- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.381
Çok merak ediyorum , cinsiyeti belli olsa da ismiyle sevsemanam iyi duruyon ya kız sen ben bebek odası yapacağım odayı boşaltmaya başladım bile hehehe
günaydın annişlerr ufak bi problemim var sizinle paylaşmak istiyorum belki çözüm önerisi olan vardır ya da aynı şeyi yaşayan? uyuyrken salyam akıyoeskiden de olurdu ama arada sırada ve cok az ama hamilelikten bu yana hergün diyebilirim ve cok fazla akıyo normal mi sizce?
Canim hamilelijte tükürük salgisinin arttığını duymuştum ondan olabilir.
Amiiin , artık her ultrasonda da farkı hissediyoruz zaten , büyüyor bebeklerimiz hızlahayırlara cıksın canım inşallah gelsin o zamnlar çok özledim bebeğimi
Kızlarrrrroğlum geliyyoooooorrr
Bugün öğrendik allah sağlık sıhhat versinnn inşallah pipişi gördük teyzeleri
Kız gibi düşünmüştüm ama oğlanmış
Şükürler olsunn allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah
Amiiin , artık her ultrasonda da farkı hissediyoruz zaten , büyüyor bebeklerimiz hızlaBir öncekine göre çok fark etmiş oluyorlar , onlardaki bu değişimi görmek inanılmaz bir his
peki canım eskiden de olurmuydu sende bi de bnde cok ve sık oluyo seninde öyle mi?Bende de oluyor ayrıca :)
bendede oluyor canım sanırım çok yorulunca ve yemeği fazla kaçırınca oluyorpeki canım eskiden de olurmuydu sende bi de bnde cok ve sık oluyo seninde öyle mi?
Bende iki ay araliksiz uyudum nerdeyse 24 saat uyuyordum.bulantim da daha devam ediyor hap icmeme ragmen bana misin demiyor...biz sefasini dogurunca surcez insallah ☺Benim de bas agrim ve bel agrim cok oluo kizimda daha cok kusuodm bide uyku halim coktu baska bi derdm yoktu
Canım doktorunu arayıp söylesen ,belki önemlidir.Bağırsak problemleri de sebep olabilir diye de duymuştum..canım soguk algınlıgı ile ilgisi yok eskiden belki olabilir ama suanda yok cünkü hergün böyle hergün burnum tıkalı olamaz. yüksekte yatamıyorum yastıgım yok gbi zaten
olabilir canım hiç bilemiyorum kibendede oluyor canım sanırım çok yorulunca ve yemeği fazla kaçırınca oluyor
valla canım en basından beri var ama hiç doktora da söylemedim hatta hamilelilk öncesi kkb ye gtmeyi düşünmüştüm ama fırsat olmadı bi türlü ozman azdı bi de hamilelik tetikledi gbiCanım doktorunu arayıp söylesen ,belki önemlidir.Bağırsak problemleri de sebep olabilir diye de duymuştum..
Benim gobegim daha cikmadi ama bende zorlaniyorum.sirt ustu daha rahat geliyor ama bebek en iyi sol tarafa yatinca besleniyormusHayırlı Cumalar anne adayları.. Ben soiy arafıma yatmaya hala alışamadım sanki göbeğimin üzerine yatıyor gibi hissediyorum kendimi..
peki canım eskiden de olurmuydu sende bi de bnde cok ve sık oluyo seninde öyle mi?
valla canım en basından beri var ama hiç doktora da söylemedim hatta hamilelilk öncesi kkb ye gtmeyi düşünmüştüm ama fırsat olmadı bi türlü ozman azdı bi de hamilelik tetikledi gbi
Hayırlı Cumalar anne adayları.. Ben sol tarafıma yatmaya hala alışamadım sanki göbeğimin üzerine yatıyor gibi hissediyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?