2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ya onlar boş hiç inanmayın :) benim çin takvimi erkek yüzük testi erkek kese konumu erkek ikili testteki beta değerine göre erkek Sonuç kız :))

ya aynen bende yaaa bütün takvimler erkek çıktı çini rusu gavuru yüzüğü büzüğü aşermem bile erkek içinmiş et beyaz peynir sonuç kız herşey yalanmış valla

ya aynen bende yaaa bütün takvimler erkek çıktı çini rusu gavuru yüzüğü büzüğü aşermem bile erkek içinmiş et beyaz peynir sonuç kız herşey yalanmış valla
ben peynir çok yiyorum canım canım çekiyor resmen erkek oluncamı peynir çekermiş canımız? hiç duymamıştım

ikincisinde esinde dogumda bulunsun cok iyi oluyor ben sancilar vurdukca esime kiziyordum o anda esime laf soylemek iyi geldi bana arada ebeye doktorada kizmisim ALLAHTAN yabancilarda turkce anlamiyorlardi
ben esimi ilk defa dogum aninda oglumu gordugunde aglarken gordum cok guzel hisler bunlar ya minicik bebek bi anda tum dunyamizi degistiriyor

ben peynir çok yiyorum canım canım çekiyor resmen erkek oluncamı peynir çekermiş canımız? hiç duymamıştım

tabi kırmızı et yemem normalde ki şimdi normale döndüm hatta sadece kırmızı etten alınan bi vitamin var o bende yokmuş görmen lazım her akşam ayıptır söylemesi et yiyorum parça parça et kızartıyorum hiç bişey bulamasam kuşbaşı et düdüklüde haşlayıp kavurup yiyordum her akşam yatarken beyaz peynir tadı gelio ağzıma kocaman bi dilim alıp ekmeksiz yiyoum sonra araştırdım mesela erkek de aşerilirmiş

ilginçmiş bakalım bende tutacakmı henüz cinsiyet belli deil bizim

KIZLAR Bİ SORUM OLACAK. CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İÇİN ACABA BU HAFTA MI DRA GİTSEM KESİN BELLİ OLSUN DİYE HAFTAYA MI GİTSEM KARAR VEREMEDİM.

Bu hafta gidebilirsin yada ayda bir çağırıyorsa haftaya git daha iyi olur pozisyonu uygunsa gözükür zaten :)

senin bacak arası tam gözüktümü benim bacakları kapalıydı ona rağmen %80 dedi nerde ne gördüyse

malesef henüz doktora gitmedik. haftaya cuma günü randevumuz var. ayda bir gidiyorum doktora. çok ultrasona girmeyi istemiyorum çünkü :)

çok merak içerisindeyim ya :)
bende öyle biri kız diğeri erkek dedi . burda ne güzel diyorlar %80 erkek dedi yada kız dedi ama benimki daha erken daha erken

HAFTAYA GİDEYİM O ZAMAN HAYIRLISI OLSUN ARTIK

benim kızım da namusluydu bacakları kapalıydı çoğunlukla ama en son baktı bişey yok dedi ne yok dedim yok işte topitopları yok dedi

benim kızım da namusluydu bacakları kapalıydı çoğunlukla ama en son baktı bişey yok dedi ne yok dedim yok işte topitopları yok dedi

bak benimki burda hakkaten toptoplar olsa alttan gözükürdü heralde :) ama bazı arkadaşlarda erkek diyor bu pozisyonnda onlardada bir şey gözükmüyor çok ilginç işler yahu

Eklentiler

• 11271167_10153026209496859_2059974678_n.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 155
Aaa bak bende peynir delisiydim. Fare gibi sürekli peynir yerdim çerez yer gibi. Hamile kaldım tiksindim peynir ve süt ürünlerinden. Kızım olcak ondan demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…