- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.141
ben aldım canım çokta abest dutmadı hafif bol ama belli olmuyorBen kızıma hamileyken bi pantalon almıştım.Yandan beli ayalıydı. Hani çocukların pantalonları lastik ve düğme ile genişliğe göre ayarlanır ya o şekilde. Ama şimdi o gün LCW'de bakmıştım geniş lastikli pantalonlar vardı. E ben şimdiki karnıma göre alsam 1 ay sonra olmaz. Büyük alsam bi garip durur değil mi? Siz öyle ayarlı pantalon alabildiniz mi?
Tabiki de yok.Sadece dogana kadar degil doğduktan sonra da Rabbim meleklerimizi korusun.Ama eskiler bile 7.ayi bekleyin der ya hani.Biz Cok sabirsiziz :)) Bence hic papaz olma,sen de mesela anakucagiymis,bebek arabasiymis,giyim-kusammis öncelik listesi oluştur bu arada,bir taraftan da gözüne kestirdigin markaları not et,hazır olsun.Para da biriktir.Kendinizi hazır hissettiğinizde her sey biraz daha kolay oluriyi de hiç bir şeyin garantisi yok bu korkuyla yaşanırmı ? ben odasını alalım demedim ki zaten isim bulalım ufak tefek alalım dedim son ayda nasıl alıncak her şey ya illaki alınır hadi de heves ediyorum ilk bebiş oda sürekli ilgilensin istiyorum duygularını belli edemiyor beyefendi
bencede kızKizlar ya 16 hafta oldum halaa cinsiyet hakkında net bişey ogrenemedim. 1 ay önce doktorum kıza benzetti şimdi başka doktora gittim oda erkeğe benzetti ama ikiside net konuşmadi . Off çok merak ediyorum sizde tahminlerinizi söyleyin
benim totoya da oluyorda hafiften vajinadaki korkutuyor yahu başlarım böyle işe ulen
normal yani benim de totoma da geliyor ama alttaki daha çok tırstırıyor...benim ağrı eşiğim düşük ondan hissediyorumdur belki..sen yarın sorunca bana da dönersin dimi maysu
Hey maasallah :) Saglikla al kucağına :*
maşallah canım önemli olan da o bence :) bizim ki şuanda çok ilgili gobişime karşı :) konuşuyor öpüyor okşuyor . eminim doğunca kafayı sıyıracak :)Benimkide aynısından ama vallahi ben alıştırmadım annesi alıştırmış. Sağolsun 3 çocuğuda aynı model çünkü.
Ben biraz eğitmeye çalışıyorum işte idare ediyoruz.
Ama gerçekten çok iyi bir baba.
Bu gelen bızdık ikinci bebeğim kızım için oluyor. Bakalım oğluşumla nasıl olcak...
bence kızz :) ben bi çıkıntı göremedim :)
maşalahhhhhh uzun olacak bebişinnnbu deli doktor niye erkek diyor yahukimse net konuşmuyor bana benim de canım var bende anneyim bende ögrenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada 16,5 cm olmuşuz maşallah tosunumaa
Tabiki de yok.Sadece dogana kadar degil doğduktan sonra da Rabbim meleklerimizi korusun.Ama eskiler bile 7.ayi bekleyin der ya hani.Biz Cok sabirsiziz :)) Bence hic papaz olma,sen de mesela anakucagiymis,bebek arabasiymis,giyim-kusammis öncelik listesi oluştur bu arada,bir taraftan da gözüne kestirdigin markaları not et,hazır olsun.Para da biriktir.Kendinizi hazır hissettiğinizde her sey biraz daha kolay olur
Yalnız değilmişim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. :)Sanıyorum erkekler birbirinden çok da farklı değil, biz başka şeyler istiyoruz onlar bambaşka bir yerdeler. Biz ilk andan itibaren anneyiz ama onlar daha baba olmadılar. Gerçi benim bir kızım var. Babalığı artık biliyor ama yinede içerdeki dışardaki gibi değil onun gözünde. Sanki bir hayali seviyormuş gibi hissediyor, zoraki hareketler yani... Bu da bizi bu halimizle üzüyor tabi, bizimle aynı duyguları hissetsin istiyoruz, ne bileyim... ama olmuyor demekki
Ya öyle ama baksana ilki zor oldu ( sağlıklı sıhatli doğar inşallah ) ikincisinin garantisi yok ki neden duygularımızı zamanında yaşamayalım ki her yaşın ayrı güzelliği var derler ya bu dönemlerde ayrı güzel yaşayabilirsen tabiseni cok iyi anliyorum bende esim gobegime dokunmayinca aglardim sen beni ve cocugu istemiyorsun diye, ama hergun denerdi gobegime dokunmayi gozunu kapatir yuzunu burustururdugercekten cabalayip ama yapamadigini anliyinca bende cok takmadim .gercekten korkuyorlar sende uzulme ikincisinde daha cok istekli oldu benimki belki seninkide oyle olur.
