- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.241
Sadece sunu biliyorum kizlarda gebelik daha zor geciyor.bizim ki kizmis.esim daha cinsiyeti ogrenmeden bizim ki kiz hamileligin ondan zor geciyor demisti...benim daha gecmedi bulantim cikarmalar devam.buna gore senin ki erkek oluyor bakalim dogru cikacak mi ☺Bende de iki gruptan da ayrı ayrı uyan başlıklar var , örneğin hiç bulantım olmadı , kalbi 140 dan fazla atıyordu , canım peynir de istiyor , tatlı da , karnım sivri vs vs
Neyse biz de birkaç haftaya öğreniriz artık , kızsa ismini önceden koymuştumBakalım hangisi çıkacak , sadece insan çooooooook merak ediyor
Busimgesi de süper
Yok be gülüm o da değişken.Bak benim Kizim olacak(inşallah) ama ben Rabbim korusun meleğimi hic zor geçirmiyorum hamileligimi.Annem,teyzem,kuzenlerim de benim gibi.Belki genetiktir.Beni tek zorlayan sürekli asermelerim.Sadece sunu biliyorum kizlarda gebelik daha zor geciyor.bizim ki kizmis.esim daha cinsiyeti ogrenmeden bizim ki kiz hamileligin ondan zor geciyor demisti...benim daha gecmedi bulantim cikarmalar devam.buna gore senin ki erkek oluyor bakalim dogru cikacak mi ☺
Ben ilkinde yaptırmıştım ama bunda yaptırmayı hiç düşünmüyorum.Kızlar şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız? 20 - 24. Haftalar arası yapılıyormuş.
maşalahhhhhhh tü tü tüüüübaba 1.85 anne 1.75 ıkı devenın cocugu böyle olur
Sadece sunu biliyorum kizlarda gebelik daha zor geciyor.bizim ki kizmis.esim daha cinsiyeti ogrenmeden bizim ki kiz hamileligin ondan zor geciyor demisti...benim daha gecmedi bulantim cikarmalar devam.buna gore senin ki erkek oluyor bakalim dogru cikacak mi ☺
Aynen hiç alakası yok o çok değişken ben ilk kızım oldu uyku dışında hiçbir şeyim yoktu aşermeyi bile bu hamileliğimde öğrendim.Yok be gülüm o da değişken.Bak benim Kizim olacak(inşallah) ama ben Rabbim korusun meleğimi hic zor geçirmiyorum hamileligimi.Annem,teyzem,kuzenlerim de benim gibi.Belki genetiktir.Beni tek zorlayan sürekli asermelerim.Yani su ana kadar böyleydi,inşallah boyle de gecer.Ama ben sıkıntı yasamaya raziyim,yeter ki bebeğim iyi olsun saglikli olsun.
Ikili testteki beta değerine göre de mi cinsiyet yorumu varmış , bunu ilk kez duyuyorum
Yani 18 de kapi gibi gorunur zaren o solemesede sen gorursun :))Yok canim 14. Hafta icindeyim. 3.5 aylik lduk artik. Arkadasima 2.5 aylikken soyledi dr.
Ah ah ben de cikolata yiyip gireyim demistim kendi kendime ama o gun hastaneye giderken 2 tane tinerci cantami almaya calistilar,sagolsun polis varmis karsi tarafta o yardimci oldu. Kactilar. O gun cok kotuydum cok agladim. Cikolata falan cikti aklimdan. Dr a bile aglayarak girdim.
Cinsiyeti de soylemeyince bayagi bi sinir oodum yani ...
Neyse gelecek kontrolumde kesin ben de ciko yiyip girerim. E artik yemeaem bile soylemesi lazim. 17-18. Hafta falan oluyo.
benım mıdem felakattı dogurana kadarSadece sunu biliyorum kizlarda gebelik daha zor geciyor.bizim ki kizmis.esim daha cinsiyeti ogrenmeden bizim ki kiz hamileligin ondan zor geciyor demisti...benim daha gecmedi bulantim cikarmalar devam.buna gore senin ki erkek oluyor bakalim dogru cikacak mi ☺
yaa varya allah herşeyden önce sağlıkla gelmelerini nasip etsin ama kız olursa kafayı sıyırırım heraldetabi canım o da var ikili testteki beta değeri 50 altıysa erkek üstüyse kız diyorlardı benimki 22 ama kız tutmadı :)
geçicek canım sabırr bol bol dua et bebişin sıkı tutunsun.Kızlar canım çok sıkkın oğlumu çok özlüyorum geçecek mi bu günler
Benim hamileligimde cok rahat geciyor cok sukur, hic mide bulantisi kusma yasamadim ilk gebeligimde olmustu ama. Surekli et ve eksi seylere as eriyorum ama benim bebis buyuk ihtimal kiz demisti gecen kontrolde doktorumuz. Ayrica karnim sipsivri. Yani bunlar bende tutmadi suan muayenehanedeyim sira bekliyorum dortlu teste giricem cinsiyette net belli olur:)
Kızlar canım çok sıkkın oğlumu çok özlüyorum geçecek mi bu günler
ahahahah ay geçen bizde avmdeydik oyuncak helikopter uçuruyorlardı oyuncak mağazasında bizimki durdu izliyor erkek olursa yandık çocuğa alır oynatmazsın gerçi kız olsada yaparsın sen dedim gülüyoryaa varya allah herşeyden önce sağlıkla gelmelerini nasip etsin ama kız olursa kafayı sıyırırım heraldeyarın öğrenecez inşallah.eşimde erkek olursa uçar nedeni de oyuncaklarıyla oynayacakmış bizim ki daha büyümedi.tabi bunlar işin espirisi gerçekten herşeyden önce sağlıkla gelsinler
maşallah oğlunakızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
kızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?