2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar ben geldım ısyogunlugum cok...
Ya canım asırı derece sıkıldı Anne bebek fuarı Ocakta varmıs tabıkı bırde Aralıkta var en yakın takvımde Benım bebek kasımda dogacak uff sansa bakın

Aaa bak bende peynir delisiydim. Fare gibi sürekli peynir yerdim çerez yer gibi. Hamile kaldım tiksindim peynir ve süt ürünlerinden. Kızım olcak ondan demek ki
ben deli gibi zeytin yedim
ve yiyiyorum ya. hele yeşil zeytin çerez niyetine mübarek..

ah oğlum ah az önce 2 sağlam tekme hissettim

Aaa bak bende peynir delisiydim. Fare gibi sürekli peynir yerdim çerez yer gibi. Hamile kaldım tiksindim peynir ve süt ürünlerinden. Kızım olcak ondan demek ki

kadınlar kulübündede peynir yer kız anneleri yazıyor :)
Peynir
Fena halde peynire bir özlem mi duyuyorsunuz?
O zaman kız bebek için isim arayışlarına başlayabilirsiniz, çünkü yüksek
ihtimal kız annesi olacaksınız diyebiliriz.
Kız bebek annesi çoğu kadın hamilelikte peynir aşerir, peynir
de süt ürünlerindendir, ve süt ürünleri aşeren anneler genellikle kız evlat sahibi olur.

Nasıl gözüksun öyle bi yatmış ki o pozisyona toptop pipi kuku gozukmez bence

Dimi anlamadım ben pembeleri bekletimde yanılmayalım öbür ay detaylıda kesin belli olurmuş öyle deniyor :)

kadına şiddete hayırrr

seninki kız değilmiydi

Evet canım ben de haftaya çarşamba yaptırıcam.

Doktorum bana bu testin zorunlu olduğunu söyledi. İkili test gibiisteğe bağlı değilmiş.

15+3 de %90 kız dedi.
Zorunluysa yaptiririz artik...ama yinde bir ayak direr sansimi denerim.bazi doktorlar zorunlu olmasa da zorunlu diyor

Töbe bismillah töbe yok anam nerde gece kalkıp ıvır zıvır yiyor onları bile masanın üstüne istifliyor.Kendimi çok kötü hissettim bak şimdi.

sabah kahvaltısını hazırlarım yumurta kabuklarını çöpe döker lavabonun içine koyar bulaşıkları bide su tutar içine tutmadığı zamanları kendi bilir nasıl koktuğunu öğretince yapıo ben hakkından geliom ya alışmış bu arkasını birinin temizlemesine ya evlenince şaşırdı ayıptır söylemesi ilk evlendiğimizde tuvaletten çıkınca baz da olsa pis bırakıyordu bi kaç kere temizledim en son dedim kalk bakim sen tv izlio tak bu eldivenleri al bu çamaşır suyunu kaldır paspası cifle bakalım artık pis bırakmak yok tavsiyemdir

benim kızım da namusluydu bacakları kapalıydı çoğunlukla ama en son baktı bişey yok dedi ne yok dedim yok işte topitopları yok dedi

bak benimki burda hakkaten toptoplar olsa alttan gözükürdü heralde :) ama bazı arkadaşlarda erkek diyor bu pozisyonnda onlardada bir şey gözükmüyor çok ilginç işler yahu
topitop mu ALLAH iyiliginizi versin kizlar ya nasil benzetme o

masaALLAH ilk hisseden sensin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…