- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.301
Bizde kan şekeri ölçüm cihazı var , ama stripleri bitmiş,onlardan alıp kendim evde ölçeceğim ve değerler normal çıkarsa yaptırmayacağımKızlar şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız? 20 - 24. Haftalar arası yapılıyormuş.
Tüy,kıl sorunu bende de var,resmen coştularBende deli gibi et istiyorum sürekli. Ozellikle kırmızı et. Rüyamda adana kebabı şişten çıkarıp lavaşa sarıyolardı sıcacık :) ekşi de yedim hala yiyorum erik. Bizimkide pipili. Etkisi var mı bilmem. Bi de tüylerim çabuk uzamaya başladı
Allah'ım bu ne tatlı bir görüntükızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
Benimkinin hareketleri yavaş çekimde gibiydi :) Ağır kanlı olacak galibamaşallah oğluna
bizimki çok kıpırdak oldugu için net bir fotosu yok elimizdedoktor deliriyor. bu ne kıpır kıpır diye
Ben uzatıyorum saçlarımı , hamilelikte daha hızlı uzar demişlerdi , gerçekten de doğruluk payı varmış :)Evet canim aynen.Hatta aynı kisinin bir hamileliği digeriyle aynı olmayabiliyor bebeklerin cinsiyeti aynı olsa bile.
Yalnız ben saçlarımı hala kestiremedimbiliyorum Cok saçma inanmam da normalde ama ucunda bebeğim olunca bir kere de duymuş bulundum ya (hic bilmiyordum) kestiremiyorum iste.Kece gibi oldu uçlari Kizim olcak ya cirkinlesiyorum
Benimkide öyle agir agir hareketleri, babasina cekicek galibaBenimkinin hareketleri yavaş çekimde gibiydi :) Ağır kanlı olacak galiba
Evet kestiremiyorum ya aldılar basını gidiyorlar :)Ben uzatıyorum saçlarımı , hamilelikte daha hızlı uzar demişlerdi , gerçekten de doğruluk payı varmış :)
Maşallah bebişine 41 kere. Bende de bır cıkıntı var ama anlayamadık kordon mu değil miii? Umutlansam mı umutlanmasamm mııı :/ bıtsın bu muallaklıkkızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
Yok canım , okula başlamadım , film izledik eşimle ( The Family Man , tavsiye ederim ) , eşim evde biraz onunla vakit geçiriyoruz ama arada girip okuyorumEvet kestiremiyorum ya aldılar basını gidiyorlar :)
Sen gündüzleri olurdun topikte,göremiyorum bir kac gündür,okula mı başladın?
Çok haklısın. Bende aynı gaz patronumla konuştum neyseki hiç problem çıkarmadan kabul ettiler .sevgili patronuma gittim 4 aysonra doğum iznine çıkacağımı bu süre içinde düşük görünen ssk mı net maaşımdan yatırmasını ve net maaşımı doğum parası olarak almak istediğimi söyledim ilk seferde olur dercesine bi cevap verdi ses çıkmayınca 1 hafta sonra bugün tekrar gittim diğer müdür yani kardeşi ile görüşüp karar vericeklermiş ama zormuş bende diğer kardeşine de gittim ve dedim ki siz önceki elemana 2300 tl maaş verdiniz adam hiç bi iş yapmamış raporları bildirmemiş primleri işkurları vermemiş ceza üstüne ceza yediniz ben işimi yaptığım halde 1500 lira veriyosunuz küçük bişey rica ediyorum yapmıyosunuz bana sen bunları kabul etmedin mi dedi tamam etmiş olabilirim ama dedim yani yazık dedim aynı işi yapıyoruz sonuçta dedim benim isteğim ufacık ve hakkım olan bişey sonuçta dedim yarın tekrar konuşcaz bu işi halletmeden bana huzur yokkk ya yapacaklar ya da yapacaklarrr yoksa bütün gayri resmisini götürür mahkemeye dökerim hakim olamıyorum kendime artık çok sinirlendimmm...yaa haksızmıyım kızlarrr
Bu güzellikler dünyaya gelir gelmez daha çektiğin herşeyi unutuyosun. Dahada hastalığı uykusuzluğu oluyor normalde ortalığı ayağa kaldırcağın şeylerde sadece onların endişesi ve sevgisi yetiyor.Hadi yaa ...herkes bana kizda hamilelik zor olur erkek olursa kolay olur die daha simdiden 2.bebegi dusunmemi istiyorlar....Benim gozum epey korktu hamilelikten bakalim bebegim saglikli dogsun unuturum insallah
En son ne zaman gitmstn canmMaşallah bebişine 41 kere. Bende de bır cıkıntı var ama anlayamadık kordon mu değil miii? Umutlansam mı umutlanmasamm mııı :/ bıtsın bu muallaklık
Detaylı usg yapılmaya başlanıyor 18.haftadan sonra diye biliyorum.Ben de onun icin kısmetse 19.haftamda gideceğim.Guzel sonuçlarla gel inşallahIlk kez muayene tarihimi bekleyebildim30 gündür bebeğimi görmedim nerdeyse yarın sabah kontrolüm var 18. Haftama gireceğim nasipse.cinsiyeti de kesinleşir heralde.üçlü tarama testi felan mı Yapılıyor bu haftada bilmiyorum umarım her şey yolundadır güzel haberler alırım dua efin
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım cinsiyeti de öğrenirsin benceIlk kez muayene tarihimi bekleyebildim30 gündür bebeğimi görmedim nerdeyse yarın sabah kontrolüm var 18. Haftama gireceğim nasipse.cinsiyeti de kesinleşir heralde.üçlü tarama testi felan mı Yapılıyor bu haftada bilmiyorum umarım her şey yolundadır güzel haberler alırım dua efin
Ben ilk dinledigimde 156 idihiç bir fikrim yok doktor da çözmüş beni önce kalbini dinletiyor herşeyi unutuyorum
Sen nezaman ogreniceksin ????Tüy,kıl sorunu bende de var,resmen coştularBebiş kızsa bu nedir diyeceğim Hormonlardan da olabilir gerçi
Annem abime hamileyken dogumhaneye gotururlerken demiski bi kusayimda oyle dogurayim hemsireler gulmusBana 3.ay olsun gecer kusma dediler simdi 4.ayi bekle diyorlar ama hic gececek gibi degil...insallah hamileligimin sonuna kadsr surmez...belki ilk hamileligim oldugundan boyledir
Resmen yigidin mali meydanda yani.. Ayip ayipkızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?