2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
anam iyi duruyon ya kız sen ben bebek odası yapacağım odayı boşaltmaya başladım bile hehehe
Çok merak ediyorum , cinsiyeti belli olsa da ismiyle sevsem Cinsiyet belli olunca ismini de yazarım Özele gitsem , söylerlerdi şimdiye kadar , devlette ben biliyorum , bir kere bile bakmadı , cinsiyet için
Senin isim süsler de pek bir tatlı olmuş

Canim hamilelijte tükürük salgisinin arttığını duymuştum ondan olabilir.

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Amiiin , artık her ultrasonda da farkı hissediyoruz zaten , büyüyor bebeklerimiz hızla Bir öncekine göre çok fark etmiş oluyorlar , onlardaki bu değişimi görmek inanılmaz bir his

aynen canım çok güzel gerçekten bu duyguları yaşamak Allahıma binlerce kez cok sükür verdiği hediye için ben onun kalp atışlarını duymaya bayılıyorum özlemim dahada artıcak bu gidişle çünkü teeeeee haziran 29 unda randevum

Canım doktorunu arayıp söylesen ,belki önemlidir.Bağırsak problemleri de sebep olabilir diye de duymuştum..
valla canım en basından beri var ama hiç doktora da söylemedim hatta hamilelilk öncesi kkb ye gtmeyi düşünmüştüm ama fırsat olmadı bi türlü ozman azdı bi de hamilelik tetikledi gbi

peki canım eskiden de olurmuydu sende bi de bnde cok ve sık oluyo seninde öyle mi?

Hamile kalmadan önce olmazdı. Son 1-2 haftadır böyle. Normal olduğunu düşünüyorum o yüzden takmiyorum kafaya. Tükürük salgisinin artmasıyla alakali bir şey bence.

valla canım en basından beri var ama hiç doktora da söylemedim hatta hamilelilk öncesi kkb ye gtmeyi düşünmüştüm ama fırsat olmadı bi türlü ozman azdı bi de hamilelik tetikledi gbi

Doktora sorarsan ne cevap verdiğini bana da söyler misin? Merak ettim neden olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…