2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende deli gibi et istiyorum sürekli. Ozellikle kırmızı et. Rüyamda adana kebabı şişten çıkarıp lavaşa sarıyolardı sıcacık :) ekşi de yedim hala yiyorum erik. Bizimkide pipili. Etkisi var mı bilmem. Bi de tüylerim çabuk uzamaya başladı

Bende deli gibi et istiyorum sürekli. Ozellikle kırmızı et. Rüyamda adana kebabı şişten çıkarıp lavaşa sarıyolardı sıcacık :) ekşi de yedim hala yiyorum erik. Bizimkide pipili. Etkisi var mı bilmem. Bi de tüylerim çabuk uzamaya başladı

Sadece sunu biliyorum kizlarda gebelik daha zor geciyor.bizim ki kizmis.esim daha cinsiyeti ogrenmeden bizim ki kiz hamileligin ondan zor geciyor demisti...benim daha gecmedi bulantim cikarmalar devam.buna gore senin ki erkek oluyor bakalim dogru cikacak mi ☺

Yok be gülüm o da değişken.Bak benim Kizim olacak(inşallah) ama ben Rabbim korusun meleğimi hic zor geçirmiyorum hamileligimi.Annem,teyzem,kuzenlerim de benim gibi.Belki genetiktir.Beni tek zorlayan sürekli asermelerim. Yani su ana kadar böyleydi,inşallah boyle de gecer.Ama ben sıkıntı yasamaya raziyim,yeter ki bebeğim iyi olsunsaglikli olsun.

il
Kızlar şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız? 20 - 24. Haftalar arası yapılıyormuş.
Ben ilkinde yaptırmıştım ama bunda yaptırmayı hiç düşünmüyorum.
Zaten çok iğrenç bir aç karna arka arkaya o şekeri içiriyorlar . Oğure oğure bir kalıyo insan.

Aynen hiç alakası yok o çok değişken ben ilk kızım oldu uyku dışında hiçbir şeyim yoktu aşermeyi bile bu hamileliğimde öğrendim.
Kuzenimin eşinin 2. Bebeği kızdı o felaket bir hamilelik geçirmişti 60 la hamile kalmıştı 59 la doğum yapmıştı. Bir arkadşımında oğlu oldu 9 ay kustu. Herkeste çok değişken yanii

Benim hamileligimde cok rahat geciyor cok sukur, hic mide bulantisi kusma yasamadim ilk gebeligimde olmustu ama. Surekli et ve eksi seylere as eriyorum ama benim bebis buyuk ihtimal kiz demisti gecen kontrolde doktorumuz. Ayrica karnim sipsivri. Yani bunlar bende tutmadi suan muayenehanedeyim sira bekliyorum dortlu teste giricem cinsiyette net belli olur:)

Yani 18 de kapi gibi gorunur zaren o solemesede sen gorursun :))

benım mıdem felakattı dogurana kadar
20 haftya kadar kustum
sonra yanmalar basladı ara ara kustum
ve bebıısım erkek :)
hıc bellı olmuyor
(2014 kasım annesıyım)

tabi canım o da var ikili testteki beta değeri 50 altıysa erkek üstüyse kız diyorlardı benimki 22 ama kız tutmadı :)
yaa varya allah herşeyden önce sağlıkla gelmelerini nasip etsin ama kız olursa kafayı sıyırırım heralde yarın öğrenecez inşallah.eşimde erkek olursa uçar nedeni de oyuncaklarıyla oynayacakmış bizim ki daha büyümedi.tabi bunlar işin espirisi gerçekten herşeyden önce sağlıkla gelsinler

Kızlar canım çok sıkkın oğlumu çok özlüyorum geçecek mi bu günler
geçicek canım sabırr bol bol dua et bebişin sıkı tutunsun.

hadi bakalım öğrende gel :)

ahahahah ay geçen bizde avmdeydik oyuncak helikopter uçuruyorlardı oyuncak mağazasında bizimki durdu izliyor erkek olursa yandık çocuğa alır oynatmazsın gerçi kız olsada yaparsın sen dedim gülüyor

kızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
maşallah oğluna
bizimki çok kıpırdak oldugu için net bir fotosu yok elimizde doktor deliriyor. bu ne kıpır kıpır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…