oglum dogdugunda kucagima verdiler esim hemen optu oglumu ve aglamisti esim, baba oldugunu dogum aninda anladi.
Artık ben doğumdayken gider alır bir şeyler bizim ki o zaman idrak ederCanim benim,üzülme ve kızma adamına :) Yalniz degilsinbazılarımız diğerlerimize gore biraz daha temkinli olabiliyor.Biz eşimle aynıyiz bu konuda neredeyse,ikimiz de Cok hevesliyiz,ama daha hic bir sey almadık.Ben biraz burdan biraz bloglardan bakıyorum ne neyde daha iyi diye.İsmini daha evlenmeden koymuştuk,unisex bir isim bakalım değişmezse bir ismimiz hazır simdilik Olur hersey olur,Azcik daha büyüsün o tutcak kolundan alışverişe götürecek seni
Yok canım zaten büyük şeyler değil almak istediklerim onlar son 2 ayda inşallah ama kıyafet vs. hiç bir şeye yanaşmıyor :) geçen gün tek gezdim tırnak makası seti aldımTabiki de yok.Sadece dogana kadar degil doğduktan sonra da Rabbim meleklerimizi korusun.Ama eskiler bile 7.ayi bekleyin der ya hani.Biz Cok sabirsiziz :)) Bence hic papaz olma,sen de mesela anakucagiymis,bebek arabasiymis,giyim-kusammis öncelik listesi oluştur bu arada,bir taraftan da gözüne kestirdigin markaları not et,hazır olsun.Para da biriktir.Kendinizi hazır hissettiğinizde her sey biraz daha kolay olur
bencede kız
inşallah bende de sorun çıkmaz bkalım bir haftamız var kontoleArkadaslar benim de agrilarim var. Hem kasik hem asagiya vuruyo. Dr bu aylarda normal ama yine de bakalim dedi 2 gun once. Bakti ultrasonla, agri yapacak bir durumun yok,normal hersey dedi.
maşalahhhhhh uzun olacak bebişinnn
ben keseden yola çıktım canım kese yuvarlak gibinasıl anlıyorsunuz ben bacaklarını bile göremiyorum :)
bide kalp atışlarından anlıyorlar ya o ılk aylar mı acaba benim ki 147 atıyoduben keseden yola çıktım canım kese yuvarlak gibipatlıcan gibi uzun olunca erkek oluyormuş
seni cok iyi anliyorum bende esim gobegime dokunmayinca aglardim sen beni ve cocugu istemiyorsun diye, ama hergun denerdi gobegime dokunmayi gozunu kapatir yuzunu burustururdugercekten cabalayip ama yapamadigini anliyinca bende cok takmadim .gercekten korkuyorlar sende uzulme ikincisinde daha cok istekli oldu benimki belki seninkide oyle olur.
oglum dogdugunda kucagima verdiler esim hemen optu oglumu ve aglamisti esim, baba oldugunu dogum aninda anladi.
valla şaka değilşakacı seniii şakacı
evet 140 ve üstüyse kız 140 altında ise erkek oluyormuşbide kalp atışlarından anlıyorlar ya o ılk aylar mı acaba benim ki 147 atıyodu
evet 140 ve üstüyse kız 140 altında ise erkek oluyormuş
:) Dusunememistir belki de.Belki de kiskaniordur seni :) evlenmemisti dimi gorumcenler,yasları da geckin.ya nasıl açım belden aşağım tutmuyor şekerim düşmüş kaynanam açtı kapıyı dedim ki eve gidip bişeyler yemeliyim belden aşağım titriyor ne yemeğin var dedi görümcem dedim bişey yok peynir ekmek yerim en acelesinden biraz kendime geleyim dedim GEL demedi ya la bana çıktım yukarı kokoreç söyledi eşim bana o çalıştığı için tek olduğuma biliyorlar akşam 12 ye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?