2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Dimi ya günler geçmiyor diyordum ama hakikatten 5 giriyoruz maşallah hepimize
evet canım dün diyorum ki içimde sanki kelebekler uçuyor. kaynanam dio ki aa o kadar canlandı mı?

tabi dedim 4. ayım bitti 5e giricez inşallah dedim..

dio ki o zaman cinsiyetini nie öğrenmedik hala dio?

Merhaba kızlar aranızda 16. haftayı doldurduktan sonra AFP testi için doktora gidecek var mı?Doktorum ikili testimiz iyi çıktığı için üçlü test yerine sadece bu testi yapacağını söylemişti.

Evet canım ben de haftaya çarşamba yaptırıcam.

Ben ikili test yaptirmamistim simdi AFP testine baktim onda da sonucun iyi cikmasi bebekte down sendromu yada baska sorun olmadigini gostermez diyor.kotu cikmasi da hsta oldugu anlamina gelmez diyor...yine bir garantisi yok

Doktorum bana bu testin zorunlu olduğunu söyledi. İkili test gibiisteğe bağlı değilmiş.

kızlar cinsiyetini 15+.. da öğrenen var mı ? kız da olsa. biz yarın gidecez acaba görebilir mi ki tam 15+1 olacaz

15+3 de %90 kız dedi.

bebek arabasına karar veren yok mu yahu daha benim aklım onda takılı kaldı. bu kalp simgesi yeni mi oldu ne

hepinize benden
Tatlım ben aldım stokke xplory. Test sonuclarından sonra aldım. Beklemek de bır tercih 6. Aya kdr.
Tabıı bebekle kullanmadım ama yazıım dusuncelerimi bır de aklımda diğer bebek arabaları vardı onları da yazıım :)
Stokke bebeği anneye yakınlastıran bır araba benım boyum 1.75 esımın 1.97 iri ebevyn olcaz. Sağlam bır araba ondan mıdır bılmem ağır. Zayıflara babayla dısarı cıkamayacak annelere tavsıye etmem. Bagaja koyması var ha bagaj konusu da sedan arac kesınlıkle ford fıestaya sıgyor ama tekerleklerını sokuyorsun. Neden bu araba tamamen yukseklıgınden. Bırde ıkı arkadasım kullanıyor cocuklar essek kadar oldu hala yepesındeler sanırım yukseklıgınden en yuksek kademede ayakta oldugundan daha yuksek. Depolama alanı az bır alısverıs cantası var. Cok bısey almaz. Gene beklentıyle alakalı. Manevrası gayet basaralı.
Tek cezbeden benı yuksek olması, sağlam olması. Yoksa bana cok ıs düşüyor farkındayım. Umarım sever de uzun sure kullanır kullanmazsa da canı sağolsun ama ıkı numaraya da saklıcam tabii.
Concord neo da gayet guzel bır araba. Suspansıyon mu dıyolar manevrası guzel o da iri sayılır. Arkadasımda var opel corsaya tekerleklerını sokuyorlar. Bagaj ona da şart tasımadım egırlıgını bılmıyorum. Şasisi sağlam arabalar ağır oluyor sanırım ama.
Bugaboo bee. Bastonla travel arasında bısey ıkı tarafa da gelıyor. Kullanmadım kullananla konusmadım. Ama düşünülebilir.
Ben tek yukseklıge onem verdım. Jokere gıttım. Xplory en yuksegıydı. Onu aldım.
anakucağında kararsızım stokkede yenıdoğan pedi var. Ilk aydan ıtıberen yatıs pozısyonunda ıdare eder. Ama tabıı anakucağı gıbı al ve eve cıkar bebeyı ıcınde olamaz, kucağına almak lazım.
Ev tipi anakucağında da 4 moms mamaroo aldım. Anne kucağına yanı sallamasına en yakınıymıs. Onda da cocugun yerde olmasını ıstemedım yuksek sayılır.

KIZLAR Bİ SORUM OLACAK. CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İÇİN ACABA BU HAFTA MI DRA GİTSEM KESİN BELLİ OLSUN DİYE HAFTAYA MI GİTSEM KARAR VEREMEDİM.

hormonlardan o işte ya ben zaten (55 yaşında) görümcemin yaptığı yemek taraftarı değilim yemeklerde soğan yok tatsız tuzsuz oluyor ama ayıptır ya zorla sokacaksın içeri ye diyeceksin ısrar edeceksin hamileyim ulan ben senin kardeşinden hamileyim umurunda değil şimdi bi hırka yaptı onun cakasını atar durur ben yaptım ben yaptım diye tutturamamış zaten bi hırka yapmış 3 yaş ben tutarmıyım acaba onu 3 yıl

İyi bir ateş ölçer burun aspiratörü buhar makinesi elektrikli pompa oda sıcaklığı için termometre ve telsiz kesinlikle gerekiyor biberon olarak Dr browns emzik olarak da nuk öneriyorum
Canim sana acil şifalar diliyorum.En kısa surede hersey yoluna girer inşallah.Yatakta bile bizi birakmamissin.Allah razı olsun senden.Bunlari not ettim,teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…