2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlaarr selammm.. Sanırım şu sıra hepinizin ortak konusu cinsiyet :) Ben de 15+0 da gidicem doktora sizce belli olur mu ay çok merakk ediyorummm Bir de 4 boyutlu ultrason her hastanede varmidir girebiliyor muyuz bu aylarda ??

Kizlaarr selammm.. Sanırım şu sıra hepinizin ortak konusu cinsiyet :) Ben de 15+0 da gidicem doktora sizce belli olur mu ay çok merakk ediyorummm Bir de 4 boyutlu ultrason her hastanede varmidir girebiliyor muyuz bu aylarda ??
benim doktorum iki defa baktı 4 boyutlu çok daha güzel gözüküyor bebişim

Bende de iki gruptan da ayrı ayrı uyan başlıklar var , örneğin hiç bulantım olmadı , kalbi 140 dan fazla atıyordu , canım peynir de istiyor , tatlı da , karnım sivri vs vs
Neyse biz de birkaç haftaya öğreniriz artık , kızsa ismini önceden koymuştum Bakalım hangisi çıkacak , sadece insan çooooooook merak ediyor

Bu simgesi de süper

e tamam işte bende bundan yola çıkıp erkek demiştim 1 tane de değil 3 yada 4 şık uyuyor bana benm çocuk kendini erkek zanneden bi kızmı acaba
Ben iki gruptanda belirti taşıyorum. Sanırım benim kız erkek fatma gibi bişey olcak :)
Ahahahaaaa Erkek Fatma gibi fıstıklarımız olacak
Benim bu hurafelerden haberim de yoktu,hic merak edip arastirmamistim da dogru olmaz diye ama çevremde bu belirtilerim sebebi ile bana da hep erkek demişlerdi.Sonuc: Fıstığım olacak Ayy saglikli olsun yavrularımız yaa

eeee iki taraftanda belirti var nolcak şimdi okadar erkek diye hayal etmiştim kız mı olur dersin...cinsiyet ayırımından değil ama beklentilerin değişmesi bende garip bi brukluk yaratır sanırım...
o yüzden ben gibi kaptırma kendini
herşey kıza alametti.
biz de kızımız olur diye hayallerdeydik
gördük pipiyi 1 hafta sersemlik sonra yine aynı aşk oluyor insan evladını ayırt edemez tabi. sadece çok kaptırmasın kimse kendini.

benim ilk zamanlar bulantım yoktu 8.haftadan sonra bulantım oldu ama kusmam olmadı , peynire zaten tutkuluyumdur asla tiksinmem olmadı ama süt sevmiyorum , deli gibi siyah zeytin yerdim hep hala yiyorum sabahları 20 yi bulunca tuzdan şişerim diye zorla 5 düşürdüm zeytin sevdamı, meyveyi severim özellikle karpuza taparım hala öyle ben yaz zamanı yemek yemeyi sevmeyen bir insanım yaz dönemine girince ben akşam yemeği yerine meyveyle tamamlarım...anlıcan ben hep eski düzende devam ediyorum öğünlerim bile değişmedi 2 öğün okadar... kalçama kilolar gitti belim kalınlaştı ama benim halamın tipide böyle onun erkek çocuğu var ben nerden tutsam tahmin yürütemiyorum

Kızlar şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız? 20 - 24. Haftalar arası yapılıyormuş.

doğru söylüyorsun kaptırınca bi bocalama yaşıyor insan...halbuki evlat işte ikisi de mis gibi kokacak ikiside anne dicek....uyyyy yerim ben onuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…