2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
I ilkgozagrimkizim evet yarar :) keşfettiğimde eksiden nefret ediyordum.Hala zevkle içtiğimi söyleyemem.Ama etkisi Cok hızlı ve mucizevi.Yorgunluk,kas agrisi ve bas ağrısını geçiriyor ya da hafifletiyor.Bir bardak su ısıt,kaynatma suyu ama,1 limonu sık icine.Bunu yazın sodayla da yapabilirsin.Bildigimiz churchill,ama Cok ferahlatici,dinclestirici bir sey.Dene hemen.

Sedebu bilmeden sana yanlış birseymi yaptım birkaç kez msjindan alıntı yaptım kâle almadin. Hemseri buldum diye sevinirken bir anda boyle olunca bi sormak istedim.

Tamam:) bir limonu sıktım yarım bardak suya içtim inş işe yarar , teşekkür ederim bilginiz için dogal bi tedavi en azından ilaç içmektense

Benimde bii kac gundur belim kopucak gbi agriyo afedersiniz wc de bile zor oturuyorum..agri kesicide kullanmiyorum bebisim icinn ..napicam bilemiyorumm Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bana belmdeki kemiler agrio kalca kemgm cikicak gbi oluo dedm calsium verdi doktor agri kesici kullanamayz malesef

karman anammm Canim benim bana ne yapmış olabilirsin? Simdi bana inanmayacaksın ama Cok garip bir sey oldu? Ben senin hic bir paylaşımını göremiyorum,i padden giriyorum K.K'ye hep,direk hesabımdan.Az once Turkuazkelebek'in paylaşımını begenmisiz aynı anda o an farkettim,bu kızın niye sesi çıkmıyor diye yazdım.Sonra alta Alera diye bir arkadas niye aliniyon falan yazmış,bir üstte ilkgozagrimkizim basa buz koymaktan bahsediyor ama kiminle konuştuklarını anlamadım,sayfayı guncelliyorum catlicam meraktan yok birsey.Neyse yatmadan once telden girince gördüm.Yalniz teldeki K.K hesabımdan degil,paylaşım da yapamıyorum o yüzden.Senin mesajı gorunce sok oldum Neyse bir sorun var ama ne ben seni niye göremiyorum anlamadım.Oysa akıp ettiklerim arasında da vardın. Allah Allah

Tatlım ben hep buradayım
Ay buldum yaa :)) Sen benim takip ettiklerim listemdeydin ya nasil olduysa takip et'in yanında görmezden gel gibi bir sey var profilinde sag üstte takibe alirken yanlışlıkla ona bastım herhalde.Ben girmediğini düşünüyordum K.K'ye artık. Ayy of beee rahatladım
O benden alintiladigin hic bir mesajı görmedim,özelden yazsana tatlim.

Insallah gösterir minigin cinsiyeti. Bol şans :)

Hele ultrason icin yattığım o yataktan kalkamiyorum yardimsiz.Bebelerimizin bir agirligi da yok niye boyle olduysak,nerden çıktıysa bu bel agrisi? siyatik mı olduk ki?

günaydınnnn bbeen ağır değil tatlım zaten vücudun ona yer açıyor devamlı bebenin iki katı su var içinde düşün bebeğin 150 gr su 300 gr toplamda 450 gr lık bir kavun var içinde sende nasıl duracak orada leğen kemiklerin ayrılmya başlıyor o yüzden yattığımız yerden kalkamıyoruz

öğrenir sin hayırlısıyla inşaallah

Hayırlısıyla kesin haberlerle dön canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…