2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hadi yaa ...herkes bana kizda hamilelik zor olur erkek olursa kolay olur die daha simdiden 2.bebegi dusunmemi istiyorlar....Benim gozum epey korktu hamilelikten bakalim bebegim saglikli dogsun unuturum insallah

benım mıdem felakattı dogurana kadar
20 haftya kadar kustum
sonra yanmalar baslsurmez.ba ara kustum
ve bebıısım erkek :)
hıc bellı olmuyor
(2014 kasım annesıyım)
Bana 3.ay olsun gecer kusma dediler simdi 4.ayi bekle diyorlar ama hic gececek gibi degil...insallah hamileligimin sonuna kadsr surmez...belki ilk hamileligim oldugundan boyledir

Sonuna kadar haklısın. Zaten aldığın maaşı göstermek zorundayken senin rican üzerine yapmıyor. Bu zaten yasal zorunluluğun töbee töbeee...

Demek ki neymis sansla da ilgiliymis kimin nasil hamilelik gecirecegi hic belli olmiyormus...ben bulanti cektigim icin hic unutmuyorum hamile oldugumu ...esime su kiz bir dogsun ben ona yapacagimi biliyorum diyorum ama kiyamam ki ☺

Sonuna kadar haklısın. Zaten aldığın maaşı göstermek zorundayken senin rican üzerine yapmıyor. Bu zaten yasal zorunluluğun töbee töbeee...

Şu işverenleri anlamıyorum.Canım bu bir hak değildir. Bu olması gereken yok adam yapmıyorsa hiiç dialoğa girme git işkura şikayet et mali şubeye de şikayet edicem sizi de.
Ha bu arada net maaş değil 1500tl nin BRÜTÜNDEN YATIRACAKK HEMDE EŞŞŞEEEK GİBİ.
yardıma ihtiyacın olursa yaz bana inimm inim inletiriz patronları :)))
Not:Muhasebe ve İk Uzmanıyım :)

lansoprol iç tatlım gebelikte serbest olan bi ilaç bi tane içiyorsun 3 gün hiç birşeyin yok ben hamilelikten önce de kullanıyordum şimdide devam ediyorum b kategorisi

Ben de çok çekiyorum reflüden. Agrimdan agladigim bile oluyo. Üstelik cok duzenli ve iyi besleniyorum. Rahatsiz edebilecek hic birsey yemiyorum. Asla midemi boş birakmiyorum ya da çok doldurmuyorum. Sık sık az az yiyorum ama yine de oluyo Dr. Rennie duo ve gaviscon a izin verdi sadece ve hicbir ise yaramiyolar. Bir de metpamid aliyorum cok kotuysem biraz rahatlatiyor. Bu dedigin ilaci Dr.un mu önerdi? 3 günde bir mi kullaniyosun? canimin çektiği hicbir seyi yiyemiyorum malesef. hamileligi hic boyle hayal etmemistim. moralim bazen oyle cok bozuluyo ki. Ama sonra daha kötü örnekleri aklima getirip şükrediyorum

kızlar benim de ilk bebeğim kızdı hiç aşermedim...şimdi erkek okadar çok şey canım istiyorki doyamıyorum yemek yemeğe =)

bu ilaca ben 4 yıl önce başladım ilaç hayat kurtarıcı normalde her sabah aç karına içmen lazım ama ben gerek duymadım 1 kere içtiğim zaman 3 gün midemi koruma altına alıyor inan ki o dandik pastanelerdeki poğaçaları bile yiyebiliyorum çiğ çiğ soğan ye o kadar yani ama 3 gün sonra tekrar içmem lazım ki ben öleyim diye ağlarım midem tuttuğunda rennie yi bana verdiğinde günde 8 tane mi ne emebilirsin demişti bütün kutuyu emdim 3 saatte faydası olmamıştı bu ilacı hamile kaldığımda doktora dedim ki bunu kullanıyorum eğer kullanmazsam her yediğimi kusmam lazım inan ki su bile mide yanmasına sebep olan bir madde bende o da bana dediki ilacıyla gelen bi hastasın zaten b kategorisinde bu ilaç kullanmanda sakınca yok dedi bir kere dene bence işe yarasa ne mutlu sana doktor sadece tansiyon hapımı değiştirdi benim onu kullanmazmışım başka verdi hamilelikte kullanmak için başka da sıkıntı yok alerji hapım falan var ama ben ilacıyla doktora gidenlerdenim

o zaman ben size bir soru sorayım :)
Benim primim şuan son 3 yılda 444 gün yani eylül ayımda yatarsa 600 günüm doluyor işsizlik maaşına hak kazanabiliyorum. Duyduğuma göre eylülde izne ayrılırsam o süreç raporlu olursa primim yansımıyormuş doğrumu bilginiz var mı ? Birde eğer yansıyorsa ben 16 hafta rapordan sonra işten çıkış alsam işsizlik maaşıda alabiliyorum değil mi ? Bugün yasa değişmiş 2sini birden almamaları için vs.. duydum ama doğrumu siz işin içindesiniz :)

hamilelik öncesi protinum diye bi ilac kullaniyodum ama surekli degil. anlattiklarinla resmen icime bi umut dogurdun. hamilelik sonuna kadar boyle gideeer mecburen diye dertleniyodum pztsi devlet hastanesinde ki Dr. Da randevum var bi sorarim ona da. Ama dedigin gibi b kategorisi ilacsa kullanabilirsin der heralde. Bizim ilk bebek kocam cok pimpirikleniyo bir de düşük tehlikesi atlattim o yüzden sormadan kullanamam umarim bu ilaç hayatimi geri verir bana. Çok sagol canim yazdiklarin umut oldu bana. Bu illeti cekmeyen anlamiyo biliyosundur.

Demek ki neymis sansla da ilgiliymis kimin nasil hamilelik gecirecegi hic belli olmiyormus...ben bulanti cektigim icin hic unutmuyorum hamile oldugumu ...esime su kiz bir dogsun ben ona yapacagimi biliyorum diyorum ama kiyamam ki ☺
Evet canim aynen.Hatta aynı kisinin bir hamileliği digeriyle aynı olmayabiliyor bebeklerin cinsiyeti aynı olsa bile.
Yalnız ben saçlarımı hala kestiremedimbiliyorum Cok saçma inanmam da normalde ama ucunda bebeğim olunca bir kere de duymuş bulundum ya (hic bilmiyordum) kestiremiyorum iste.Kece gibi oldu uçlari Kizim olcak ya cirkinlesiyorum

bilirim o yüzden çekilecek bi dert olmadığı için gönül rahatlığı ile doktoruna sor umarım sorun çıkmaz da kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…