2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hahahahahaaaa bizimkinin laflarıııı bende ayy hiç halim yok evi süpürcek rezillik içindeyiz diyorum boşverrr kimse gelmiyo zaten salla diyor.mobil ya kokus beni çok rahatsız ediyor yeni ev diye bugün artık temizlikçi aldık eve hemde iki tane artık alından kalkamıyorum.hıı ağırlaştım diye değil ama enerjim yok ve hala midem kötü kokulara dayanamıyorum .Allah yardımcımız olsun

ilk günden alıştırıcaktın işte
yapamıyorum,kaldıramıyorum vs diyceksin
masa hazırlarken tabakları koymasını sağla mesela
ayranı yap de ne bileyim karpuzu kes de
valla adamın içinde olmadıktan sonra ne kadar naz işve cilve yapsanda nafile. severek içindn gelerek yapacak. öyle koca alanlar şanslıyız

Canım öyle ama benide anlaması lazım çok istedik 2 yıl uğraştık sonra doğal yolla oldu çok şükür ben istiyorum sevsin sevdiğini belli etsin bir sorsun yok korkuysa ben daha çok korkuyorum rüyalarıma giriyor vs. hepimiz yaşıyoruz yani kısaca o beni ben onu anlamıyorum.

aynen canım kirli çamaşırları dökmedim ortalığa işin o kısmını es geçtim kız biz daha 5 aylık evliyiz bu herif ne ara alıştı

hehehhe valla zaten esim arkasini toplasa bana is kalmicak. heryerde coraplari cikiyor kiyafeti cikarip cikardigi yerde birakiyor bide ben temizlige kalkisinsa bosver yapma diyor

kocalar yarışıyor mu kocalar çekiştiriliyor mu başlığı siz seçin

kocalar cekistiriliyor daha uygun gibi

kocalar yarışıyor mu kocalar çekiştiriliyor mu başlığı siz seçin

çekiştiriliyorrrrrr ay canı kocam benim 12 yılın sonunda kavuştum ona allahın izniyle gözümün içine bakıyor saolsun valla bende onun gözünün içine bakıyorum aşk değil ama ya sevgi çok derin tabi bebiş olana kadar sonra pabucun dama diyorum ona olsunnnn diyo

Sanıyorum erkekler birbirinden çok da farklı değil, biz başka şeyler istiyoruz onlar bambaşka bir yerdeler. Biz ilk andan itibaren anneyiz ama onlar daha baba olmadılar. Gerçi benim bir kızım var. Babalığı artık biliyor ama yinede içerdeki dışardaki gibi değil onun gözünde. Sanki bir hayali seviyormuş gibi hissediyor, zoraki hareketler yani... Bu da bizi bu halimizle üzüyor tabi, bizimle aynı duyguları hissetsin istiyoruz, ne bileyim... ama olmuyor demekki

Kızlar bazılarında ne hamarat kocaman var yav. Benimki ayağından çıkan çorabı poposundan çıkan donu çıkarttığı yerde bırakır. Zaten işi uzak çalışma saati uzun bende yarım gün çalışınca ona hiç bir iş kalmıyor. Kalsada becerip yapamazdı herhalde

seni cok iyi anliyorum bende esim gobegime dokunmayinca aglardim sen beni ve cocugu istemiyorsun diye, ama hergun denerdi gobegime dokunmayi gozunu kapatir yuzunu burustururdu gercekten cabalayip ama yapamadigini anliyinca bende cok takmadim .gercekten korkuyorlar sende uzulme ikincisinde daha cok istekli oldu benimki belki seninkide oyle olur.
oglum dogdugunda kucagima verdiler esim hemen optu oglumu ve aglamisti esim, baba oldugunu dogum aninda anladi.

aynen canım benimkide kızımıza çok düşkün ama karnımdakiyle pek alakadar deil aslında şu var bağlanmak istemiyo şimdiden allah korusun bişey olursa diye kendini herşeye hazırlıyor banada hep diyor zaten dur bakalım acele etme hele bi yüzünü görelim hayırlısıyla kucağımıza alalım ondan sonra eminimki ikinciyide çok sevecek allah acılarını göstermesin..

Canim benim,üzülme ve kızma adamına :) Yalniz degilsin bazılarımız diğerlerimize gore biraz daha temkinli olabiliyor.Biz eşimle aynıyiz bu konuda neredeyse,ikimiz de Cok hevesliyiz,ama daha hic bir sey almadık.Ben biraz burdan biraz bloglardan bakıyorum ne neyde daha iyi diye.İsmini daha evlenmeden koymuştuk,unisex bir isim bakalım değişmezse bir ismimiz hazır simdilik Olur hersey olur,Azcik daha büyüsün o tutcak kolundan alışverişe götürecek seni

Kizlar ya 16 hafta oldum halaa cinsiyet hakkında net bişey ogrenemedim. 1 ay önce doktorum kıza benzetti şimdi başka doktora gittim oda erkeğe benzetti ama ikiside net konuşmadi . Off çok merak ediyorum sizde tahminlerinizi söyleyin

Eklentiler

• 20150528_140027.webp
    14 KB · Görüntüleme: 90
Benim de aynı şekilde kıyafetlerim olmuyor artık. LC waikiki ve Gebe'den kıyafet aldım ama sanırım deFacto'da da varmış. LCW'dekiler uygun fiyatlı günlük şeyler... Gebe'dekiler daha şık ama pahalı...

Ben kızıma hamileyken bi pantalon almıştım.Yandan beli ayalıydı. Hani çocukların pantalonları lastik ve düğme ile genişliğe göre ayarlanır ya o şekilde. Ama şimdi o gün LCW'de bakmıştım geniş lastikli pantalonlar vardı. E ben şimdiki karnıma göre alsam 1 ay sonra olmaz. Büyük alsam bi garip durur değil mi? Siz öyle ayarlı pantalon alabildiniz mi?

bence kızz :) ben bi çıkıntı göremedim :)

ahaaa aynı benim kii soyunduğu çamaşırı bile kirlilere ben atıyorum.sanırım kötü alıştırdık

Benimkide aynısından ama vallahi ben alıştırmadım annesi alıştırmış. Sağolsun 3 çocuğuda aynı model çünkü.
Ben biraz eğitmeye çalışıyorum işte idare ediyoruz.
Ama gerçekten çok iyi bir baba.
Bu gelen bızdık ikinci bebeğim kızım için oluyor. Bakalım oğluşumla nasıl olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…