- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.321
Evet tezimiz sende dogrulandi demek ☺ben eksi yada tatli as ermeye gore bunun dogruluk payinin daha yuksek oldugunu dusunuyorumBenmde erkekmiş canım ne bulantım ne baş dönmem oldudoğruluk payı var mı acaba
Ahh ahh bende oyle olmak isterdim ya ne guzel ☺bazilari kac aylik hamile oliyor daha anlamiyor hamile oldugunu.bense 2,5 aydir bulanti kusma yasiyorumAnnem abime hamileyken dogumhaneye gotururlerken demiski bi kusayimda oyle dogurayim hemsireler gulmus
Benim de sol popomun üzerinden belime doğru bir karıs yer ağrıyor kramp giriyor, sert zemine yattıktan sonra kalkması zulüm gibibenim de popomun üstündeki kemiğe sancı giriyor bildiğim kadarıyla açılmaya başlamış kemiklerimiz bebiş yerleşsin diye
Aaaaaaaa ayni ben benimde dedigin gibi oluyo...Benim de sol popomun üzerinden belime doğru bir karıs yer ağrıyor kramp giriyor, sert zemine yattıktan sonra kalkması zulüm gibi
Ben o kadar ultrason fotografları gördüm bu forumda ama bırakın cinsiyeti ayağı ile kafasını bile ayırt edemiyorum kendiminki de dahil, doktor ne derse hıııı diyorumKizlar ya 16 hafta oldum halaa cinsiyet hakkında net bişey ogrenemedim. 1 ay önce doktorum kıza benzetti şimdi başka doktora gittim oda erkeğe benzetti ama ikiside net konuşmadi . Off çok merak ediyorum sizde tahminlerinizi söyleyin
Hele ultrason icin yattığım o yataktan kalkamiyorum yardimsiz.Bebelerimizin bir agirligi da yok niye boyle olduysak,nerden çıktıysa bu bel agrisi? siyatik mı olduk ki?Benim de sol popomun üzerinden belime doğru bir karıs yer ağrıyor kramp giriyor, sert zemine yattıktan sonra kalkması zulüm gibi
Benim de bas agrim ve bel agrim cok oluo kizimda daha cok kusuodm bide uyku halim coktu baska bi derdm yoktuEvet tezimiz sende dogrulandi demek ☺ben eksi yada tatli as ermeye gore bunun dogruluk payinin daha yuksek oldugunu dusunuyorum
Halis mulis%100 Erkekkızlar dayanamadım bende yükledim erkek olunca işte bukadar net belli oluyor popodan çekilince bacakların arasındaki küçük çıkıntı
En son ultrason fotoğrafında daha belirginir dimiO ultrason fotoğrafında 13 haftalıktı canım
Aaaaaaaa ayni ben benimde dedigin gibi oluyo...
Ben de ortopediye mi nereye gitsem diyordum demek ki normalmiş sanki sakatlanmışım da etksi devam ediyor gibi hatta cereyanda kalmış tutulmuşum gibiHele ultrason icin yattığım o yataktan kalkamiyorum yardimsiz.Bebelerimizin bir agirligi da yok niye boyle olduysak,nerden çıktıysa bu bel agrisi? siyatik mı olduk ki?
Ben 12+3 iken tam bu pozisyonda görmüştüm kızımıO ultrason fotoğrafında 13 haftalıktı canım
Ben sirtustu yatamiyorum bir süredir,yatarsam bedeli ağır oluyor,İnliye İnliye dönebiliyorum.Esime sordum,normal dedi,burda duyduklarımı da paylaşıyorum,çatı açılması bel agrisi bazı kadınlarda yapabiliyormuş Dogru olabilir mı?olabilir dedi :)Ben de ortopediye mi nereye gitsem diyordum demek ki normalmiş sanki sakatlanmışım da etksi devam ediyor gibi hatta cereyanda kalmış tutulmuşum gibi
Bugün misafirlerim vardı ikramdı evişiydi fln derken giremedim foruma şimdi 40syf kadar okudum resmen 2235sayfalık kitap okuduk gibi okadar da olmaz da 1000syf fln olmuştur hani
İçme tatlim,direne direne kazanacağızBenimde bii kac gundur belim kopucak gbi agriyo afedersiniz wc de bile zor oturuyorum..agri kesicide kullanmiyorum bebisim icinn ..napicam bilemiyorumm Allah hepimizin yardimcisi olsun
Limonlu su yap kendine,mucizevi birseyBaşım boynumdan itibaren agrıyo yaa
Limonlu su yap kendine,mucizevi birsey[/QUO
Ay iyi gelirmi gerçekten ilaç almak istemiyorum ama sık aralıklarla agrıyo artık anlamadım tülbent sarıp geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?