- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.181
ya onlar boş hiç inanmayın :) benim çin takvimi erkek yüzük testi erkek kese konumu erkek ikili testteki beta değerine göre erkek Sonuç kız :))
SON KONTROLDEN BERİ ÜÇ HAFTA OLDU
14+4 te öğrendim canım benKIZLAR Bİ SORUM OLACAK. CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İÇİN ACABA BU HAFTA MI DRA GİTSEM KESİN BELLİ OLSUN DİYE HAFTAYA MI GİTSEM KARAR VEREMEDİM.
ben peynir çok yiyorum canım canım çekiyor resmen erkek oluncamı peynir çekermiş canımız? hiç duymamıştımya aynen bende yaaa bütün takvimler erkek çıktı çini rusu gavuru yüzüğü büzüğü aşermem bile erkek içinmiş et beyaz peynir sonuç kız herşey yalanmış valla
Aynı şeyler bende de oldu. İlk çocuğumda tam 5 yıl tedaviden sonra olmuştu.Sevindi elbette. İlk pozitif haberinde sarılıp ağladık ama ilerleyen aylarda benim kadar heyecanlı görmedim onu. Amaaa doğumda çekilen bir CD. var kiii Ameliyathanenin kapısında bi bekleyişi var beti benzi atmış kireç gibi bir surat. Sonra hemşire o şeffaf tekerlekli bebek yatağı içinde ameliyathaneden çıkıyorr ve bizimkii o koca adam o 1,90 boyu bi anda kızımın boyuna 51 cm'e iniyordu resmen.. O bakışlar o kucağına alıp ağlayışı...O anda baba olduğunu anlıyor.
Bu bebeğimizde de aynı şeyler oluyor şimdi..Yine doğumda Baba olacak benim eşim besbelli.
SON KONTROLDEN BERİ ÜÇ HAFTA OLDU
ben peynir çok yiyorum canım canım çekiyor resmen erkek oluncamı peynir çekermiş canımız? hiç duymamıştım
ilginçmiş bakalım bende tutacakmı henüz cinsiyet belli deil bizimtabi kırmızı et yemem normalde ki şimdi normale döndüm hatta sadece kırmızı etten alınan bi vitamin var o bende yokmuş görmen lazım her akşam ayıptır söylemesi et yiyorum parça parça et kızartıyorum hiç bişey bulamasam kuşbaşı et düdüklüde haşlayıp kavurup yiyordum her akşam yatarken beyaz peynir tadı gelio ağzıma kocaman bi dilim alıp ekmeksiz yiyoum sonra araştırdım mesela erkek de aşerilirmiş
KIZLAR Bİ SORUM OLACAK. CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İÇİN ACABA BU HAFTA MI DRA GİTSEM KESİN BELLİ OLSUN DİYE HAFTAYA MI GİTSEM KARAR VEREMEDİM.
senin bacak arası tam gözüktümü benim bacakları kapalıydı ona rağmen %80 dedi nerde ne gördüyseya aynen bende yaaa bütün takvimler erkek çıktı çini rusu gavuru yüzüğü büzüğü aşermem bile erkek içinmiş et beyaz peynir sonuç kız herşey yalanmış valla
malesef henüz doktora gitmedik. haftaya cuma günü randevumuz var. ayda bir gidiyorum doktora. çok ultrasona girmeyi istemiyorum çünkü :)tahminde bulundumu doktor
KISMET ARTIK BAKALIMo zaman bu hafta gitmelisin kendini cinsiyete fazla kaptırma tatlım ben 17. haftada zor öğrendim valla o yüzden göstermez ise hayal kırıklığına uğrarsın
bende öylemalesef henüz doktora gitmedik. haftaya cuma günü randevumuz var. ayda bir gidiyorum doktora. çok ultrasona girmeyi istemiyorum çünkü :)
çok merak içerisindeyim ya :)
AYDA BİR KONTROL Bİ HAFTAM VAR YANİ BEN ERKEN GİTMEK İSTEDİMdoktorun belirlemiyor mu randevu gününü?
benim geçen hafta yani 17. haftada belli oldu.
HAFTAYA GİDEYİM O ZAMAN HAYIRLISI OLSUN ARTIKBu hafta gidebilirsin yada ayda bir çağırıyorsa haftaya git daha iyi olur pozisyonu uygunsa gözükür zaten :)
senin bacak arası tam gözüktümü benim bacakları kapalıydı ona rağmen %80 dedi nerde ne gördüyse
Bu hafta gidebilirsin yada ayda bir çağırıyorsa haftaya git daha iyi olur pozisyonu uygunsa gözükür zaten :)
senin bacak arası tam gözüktümü benim bacakları kapalıydı ona rağmen %80 dedi nerde ne gördüyse
AYDA BİR KONTROL Bİ HAFTAM VAR YANİ BEN ERKEN GİTMEK İSTEDİM
15 + olunca git benceKIZLAR Bİ SORUM OLACAK. CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İÇİN ACABA BU HAFTA MI DRA GİTSEM KESİN BELLİ OLSUN DİYE HAFTAYA MI GİTSEM KARAR VEREMEDİM.
benim kızım da namusluydu bacakları kapalıydı çoğunlukla ama en son baktı bişey yok dedi ne yok dedim yok işte topitopları yok dedi
Aaa bak bende peynir delisiydim. Fare gibi sürekli peynir yerdim çerez yer gibi. Hamile kaldım tiksindim peynir ve süt ürünlerinden. Kızım olcak ondan demek kitabi kırmızı et yemem normalde ki şimdi normale döndüm hatta sadece kırmızı etten alınan bi vitamin var o bende yokmuş görmen lazım her akşam ayıptır söylemesi et yiyorum parça parça et kızartıyorum hiç bişey bulamasam kuşbaşı et düdüklüde haşlayıp kavurup yiyordum her akşam yatarken beyaz peynir tadı gelio ağzıma kocaman bi dilim alıp ekmeksiz yiyoum sonra araştırdım mesela erkek de aşerilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?