- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.261
Sadece sunu biliyorum kizlarda gebelik daha zor geciyor.bizim ki kizmis.esim daha cinsiyeti ogrenmeden bizim ki kiz hamileligin ondan zor geciyor demisti...benim daha gecmedi bulantim cikarmalar devam.buna gore senin ki erkek oluyor bakalim dogru cikacak mi ☺
7. ayda değilmiydi o canım.Kızlar şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız? 20 - 24. Haftalar arası yapılıyormuş.
Maşallah oğluşlarakızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
Doğunca da okdr hareketli olurrsa yandınnmaşallah oğluna
bizimki çok kıpırdak oldugu için net bir fotosu yok elimizdedoktor deliriyor. bu ne kıpır kıpır diye
Evet bende durmadan bakıyorum çok komik görünüyorMaşallah oğluşlarabizimde böyle pozumuz var aynısı bakıp bakıp seviyorum
Utanmaz minik adamAnam ne güzel açmış maşallah bebişkoya
Kızlar şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız? 20 - 24. Haftalar arası yapılıyormuş.
peki kalp atışı neydi hatırlıyormusun
Sadece sunu biliyorum kizlarda gebelik daha zor geciyor.bizim ki kizmis.esim daha cinsiyeti ogrenmeden bizim ki kiz hamileligin ondan zor geciyor demisti...benim daha gecmedi bulantim cikarmalar devam.buna gore senin ki erkek oluyor bakalim dogru cikacak mi ☺
Bu bebiş kaç haftalık cnmkızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
kızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlarrrrroğlum geliyyoooooorrr
Bugün öğrendik allah sağlık sıhhat versinnn inşallah pipişi gördük teyzeleri
Kız gibi düşünmüştüm ama oğlanmış
Şükürler olsunn allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah
O ultrason fotoğrafında 13 haftalıktı canımBu bebiş kaç haftalık cnm
Kızlarrrrroğlum geliyyoooooorrr
Yiğidin malı meydanda olur dercesineebudur abi erkek işte yaaaa pipisini yerim onun benim kızım böyle bi oturmadı kameraya yaaaazar zor öğrendim kız olduğunu valla
Benimde çok rahat geçiyor acepp erkek mii:) haftaya gidiyorum Doktor'a
Gözün aydin canim pipilin geliyormuşKızlarrrrroğlum geliyyoooooorrr
Benim annemde zor gecirmis hamikeligini.ama benim ondan daha zor geciyor.sen sansli kisilerdenmissin masallah ☺benim de tesellim bebegimin saglikli olmasi.insan ancak evlat icin katlanir bu duruma gercekten zor hamilelikYok be gülüm o da değişken.Bak benim Kizim olacak(inşallah) ama ben Rabbim korusun meleğimi hic zor geçirmiyorum hamileligimi.Annem,teyzem,kuzenlerim de benim gibi.Belki genetiktir.Beni tek zorlayan sürekli asermelerim.Yani su ana kadar böyleydi,inşallah boyle de gecer.Ama ben sıkıntı yasamaya raziyim,yeter ki bebeğim iyi olsun saglikli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?