2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Benimde çok rahat geçiyor acepp erkek mii:) haftaya gidiyorum Doktor'a

ay benim kızçem beni hiç zorlamadı halen de diyorum ultrasonda bebeği görmesem kalbini duymasam bak 18 haftalık hamileyim halen inanmam hamile olduğuma belirti melirti yok bende hatta arada unutuyorum da millet uyarıyor iş yerinde yukarı uzanma merdivenleri yavaş in koşma yürü diye ama abamda böyle geçirdi hamileliğini annem ise 3 çocuk 3 üde hastanede kusarak serumla 9 ay çekerek geçirmiş

kızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı

budur abi erkek işte yaaaa pipisini yerim onun benim kızım böyle bi oturmadı kameraya yaaaazar zor öğrendim kız olduğunu valla

sevgili patronuma gittim 4 aysonra doğum iznine çıkacağımı bu süre içinde düşük görünen ssk mı net maaşımdan yatırmasını ve net maaşımı doğum parası olarak almak istediğimi söyledim ilk seferde olur dercesine bi cevap verdi ses çıkmayınca 1 hafta sonra bugün tekrar gittim diğer müdür yani kardeşi ile görüşüp karar vericeklermiş ama zormuş bende diğer kardeşine de gittim ve dedim ki siz önceki elemana 2300 tl maaş verdiniz adam hiç bi iş yapmamış raporları bildirmemiş primleri işkurları vermemiş ceza üstüne ceza yediniz ben işimi yaptığım halde 1500 lira veriyosunuz küçük bişey rica ediyorum yapmıyosunuz bana sen bunları kabul etmedin mi dedi tamam etmiş olabilirim ama dedim yani yazık dedim aynı işi yapıyoruz sonuçta dedim benim isteğim ufacık ve hakkım olan bişey sonuçta dedim yarın tekrar konuşcaz bu işi halletmeden bana huzur yokkk ya yapacaklar ya da yapacaklarrr yoksa bütün gayri resmisini götürür mahkemeye dökerim hakim olamıyorum kendime artık çok sinirlendimmm...yaa haksızmıyım kızlarrr

Reactions: GCA
Hayırlı olsun canım gözün aydınbu sene erkek bebekler yoğunlukta...

Benimde çok rahat geçiyor acepp erkek mii:) haftaya gidiyorum Doktor'a

benim ilki de kızdı..Hiç kusmamıştım.. Gayet rahattım. Bu defa baş dönemsi , kusma, baygınlık her şey oldu.Ailede herkes bu defa belirtiler farklı erkek demekki dediler. Hatta baya bi erkeğe alışmıştık hatta..Ama 2. kızım geliyor. Demekki her hamilelik farklı olabiliyor cinsiyete bağlı olarak.

Gözün aydin canim pipilin geliyormuş Saglikla gelsinler

Benim annemde zor gecirmis hamikeligini.ama benim ondan daha zor geciyor.sen sansli kisilerdenmissin masallah ☺benim de tesellim bebegimin saglikli olmasi.insan ancak evlat icin katlanir bu duruma gercekten zor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…