2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız? 20 - 24. Haftalar arası yapılıyormuş.
Bizde kan şekeri ölçüm cihazı var , ama stripleri bitmiş,onlardan alıp kendim evde ölçeceğim ve değerler normal çıkarsa yaptırmayacağım

Tüy,kıl sorunu bende de var,resmen coştular Bebiş kızsa bu nedir diyeceğim Hormonlardan da olabilir gerçi

Ben uzatıyorum saçlarımı , hamilelikte daha hızlı uzar demişlerdi , gerçekten de doğruluk payı varmış :)

kızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
Maşallah bebişine 41 kere. Bende de bır cıkıntı var ama anlayamadık kordon mu değil miii? Umutlansam mı umutlanmasamm mııı :/ bıtsın bu muallaklık

Evet kestiremiyorum ya aldılar basını gidiyorlar :)
Sen gündüzleri olurdun topikte,göremiyorum bir kac gündür,okula mı başladın?
Yok canım , okula başlamadım , film izledik eşimle ( The Family Man , tavsiye ederim ) , eşim evde biraz onunla vakit geçiriyoruz ama arada girip okuyorum
Rapor Hakkımı tamamlayıp öyle başlayacağım , okulların kapanacağı hafta başlamış olacağım

ç Çok haklısın. Bende aynı gaz patronumla konuştum neyseki hiç problem çıkarmadan kabul ettiler .
Hatta bugün hemen muhasebeye bilgisini verdim maaşımı bu şekilde gösterin diye..
İnşallah kabul ederler bir dünya hakkımızdan vazgeçiyoruz bari ufacık isteğimizi kabul etsinler.hiç affetme geri adım atma.

Hadi yaa ...herkes bana kizda hamilelik zor olur erkek olursa kolay olur die daha simdiden 2.bebegi dusunmemi istiyorlar....Benim gozum epey korktu hamilelikten bakalim bebegim saglikli dogsun unuturum insallah
Bu güzellikler dünyaya gelir gelmez daha çektiğin herşeyi unutuyosun. Dahada hastalığı uykusuzluğu oluyor normalde ortalığı ayağa kaldırcağın şeylerde sadece onların endişesi ve sevgisi yetiyor.

Ilk kez muayene tarihimi bekleyebildim30 gündür bebeğimi görmedim nerdeyse yarın sabah kontrolüm var 18. Haftama gireceğim nasipse.cinsiyeti de kesinleşir heralde.üçlü tarama testi felan mı Yapılıyor bu haftada bilmiyorum umarım her şey yolundadır güzel haberler alırım dua efin

Detaylı usg yapılmaya başlanıyor 18.haftadan sonra diye biliyorum.Ben de onun icin kısmetse 19.haftamda gideceğim.Guzel sonuçlarla gel inşallah

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım cinsiyeti de öğrenirsin bence

kızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
Resmen yigidin mali meydanda yani.. Ayip ayip bu kadar da alin size pipi denilmez ki canim cik cik cik :)))
Masallah bebisine allah saglikla kucaklamayi nasip etsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…