- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.201
BEN İKİ HAFTADA BİR GİDİYORDUM ŞİMDİYE KADAR BU AY DR RAHAT BIRAKAYIM DEDİM.beni ayda bir çağırırsan küserim sana dedim doktora 3 haftda bir gidiyorum
Nasıl gözüksun öyle bi yatmış ki o pozisyona toptop pipi kuku gozukmez bencebak benimki burda hakkaten toptoplar olsa alttan gözükürdü heralde :) ama bazı arkadaşlarda erkek diyor bu pozisyonnda onlardada bir şey gözükmüyor çok ilginç işler yahu
BEN İKİ HAFTADA BİR GİDİYORDUM ŞİMDİYE KADAR BU AY DR RAHAT BIRAKAYIM DEDİM.
ben deli gibi zeytin yedimAaa bak bende peynir delisiydim. Fare gibi sürekli peynir yerdim çerez yer gibi. Hamile kaldım tiksindim peynir ve süt ürünlerinden. Kızım olcak ondan demek ki
Aaa bak bende peynir delisiydim. Fare gibi sürekli peynir yerdim çerez yer gibi. Hamile kaldım tiksindim peynir ve süt ürünlerinden. Kızım olcak ondan demek ki
Nasıl gözüksun öyle bi yatmış ki o pozisyona toptop pipi kuku gozukmez bence
kadına şiddete hayırrrben deli gibi zeytin yedim
ve yiyiyorum ya. hele yeşil zeytin çerez niyetine mübarek..
ah oğlum ahaz önce 2 sağlam tekme hissettim
bak benimki burda hakkaten toptoplar olsa alttan gözükürdü heralde :) ama bazı arkadaşlarda erkek diyor bu pozisyonnda onlardada bir şey gözükmüyor çok ilginç işler yahu
Benim de planlarim var ozellikle gorumcem ve bazi eltilerimle ilgiliohoo benim ne hain planlarım var görücek gününü hain baba
Aaa bak bende peynir delisiydim. Fare gibi sürekli peynir yerdim çerez yer gibi. Hamile kaldım tiksindim peynir ve süt ürünlerinden. Kızım olcak ondan demek ki
seninki kız değilmiyditabi kırmızı et yemem normalde ki şimdi normale döndüm hatta sadece kırmızı etten alınan bi vitamin var o bende yokmuş görmen lazım her akşam ayıptır söylemesi et yiyorum parça parça et kızartıyorum hiç bişey bulamasam kuşbaşı et düdüklüde haşlayıp kavurup yiyordum her akşam yatarken beyaz peynir tadı gelio ağzıma kocaman bi dilim alıp ekmeksiz yiyoum sonra araştırdım mesela erkek de aşerilirmiş
Ben de Cok yiyorum,hatta peynirli bol zeytinyağlı salatalar hazırlıyorum kendime.Benim Kizim olcak inşallahben peynir çok yiyorum canım canım çekiyor resmen erkek oluncamı peynir çekermiş canımız? hiç duymamıştım
Yeşil zeytin bende çok yiyorum. Canım çekiyor eksi eksiben deli gibi zeytin yedim
Evet fistigim olacak :)kız mı seninki
EVET DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI. ONDAN ÖYLE OLDU. ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR Bİ TEHLİKEMİZ KALMADI. ARTIK AYDA BİR KONTROL OLACAKO kadar cabuk ult. gırmenız bence bebek ıcın cokta ıyı degıl cnm ısınlar gdııyor sonucta :)
Ahahahaaa topitopbenim kızım da namusluydu bacakları kapalıydı çoğunlukla ama en son baktı bişey yok dedi ne yok dedim yok işte topitopları yok dedi
Zorunluysa yaptiririz artik...ama yinde bir ayak direr sansimi denerim.bazi doktorlar zorunlu olmasa da zorunlu diyorEvet canım ben de haftaya çarşamba yaptırıcam.
Doktorum bana bu testin zorunlu olduğunu söyledi. İkili test gibiisteğe bağlı değilmiş.
15+3 de %90 kız dedi.
O zaman bizimki kız olabilir :)evet 140 ve üstüyse kız 140 altında ise erkek oluyormuş
Töbe bismillah töbe yok anam nerde gece kalkıp ıvır zıvır yiyor onları bile masanın üstüne istifliyor.Kendimi çok kötü hissettim bak şimdi.
benim kızım da namusluydu bacakları kapalıydı çoğunlukla ama en son baktı bişey yok dedi ne yok dedim yok işte topitopları yok dedi
topitop mu ALLAH iyiliginizi versin kizlar ya nasil benzetme obak benimki burda hakkaten toptoplar olsa alttan gözükürdü heralde :) ama bazı arkadaşlarda erkek diyor bu pozisyonnda onlardada bir şey gözükmüyor çok ilginç işler yahu
ben deli gibi zeytin yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?