2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben aldım canım çokta abest dutmadı hafif bol ama belli olmuyor

Tabiki de yok.Sadece dogana kadar degil doğduktan sonra da Rabbim meleklerimizi korusun.Ama eskiler bile 7.ayi bekleyin der ya hani.Biz Cok sabirsiziz :)) Bence hic papaz olma,sen de mesela anakucagiymis,bebek arabasiymis,giyim-kusammis öncelik listesi oluştur bu arada,bir taraftan da gözüne kestirdigin markaları not et,hazır olsun.Para da biriktir.Kendinizi hazır hissettiğinizde her sey biraz daha kolay olur

bencede kız

Arkadaslar benim de agrilarim var. Hem kasik hem asagiya vuruyo. Dr bu aylarda normal ama yine de bakalim dedi 2 gun once. Bakti ultrasonla, agri yapacak bir durumun yok,normal hersey dedi.

maşallah canım önemli olan da o bence :) bizim ki şuanda çok ilgili gobişime karşı :) konuşuyor öpüyor okşuyor . eminim doğunca kafayı sıyıracak :)

Arkadasim inan ben de cinsiyeti cok merak ediyorum. Biseyler almak icin heves ediyorum. Ama ben de 6-7 aydan once bisey almayi dusunmuyorum. Aslinda kendimi zor tutarim herhalde cinsiyeti ogrenince ama Allah gostermesin bisey olursa cok buyuk yikim olur benim icin. O esyalari gormek falan.

Allah korusun hepimizin bebeklerini.

Yalnız değilmişim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. :)

Ya öyle ama baksana ilki zor oldu ( sağlıklı sıhatli doğar inşallah ) ikincisinin garantisi yok ki neden duygularımızı zamanında yaşamayalım ki her yaşın ayrı güzelliği var derler ya bu dönemlerde ayrı güzel yaşayabilirsen tabi

Artık ben doğumdayken gider alır bir şeyler bizim ki o zaman idrak eder
Yok canım zaten büyük şeyler değil almak istediklerim onlar son 2 ayda inşallah ama kıyafet vs. hiç bir şeye yanaşmıyor :) geçen gün tek gezdim tırnak makası seti aldım

Aynı şeyler bende de oldu. İlk çocuğumda tam 5 yıl tedaviden sonra olmuştu.Sevindi elbette. İlk pozitif haberinde sarılıp ağladık ama ilerleyen aylarda benim kadar heyecanlı görmedim onu. Amaaa doğumda çekilen bir CD. var kiii Ameliyathanenin kapısında bi bekleyişi var beti benzi atmış kireç gibi bir surat. Sonra hemşire o şeffaf tekerlekli bebek yatağı içinde ameliyathaneden çıkıyorr ve bizimkii o koca adam o 1,90 boyu bi anda kızımın boyuna 51 cm'e iniyordu resmen.. O bakışlar o kucağına alıp ağlayışı...O anda baba olduğunu anlıyor.

Bu bebeğimizde de aynı şeyler oluyor şimdi..Yine doğumda Baba olacak benim eşim besbelli.

:) Dusunememistir belki de.Belki de kiskaniordur seni :) evlenmemisti dimi gorumcenler,yasları da geckin.

Ben hamile kaldığimdan beri tek dünyam bebeğim ve doymayan karnım oldu.Yemek meselesi benim icin hic bu kadar merkezde bu kadar hayatı olmamıştı.Gecen haftalarda okuldan geliyorum Cok yakın bir komşum var ev hanımı,Cok da severim kendisini,siteden konu komşu toplamayı yedirip icirmeyi Cok sever,o bana gelir ben ona giderim hep,neyse arabayı parkettim gözün icine sokarcasina bahçede dolaştım eve girmeden ay bi buyur gel demedi,benim de aklım ne yediklerinde aslında Sonra balkona çıkıyorum yok davet etmiyor,başka bir gun yine aynı manzara ben de balkona çıktım işleniyormuş gibi yyaptım bir süre sonra misafirlerini yolcu ediyor geldi yanıma,iste naber nasılsın,nasil gidiyor,gel bir çay icelim dedi.ama ben bir kapris bir eda yaptım nasil gücendiysem artik....Yani aklıma gelmicek seyler basıma geliyor.Benim gibi iiştahsız biri komsu ne yiyor acaba diye merak edecek davet etmedi diye gucenek kendime inanamıyorum yemin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…