- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.161
ben aldım canım çokta abest dutmadı hafif bol ama belli olmuyor
allah gönlünüze göre versin canımsağlıklı olsunda hep içimden kız geçiyor ama öğrenememek kötü oluyor. hayırlısı artık bakalım ne zaman öğrenicem
evet canım dün diyorum ki içimde sanki kelebekler uçuyor. kaynanam dio ki aa o kadar canlandı mı?Dimi ya günler geçmiyor diyordum ama hakikatten 5 giriyoruz maşallah hepimize
evet 140 ve üstüyse kız 140 altında ise erkek oluyormuş
ben keseden yola çıktım canım kese yuvarlak gibipatlıcan gibi uzun olunca erkek oluyormuş
biraz büyük aldım doğurana kadar giyerim inş. ama bu göbekle zorBende hafta sonu alacağım mecbur artık zorlanıyorum ziraaa :)
aynen bende de herşey kıza işaretti.ya onlar boş hiç inanmayın :) benim çin takvimi erkek yüzük testi erkek kese konumu erkek ikili testteki beta değerine göre erkek Sonuç kız :))
Merhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.
Ben ikili test yaptirmamistim simdi AFP testine baktim onda da sonucun iyi cikmasi bebekte down sendromu yada baska sorun olmadigini gostermez diyor.kotu cikmasi da hsta oldugu anlamina gelmez diyor...yine bir garantisi yok
kızlar cinsiyetini 15+.. da öğrenen var mı ? kız da olsa. biz yarın gidecez acaba görebilir mi ki tam 15+1 olacaz
hangi doktora inanıyım o zamanya onlar boş hiç inanmayın :) benim çin takvimi erkek yüzük testi erkek kese konumu erkek ikili testteki beta değerine göre erkek Sonuç kız :))
Tatlım ben aldım stokke xplory. Test sonuclarından sonra aldım. Beklemek de bır tercih 6. Aya kdr.bebek arabasına karar veren yok mu yahu dahabenim aklım onda takılı kaldı. bu kalp simgesi yeni mi oldu ne
hepinize benden
bizimki maksat muhabbet olsun canım allah bilir tabiki ama insan merak ediyor işteaynen bende de herşey kıza işaretti.
aşermelerim hislerim bile
sonuç pipi göründü
ben keseden yola çıktım canım kese yuvarlak gibipatlıcan gibi uzun olunca erkek oluyormuş
aynen bende de herşey kıza işaretti.
aşermelerim hislerim bile
sonuç pipi göründü
evet canım dün diyorum ki içimde sanki kelebekler uçuyor. kaynanam dio ki aa o kadar canlandı mı?
tabi dedim 4. ayım bitti 5e giricez inşallah dedim..
dio ki o zaman cinsiyetini nie öğrenmedik hala dio?
kızlar kese ultrason cihazı değdikçe değişiyor zaten içi su dolu :) o tamamen uydurmaca bir şey aynı gün içinde 2 farklı ultrason fotoğrafı verdiğinde doktor benim biri patlıcanımsı biri tam yuvarlaktı :)benim kesem yuvarlaktı ama erkek :)
:) Dusunememistir belki de.Belki de kiskaniordur seni :) evlenmemisti dimi gorumcenler,yasları da geckin.
Ben hamile kaldığimdan beri tek dünyam bebeğim ve doymayan karnım oldu.Yemek meselesi benim icin hic bu kadar merkezde bu kadar hayatı olmamıştı.Gecen haftalarda okuldan geliyorum Cok yakın bir komşum var ev hanımı,Cok da severim kendisini,siteden konu komşu toplamayı yedirip icirmeyi Cok sever,o bana gelir ben ona giderim hep,neyse arabayı parkettim gözün icine sokarcasina bahçede dolaştım eve girmeden ay bi buyur gel demedi,benim de aklım ne yediklerinde aslındaSonra balkona çıkıyorum yok davet etmiyor,başka bir gun yine aynı manzara ben de balkona çıktım işleniyormuş gibi yyaptım bir süre sonra misafirlerini yolcu ediyor geldi yanıma,iste naber nasılsın,nasil gidiyor,gel bir çay icelim dedi.ama ben bir kapris bir eda yaptım nasil gücendiysem artik....Yani aklıma gelmicek seyler basıma geliyor.Benim gibi iiştahsız biri komsu ne yiyor acaba diye merak edecek davet etmedi diye gucenek kendime inanamıyorum yemin ederim.
Canim sana acil şifalar diliyorum.En kısa surede hersey yoluna girer inşallah.Yatakta bile bizi birakmamissin.Allah razı olsun senden.Bunlari not ettim,teşekkür ederimİyi bir ateş ölçer burun aspiratörü buhar makinesi elektrikli pompa oda sıcaklığı için termometre ve telsiz kesinlikle gerekiyor biberon olarak Dr browns emzik olarak da nuk öneriyorum
KIZLAR Bİ SORUM OLACAK. CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İÇİN ACABA BU HAFTA MI DRA GİTSEM KESİN BELLİ OLSUN DİYE HAFTAYA MI GİTSEM KARAR VEREMEDİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?