- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.361
günaydın kasım anaları..umarım iyisinizdir..Cumamız mübarfek olsun..güzel dualarınızda parkbyulunuzuda unutmayın
kulağım arkasında beze çıkmış acıyuor sabah..işe geldim arkadaşa gösterirken iyice inmiş..ne psikopat vücudum var benim yahu.
Gecmis olsun canim. Cok korkmussundur. Verilmis sadakan varmis kurtulmussun. Bugun cuma bi hayir yap istersen iyi olur.Yok canim 14. Hafta icindeyim. 3.5 aylik lduk artik. Arkadasima 2.5 aylikken soyledi dr.
Ah ah ben de cikolata yiyip gireyim demistim kendi kendime ama o gun hastaneye giderken 2 tane tinerci cantami almaya calistilar,sagolsun polis varmis karsi tarafta o yardimci oldu. Kactilar. O gun cok kotuydum cok agladim. Cikolata falan cikti aklimdan. Dr a bile aglayarak girdim.
Cinsiyeti de soylemeyince bayagi bi sinir oodum yani ...
Neyse gelecek kontrolumde kesin ben de ciko yiyip girerim. E artik yemeaem bile soylemesi lazim. 17-18. Hafta falan oluyo.
Çok iyi canım , hayırlı olsun , tam anne işi olmuşGunaydin herkese
Nasilsiniz bakalim. Ben iyiyim cok sukur. Is durumum da cozuldu haftada 2 gun gidip 3 gun evden calisicam. Patronlarim birakmayinca boyle karae aldik. Umarim hayirlisi olur.
Artık bugün öğrenirsin canım , bol şansGünaydın herkesee. Saat 6'dan beri ayaktayım. Bir türlü uyku tutmadı. 8.30'da randevum var. Cinsiyeti öğrenemeyenlerden biri de benim. Önce kız denmişti sonra erkeğe döndü. Bugün kesin olarak duymak istiyorum artık. Çok heyecanlıyım. Şans dileyin bana
günaydın kasım anaları..umarım iyisinizdir..Cumamız mübarek olsun..güzel dualarınızda parkbyulunuzuda unutmayın
kulağım arkasında beze çıkmış acıyuor sabah..işe geldim arkadaşa gösterirken iyice inmiş..ne psikopat vücudum var benim yahu.
Artık bugün öğrenirsin canım , bol şans
Ben de bilmiyorum cinsiyeti , rüyalarıma giriyor artık :)
Ama şimdiye kadar hiç bakmadı devletteki doktorlar cinsiyetine , daha belli olmaz diyip geçiştirdiler sürekli , 16.haftanın içinde yine gideceğim, o zaman da söylemezlerse özele gideceğim artık
tontoncan valla ensemde var iki yıldır doktorlar önemsemedi geçmeyebilir şişmiş kalmış dediler o kaldı geçen ay sol kulakta vardı inmiş kendiliğinden bu sabahta sağ kulak ama soğuk aldım dün kustum durdum kafa ağrısından bittim lenf tepki verdi zaar diyorum geçmezse gider gösteririm artık napayım..sende de yok yok ayaklı bilim dergisi gibisin yeminle,benide geçtin tebriklergünaydın canım hayırlı cumalar inşallah ben 10 yıl önce ameliyat olmuştum kulağımın arkasındaki bezeden kurtuldum şimdi 2 tane daha var sivilce gibiler bi doğurayım onlardan da kurtulacağım inşallah
günaydın annişlerr ufak bi problemim var sizinle paylaşmak istiyorum belki çözüm önerisi olan vardır ya da aynı şeyi yaşayan? uyuyrken salyam akıyoeskiden de olurdu ama arada sırada ve cok az ama hamilelikten bu yana hergün diyebilirim ve cok fazla akıyo normal mi sizce?
Günaydın Kasım ayının güzel anneleri
Rüyamda bebeğimi gördüm , kukusu vardı :)))) , cinsiyetini de doğduktan sonra altını değiştirirken görüp öyle öğreniyorum , siyah kıvırcık saçlı , koyu kahverengi gözlüydü ve zor taşıyordum , ağırdı biraz :)
Evde bez ve ıslak mendil bitmiş,eşim onları alamaya çıkıyordu
Çok fazla rüya görüyorum,bazen de bebişleri ilgili olanlardan görüyorum
Bugün de 15. haftaya girdik , bir an önce 37.haftalar gelsiiiin
tontoncan valla ensemde var iki yıldır doktorlar önemsemedi geçmeyebilir şişmiş kalmış dediler o kaldı geçen ay sol kulakta vardı inmiş kendiliğinden bu sabahta sağ kulak ama soğuk aldım dün kustum durdum kafa ağrısından bittim lenf tepki verdi zaar diyorum geçmezse gider gösteririm artık napayım..sende de yok yok ayaklı bilim dergisi gibisin yeminle,benide geçtin tebrikler
canım soguk algınlıgı ile ilgisi yok eskiden belki olabilir ama suanda yok cünkü hergün böyle hergün burnum tıkalı olamaz. yüksekte yatamıyorum yastıgım yok gbi zatenHafi soğuk aldın ve burnun biraz tıkalıysa salya akabilir...Bi de yastığını çok yükseltme..
Fazla tatlı yeme (bunu ben uydurdum :)
BEnim ki yakın bi yer olursa sorun çikarmaz da zor yani.eşim hayatta izin vermez heleki hamileyken verse burdan toplanırdık
Bunlardan ben de istiyorum mutlaka cok guzel duruyor bence. Nerde nasıl yaptirdin canim?valla sizi bilmem ama ben zır deliyim galiba bk bak neler yaptırdım Eki Görüntüle 1542874
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?