2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benim de popomun üstündeki kemiğe sancı giriyor bildiğim kadarıyla açılmaya başlamış kemiklerimiz bebiş yerleşsin diye
Benim de sol popomun üzerinden belime doğru bir karıs yer ağrıyor kramp giriyor, sert zemine yattıktan sonra kalkması zulüm gibi

Ben o kadar ultrason fotografları gördüm bu forumda ama bırakın cinsiyeti ayağı ile kafasını bile ayırt edemiyorum kendiminki de dahil, doktor ne derse hıııı diyorum

Benim de sol popomun üzerinden belime doğru bir karıs yer ağrıyor kramp giriyor, sert zemine yattıktan sonra kalkması zulüm gibi
Hele ultrason icin yattığım o yataktan kalkamiyorum yardimsiz.Bebelerimizin bir agirligi da yok niye boyle olduysak,nerden çıktıysa bu bel agrisi? siyatik mı olduk ki?

Benimde bii kac gundur belim kopucak gbi agriyo afedersiniz wc de bile zor oturuyorum..agri kesicide kullanmiyorum bebisim icinn ..napicam bilemiyorumm Allah hepimizin yardimcisi olsun

Aaaaaaaa ayni ben benimde dedigin gibi oluyo...
Hele ultrason icin yattığım o yataktan kalkamiyorum yardimsiz.Bebelerimizin bir agirligi da yok niye boyle olduysak,nerden çıktıysa bu bel agrisi? siyatik mı olduk ki?
Ben de ortopediye mi nereye gitsem diyordum demek ki normalmiş sanki sakatlanmışım da etksi devam ediyor gibi hatta cereyanda kalmış tutulmuşum gibi

Bugün misafirlerim vardı ikramdı evişiydi fln derken giremedim foruma şimdi 40syf kadar okudum resmen 2235sayfalık kitap okuduk gibi okadar da olmaz da 1000syf fln olmuştur hani

Ben de ortopediye mi nereye gitsem diyordum demek ki normalmiş sanki sakatlanmışım da etksi devam ediyor gibi hatta cereyanda kalmış tutulmuşum gibi
Ben sirtustu yatamiyorum bir süredir,yatarsam bedeli ağır oluyor,İnliye İnliye dönebiliyorum.Esime sordum,normal dedi,burda duyduklarımı da paylaşıyorum,çatı açılması bel agrisi bazı kadınlarda yapabiliyormuş Dogru olabilir mı?olabilir dedi :)

Kızlar yürüyüş yapmaya basladinizmi? Ben ara verdiğim spora başladım yavaş yavaş yapıyorum çok yi geliyor, benim bel fitigim var yürüyüş rahatlatiyor beni bi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…