- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.341
I ilkgozagrimkizim evet yarar :) keşfettiğimde eksiden nefret ediyordum.Hala zevkle içtiğimi söyleyemem.Ama etkisi Cok hızlı ve mucizevi.Yorgunluk,kas agrisi ve bas ağrısını geçiriyor ya da hafifletiyor.Bir bardak su ısıt,kaynatma suyu ama,1 limonu sık icine.Bunu yazın sodayla da yapabilirsin.Bildigimiz churchill,ama Cok ferahlatici,dinclestirici bir sey.Dene hemen.
Ben başladım. Sabahları 45 dakika kadar yürüyorum. Hamile pilatesine başlayacam ama o kadar iyi hissetmiyorumKızlar yürüyüş yapmaya basladinizmi? Ben ara verdiğim spora başladım yavaş yavaş yapıyorum çok yi geliyor, benim bel fitigim var yürüyüş rahatlatiyor beni bi deneyin
Ne gusellllBen başladım. Sabahları 45 dakika kadar yürüyorum. Hamile pilatesine başlayacam ama o kadar iyi hissetmiyorum
Tamam:) bir limonu sıktım yarım bardak suya içtim inş işe yarar , teşekkür ederim bilginiz için dogal bi tedavi en azından ilaç içmektenseI ilkgozagrimkizim evet yarar :) keşfettiğimde eksiden nefret ediyordum.Hala zevkle içtiğimi söyleyemem.Ama etkisi Cok hızlı ve mucizevi.Yorgunluk,kas agrisi ve bas ağrısını geçiriyor ya da hafifletiyor.Bir bardak su ısıt,kaynatma suyu ama,1 limonu sık icine.Bunu yazın sodayla da yapabilirsin.Bildigimiz churchill,ama Cok ferahlatici,dinclestirici bir sey.Dene hemen.
Sagol cnm evet buzu duymuştum ama zaten üşüyen biriyim buza cesaret edemedim limonlu suyu denedim işe yaramazsa buzu denerim teşşrkürlerI ilkgozagrimkizim canım buz da rahatlatiyor beni kafamin tam ustune ve enseme uyguluyorum
Bana belmdeki kemiler agrio kalca kemgm cikicak gbi oluo dedm calsium verdi doktor agri kesici kullanamayz malesefBenimde bii kac gundur belim kopucak gbi agriyo afedersiniz wc de bile zor oturuyorum..agri kesicide kullanmiyorum bebisim icinn ..napicam bilemiyorumm Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ahhh kuzucum hamile duygusallagi baslams sende alinmaya baslamssn hepmz arkadsz burdaa niye kale almasn seniSedebu bilmeden sana yanlış birseymi yaptım birkaç kez msjindan alıntı yaptım kâle almadin. Hemseri buldum diye sevinirken bir anda boyle olunca bi sormak istedim.
Tatlım ben hep buradayım
Ay buldum yaa :)) Sen benim takip ettiklerim listemdeydin ya nasil olduysa takip et'in yanında görmezden gel gibi bir sey var profilinde sag üstte takibe alirken yanlışlıkla ona bastım herhalde.Ben girmediğini düşünüyordum K.K'ye artık. Ayy of beee rahatladımTatlım ben hep buradayım
Insallah gösterir minigin cinsiyeti. Bol şans :)Günaydın herkesee. Saat 6'dan beri ayaktayım. Bir türlü uyku tutmadı. 8.30'da randevum var. Cinsiyeti öğrenemeyenlerden biri de benim. Önce kız denmişti sonra erkeğe döndü. Bugün kesin olarak duymak istiyorum artık. Çok heyecanlıyım. Şans dileyin bana
Hele ultrason icin yattığım o yataktan kalkamiyorum yardimsiz.Bebelerimizin bir agirligi da yok niye boyle olduysak,nerden çıktıysa bu bel agrisi? siyatik mı olduk ki?
öğrenir sin hayırlısıyla inşaallahGünaydın herkesee. Saat 6'dan beri ayaktayım. Bir türlü uyku tutmadı. 8.30'da randevum var. Cinsiyeti öğrenemeyenlerden biri de benim. Önce kız denmişti sonra erkeğe döndü. Bugün kesin olarak duymak istiyorum artık. Çok heyecanlıyım. Şans dileyin bana
Günaydın herkesee. Saat 6'dan beri ayaktayım. Bir türlü uyku tutmadı. 8.30'da randevum var. Cinsiyeti öğrenemeyenlerden biri de benim. Önce kız denmişti sonra erkeğe döndü. Bugün kesin olarak duymak istiyorum artık. Çok heyecanlıyım. Şans dileyin bana
Canmm en minik zibinlar ve ayakli pijamalar minik yelekler mutlaka alinnn bol boll o kadar cok degisioki hizina yetisrmicksnz hee agiz bezlerini de unutmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?