2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
günaydın kasım anaları..umarım iyisinizdir..Cumamız mübarek olsun..güzel dualarınızda parkbyulunuzuda unutmayın
kulağım arkasında beze çıkmış acıyuor sabah..işe geldim arkadaşa gösterirken iyice inmiş..ne psikopat vücudum var benim yahu.

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim. Cok korkmussundur. Verilmis sadakan varmis kurtulmussun. Bugun cuma bi hayir yap istersen iyi olur.

Gunaydin herkese
Nasilsiniz bakalim. Ben iyiyim cok sukur. Is durumum da cozuldu haftada 2 gun gidip 3 gun evden calisicam. Patronlarim birakmayinca boyle karae aldik. Umarim hayirlisi olur.

Günaydın Kasım ayının güzel anneleri

Rüyamda bebeğimi gördüm , kukusu vardı :)))) , cinsiyetini de doğduktan sonra altını değiştirirken görüp öyle öğreniyorum , siyah kıvırcık saçlı , koyu kahverengi gözlüydü ve zor taşıyordum , ağırdı biraz :)
Evde bez ve ıslak mendil bitmiş,eşim onları alamaya çıkıyordu
Çok fazla rüya görüyorum,bazen de bebişleri ilgili olanlardan görüyorum
Bugün de 15. haftaya girdik , bir an önce 37.haftalar gelsiiiin

Artık bugün öğrenirsin canım , bol şans
Ben de bilmiyorum cinsiyeti , rüyalarıma giriyor artık :)
Ama şimdiye kadar hiç bakmadı devletteki doktorlar cinsiyetine , daha belli olmaz diyip geçiştirdiler sürekli , 16.haftanın içinde yine gideceğim, o zaman da söylemezlerse özele gideceğim artık

günaydın canım hayırlı cumalar inşallah ben 10 yıl önce ameliyat olmuştum kulağımın arkasındaki bezeden kurtuldum şimdi 2 tane daha var sivilce gibiler bi doğurayım onlardan da kurtulacağım inşallah

anam iyi duruyon ya kız sen ben bebek odası yapacağım odayı boşaltmaya başladım bile hehehe

tontoncan valla ensemde var iki yıldır doktorlar önemsemedi geçmeyebilir şişmiş kalmış dediler o kaldı geçen ay sol kulakta vardı inmiş kendiliğinden bu sabahta sağ kulak ama soğuk aldım dün kustum durdum kafa ağrısından bittim lenf tepki verdi zaar diyorum geçmezse gider gösteririm artık napayım..sende de yok yok ayaklı bilim dergisi gibisin yeminle,benide geçtin tebrikler

günaydın annişlerr ufak bi problemim var sizinle paylaşmak istiyorum belki çözüm önerisi olan vardır ya da aynı şeyi yaşayan? uyuyrken salyam akıyoeskiden de olurdu ama arada sırada ve cok az ama hamilelikten bu yana hergün diyebilirim ve cok fazla akıyo normal mi sizce?

Hafi soğuk aldın ve burnun biraz tıkalıysa salya akabilir...Bi de yastığını çok yükseltme..
Fazla tatlı yeme (bunu ben uydurdum :)

hayırlara cıksın canım inşallah gelsin o zamnlar çok özledim bebeğimi

valla kız öyleyim haaa patronum diyorki sen çalışmak istersen bi hastane öncesi danışmanı olarak çalış diyo bana
ama ne yapayım ya annemin kulakları çınlasın marazlı köpek derdi bana 4 ameliyat geçirdim 1 i beze den,2. si troid kanserini alt ettim ,3 sü sesimi kaybettim ses tellerimde polip diye bişey vardı , 4. sü polip peşimi bırakmadı 4 yılda bir tekrarlayacak olan bi ameliyat bu narkoz manyağı oldum bir an önce bebek büyüsede amliyat olsam diyorum allahım dermansız dert vermesin inşallah korkulacak bişey değil o yüzden her boktan haberim var işte e etrafımdaki insanlarda bi hastalık olduğu zaman çok okurum araştırım manyaklık derecesinde oluyorum işte o yüzden beyin bilgisayar gibi artık

Hafi soğuk aldın ve burnun biraz tıkalıysa salya akabilir...Bi de yastığını çok yükseltme..
Fazla tatlı yeme (bunu ben uydurdum :)
canım soguk algınlıgı ile ilgisi yok eskiden belki olabilir ama suanda yok cünkü hergün böyle hergün burnum tıkalı olamaz. yüksekte yatamıyorum yastıgım yok gbi zaten

Günaydın hanımlar. Ben iki farkli doktora gidiyorum ikiside aynı seyleri söylüyor her konuda ama ben ikisinede devam etmek istiyorum.benim doktorlardan biri 8. Ve 12. Haftalarda bebek erkek dedi digerinde 11 ve 16. Haftalarda erkek dedi artık kesindir dımı yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyorum bu arada AFP testi yaptıran varmış ben yaptırdım sonucu bekliyorum inşallah guzel çıkar çıkar sonucumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…