... Gebe'dekiler daha şık ama pahalı...
bence kızz :) ben bi çıkıntı göremedim :)Kizlar ya 16 hafta oldum halaa cinsiyet hakkında net bişey ogrenemedim. 1 ay önce doktorum kıza benzetti şimdi başka doktora gittim oda erkeğe benzetti ama ikiside net konuşmadi . Off çok merak ediyorum sizde tahminlerinizi söyleyin
ahaaa aynı benim kii soyunduğu çamaşırı bile kirlilere ben atıyorum.sanırım kötü alıştırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?